Téma: RudaM: Snad to dám
Ahoj.
Na tyhle stránky a fórum jsem narazil vlastně náhodou, ale po přečtení několika příspěvků jsem se do toho celkem „zažral“ a v každý volný chvíli nasávám nový informace. Za týden jsem přelouskal celou poradnu a teď začínám Vy a váš příběh. Myšlenka nošení PC mě nadchla, ale ne z důvodu submisivity, i když se mě líbí určitý druh „bolestivých podmětů“ tak podřízenost mi nic neříká, nechci být ponižován, jsem spíše dominantní typ.
V tuhle chvíli jsou dva hlavní důvody, proč bych chtěl vyzkoušet, případně i trvale nosit PC.
Za prvé Práce. V práci jsem v kontaktu hlavně s ženami a občas se vyskytují z jejich stran „náznaky“ někdy nenápadné, jindy docela natvrdo. Protože jsem už 10 roků šťastně ženatý a stále manželku moc miluji, tak je přecházím a v případě nutné potřeby si vypomůžu ručně. Poslední dobou se mi občas stává, že mě přepadne myšlenka, jaké by to asi bylo zareagovat, ale vím, že to neudělám.
S tím souvisí důvod č. 2. Jsem honič. I když já bych mohl mít sex klidně 2x denně, žena tu potřebu nemá a po letech jsme se ustálili na vcelku pravidelné frekvenci 12 - 14x za měsíc. S tím, že si já odpouštím páru ručně. Ze začátku to bylo hlavně proto, že jsem při vlastním styku nevydržel déle než 2 – 3 minuty, ale když jsem se udělal před tím, dostal jsem se na 10 – 15 minut. Letos se to ale krapet zvrhlo, díky zdravotní indispozici jsem nemohl pořádně nic dělat, takže jsem poslední půlrok v podstatě prohonil. Ke konci klidně i 6 – 7x denně. Až se mě stalo, že jsem minulou sobotu selhal. Sice jsem se z toho vylízal, ale docela mě to rozhodilo, ještě mě není 40 a tohle. Rozhodl jsem se, že s tím musím začít něco dělat a narazil jsem na tyhle stránky…
V tuhle chvíli mě přijde myšlenka nošení PC přes den, později třeba i na delší čas bez sundání, velmi vzrušující. Protože nevím, jestli mě to opravdu chytne a hlavně jestli se mě to podaří „protlačit“ přes manželku, objednal jsem úterý z ALI HolyTrainer V3. Snad pro začátek dobrá volba a uvidím co dál. Zároveň jsem naposledy pohonil s tím, že jak se tu píše, je to hlavně o hlavě a pokusím se vydržet do příchodu PC bez honění. Když to vydržím do nového roku povolil jsem si 2.1. jeden úlet. Ale je to ještě dlouhá doba, stačili tři dny bez čehokoliv a už jsem měl pěkný „absťák“.
Omlouvám se za ten můj výlev, ale potřeboval jsem to nějak dostat ven.
Ruda