201

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Tak dotazy zodpovězeny SZ a u nás to vypadá, že Paní je fakt neoblomná, čím víc jsem nadržený, tím z toho má větší radost. Ten rok bez myslí vážně.

202

Xena se musí s vámi podělit o svojí radost. Tlapík je stále zamčený a kdysi jsem říkala, že musí mít u sebe bezpečnostní klíč, co kdyby náhodou... jenže...

Xena našla toho druhého suba, jak jistě víte, že hledala, bylo to nečekané, jako blesk z čistého nebe. Úplně jsem to již vzdala po roce hledání.  A nečekaně mě oslovil a najednou jsem cítila, že to je on, co hledám, naplňuje mě svojí odevzdaností a přijímá mojí zvrhlost, prožívá se mnou úplně něco jiného než poznal a od včerejšího dne mám i jeho ptáka pod zámkem. Odevzdal mi oba klíče a klíč nosím na krku. Od Tlapíka na nožce. WWWaau.

Uvědomila jsem si spoustu nových věcí v sobě, díky otevřenému povídání si s novým subem. Dostal ode mě jméno Chozé. Naučil mě klec vnímat zase jiným způsobem, díky tomu, že on to má v hlavě jinak nastavené, co se úplné odevzdanosti týká a celého zamykání.

Vlastním ptáka Tlapíka, musím mít opravdu oba klíče u sebe, tudíž jsem mu před 4 týdny klíč vzala, aniž by to tušil a napsala jsem mu sz, že Xena má klíče oba. A??!!
Je šťastný, spokojený, zbožňuje mě ještě víc, že jsem to udělala a hotovo. Vnímá vše úplně jinak a to, co teď prožíváme je to opravdové odevzdání se mi, je to koření, co jsem potřebovala a užíváme si to všichni. Vše říkám Tlapíkovy, co s Chozém dělám, díky tomu všemu novému, co nás ceká, to Tlapík vydrží, protože je už tak nadržený, že to přeci jedním výstřikem nezničí a už je v té fázi, že někdy sám řekne, že to ani nechce :-) Chápete ho? :-D
Mé orgasmy jsou důležité a že jich je o to více a on žije z mých prožitků.

Řekla bych to jednoduše. proč vlastnit jednoho, když Xena chce vlastnit dva zamčené ptáky a ovládat nadržení, vzrušení je pro mě něco neskutečně krásného a vím, že nás čeká ještě mnoho vzrušujících akcí.

203

Nemusíte se mnou souhlasit, nicméně to vnímám tak, že se Tlapíkovi zvedně laťka, navíc vědomí, že není jediným subem své Madam, musí být hluboce pokořující. Očekávám, že se nyní bude o to víc snažit své Paní dokázat svoji jedinečnost a nenahraditelnost! Předpokládám, že to vztah posune na vyšší level.

204

Není to vůbec o nějaké soutěži, že se mi Tlapík musí více věnovat, aby neztratil moji přízeň či co a pokořující? To si nemyslím. Mé srdce je u Tlapíka, patří jemu, city a láska zůstává v manželství.  Chozé je nové vzrušení pro mě, to ano, ale rozhodně to vzrušuje i Tlapíka a to už víme oba dlouho, že jsem již před lety říkala, že chci novou hračku na ovládání, protože mě to prostě přijde zvrhlé, ano, je to pro jiné nejspíš nepochopitelné, ale pravdu más v tom, že náš vztah se posunul jinam i přes důvěru a úctu vzájemnou.
Já jsem otevřená, upřímná, lež mi vadí, musím si vždy vážit sama sebe, tak co je na tom špatného, když mi můj milovaný manžel a Tlapík plní mou zvrhlost, co potřebuji. Tlapíka si vážím za to, že mojí zvrhlost podporuje a vnímá velmi, ale velmi krásně a cítí příjemné chvění v podbřišku, tak to přeci není pokořující, jak říkáš, nýbrž z toho má uspokojující pocit, že on to chce také, když tělo mu na to reaguje neustálou nadržeností.

Každý to má přeci v sobě jinak nastavené, vnímá pocity, vzrušení. Ale přeci tohle  není o tom, že mi bude něco dokazovat. Za 2O let, co ho znám přeci vím, jaký je a to, že má Xena potřebu okořenit naše manželství, vztah a posunout hranice, je opravdu posouvání se na jiný level, ano, ale tím víc se to pouto mezi námi ještě více upevní, prohloubí.

To je jako kdyby někdo potřeboval prostě prubnout chlapa, zvrhlost, chlap musí vykouřit chlapovy, na příkaz své paní a on v tom najde vzrušení, zalíbení a chce to pak víc a víc. Také přeci nebude a nemusí své paní vysvětlovat či jí přesvědčovat že není homosexuál či bi. Je vše o nastavení zvrhlosti a vzrušní.

205

OK, nepochybně Váš vztah znáš lépe, než kdokoliv jiný zde. Nicméně, pokud já bych se dostal jako sub do situace tlapíka, tak ohrožen a pokořen bych se cítil a v tom právě spočívá větší míra vzrušení, když nejsem pro svoji Paní jediný a představa, že bych mohl být nahrazen posouvá moji službu výše.

206

Už jen to slovo, nahrazen? Já nehledám náhradu, vůbec né. Mám pevný manželský vztah s Tlapíkem a Chozé? Je o 18 let starší, má svůj soukromí život, tak jako i já se svojí rodinou. Nehledám náhradu, ale vzrušení. A né jenom pro mě, ale vzrušuje to nás všechny. 

Cítím, že z tebe teď mluví ego, že bys měl pocit, že jsi na druhé koleji? Ale to ti vysvětlím také. V tuto chvíli rozhodně záleží na tom, jak se já chovám k němu. Já se mu věnuji rozhodně tak jako doteď. Necítí žádnou z mé strany úlevu od vzrušení. A ještě jeden postřeh. Žárlivost? Ano. Mluví také z tebe. Může. Tím ale dáváš najevo, že si nevěříš sám a proto máš obavy, strach a tak jsi to pobral v sobě jako pokoření a jiného tím pádem vnímáš, jako že by ti mohl přebrat tvojí partnerku. Ale věř, že já moc dobře vím, že jsem na tenkém ledě, ale také vím a znám svého Tlapíka a nikdy bych neudělala něco, co by mu vadilo.

207

Milá Xeno,
máš pravdu, mluví ze mě ego, do jisté míry si také nevěřím a byť málo, za určitých okolností si dovedu představit, že žárlím, dokonce mám občas i strach a obavy, ale věř tomu či ne, takových nás je nejspíš většina.
Na druhou stranu, neber to jako útok, jen ti vysvětluji svůj pohled na věc a Váš vztah maximálně respektuji a beru ho jako pro mnoho zde velmi inspirující.

208

Je to opravdu v hlavě akorát Xena jako málo z klíčnic si to uvědumuje ve vztahu k penisu vždyť kdo by chtěl být bez kontaktu s penisem a odevzdal klíčky kdyby po tom netoužil?Už se nám s Paní stalo že jsem odmítl odemčení sice moc nechápala ale radost měla.

209

Já ti rozumím, jak to cítíš, ale to je možná i tím, že ty v sobě vnímáš submisivní stránku, což je v pořádku, pak se ozve to pokoření jako takové, ale Tlapík není submisivní, ale masochista.
Vše nám přináším čistě na bázi vzrušení, ponižování jako takové do našeho vztahu nepatří.

Nevnímám to jako útok, jsem ráda, že si to můžeme vysvětlit, však o tom to je, mluvit a jak jsem říkala, vím, že mnoho lidí to nedokáže pochopit, pustit si do života dalšího člověka. Ale nám to přináší mnoho nového, nepoznaného a to mě láká. Vždyť život se má žít a užívat si ho, jak to jen jde, ať je nač vzpomínat, když to už nepůjde z jakéhokoliv důvodu.
A co si budeme nalhávat, děti odrůstají a co my? Našla jsem další vzpruhu a chuť objevovat a poznávat a to je to, co nesmí jen tak skončit, protože mě to strašně naplňuje a posunuji se i sama v sobě, co dokážu ještě vnímat a nasávám každičký moment z těch nových pocitů, co se teď kolem mě nacházejí.
To se mi na celém BDSM líbí, že to má tolik větví, kam se dá přeskakovat, měnit, poznávat a nalézat, objevovat. Jenže opravdu musí být k tomu naklonění oba, či všichni 3 a Chozé se mnou poznává také úžasné pocity, co neznal a to je pro mě velmi důležité, že já to v něm objevuji, pomalu, postupně a těšíme se na vše, co spolu ještě poznáme. A i s ním to funguje vše na vzrušení, žádné ponižování.
Trvala jsem na seznámení jich, aby se znali, ať Tlapík ví, s kým odjíždím a trávím čas. A mám štěstí, že si padli v pohodě lidsky, žádná rivalita a také to je tak, že vše Tlapík ví, kam jedu, kde budu, vždy dám vědět o sobě. Není to tak, že odjedu na víkend a on o mě neví. To chápu, že by se v něm rozhodně něco hnulo ke špatným pocitům, což vím, že nesmím dopustit. Tohle dělám opět s chladnou hlavou a uvědomuji si, jak vše je na důvěře postavené. A to je to, co si na něm vážím.

210

No je to opravdu o obou mě Paní začala tak trochu ponižovat a já se v tom našel po 30 letech manželství máme jiný vztah a pro mě je to dost eroticky pozitivní.

211

lastastny: to je právě to, co se musí objevovat, jen naťuknout a třeba to je zrovna to, že to ani nevíš, že to v tobě je. A moc vám to přeji, že i vy stále nacházíte nové věci, právě po těch letech že vás to spojilo a prožíváte nové, jiné pocity, ale myslím, že o to silnější to pro vás je, právě díky těm 30 letem spolu.

Tlapík nikdy nechtěl moc cvičit a teď. Na můj příkaz prostě jde a udělá si 30 min. na posilovacím stroji a proč? Protože Xena řekla. Určitá submisivita tak malinko je, ale zase, říká, že když cvičí, tak slintá, právě proto, že já to řekla. No vždyť je to krásné, jak je pro svojí Xenu uslintaný od vzrušení.

212

Ano, jak píšeš,  eroticky pozitivní.  Ať je to u každého co chce, musí to být příjemné obou třem.  A jak to tady krásně popsala má Paní Xena,  je to nová, nepoznaná ulička v bludišti obsáhlého BDSM. A to pro nás všechny tři . Proto našlapujeme opatrně a s rozvahou, vedeni vzrušením a intuicí. A že nám to přináší hodně nového vzrušení,  úcty,  důvěry a lásky .

213

Když jsme Xeno náhodou začali s pásem cudnosti docela sranda na víkend pak na týden ale vždy termín ale dnes prostě nevím a to dráždění a provokace miluji to a Paní jen kvete hlavně když jí a její kamarádku obsluhuji jen v pásu cudnosti nebo když mě vezmou na nuda pláž na vodítku to jsem pak v pozici kdy se stydím ale zároveň mě to vzrušuje a udělal bych cokoli aby byly holky spokojený.

214

Když jsme Xeno náhodou začali s pásem cudnosti docela sranda na víkend pak na týden ale vždy termín ale dnes prostě nevím a to dráždění a provokace miluji to a Paní jen kvete hlavně když jí a její kamarádku obsluhuji jen v pásu cudnosti nebo když mě vezmou na nuda pláž na vodítku to jsem pak v pozici kdy se stydím ale zároveň mě to vzrušuje a udělal bych cokoli aby byly holky spokojený.

215

Zdravím Paní Xenu.
Jsem Choze, nový majetek Paní Xeny. Poznal jsem úžasnou dámu, nevšední bytost - Paní Xenu. Znám Ji jen měsíc, ale změnilo mi to život. Před dvěma dny mě uzamkla do pásu cudnosti bez výhrad a časového omezení. Budeme spolu prožívat opojení z tohoto krásného stavu a moje tělo bude sloužit pro Její uspokojení. Těším se na Její orgasmy a moji abstinenci. Naše společné bytí nebude omezeno jen hrátkami, chci Paní Xeně poskytnou komfort Jí hodný - kultura, výlety, pobyty a uspokojovat Paní po všech stránkách. Zaslouží si to. Bude to pravidelné intenzivní dlouhodobé soužití....

216

Chozé, je dobře, že jsi do našeho příběhu také vstoupil. Ano, čekají nás spolu i takové chvilky, že to nebude jen o tom sexu.

Ale časem se to rozvine i na občasné akce
ve 3, jak postupně zjišťuji, že se vám pěkně plní klec, když vám o tom povídám, jak a co bude na nějaké společné akci i s Tlapíkem.
Jak říkám, čekají nás ještě věci nepoznané, ale už teď cítím, jak to bude vzrušující pro všechny.

217

Určitě nebudu sám, kdo se velmi těší, až nám Paní Xena postne alespoň stručný report, jak se vztah s Chosem vyvíjí. Pokud bude ve svém popisu konkrétnější, bude to jen dobře. Pochopitelně chápu, že je to jen na uvážení , Paní Xeny

218

Nemyslím si, že Paní Xena bude reportovat o svém životě. Pokud bude chtít, podělí se o své zkušenosti a zážitky....

219

Choze,
obávám se, že ty nejsi tím pravým, kdo by o tomto rozhodoval. Jako správbá subka, toto ponech na své Madam

220

Nerozhoduji, ale vím co je slušnost. Tady už žádný příspěvek nedám.... Chováte se ke Xeně jako hovada.

221

Xeně i Chozemu se omlouvám, pokud jsem se jich jakkoliv dotkl, určitě to nebylo záměrem. Na druhou stranu, Choze, nebuď zbytečně popudlivý a určitě se nikdo nezachoval jako hovado

222

Ráno moudřejší večera... Zdravím a přeji krásný víkend. Omluvu od NovaCzech přijímám a slova jsem mohl volit jiná. Chtít obecně po ženě stručný report o vztahu je mírně řečeno neslušné, netaktní a možná i vlezlé. Takže to takto napravuji. Jimovi bych chtěl říci, že neví vůbec která bije. Sub není otrok. Není to člověk bez mozku, názoru a vlastní vůle. Sub je vědomé se odevzdání jedné jediné osobě, ke které to tak cítí. V mém případě je to žena, které si vážím, která mě vzrušuje a která je osobnost. Je to Xena. Vše, co se mezi námi děje je dobrovolné, po vzájemné dohodě a proto opravdové a upřímné. Je to naše intimní záležitost a proto i o informacích rozhodujeme společně. Co se týká tebe, můžeš vyhlížet, zda se podělíme o své štěstí, zážitky a zkušenosti. Ať už společně a nebo samostatně.

223

Už se konečně vyjádřím i já, co vnímám, když to tu čtu. Že Chozé reaguje tak jak reaguje chápu, právě proto, že si mě váží.

Chozé není hadr na podlahu, nicka, jak si Jim myslí. Jim nemá ani tušení, co tento svět znamená. Dál se k němu vyjadřovat nebudu.
A nechci, aby dál do této diskuze vstupoval.

Omluvu od NovaCzech také přijímám.

Pohodový den všem přeji.

224

Choze,
rád vidím, že jsi své rozhodnutí přehodnotil. Jsem zde vděčný za každého pravověrného uživatele, který není někým, kdo by forem jen náhodně procházel a občas plácl nějaký duchaprázdný koment. Každopádně musím poznamenat, že tvoji novou známost a vztah s Xenou považuji za velké štěstí a stejně tak obrovskou výzvu a šanci posunout se ve své submisivitě o nějaký ten level výše. Jistě nebudu daleko od pravdy, když zde vyjádřím názor, že ti mnoho z nás tuto životní šanci závidí - v dobrém slova smyslu samozřejmě :-)
Má na to někdo podobný názor ?

225

Tak po měsíci se taky přihlásím. Dostal jsem od Paní Xeny víkendový pobyt v tématickém apartmánu.
Je neděle večer, před pár hodinami jsme se vrátili domů a já pořád vstřebávám nové zážitky.
Víkend tam jsme už prožili, byl opět nádherný, ale tento byl trochu jiný. Byl jiný v pocitech, emocích a prožitcích.
Povídali jsme si o všem novém, co teď prožíváme, o celé situaci, jak to vnímáme, co cítíme. A každý láskyplný vztah musí být o komunikaci, naslouchání, důvěře a lásce.
A musím říct, že tato situace, že Paní Xena vlastní další klíč je opravdu o silných zážitcích.
Paní Xena je tak "dravá a živočišná", bere si vše , co jí vzrušuje a tím rozdává to vzrušení i mě.
Používala si mě pro své uspokojení takovým krásným způsobem, že jsem zažil úplně nový pocit. Nazval jsem to : "úplné zlomení mé vůle, naprosté odevzdání se za mé hranice." Prosil jsem jí o ještě větší dávku bolesti, kterou mi způsobila pro své vzrušení a já zažíval naprostou euforii. Vůbec jsem to nechápal.
Okamžik, kdy se nade mnou skláněla, dívala se mi zpříma do očí a druhý klíč, který má na krku mi klouzal po těle, a dělala to cíleně, abych cítil houpající se klíč na celém svém těle, nás oba dostával na pokraj extáze. Pro mě to bylo o to náročnější, že jsem opět slyšel, že já orgasmus mít nesmím, jenom ona. Já prý až za rok.
Byly to opravdu nové a silné emoce.
Získáváme z toho všichni tři.