26

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Jak bude chvilka volná.

27

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Tak páteční večer byl opravdu zajímavý. Když jsem přišel z koupelny, Paní na mě čekala oděná v úžasný lesklý kombinéze. Vypadala tak sexy. Přikázala mi, ať se svlíknu, kleknu si na čtyři a začala mi zadeček natírat gelem. Její krásné ruce v latexových rukavicích mi vtíraly lubrikant do análu. To mě vzrušovalo, až najednou mi tam zastrčila anální venušiny kuličky. První ještě šla, ale ta druhá - to fakt bolelo. Prý můj problém.
Ale po chvilce jsem si zvykl, Paní si sedla do křesla, rozepnula zip v rozkroku a já musel pinzetou vytrhávat chloupky na kundičce. Tato depilace má ale jednu nevýhodu - bolí. To Paní vyřešila tak, že vzala do ruky důtky a když jí to zabolí - tak mě prý taky!!!! A věřte, že vytrhávat chloupky bezbolestně fakt nejde !!! Auu.
Ještě, že jsme vytrhávali jen chvíli. Pak jsem se věnoval krásně vlhké kundičce jazykem a rukou. Paní si to fakt užila, jako odškodnění za tu bolest, kterou vytrpěla u depilace.
A když vydýchala orgasmus, vstala a povídá "Vyndej si kuličky a klekni si na gauč, vystrč zadek a čekej". Na pár minut odešla, ale ten její příchod stál za to.
Lesklá kombinéza, lodičky na jehlách a ..... postroj s penisem. Prostě bohyně.
"Nejdřív srovnáme ten tvůj dluh za nevhodné chování" a už mě začala švihat důtkami. Vyzkoušela i novou plácačku. Chvílemi mě pohladila tou "latexovou" ručkou po zadku. Viděl jsem na ní, že jí to vzrušuje.
Když usoudila, že jako trest to stačí, stoupla si za mě, nanesla gel na toho uměláka a normálně mě začala ojíždět. Držela mě za boky, dráždila bradavky, mačkala koule a fakt si to užívala. A ...já vlastně taky. To bylo tak zvrhlý. Tak úchylný.
Takhle mě šukala deset minut.Pak mě otočila na záda, začala zase přirážet, ale to už vzdychala vzrušením. Natáhl jsem ruku, pohladil jí kundičku - byla tak mokrá - prstem jsem jí párkrát přejel mezi pysky a už se prohýbala v dalším orgasmu.
I pro mě to byl opravdu silný zážitek. Sice bez vyvrcholení, ale emocionálně jsem byl na vrcholu se svojí Láskou.
A když mi pak nahá usínala v objetí a pošeptala mi do ouška "miluju tě" - usínal jsem jako ten nejšťastnější chlap na světě.
Možná nemáme všechno, ale spolu nám nic nechybí.
Byl to fakt krásný večer.

28

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Pegging je super! ;-) Naše první zkušenost s tím byla taková, že jsem si koupila připínák a počkala, až se přítel začne dožadovat sexu. Přes týden jsme se neviděli, takže v pátek večer přijel s kytkou v ruce, pozval mě na večeři, pak jsme se chvíli mazlili doma u filmu a on dal najevo, že by se chtěl pomilovat. Souhlasila jsem a v posteli ho překvapila tím novým vybavením. Chudák se tak těšil, že si vrzne, a tak se snažil, ale asi nečekal, že takhle. :-) Na ten jeho vyděšený pohled nikdy nezapomenu.

29

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Tak to věřím, že na takový pohled se nedá zapomenout :-) Úplně ho vidím v barvách.

30

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Tlapík: to je jedna z mých oblíbených her, bohužel se k ní s Paní dostaneme málokdy, ale je to super.

31

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Znam to. Prvni analek s pripinakem od kocky v leskle kombineze je opravdu zazitek.
Jinak, nadhera! Predposledni veta mluvi za vsechno. Tak nejak si predstavuji definici stastneho paru.

32

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Hezký a myslím že máte víc než spousta ostať nich lidí kolem ;-)

33

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Díky, fakt je zajímavý pozorovat ostatní páry kolem, jak se mračí, hádají kvůli malichernostem, jsou spolu ze zvyku, kvůli dětem, hypotéce atd. Život jim utíká a oni čekají až.........
Žijeme teď. I pro ten pohled na bohyni v kombinéze! :-)

34

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Jo přesně tak to mám.A orgasmus je až na druhém místě,je plno jinych intenzivnější věci než se během pár minut udělat a jít spát. Když vidím kolem sebe jak je skoro každý chlap silný nebo v hospodě u piva drsňáci jak ta" kráva"zase neudelala to a to,ale ze on sedí celý den v knaipě je vlastně v pořádku,silný keci, jak kde přefikne tu a tu,přitom si ho už pár let honí akorát tak u porna a ani neví, že manželka už má dávno milence a pak se z toho hroutí když to zjistí,jak je to možný,když on je ten hodný a chodí jenom na pivo každý den,protože manželka se mu nevěnuje :-)

35

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Přesně tak to myslím - mám kolegu, a ten o manželce nemluví jinak než, ta P... , Kraáááva , ....... . Už roky. Tak sem se ho zeptal proč jsou spolu. Nooo to je těžký, děti atd. Zeptal nsem se ho, jestli děti jsou v pohodě, když vidí jak se spolu jen hádaj a řvou na sebe a on jak může, mizí, ne do hospody, ale do lesa, zahradu, střechu, kamkoli, kde není ona.
Na to mi neodpověděl.
Ale tahle má úvaha už sem asi nepatří.

36

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Tlapíku pravdu díš. Když pak člověk vidí kolik je kolem nenormálních lidí.... my jsme naprosto normální a ještě si to užíváme ;o) Kdo si hraje - nezlobí ;o)

37

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Mám úplně stejný názor. Souhlasím s vámi.
Ti jiní, druzí lidé se bojí samy sebe, nemají se rádi,neváží si sami sebe, jen tak se vezou v proudu hádek a ponižování, trpí a ubližují si vzájemně a nechtějí z něho vystoupit, bojí se změnit si život k lepšímu.
Co kdyby náhodou byli i šťastní?
My jsme si ho změnily, vážíme si svých protějšků a hlavně celého vztahu a proto si hrajeme a hrajeme :-), ale to už je opravdu zase na pokec do jiného vlákna...........

38

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Ahoj lidičky, dlouho jsem nepřispěl žádnou chytrou úvahou, ale je pravda, že když jsem si pročítal forum, neměl jsem nutkavou touhu na něco reagovat. Takový útlum. A hodně vláken se slibně rozjelo a .....vyšumělo.  A teď jsem si uvědomil, že vlastně i to naše. Tak si říkam - pojďme to tu rozhýbat.Dejte o sobě vědět, že tu jste s námi.

U nás od prosince do února byla taková pauza - měl jsem "moooc vážné" zdravotní problémy. Takže jsem sem ani moc nechodil.
Ale překonal jsem to a už v tom zas jedeme, jen máme mááálo soukromí!!!!
I přesto jsme to nastartovali rychle, skoro každý večer mě Láska honí několikrát až na samou hranici, třeba 15krát. A po měsíci bez org. už lezu po zdi.
A co vy ostatní -  Jste tu???

39

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Souhlasím s tebou Tlapíku, že je to tu totálně mrtví, nudný, tak třeba se opět začne přispívat nebo aspoň se vrátí starý známý - PavelCB, Elen.....

Jo jo, honění je totální šílenost a pak, když si ještě vezmu k ruce vibrační hlavici, miláček si musí vzít silonky na nahé tělíčko, svážu ho smršťovačkou, dám deprivační kuklu, tak v tu chvíli se můžu pořádně vyřádit :-D
Zavedu nějaký ty šťourátka, jak já říkám, do močové trubice a jen pozoruju, jak se zlato kroutí a trpí. To je pro mě velká slast a je jasné, že mi kundička pokaždé z toho zvlhne, takže, má ještě zlato povinnost mi to udělat.

A jak si hrajete vy?

40

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Ahojte,
My si pořídili vibrační dilatator a musím říct, že když mě s nim má drahá polovicka začne dráždit tak bych se vzrušením zbláznil.

Zkoušeli jste někdo zavedení katetru? Docela mě ta představa vzrušuje.

41

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Tak tuhle zkušenost já nemám.

42

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Ja parkrat, ale nejvetsi problem pro me jsou ty dirky v katetru.. S nejakou plnou hadickou by to asi bylo jiny kafe..

43

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

my si šťourátky dost hrávali .... ale od prosince jsem zamčený a paní mě nechce pouštět ...

máme různé velikosti a jednou jsme si hráli s roztahováním a paní se podařilo ně šťourat dokonce celým malíčkem .... bylo to strašně vzrušující ... doporučuji kdo se nebojí (samozrejme čistota je hlavní :-) ) at to zkusí ... je to silný moment .... někdy bych si to docela zopakoval :-) ale to až za docela dlouho ...

44

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Předpokládá, že k tomu, aby se tam vešel prst, je docela dlouhá cesta??

45

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Tak na malíček jsme se nedostali, ale vzrušující představa. Neměl jsi pak problémy s močením?

46

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Tlapík: Být tebou, tak tohle téma moc nekomentuju, nebo nám to za chvíli budeš moct odpovědět sám wink

47

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

No bylo to docela rychle ... tak 14 dni tréninku docela intenzivního s kovovými dilatátory cca 8 mm a pak jednou to Paní zkoušela intenzivně a tlačila co to šlo,  cpala a cpala a najednou lup a mela jej tam ...

používáme sterilní gel na cévkování pro lékaře ...

když jsme začínali , tak poprvé s dilatatory, tak druhy den jsem cítil páleni v trubici, ale přešlo to do dalšího dne. Další hrátky byly až za několik dní a to už bylo v pohodě a bylo to super.

A prst ok, ale druhy den to pálilo, ale rychle přešlo.... hlavně se nesmí rýpnout nehtem ... to už mám taky za sebou, krvácení, ale přešlo to za pár dní :-)

až budu puštěný, tak na mě čeká kousek 13 mm, to se docela těším :-)

48

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Ale Tlapíku - 0,5cm z malíčku už jsme také dali, ale rozhodně tu dlouhou cestu s tebou podniknu, když je to pro tebe vzrušující představa a zkusíme to hlouběji.  Vždyť víš, že já strach nemám z ničeho.

IN: To jsi mě fakt rozesmál a už je Tlapík v pasti. Neboj, určitě pak odpoví sám, jak je to s tím močením....

49

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Flash Dog: Já ho pouštím na hraní a pak zase šup pod zámek. My máme dilatátory 10mm největší a je to úplná brnkačka, což myslím, že malíček mám snad i užší, takže to bude s olejem skvělá akce na víkend ;-)
Doufám, že se brzo dočkáš také.

50

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Xena: Přeju super zábavu ! Já dostal nedávnou novou malou klec a puštěný nevím kdy budu. Žena je teď v období, kdy mě pouštět nechce vůbec. Ani na takový hraní, tak si musím počkat až to bude aktuální ... ale o to víc se těším na to :-)