Re: Svobodné rozhodnutí - část 2.
To je jeden dobrý nápad za druhým. Nějaký dobrý erupce na slunci :-D A kuře jsme sledovali s nadšením, tak uvidíme, co na to autor?
Za mě palec nahoru ;-)
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Povídky » Svobodné rozhodnutí - část 2.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
To je jeden dobrý nápad za druhým. Nějaký dobrý erupce na slunci :-D A kuře jsme sledovali s nadšením, tak uvidíme, co na to autor?
Za mě palec nahoru ;-)
Jasně , Kuřatko byl super.
Ať jí taky seřeže.
Ještě jednou děkuju za hezké ohlasy a nápady.
To Donatien: příběh přece musí mít oblouk. Nemá cenu napsat přímočaře: velice poslušný subík udělal všechno, co měl. přišel si k paní pro pochvalu, ta ho seřezala, a spokojený subík odešel. To by nikdo nechtěl číst.
Ohledně e-knihy: mluvil jsem dneska s Vojtou o tom, že by mi nějaký nový příběh jako e-knihu vydal. Láká mě napsat nějakou knihu česky, zvlášť na naše oblíbené téma, takže se těšte.
Ohledně Svatopluka Kuřátka: píšu příběhy tak, že vím, o čem bude. Ladím detaily, ale gradaci a pointu mám rozmyšlenou předem. Takže úplně ovlivňovat děj v průběhu psaní nejde. Můžeme ale zkusit hlasovat o dalším vývoji s tím, že bych třeba pointu dodal já. Tohle ještě musím promyslet, uvidíme.
Moc hezké, díky ![]()
DavidT:
píšeš hodně dobře, je to napínavé a čtivé. Ale také hlasuji pro pomstu a pro hezký konec
Ta sobecká mrcha si zaslouží špatně dopadnout, protože je hnusná a zlá. V jejich vztahu mi chybí jakýkoli náznak vzájemné lásky, péče.. něčeho hezkého, ona ho jen zneuživá.
Osobně bych takovou paní nechtěl a dost pochybuji, že někdo z nás ano, Ds vztah dává hodně pěkných věcí.. i když spisovatelská výzva je ponor do její duše, do jejích motivů a jestli je v nich něco dobrého.
mGalahad : Ano , přesně tak jsem to cítil i já, jen jsem to vyjádřil v rychlosti jednou větou. Jak píšeš- ona je zlá.
davidt : Nenech se od nás ovlivnit, je to tvoje dílo, a dobré,alespoň vidíš jak nás to zaujalo.
Opravdu je Adriana zlá, měl by od ní odejít a dál být s Janou, která v sobě objeví něco z Adriany a on na tom bude podobně. Už se těším na pokračování. Zažít bych ty výprasky nechtěl. ![]()
Mám pro všechny milé čtenáře dobrou zprávu. Příběh hlavního hrdiny, Adriany a Jany dostane třetí, závěrečnou část.
První část, která byla původně plánovaná jako samostatný celek, bude zepičněna tak, aby dobře seděla s částí druhou.
Všechny tři části budou k dispozici jako jeden celek v podobě e-book.
Jsem vděčný za vaše názory a většina nápadů se v knize objeví. Jistě ale chápete, že nemůžu prozradit, které to budou. :-)
Možná by teď mohli oba potrápit Adrianu a pak teprve by mohli být spolu s Janou.
Sakra já už to taky musím přečíst, když vidím ty ovace. Jen ten čas, ale už mám pokrok jako jo? Už mám oba 2 díly vytištěný :-D Příští týden 100% slibuju
Tak včera jsem dala 1 díl a teď jsem dočetla 2, jak jsem slíbila.
No, ještě teď mi pulzuje krev v žilách, jaká je ta Adriana mrcha, sobecká. Neskutečně vypočítavá a zlá.
Takhle rozhodně domina vypadat nemá, a musím souhlasit s těma, co chtějí pokračovaní, to se nabízí. Je to tak poutavě napsaný, opravdu skvěle píšeš, má to hlavu a patu, akci, náboj, prostě fakt krásný, vzrušující počtení.
Těším se na další již 3 díl. A děkuji, za příjemný požitek.
Díky, Xeno, za krásná slova, moc jsi mě potěšila. Třetí díl už píšu.
Celá knížka je sepsaná, vysázená, a probíhají poslední kontroly. Když půjde všechno dobře, bude příští týden připravená ke zveřejnění.
Mám pro všechny čtenáře dobrou zprávu, knížka je venku. Třetí část je rozsahem velká jako první a druhá dohromady a na své si přijdou příznivci zamykání, spankingu, ABDL i romantiky.
K dostání na pro vás všechny jistě známém místě:
http://www.bdsmpoint.cz/eknihy/svobodne-rozhodnuti/
Jsi zlatej díky za info, už se moc těším a určitě si skvěle počtu, to je jasná věc.
Jestli tomu dobře rozumím, tak si ji za 69,- Kč můžu jako e-knihu koupit? To znamená, že kdo si ji bude chtít přečíst, tak zaplatí 69,-Kč? A nebo to zaplatí jen jeden a dá ji sem k dispozici pro všechny ZADARMO. ![]()
Koukám, že to tu trochu zavání komercí. ![]()
Tak za suprově napsaný příběh, který je napínavý, vzrušující, hezky napsán, těch nicotných 69 korun rád dám. Vždyť co to je? Ani ne krabička cigaret, ani ne 3 sobotní piva, ani ne oběd v restauraci. A tenhle příběh je suprový, je napínavý, je vzrušující. Může inspirovat spousty lidí, párů, manželství. A autora to může podpořit k další a další tvorbě. Komerce nekomerce, pokud někdo něco zajímavého a hezkého vytvoří, zaslouží si odměnu. A pokud někdo nesouhlasí, není nucen si nic kupovat. Prostě kdo dokáže ocenit skvěle odvedenou práci, strávený čas nad práci a skvělou fantazii, tak pár drobných nebude mít problém vyndat z kapsy. A smekám před autorem příběhu. Fakt skvělé.
davidt: Opravdu závěr nezklamal, díky za poutavé čtení. Přečetla jsem to bez přestávky, tudíž je to známka napínavého příběhu, což jsem čekala. Píšeš skvěle. Ještě jednou díky...........
Děkuji za krásná slova a pochvaly, vážím si toho.
Pokusím se vám všem odvděčit dalším příběhem. Už vzniká, jsem tak zhruba ve třetině.
Super. Těším se na další zajímavé a napínavé čtení.
davidt: A bude zase část/i povídky zde zveřejněna? ![]()
Ne ne, nebude, pěkně si jí kupte, tak jako já :-D :-D
Nebude, protože se nebude tématicky hodit k tomuto fóru. Jasně, bude to o dominanci, bude tam sex i jistá míra násilí, ale tentokrát žádné pásy cudnosti.
Nechci být za rýpala, ale nějak nemohu pochopit, proč jsou tu 2/3 povídku a tu poslední si je nutné dokoupit. Stačilo přeci jen napsat kupte si ji celou tam a tam, za tolik a tolik. Ledaže by to byl záměr, aby těch platících čtenářů získal víc. A to mi sem, tak trochu nepasuje. Kdo sem chce dát povídku, tak ji sem dá celou a ne jen 2/3.
Teď už chápu, proč tu bylo tolik povyku, když jsem sem začal dávat povídku s názvem "klíč k pásu cudnosti" od LT. Povídek mám dost s jakoukoliv S/M tématikou, ale dávat sem jen část a část si nechat zaplatit mi přijde strupské. A to já fakt nésu. ![]()
Nikoho nenapadám ani neosočuji, jen zde uvádím svůj názor.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Povídky » Svobodné rozhodnutí - část 2.
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB