Re: Xena a Tlapík: náš příběh
Ahoj Tlapíku
Hezky jsi mne tímto nápadem ohromil. A pokud to spolehlivě "drží" a dosáhne od země ke stropu, zbývá poslední otázka: Kde to tedy mohu sehnat, či zakoupit? ![]()
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » Xena a Tlapík: náš příběh
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj Tlapíku
Hezky jsi mne tímto nápadem ohromil. A pokud to spolehlivě "drží" a dosáhne od země ke stropu, zbývá poslední otázka: Kde to tedy mohu sehnat, či zakoupit? ![]()
Ahoj, mám radost, že můžu dát někomu inspiraci. Rád se podělím o informace. Dá se sehnat na
http://www.autodily-tomes.cz/800-071084 … 350-2720mm
nebo elit.cz , nebo jinde v autodoplňcích. Je to rozpěrná tyč na upevnění nákladů do chladírenských vozů. Doporučuji si zjistit obchod v okolí a vyzvednout v místě, poštovné je dražší, vzhledem k délce (2,60 m) a změřte si výšku strop, dělají různé rozměry. Taky materiál - ocel, hliník. A ceny se taky liší. My to máme z elit.cz 750 kč bez dph , vyzvednuto na prodejně, takže bez poštovného. A teď už je to na vás :-) PS: proti odření stropu, podlepit dotykové plochy rozpěry např. kobercem.
bylo by fajn najit jeste v okoli nekoho,kdo ma moznost varit hlinik a udelal by na to očka.
Zbytečný, nahoře k ráčně stačí provlíknout větší karabinu, nebo očko přichytit hadicovou sponou - jednoduchý, rychlý, účinný a zvládne to každý, i já :-)
Díky.
Mrknu se po tom.
Po delší odmlce napíši, jak a co zase hravou Xenu napadlo. Ani nevím proč jsem to udělala, ale včera odpoledne mě napadlo, jak jsem byla nadržená, vzrušená, že mě Tlapík dráždil, hladil a už už, že by jeho Paní skoro byla a najednou přestal a povídá, co kdybych to zkusila také zažít, to odpírání, jak to prožívá on, tak i já, ať to zkusím na vlastní kůži. Prostě mě bude vzrušovat dál a víc, ale nikdy to nedodělá a já pochopím, jak se budu těšit i já na jeho doteky, hlazení a tak jsem svolila a přikázala mu, že mu zakazuji mě udělat. Když budu sama cítit, že to na mě jde, tak řeknu dost, dá mi pár minut pauzu a zase bude pokračovat. Takhle jsme to udělali snad 5x a vždy, když už stačila sekunda a mě se začalo chvět vzrušením tělo, škrábala ho po rukách, tak přestal, já se jen klepala, vše měla naběhnuté, prokrvené a nic. Konec.
Prostě vzrušení po pár minutách opadlo, odřekla si to sama, že to nechci a můj drahý Tlapík jen do slipů krásně kapal vzrušením, co jsem to zase vymyslela za experiment, že jeho Paní to chce poznat, jak to je s tím sebezapřením, odpíráním a ovládáním svého chtíče a jsem opravdu překvapená, že to jsou muka, šílená muka, ale nechci to pokazit kvůli pár minutám prožitku. Jsem nadržená a vzrušená, hlavou se mi honí šílené, vzrušující nápady a je to velmi zvláštní a už chápu, proč to vy, všichni zamčení chcete, je to přesně jak říkáte, že jste nadržení a vzrušení pořád a toužíte víc a víc po dotycích své Paní.
Já to už prožívám od včerejšího dne, i dnes mě opět Tlapík snad 6x dráždil a zase nic, ale už dál nebudu pokračovat, už ho večer budu mít, já si ho zase dominantně povolím ;-) ale jen jsem chtěla zkusit to, po čem vy všichni toužíte a chápu to a je to krásné a vzrušující, když to klíčnice vydrží, vám ho zakazovat a mít stále ve své moci. Je obdivuhodné, jak to dokáže ovládat mysl oběma. Je to jen krátký experiment a i když je to super, tak já jsem dominantní sadistka a odpírat si své krásné prožitky nebudu, ale prožitky zakazovat své nadržené čubě rozhodně budu já dál. Už měsíc ho zase neměl a je to úžasné, vzrušující. A baví mě to pořád a stále.
Páni Xena ty riadne experimentuješ :-). Tlapík bude mať radosť :-)
A z čeho myslíš, že bude mít Tlapík radost? Snad jsi to nepochopil tak, že v tom pokračuji a stále mi to bude odpírat.
Dnes večer můj experiment ukončí.
Myslel som, že ho teraz budeš ešte viac trápiť, keď vieš aké je to skvelé bez orgazmu ;-)
Já myslím, že stačilo trápení loni, jak měl jen 3 orgasmy a stačilo to. A teď po tom, jak jsem si to zkusila na vlastní kůži, sice jen na jeden den, si ještě víc uvědomuji, co pro mě můj drahý dokázal vydržet a jeho láska ke mě je tak silná, že si jí vážím o to víc. Je to úžasné spojení a propojení, které je potřeba si velmi hýčkat.
Když jsou dospěláci sami doma.
Od našeho posledního příspěvku uběhla nějaká doba, nic převratného se nestalo. Až do teď. Je léto, děti na táboře a dospěláci sami doma. Krásné období. A to je čas, který se dá užívat, i když nemáme dovolenou. Chodíme do práce, ale ten volný byt........nekonečné možnosti.....
Nevím, jestli je to u vás podobné, ale nechám vás nahlédnout do našeho soukromý.....opět.
Paní Xena si ráda užívá krásných oblečků. A toto období se na to hodí nejvíc. Kdy může odpoledne chodit po bytě v korzetu, latexových legínách a kozačkách? Je nádherně sexi a já se těším z práce domů jak malý kluk.
Ale užívá si i jiné věci, a její zvrhlost mě nepřestává překvapovat.
Třeba na vysávání bytu mi podvázala koule, přivázala na ně závaží a s úsměvem sledovala jak uklízím. S obojkem a pouty na rukou mi to šlo pomalu, ale jí to nevadilo. Bavila se a dávala mi další příkazy - udělej večeři, namasíruj mi nožky. A po masáži mě za trest, že jsem byl pomalý, svázala, natřela ptáka pálivou mastí , položila na mě nožky a užívala si mé kroucení a vzdychání. S roubíkem jsem ani nic říkat nemohl.
A takhle probíhají odpoledne s různými nápady a experimenty mojí Paní. Například ten s klystýrem a následným fistingem. Je úžasná , a zvrhlá. Jak vsouvala svou ručku dál a dál... To, že je z toho experimentování vždy vzrušená ani nemusím zdůrazňovat . Taky to většinou končí jejími orgasmy. Jenom jejími. I když jsem ležel 2 hod svázaný s kuklou a Paní mě každou chvíli honěním přiváděla k vrcholu, nikdy mě neudělala.
A pak přichází noc a na řadu se dostává mumifikace ve folii, nebo pouta , k tomu na ptákovi elektro a Paní se jen usmívá a přeje hezké sny. Opravdu moc jí zbožňuju, miluju a nemůžu si představit život bez ní.
Zkrátka dospěláci sami doma.............
A co vy , taky si zpříjemňujete dobu prázdnin?
tak to máte vynikajúce! :-) Len škoda, že si nemôžete takto užívať častejšie. :-) V dobrom ti závidím ten fisting, to ja zo zdrav. dôvodov nemôžem. Ale viem sa normálne vžiť do tvojich pocitov. Vidno, že Xena vie čo robí! :-)
Xena a tlapik, vy ste ale iní borci. Toto ste si museli riadne užiť. Ukážem Lady, možno sa inšpiruje ;-)
Máte to krásně rozehrané a držím palce já jsem zapůjčený na prázdniny i z klíčema na celé prázniny sousedce oba trávníky posekané bazén vyčištěn pedikůra obou dam v pořádku akorát klíček měl být včera a zatím nic asi si budu muset počkat trochu včera slibovali a posmívali že sice hezky tvrdý ale jinak prý je to k ničemu jsou to (.bestie) miláčkové moji SORRY
Jo jo , moje Paní si to vyloženě užívá, hned po ránu mi poslala úkoly, podvázat koule na hod a jít do práce v jejích silonkách. Vše jsem musel poslat vyfocený. S klecí a podvazem jsem chodil jak " naprcaná kachna".
A víkend? Úžasný. Dokonce jsem byl vyhoněn - V kukle a na penis mi nasadila "zuby bohyně Kali" a honila tím pekelným zubatým kroužkem. Kdo to zažil ví, že je to bolest a vzrušení a neví co převažuje, vlastně ví, bolest je to hrozná. Něžná ručka honí - a čím víc je člověk vzrušený, tím víc to bolí, trochu opadne vzrušení, přestane to tak bolet, tím se vrátí vzrušení a začne to bolet,............. Paní z toho vlhla.....krásný to bylo.....
Pěkné
Ahoj,zajímalo by mě jak se dá honit s tím kroužkem. Nemám velký penis a ani tedy malý ale když si ho nasadim nemůžu se ho ani dotknout jak to bolí. Nejhorší je bolest v místě močové trubice. Je to takové nepříjemné pálení. Kam kroužek přesně dáváte? Děkuji za rady
Kroužek nasadím cca do poloviny ptáka, ale né na úplně ztopořené přirození, to bych nesecvakla k sobě. Já zbožňuji tu chvíli, když zacvaknu zámeček. Záleží na velikosti, to je jasné, ale hlavně na tom, jaký jsi masochysta
Bolest musí být cítit, proto to zbožňuji a jak přejíždím po ptákovy a cítím, jak zuby přejíždí po kůži, to je pro mě nejsilnější zážitek. Svázaný Tlapík se sice vrtí, kňučí bolestí, ale rozhodně vím, že si to užívá.
Teď mám v plánu dokoupit navíc závažíčka a to bude ještě zajímavější. Když mu podvažu koule a pak nasadím nad to závaží, bude prostě pták v brnění
To určitě bude. Škoda no. Asi ho mám moc tlustého na to abych s nim dokázal honit,ale věřím ,ze pro vás jako sadistku to musí být velice silný zážitek,protože ta bolest je nepředstavitelná. Ten výron musí být taky extrémní. Uvolnění ale s každým pulsem o to větší bolest.
Asi jsem měl špatnou techniku. Nedalo mi to vyzkoušel jsem to znovu. Sundal klec i skrouzkem a sup než se stihl vzpamatovat už měl na sobě krouzek bohyně Kali. Okamžitě začala nastupovat erekce. Bolelo to hodně. V téhle fázi se nesmím ani dotknout natož přejíždět. Počkám až arekce odezní. Pak mohu kroužkem chvilku honit než přijde další erekce. Takhle jsem to opakoval asi osmkrát. Žádný orgasmus se mi nepovedl,tak jsem se zamkl se slzami v očích a šel jsem spát. Děkuji vám oběma za inspiraci. Už nebudu jinak honit.
Fencek : tak co, pokračuješ v inspirativním honění? Je to fakt síla.
Ahoj,pokračoval jsem,ale ještě se mi nepodařilo dojít k orgasmu. Od prosince jsem zamčeny a Madam nechce vůbec slyšet o nějakém sundavani natož honeni.
Tedy, musím říct, že to bych asi nedal. Některé věci raději před Výsostí cenzuruju. Nemusím mít všechno. Letos/loni před Vánocemi jsem dostal dálkové ovládání. Je to klasický elektoobojek na psa. Výsost má ovladač a já krom klícky na koulích přijímač se dvěma hroty. Musím říct, že je to fakt pěkné, když ji dostanete na nákupu nebo parkovišti. poprvé se vždycky leknu, což znamená, že s sebou škubnu a strnu, jak čekám další ránu... Ono se to prostě nedá očekávat. A doma třeba při úklidu nebo když lížu Výsost... Fakt je to účinné a dá se to celkem schovat před dětmi. Jen naše čtyřletá se minule ptala, proč táta mámu obouvá a obléká... Tak jsme jí řekli, že je to tak normální.
Ahoj MAX71, po obojku také toužím a rozmýšlíme se, zda ho koupit a požívat. Přece jenom impulzy, nemohou poškodit? tak abys pak neučúrával?
Žádný problém neočekávám, výboj většinou běží po povrchu, musí se to používat s rozumem a určitě ne naplno. Když to neudělá psovi nic, to jsou větší citlivky než my. Co vidím jako problém, tak že přijímač bez pohybu usne, to je ještě v řešení...
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » Xena a Tlapík: náš příběh
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB