26

Re: Taky začínám

Xena- tak jsem si pročetl vaše příspěvky a trochu vám závidím, co bych za to dal kdyby má přítelkyně byla z poloviny jako ty. Ona to nemá v sobě, občas jí něco navrhnu a poslu inpiraci, i pás cudnosti byl můj nápad. Ona není taková (úchylačka) jako já :-). Ale snaží se. Moje choutky pořád posouvám dál. Když jsem před pár lety tohle naznačil bývalé přítelkyni že chci aby byla domina, tak mi řekla že chce pořádného chlapa. Vždycky mě lákaly takové choutky, ale teď se k tomu pomalu dostáváme.

27

Re: Taky začínám

Když se snaží, tak je to skvělé, tak jí to i baví tím pádem, když má dobrého učitele a nebrání se, je to dobrý začátek a buď rád i za to málo co teď máš, chce to čas a třeba se v tom nakonec i najde. Musíš být velmi trpělivý a netlačit na pilu.

28

Re: Taky začínám

Xena: Súhlasím. Je to super začiatok...hovorím z vlastnej skúsenosti. Keď má človek príliš veľké očakávania, alebo tlačí na pílu tak sa to len zhorší.

29

Re: Taky začínám

Vždyť víte, že máte někdy fakt šílené nápady a o zvrhlosti ani nemluvím, takže by se mohla zaleknout a celé by se to mohlo otočit proti tobě a to rozhodně je špatně. Takže - kdo si počká, ten se dočká ;-) A méně je někdy více, vždyť známe příběhů, jak to rychle skončilo tím, jaký byl rychlí odpal. 
Dítě se také nenaučí chodit za měsíc a být si jistý v kramflecích trvá opravdu klidně přes rok. A to stejné je i u klíčnice, když to v ní není, tak se to musí naučit jako vše v životě, když někdo něco neumí. Hlavní je, že chce a to je pro ní motor, který se nesmí zaseknout.

30

Re: Taky začínám

Ale zároveň aj keď to v nej je, moja polovička je prirodzene dominantná a aj ju to baví, ale bdsm veci odhaľuje postupne a kedysi sa ma bála trochu preplesknúť po penise a teraz už jej nerobí problém ma týrať tak ako sa má. :-) no proste chce to všetko trpezlivosť a najmä u mňa to stou zvthlosťou je...no :-) proste stačí istá hravosť a trpezlivosť a ochota a je to. :-)

31

Re: Taky začínám

Jo to je pravda, občas mám zvrhlé choutky, ale musím na ni pomalu. Tlačit určitě nebudu. Uvidíme jak to půjde časem. Občas jí ukážu nějaké inspirace.

32

Re: Taky začínám

Tak už jsem zamčený 11 den. A musím říct že moje nadrženost je menší než ze začátku. Akorát můj miláček nějak zaostává, už 4 dny nebyl žádný náznak sexu nebo nějakých hrátek. Takže její orgasmy půjdou docela pomalu. A tím pádem i moje.

33

Re: Taky začínám

A co jsi pro svého miláčka udělal za ty 4 dny ty? Že čekáš odměnu?

34

Re: Taky začínám

No masáž celeho těla je asi málo, musím se víc snažit. Miláček objevil toto fórum tak uvidíme jak to půjde dál.

35

Re: Taky začínám

Ještě bych měl dotaz na zkušenější ohledně zamykání, nejdéle jsem vydržel asi 13 hodin, prostě celý den, přes noc jsem to ještě nedal, většinou se o půlnoci vzbudím a musím si to sundat. A včera jsem byl zamčený celý den, a po sundání se mi zdálo jako bych měl pytlík trochu natažený a prověšený. Tak by mě zajímalo jak jsou na tom ostatní.

36

Re: Taky začínám

Ostatni hledali, az nasli spravnou klec

37

Re: Taky začínám

S klecí problém nemám vydržím v ni celý den ale noc je horší.

38

Re: Taky začínám

novacek: To se ti může zdát,ale je to chvilková záležitost a není to nevratné.A v noci nesundávej a je to.

39

Re: Taky začínám

No právě že se chci vyspat do práce tak si to raději sundám. Ale možná bych to zvládnul zkusím příště vydržet. Problem je že nemusím ani odemykat, prostě to stáhnu. Ještě to mám pojištěné šroubkem je to pevnější, kdyby nešla stáhnout tak by se mi to asi o půlnoci nechtělo montovat.

40

Re: Taky začínám

Pokud klec stahnes, tak je to vsechno spatne..

41

Re: Taky začínám

Ty změny velikosti pytlíku jsou úplně normální a zažíváš je celý život, jen si toho nevšímáš. Je to dané především teplotou a také denní dobou. Zkus to chvíli pozorovat a vysleduješ závislosti.

42

Re: Taky začínám

Přesně tak, jak už bylo napsáno, jestli klec sundáš bez toho aniž by jsi ji odemykal , tak je něco špatně , pravděpodobně máš moc velký kroužek, chce to celkem čas než si najdeš nejvhodnější kombinaci kroužku a spaceru smile
Každopádně noční erekce je kapitola sama pro sebe, ale dá se na to zvyknout, začíná to prochazenim po bytě, po čase se jen otočíš na druhý bok a spíš dal smile Když si ale pas sundáš tak si to ale akorát celé pokazis. Mě pomáhalo před spaním hodně namazat a pak to bylo v klidu, u tebe vidím problém ve špatném výběru kroužku popř.spaceru.
Hodně zdaru smile

43

Re: Taky začínám

novacek: Je to rozhodně špatně, když si jí můžeš prostě sundat a tvá klíčnice by to měla rozhodně hlídat a nepovolovat ti jí sundat. Tak jak si ona musí zvyknout na roli klíčnice, tak i ty se musíš naučit žít a spát s drahokamem na ptákovy. Chceš klíčnici? Tak ty si zvykej na klec!

A tvá věta: "No právě že se chci vyspat do práce tak si to raději sundám." To je absolutně nepřípustná. Musíš ty sám něco obětovat, vytrpět a hlavně vydržet, když to chceš nosit. A jestli chceš zamčený vztah, tak na sobě musí makat oba, né jenom klíčnice, takže si zvykej a všechno jde, ale chce to čas a trpělivost, tak jako u klíčnice.

A že ti padá? To je rozhodně špatně, to je někde chyba a od toho ti pomůžou zde přítomní zamčení ;-)

44

Re: Taky začínám

No ja mám ten Holytrainer plastový a ten je tak parádny, že som sa napr. poslednú noc zobudil len raz v noci. Nutné je pri ňom aspoň raz za tri dni hygiéna.. Minimálne. A za mňa, nespávam v ňom každý deň. Keď som pri mojej madam, nemusím...iba niekedy.

45

Re: Taky začínám

Díky všem za rady, mám taky plastový holytrainer a problém je že jak už tu někdo psal, ten plast při zahřátí měkne. Kdyby byl kovový bylo by to asi lepší. Takže pokud chci tak ho trochu vyhnu a stáhnu, jde to celkem těžce, takže zas tak špatně jsem nezvolil, a menší kroužek mě pálí, mám ten prostřední. Jde hlavně o tu erekci. Ale budu to zkoušet vydržet.

46

Re: Taky začínám

No ten holytrainer co mam, kebyze chcem, tak ho dam dole uplne - pri kovovom spiderwire 2 sa mi to nestalo ( tam to zostane vysiet na miesku..)..ale preco to mam davat dole? Same od seba to dole nejde.

47

Re: Taky začínám

Tak už jsem 21 dní bez výstřiku, moje pani má za sebou zatim 7 orgasmů a ja jen jeden. Zatim to zvládám dobře, obcas bych se nejraději udělal ale nemůžu, vlastně ani nechci. Před pár dny, jsem byl připoutaný na břiše a paní mi zkoušela delat milking, nic nevyteklo, ale bylo to opravdu super. Nakonec jsem ji samozřejmě udělal. Ale to spaní jsem pořád ještě nezvládl, v sobotu jsem se probudil ve 2 hodiny ráno s pořádnou erekcí, zkoušel jsem to vydržet ale nedal jsem to a pás si sundal. No budu zkoušet dál.

48

Re: Taky začínám

novacek
jak pás jsem si sundal? To snad paní. Jak to, že máš klíče?

49

Re: Taky začínám

No vzhledem k tomu že ho nemůžu nosit do práce, tak se sám zamykám i odemykám.

50

Re: Taky začínám

Takže když dorazíš z práce, tak se zamkneš a pak se v noci odemkneš, když se to už nedá vydržet? A jak to děláte o víkendu, když jste spolu a do práce se nechodí? Nebo možná chodíš, nevím. To jsi celý víkend pánem klíčů ty? A proč je nedáš své milé a ty si o tom nebudeš rozhodovat tak jednoduše a budeš to prostě muset vydrž, by ti nic jiného nezbylo.

Vždyť každý tu začínal s šílenou erekcí v noci a k ránu a prostě to překonali. Jenže celé to je v hlavě.
Když opravdu chceš, tak najdeš pořádný důvod, proč to jít musí a když nechceš, tak najdeš milion důvodů, proč to nejde.