1

Téma: Anální kolík

Chtel bych se Vas zeptat, nosite někdo k pasu cudnosti ještě trvale analni kolik? pripadne jaky se vam nejvíce osvedcil

2

Re: Anální kolík

Já ho někdy musím mít do práce, ale né na celý den. Třeba na 5hod.
Je to takový malý silikonový s rubínem.

3

Re: Anální kolík

Nosím, ale na trvale. Většinou spíš pro zpestření, když vrazíme společně s paní někam ven.
Vyzkoušel jsem několik typů, ale na delší nošení se mi nejvíc osvědčila taková anální kotvička smile

4

Re: Anální kolík

Mam vyzkoušeny uzamykatelný anální kolik. Foto jsem dával v jinem vlaknu. Ten opravdu nevyklouzne

5

Re: Anální kolík

nemam problém s vyklouznutim. spis mam problém při dlouhodobem noseni se zakladnou koliku. většinou je z tužšího materialu a po case zacne neprijemne, hrana te zakladny, tlacit az reravou bolesti.

6

Re: Anální kolík

pesjenprovas: Ten problém jsem měl taky. Tak jsem vzal starý kožený pásek, uřízl 10cm pásek, konce seřízl do oválu, uprostřed prořízl, prostrčil základnu kolíku a udělal takovou jakoby měkčí "podložku".

7

Re: Anální kolík

Ta anální kotvička, kterou jsem zmiňoval, má právě ergonomickou základnu, takže netlačí ani při dlouhodobějším nošení (viz foto níže). Navíc je v ní ještě vibrační vajíčko smile
https://www.imgup.cz/images/2017/12/02/Screen-Shot-2017-12-02-at-09.58.42.png

8

Re: Anální kolík

Ahoj. Oživím staré téma a zeptám se. Jak dlouho se dá nosit v kuse kolík? Menší, kovový. Děkuji.

9

Re: Anální kolík

Ahoj,

sice se ptáš na menší kovový kolík, ale řekl bych, že by se to dalo i zobecnit na více druhů/materiálů..a vyjádřím se odborně : dokud nebudeš muset jít kadit smile Tedy aspoň můj názor.

Osobně jsem ale u kovových (malý a větší (4cm), koupené v ČR, takové s tím "krystalem") narazil na neduh, že patka má trochu ostřejší hrany. U menšího mi to nevadilo, větší začal být po čase nepohodlný právě kvůli té ostřejší hraně.

Sice ten obchod nemám rád, ale pořídil jsem si zde skleněný kolík (tenkrát byl ještě za 600,-) a nemůžu si ho vynachválit : http://www.eroticcity.cz/e-shop/glass-v … 38532.html Má delší užší část, takže se "pohodlně" usadí, patka je tak akorát, aby nevadila běžným pohybům, a je krásně zaoblená. Vrchní širší část příjemně při pohybech masíruje prostatu.

Delší použití kolíku bude také otázka lubrikantu. A teď se zeptám i já : Jaký lubrikant se vám osvědčil na silikon a jaký na sklo/kov pro delší použití?

10

Re: Anální kolík

Mám kovový a použil jsem normálně báze vody z lékárny za 50kč a úplně v pohodě.

11

Re: Anální kolík

Hele, mám obyč anální šperk tady z cudnosti, dá se s tím spát? Nehrozí nějaké riziko? Například, že by se dostal celý dovnitř nebo tak ? Zkoušel někdo? Budu rád za zkušenosti.

12

Re: Anální kolík

Ahoj. Máte někdo zkušenost s análním silikonovým psím ocáskem? Teď jsem četl, že se při chůzi vrtí a stimuluje tak prostatu a velmi dobře drží. Máte to někdo doma?

13

Re: Anální kolík

https://www.google.cz/imgres?imgurl=htt … amp;uact=8

14

Re: Anální kolík

To anticum: Šperk mám také, od své Paní mám dovoleno ho užívat dle svého uvážení. Spát se s ním rozhodně dá (vyzkoušeno), jediný problém" může být ta velká hrana na základně, jak psal pesjenprovas. Nejčastěji při dlouhém sezení na tvrdém. To se dá řešit polštářkem. Řešení nabízené Tlapíkem může být cestou, na druhé straně je to pro mě degradace šperku, který si pro mě má Paní a Vládkyně přála. A přiznávám, jako u klece je pro mě spíše přínosem, že to cítím a uvědomuji si jeho přítomnost.

15

Re: Anální kolík

Používáme vibrátor prostaty na dálkové ovládání a dá se i na spaní tak 5-8 hod zvládnout.

16

Re: Anální kolík

To Lastastny : Ahoj. Prosím pošli odkaz na ten anální kolík na dálkové ovládání. Přemýšlíme o koupi něčeho podobného. Předem děkuji.

17

Re: Anální kolík

Také bych měl zájem o odkaz na vibrátor prostaty na dálkové ovládání. Díky

18

Re: Anální kolík

Pro všechny kteří shánějí něco co zaručeně vypustí páru bez ztopoření a výstřiku je Malesation Teaser od evibrator.cz dva samostatně ovládané motory na dálkové ovládání nabíjecí . U telky ovladač u manželky super ale když příjde návštěva nejlépe sousedka musíte počkat až odejde protože jste turch a od stolu neodejdete.

19

Re: Anální kolík

lastastny: díky určitě vyzkouším, to se mi líbí smile

20

Re: Anální kolík

Ahoj, já jsem teď vyzkoušel kombinaci kroužku na penis se dvěmi análními kuličkami, a cb 6000, zkouším dlouhodobější nošení, zárukou dobrého nošení je hluboké zasunutí kuliček do análu, tak aby kroužek táhnul penis dolů,, potom nasadím kroužek od cb 6000, a dám klícku, a uzamknu. Je to trochu náročnější, ale výsledek stojí za to, už jen chůze je vzrušivá, no a co tomu ještě trochu pomoci. Já jsem to zkusil, sedl jsem na kolo a vydal se na cyklostezku kolem Labe, ten pocit kdy kuličky masírují, při každém šlápnutí prostatu, penis se snaží o erekci, ale klícka ho tlačí mezi varlata a nic mu nedovolí, je božský, a potom začne vytékat sperma, úplně samovolně bez erekce, při první jízdě jsem se na pěti kilometrech takto udělal třikrát. Jinak takto chodím i do práce, jen si nasazuji kondom pro zachycení semene

21

Re: Anální kolík

Ahoj, můžeš poslat odkaz na kroužek s kuličkami, co se ti tak osvědčil?

22

Re: Anální kolík

Anální kolík jsem kupoval tady na cudnosti, je to ten se 2 kuličkami, jsem velice spokojen, je potřeba dobře nasadit, tak aby i druhá kulička prošla análním svěračem, to je potom jízda.

23

Re: Anální kolík

Na jak nejdéle jste od Paničky dostali střední (průměr 4,5 cm) anální kolík?

24

Re: Anální kolík

Moje Láska mi kolík dává za trest a moc jí to baví. Používáme doma ale jen kolíky zakončené dole očkem, aby se daly visacím zámečkem fixovat k mému T-pásu a já si sám kolík nemohl vyjmout. Kromě kovového máme tuto sadu https://www.wish.com/product/silicone-b … modal=true Ale v tom největším s průměrem téměř 4,5cm vydržím maximálně hodinu, pak už jí na kolenou prosím i když za předčasné vyndání dostanu dvojnásobný výprask. Zajímalo by mne, jestli se vůbec dá na tak velkou zátku přivyknout. Já snesu mít delší dobu zasunutý kolik jen do průměru 3cm a i tak je to dost nepříjemný a pro mne obávaný trest.

25

Re: Anální kolík

U nás je oblíbený nafukovací anální kolík. Občas jako trest dostanu svěrací kazajku a nafukovací anální kolík. Někdy jsem ve svěrací kazajce i celý den, nebo noc a kolík je postupně každou hodinu více a více přifouknut.