Tak po jednodenní pauze, kdy se ma laska cítila moc unaveně jsme si včera sli lehnout a dostal jsem vynadáno, jakto, ze jsem ji nepřipravil předem na tabletu nějaké "pekne video". Chtěl jsem se omluvit ale místo toho mi prstem naznacila at mlčím, nasledne jednim ladnym pohybem pod peřinou stahla krajkové kalhotky a se zvednutym obocim se zeptala, jestli na to nemam chut a jakto ze uz nejsem mezi jejima nohama pod perinou, a ze to chce udělat jazykem a pekne pomalu a dlouho, protože se chce podívat na cele video. Samozrejme, ze jsem na ni mel chut a obrovskou, to jsem ale netušil, ze bude mit video trictvrte hodiny a ze si ho chce shlédnout pekne cele. Nicmene, miluju, kdyz mi dovoli delat ji orgasmus pusou a ujal jsem se tedy sve sance na posbirani par plusovych bodu bez vahani. Několikrát mi zatáhnutím za vlasy dala najevo at přestanu, aby si oddalila orgasmus, protože v kombinaci se sledováním její oblíbené tematika byla neuvěřitelně vzrušená. Po pul hodině jsem uz myslel, ze dostanu krec do svalu na krku a nevěděl jsem jakou techniku ještě mam pouzit, abych nebo pokaran za jednotvárnost, ale vydržel jsem az do úspěšného bouřlivého velmi dlouheho vyvrcholeni, svirala mi hlavu mezi stehny, jak kdyby mi ji chtěla rozmacknout. Na slova díku bych cekal marne, pouze řekla, ze mi opravdu nesvedci byt odemceny, ze takto je to mnohem lepsi, když ma pravidelne pred spaním orgasmus a ja jsem bezpecne v pasu a ze zítra brzy vstava, takže dobrou. musel jsem ji ještě nalézt kalhotky a pak téměř hned usnula. Je to k smíchu, ale ja si chtěl ještě povídat a ona se místo toho zachovala jako ja v dobách, kdy jsme ještě o pasu cudnosti nevěděli...ikonicka situace..