1

Téma: Spidervire 2

Zdravím. jsem vlastníkem necelý měsíc pc Spidervere 2 a chtěl bych zkusit spidvire s kovovou trubičkou do močové trubice.
Ale nechce se mi kvůli tomu kupovat nový pc jen kvůli trubičce.
Dala by se tedy někde sehnat jen samotná trubička?

2

Re: Spidervire 2

Ahoj, i kdyby se sehnat dala, tak jak bys ji k té klícce přidělal? Ta klícka nemá žádný závit nebo tak něco. Napadá mě akorát takový ten samostatný uretrální kousek, který má na konci kuličku. Ta by sice neprošla tím kulatým otvorem uprostřed špičky klícky, ale prošla by těmi většími otvory okolo.

3

Potřebuji poradit

Na kroužkách  klícky se zevnitř ve spodní části kroužku se mě při nošení usadila něco jako rez, ale rez to není.

Ví někdo čím to dostanu elegantně dolů?

4 Naposledy upravil: subikcb (17.6.2016 12:36:10)

davue007, mám stejný problém. Přijde mi, že to je špatná povrchová úprava (pokovení), která teď slézá dolů... Myslím, že to asi nepůjde vyřešit jinak než koupí jiné klícky sad Nebo se snad dá sehnat samotná nová klícka bez kroužku?
Docela by mě zajímalo, jak je tomu u jiných kovových PC, třeba CB6000s? Ty jsou také s povrchovou úpravou nebo jsou celé z chirurgické oceli?

5

Se spiderwire nemám zkušenost, záleží,  z čeho je vyroben. Pokud je to pochrom, použil bych nějakou leštěnku na autolak nebo přímo leštěnku na chrom. Pokud nerez, tak houbičku a nějaký abrazivní prostředek např.na sklovarné desky apod. Nebo 600a více smirek pod vodou.

6

Ajo, tak pokud je to oloupaná povrch.úprava-chrom?, tak v galvanovně nechat odchromavat a znova pochromovat..bude to stát jen pár šušňů, ale vysvětluj, o co se jedná ;-)

7

ale vysvětluj, o co se jedná ;-)
No právě wink

8

Ahoj, CB6000 rozhodně není ani nerez ani chirurgická ocel (bohužel), je to povrchová úprava. Na spodní části klícky, kde se dotýká kroužku je docela odřená a barvou to vypadá na mosazný odlitek. Zajímavě je, že kroužek je zcela v pohodě.

9 Naposledy upravil: Donatien (18.6.2016 06:53:52)

Každopádně Vojta u spiderwire prodává samostatně kroužky a klícky. H.

10 Naposledy upravil: davue007 (18.6.2016 08:21:47)

Hmmm, tak já jí prostě přetru. Udělám si jí ve stejné barvě jako mám auto.Snad to bude držet.

Tak jsou i CB s chirurgickou ocelí ale to je úplně o jiné ceně.

Nosím jí už několik měsíců a bylo to ok tak nevím v čem to věží.