1

Téma: Elektrohračka

Již vlastníme elektrohračku na penis a musím říct, paráda! Prvně jsme ji vyzkoušeli po sundání klícky po hygieně. Již samotné nasazování na penis bylo vzrušující, navíc jsem byl spoután s rukama za zády. No a pak začalo zkoušení. První verze, ostré píchání - nic příjemného. Tlačítko 2 - to je již příjemná bolest ve vlnách. 3 - také příjemné, 4 - nepříjemné bodání. Jedničku a čtyřku jsme jen zkusili, 2 a 3 mně má Paní nechala si užít. Postupně zvyšovala až na intenzitu 6. Vysvobození nastalo po 15. minutách, kdy se hračka sama vypnula. No, po chvíli oddechu nastalo druhé kolo. Vzrušení bylo obrovské, Paní se to také líbilo a na konec mi rozvázala ruce a přikázala mi do ní vstoupit, po patnácti dnech. Dva přírazy a bylo hotovo, déle to nebylo možné vydržet. Následovalo opětovné uzamčení.
Další lekce elektro bolesti nastala za 5 dní. Opět střídání dvojky a trojky, ruce spoutány za zády. Krátkodobě až na maximum 9! To už jsem s sebou pořádně házel. Po půl hodině jsem byl osvobozen a nyní již bez sexu uzamčen.
Hned další den dostala má Paní nápad. Jeden kontakt s gumovým kroužkem připevnila okolo kořene penisu, dva samotné kontakty pak vsunula z boků mezi kroužek klícky a klícku (CB 6006s), čtvrtý kontakt pak vsunula škvírou na močení na žalud. Ruce opět za zády spoutaný a pokus byl spuštěn. Teda, fungovalo to parádně. Proud procházel ve vlnách celým penisem až na jeho samý konec. V klícce se navíc nemohl ani ztopořit. Bolestí se mu ale ani moc nechtělo. Manželka si to užívala, seděla vedle mně na posteli a četla si, v ruce držela ovladač a hrála si s kolečkem intenzity. Přidávala, ubírala, já si to užíval po svém. Příjemná bolest se střídala s bolestí  nesnesitelnou. Při druhé čtvrthodince dosáhla stupně 9, nevím jak dlouho vydrží baterie, ale devítku do mně pouštěla asi 2 minuty, než se hračka opět vypnula. To bylo osvobození. Druhý den dopoledne jsem ještě v práci měl pocit, že jsem stále pod proudem....
Hračka je super, Paní přišla na to, že mně může mučit aniž by mi musela sundat klícku. Dnešní noc je v pohodě, jsem stále uzamčen a Paní je v práci na noční, mám tedy klid. Uvidím, jaké to bude dál...

2

Re: Elektrohračka

A zkusili jste zapojit i bradavky?

3

Re: Elektrohračka

A to mluvis o tom typu, který je nabízen tu na shopu?

4

Re: Elektrohračka

Na bradavky jsme to nezkoušeli.
Ano, naše zkušenost je s elektrohračkou, která se objevila na tomto skvělém fóru.

5

Re: Elektrohračka

Elektrohračku mám stále skladem, tak pokud byste ji chtěli, napište mi. Kromě ní vám ještě můžu sehnat varianty s různými jinými "spotřebiči":

- polštářky s vodivým gelem
- kroužky na penis, ale vodivé po celém obvodu
- padáček na varlata
- anální kolík
- svorky na bradavky

Každá ta hračka má trochu jiný ovladač, ale princip je vždycky stejný - každá má několik melodií (3 až 4) a jeden regulátor hlasitosti :-)

6

Re: Elektrohračka

Taky se podělím o zkušenosti z Elektrosexem. Byl jsem připoután s rukama nahoře. Do análku mi zasunula analní hák se třemi kuličkami který sloužil jako elektroda 1. Na koule mi nasadila závaží na varlata " ty větší co se tady prodávají " A jako třetí elektroda posloužila gumová, kterou mi nasadila na penis. Po zapnutí přístroje proudily elektrické impulzy mezi análním hákem a elektrodou na žaludu. Po chvíli se usmála vzala do ruky bezdrátový ovladač a striskla tlačítko. To přídavné zařízení přepínalo impulzy střídavě mezi žaludem a análním hákem a pak mezi žaludem a závažím na koulích. Ovladač měl celkem 10 různých programů a udělala mě do 5 minut smile

7

Re: Elektrohračka

Ahojte, kupil som si takuto kombináciu elektrod z činy: https://www.aliexpress.com/store/produc … -i2rJAaqzn
Chcel by som vedieť či s tým má niekto skúsenosť a aké mal pocity. Dakujem.

8

Re: Elektrohračka

Zdravím, s touto kombinací zkušenosti nemám.
Píši však proto, abych pro elektriky chtivé doporučil sledovat nabídku Lidlu a za cca. 550Kč si koupit jejich Sanitas SEM44. Jedná se o plně digitální krabičku se 2 kanály (4 elektrody), 64 předdefinovanými programy a možností individuálních nastavení. Pak se k tomu dá připojit více méně cokoliv. Osobně k tomu mám větší důvěru.

9

Re: Elektrohračka

Mal som podobný pristroj Hydas 4-kanalový (tiež dobrý). Je tam 30 programov s nastavením rôznych frekvencií. No podla porovnania s parametrami sú myslím že rovnake s prístrojom ktory som si objednal z Aliexpresu.

10

Re: Elektrohračka

Požičal som si ten Hydas z práce a poviem vám je to skvelý pocit ked ti v ňom doslova ,,hučí˝. Pripojil som k nemu tie elektrody z Aliexpresu a je to neopisatelne.