Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"
No, tu velikost řeším... Jedině ho pak nosit jen ve dne... To ale trochu postrádá smysl... Uvidíme...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » dneska jsem ho také "vyfasoval"
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
No, tu velikost řeším... Jedině ho pak nosit jen ve dne... To ale trochu postrádá smysl... Uvidíme...
No, tak nevím... Každé dvě hodiny vzhůru. Nejhorší tlak je u kořene penisu - odtahování varlat od těla... Zkusím ho nosit přes den a pomalu zkoušet noci... Nebo poprosit známého, zda by nevytvořil o něco větší kroužek.. Přes den super ale fakt ty noci...
To je fakt divný. Jak se to chová přes den, když se vzrušíš? To tě to netahá a nebolí?
Co si tak pamatuju, tak v začátcích jsem měl noci také zajímavé, i to trochu bolelo a musel hledat polohu, ve které přežít dobu ztopoření. Ale nebylo to nic, co by se nedalo vydržet.
Udělej prosím jeden test - říkáš, že máš největší kroužek i spacer, což znamená, že tam máš všude spoustu místa. Vyndej penis z klícky a pak tahej jemně za šourek. Projdou varlata mezi klíckou a kroužkem? Jinak řečeno, jsi schopen se osvobodit? Pokud ano, tak to znamená, že ti kroužek není malý, spíš se bude jednat o nižší práh bolesti (vyšší citlivost) a nezvyk na CB.
Přes den to jde... Třeba taky protože je okolo mnoho různých podmětů - v noci se probudím a mám pocit, že mi kroužek zaroste do těla... Přiznám se, že moc nerozumím tomu tahání šourku. Já si myslím, že potřebuji větší průměr kroužku, takže zainteresuji známého... Každopádně přes den kolikrát ani nevím, že jsem zamknutý. Díky moc za snahu mi pomoci!
V pohodě, od toho přece tohle fórum je. Dej pak vědět, jestli větší kroužek pomohl.
Tak od rána jsem v klec a bez problémů... Sedím, ležím, v riflích na nákupu, jízda autem - všechno super - baječný pocit zamknutí - všechno super... Ale ku*va, proč musím v noci tolik trpět...?
Já ho chci, spíš chci ho muset nosit... Můj sen je dočkat se v něm poluce... A nepovolím...!!!
Tak od rána jsem v klec a bez problémů... Sedím, ležím, v riflích na nákupu, jízda autem - všechno super - baječný pocit zamknutí - všechno super... Ale ku*va, proč musím v noci tolik trpět...?
Já ho chci, spíš chci ho muset nosit... Můj sen je dočkat se v něm poluce... A nepovolím...!!!
Zkus pred usnutim myslet na neco hnusnyho. ![]()
Hmm, na nějakého chlapa... Hlavně nesmím myslet třeba na to, jak mě manželka ukazuje svým kamarádkám s ohonem v kleci... ![]()
A nezapomínáš mazat ? Pokud se pod kroužkem nepromažu dětským gelem, tak v noci je to konečná. Pokud má kroužek možnost klouzat, spím v noci skoro jako miminko.
Večer jsem mazal... Krém Dove, pokud je něco lepšího (ne drahého) dejte vědět. Prvních 24 hodin je za mnou, miláček nespěchá s odemykáním... Jsem spokojený, i když doufám, že to bude postupně lepší a lepší... Díky všem!
Co se týká noci: první erekce příjde tak tři hodiny po usnutí a další zhruba asi dvě... Tuto noc jsem nic nesundával, vedle postele jsem měl chladící polštářek a tak jsem dvakrát ledoval... Bylo to zase lepší než minulou noc. Jsem rád že pokračuji v uzamčení od včerejší 8. hodiny ranní. Vy zkušenější se mi nesmějte, teď ukecávám manželku, aby klíčky schovala, nebo se postarala, abych se k nim nedostal... Mit klíčky v dosahu, ztratí to 95% svého kouzla. Chci být úplně odkázaný na chuti své manželky...
Tak dnes jsem vyfasoval Spiderwire2.Je to super věc.Celý den jsem uzamčen a čeká mě první noc.Už jsem měl CB3000 a CB6000 ale tento je nesrovnatelně lepší.Jednoduchý nasazení a ani váha nevadí.Tak uvidím jak dopadne noc.Jsem zvědav kolik dní to vydržím?
U mně nastalo pár změn... Manželku zamykání nebaví a tak se zamykám sám jak idiot jen pro ten pocit... Zatím to vypadá tak, že jsem přes den zamknutý a večer kvůli hygieně musí klec dolu. Většinou pak proběhne sex, takže následné zamknutí proběhne ráno před odchodem do práce... Klec by byla v pohodě ale nejvíc mě mrzí manželčin přístup. Co se dá dělat, rozvádět se nechci a nebudu. Ani nevíte, jak bych byl nadšený kdyby byla v sexu daleko dominantnější... No, co se dá dělat, jinak nám to i v posteli klape, jen se jí nelíbí BDSM hrátky. Nemůžu mít všechno...
Manželku zamykání nebaví a tak se zamykám sám jak idiot [...]
Zkus vzdycky misto sexu si to udelat sam a pak rikat, ze jsi unavenej a ze se ti nechce. To budes koukat, jak rychle budes zamcenej... ![]()
Ahoj vsem rad take pridam svoji zkusenost. Zatim minimalni. Vcera k vyroci jsem dostal od pritelkyne cb6000s.... Mate nekdo snim tady zkusenosti? mam ho na sobe 24 hodin a celkem mazec, no rano to bylo peklo a to ze si o nemuzu vyhonit kdy se mi zlibi.... to se asi zblaznim;-)
Jo jo, noci bývají někdy krutý, jednu noc jsem skoro nespal. Ale dá se na to zvyknout. V práci chodím radši do kabinky, nechtěl bych u mušle potkat někerého z kolegů.
Nespal jsi jen jednu noc? Já měl ze začátku bezesných nocí... :-)
Bojim se sve prvni noci... bude dnes, za chvili.
Nespal jsi jen jednu noc? Já měl ze začátku bezesných nocí... :-)
Jen jednu jsem nespal celou, pak už jsem mi podařilo vždycky probdít jen část.
davidt napsal:Nespal jsi jen jednu noc? Já měl ze začátku bezesných nocí... :-)
Jen jednu jsem nespal celou, pak už jsem mi podařilo vždycky probdít jen část.
Pro mě jsou noci strašákem. Jak o kleci přes den nevím, tak mám v noci pocit, že mi ho urve i s guľama... Ale musím ještě zapracovat na zvykání si.
Takže u mne vše vyřešeno. Manželka se definitivně rozhodla, že mě v nošení pásu nebude podporovat. Prostě má určitý blok, přes který jít nemůže. Z toho vyplývá to, že se ze mne stává nenosící člen spolku přátel uzamčených subíků.
I když mě to docela mrzí, nemám ji to za zlé... Já chápu, že když já jsem submisivní, ona kvůli tomu nemusí kolem mě běhat s důtkami. Pro manželku jsem holt (snad jen mírný) úchyl...
Takže: přeji všem těm šťastnějším z nás, ať nápady a třeba jen mírná "krutost" nevyšumí z jejich dom. partnerek a manželek. Aby tyto dámy vždy nacházely v jejich trápení a ponižování TO vzrušující a nádherné, co můžeme ocenit zase my - chlapi a muži, které tak vzrušuje, když jsou ženami trápeni a ponižováni...
Stejně sem budu docházet i dál a s ohonem v ruce masturbit nad všemi těmi páry, které se našli... Hodně štěstí a dámám nevysychající fantazii!
Ber to tak, že pořád bylo lepší to zkusit a něco málo zažít na vlastní kůži, než jen toužebně vzdychat a nikdy neudělat krok k uspokojení.
Ja som zamknuty od 1 februara do Spiderwire 2. Je to nepopisatelny zazitok
Som zamknuty v Spiderwire2 od 2.1.2014. Partnerka rozhodla ze minimalne na 3 mesiace !!!
Na druhy den ma este osustala pripinakom a to bude robit kazdy vikend kvoli vytlaceniu spermiibale ale mojho orgazmu.
Takze sa tesim na vikend! Som uz zamknuty 5 den. Po osustani ma zbicovala po zadku aby som tak nemyslel na sex. Bolo to uzasne. Tesim sa na vikend kedy ma zase riadne osusta a zbicuje. Cely cas ju oralne uspokojujem.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » dneska jsem ho také "vyfasoval"
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB