176

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Také jsme měli s tím dálkovým ovládáním problém. Pokud si ale třeba pořídíš tento obojek https://www.e-dog.cz/vycvikove-obojky/d … ntrol-400/ , tak ten je spolehlivý i vodotěsný. Ovšem za jinou cenu. Na rozdíl od levného čínského šmejdu, který má v sobě nespolehlivý pohybový spínač.

177

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Dlouho jsem nepsala na naše vlákno, ale fórum stále sleduji a pročítám.
A co je u nás nového?? Rok 2020 jsme opět začali zamčením, je to prostě už droga, bez toho je má čubička, můj zbožňovaný Tlapík, už nesvůj a tak zase Xena vymyslela, že mu dopřeje rok vzrušení, ale bez vyvrcholení. Vlastně jeden ohňostroj, jak on říká, mu přeci jenom dopřeji. Je tak velmi spokojený, vzrušení ho provází stále, slintá si stále do slipů a jeho touhy a představy co bude a nebude ho velmi uspokojují. A chtěl svou Paní překvapit a proto koupil, vlastně nám, k výročí BDSM fistingovou latexovou ruku. Je úžasná a už se na ní velmi oba těšíme.
Včera také měl zajímavý den v práci. Aby na svou Paní myslel i v práci, samozřejmě s klecí myslí na mě pořád, ale přeci jen to chtělo víc
jiskřivé zážitky, tak si pod klec vsunul elektro a šel s ním na celý den do práce. Musel si pustit vrnění a jít s šéfem na oběd a pak dál pracovat a dělat vše, jako jindy. Večer mi říkal, jak to bylo perverzní, ten pocit ho velmi vzrušoval. Je to hračička a nebojí se žádného úkolu, jen abych byla spokojená.
Těším se, jak zase pro vás ráda vždy něco peprného napíšu, jak nám ten rok utíká.

178

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

To je moc pěkné jeden ohňostroj za rok. Předpokládám že nějaké pokažené určitě budou. Jak dlouho jsi Tlapiku tak v průměru zamčeny bez odemčení během takovéhoto náročného roku?

179

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Fencek: no, nedá se odpovědět jednoznačně. Jestli počítáš i odemčení na holení a sprchu, tak 2x za týden. Jinak, kromě lékaře, bazénu a nějakých příležitostí, třeba odemčení na hraní - tak pořád.Celý rok.
A jinak taky něco napíšu, v reakci na příspěvek své Paní Xeny. Včera si se mnou Paní zase 2 hodiny hrála, samozřejmě bez mého vyvrcholení. Došlo na vyzkoušení našeho dárku - Paní začala nejdříve svojí ručkou, prsty a pak vzala latexovou fistingovou ruku a zkoušela ji do mě dostat. Nešlo to, je velká,a tak do mě začala zasouvat svou krásnou malou ručku, pomalu, kousek po kousku. Cítil jsem jak mě roztahuje , naplňuje, víc a víc. Vnímal jsem její sílu a přitom lásku a ohleduplnost, s jakým citem do mě pronikala, to vzájemné spojení a splynutí, souznění na všech úrovních, tak silný prožitek pro nás oba to byl. Bylo to tak silné a krásné, cítit v sobě ten tlak a pohyb stále hlub, až tam vklouzla po zápěstí. Oba jsme toho prožitku ještě teď plní. To bylo poprvé, kdy se nám to povedlo, celou ruku. Posunuly jsme se zase o kousek dál v prožitcích v tomto našem světe.
Závěrem, ta latexová ruka je veliká a nešlo to, ale Paní mi teď říká, že to nevzdáme a dostaneme jí tam, časem. Je to prý výzva :-)

180

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Pokažené orgasmy budou určitě, musím přeci dráždit, honit, nechat jen vykapat, aby nadrženost stále zůstávala a ze zdravotního hlediska se musí koule vyprazdňovat. A milking také bude, hledat ten bod, to ono místo, na které se musí přitlačit a pak cítit ten tep, pulzování a už to kape.
No o to se rozhodně nedám připravit. Zbožňuju tento typ dráždění.

A jen k té fistingové ruce. Ona není zase tak velká. Má v průměru cca 6,5 cm, což je více než má ruka, takže myslím, že to překonáme a povede se nám tam vsunout i jí, ale cítit to na vlastní ruce je přeci jen tak intenzivní a zvrhlí pocit, že je to nepopsatelné, slova to nedokáží popsat. Ale kdo dělá fisting, určitě mi rozumí, že ta odevzdanost v tu chvíli je úžasná a důvěra, co mi v tu chvíli Tlapík dává nezkutečně silná pro tu chvíli, že ten okamžik akce je velmi intimní. Řekla bych, že piss není pro mě tak intenzivní a intimní, jak fisting. Opatrnost, cit a láska v tom daném okamžiku je velmi vnitřně spoutaná, propojená
a jedinečná.

181

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Jů děkuji že tu má někdo stejné nápady a pocity hlavně ať nám to vydrží i v roce 2020 a všem zamčeným hodně dní bez .

182

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Zase přidám něco do našeho příběhu, tentokrát spíše úvahu, nebo návod?
Hodně se zde diskutuje pohodlnost klece, praktičnost na hygienu atd.... Zkoušeli jste https://www.cudnost.cz/cbt/cbt-jezek/  ?
Na nošení super pohodlí, na čůraní a hygienu taky. Možná, když se někdo koukne na obrázek, řekne si "takový nedodělaný, děravý, volný, neuzavřený...."  To je pravda, až do chvíle, než k ježkovi přidáte jednu ingredienci a tou je sadistická Panička. Stačí, aby měla zalíbení v bolesti a pochopíte, že "nedodělaná a otevřená" klec má svůj důvod. Sadistce hned dojde, že stačí pohladit, přitulit se a lehce pohonit - a možná navrhne škodolibě i styk.....a vy budete své erekce litovat. Minimum úsilí pro Paní a maximální kontrola erekce pro vás. Po 2 dnech uslyšíte slovo " postavil" a bolest vás donutí myslet na fotbal. Je to absolutní kontrola našich erekcí. Máte někdo vyzkoušeno?

183

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Ježka jsem kdysi zkoušel, ale velké zklamání - i po tom, co jsem kleštěma ohnul všechny trny maximálně dovnitř, tak mi dovolí erekci sad Mnohem větši bolest jsem míval z POI pro CB3000, to byly lekce, kdepak ty časy jsou...

184

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Jak se říká, že na velikosti nezáleží, tak u ježka rozhodně ano.

Mě baví velmi a stačí jen jemný dotyk, přejetí nehty a trny jsou hned cítit, jak se zabodávají do kůže. A copak vše letí Tlapíkovi hlavou, aby erekce opadla, je opravdu šílené.
Na noc ježka ale nemůže mít, jelikož erekce jsou i někdy v noci a aby mě budil několikrát za noc, to opravdu nedovolím už.
Za nás je to zábavná akční hračka?? No, spíš zákeřný ježek.

185

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Také jsem zkoušel ježka, ale žádná velká bolest se nekonala,dokázal jsem se v něm i udělat - vystříknout. Takže nošení jen ježka nepomůže.

186

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Xeno zajímavé co píšeš. S tím fistingem je to pravda... nicméně moje žena má asi radši piss, je to její absolutní vášeň.

187

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Piss je velmi intimní spojení, takže chápu, že to tvojí ženu nadchlo.

188

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Jak jsem slíbila, tak píši, co je u nás od posledního příspěvku za změny. Chtěla jsem držet Tlapíka pod zámkem celý rok, ale díky celkové změně režimu kvůli Covidu, se nám měnil režim v práci, doma více školy se synem, více starostí s rodiči... co vám budu povídat, určitě jste každý nějak pocítili tu dobu také.  Celkově ubývalo sil a nálada na vše, tak jsem se rozhodla, že Tlapíka odemknu, než se vše uklidní.

Včerejší den i večer, byl ovšem zlomový. Cítila jsem se od rána ve velmi dobré náladě. V sobě jsem našla konečně vnitřní klid a pohodu. Jak se říká, klid před bouří. I Tlapík byl příjemně naladěný, panovala doma pohoda, zařídil už konečně očekávanou rodinou dovolenou, pro nás pak soukromou návštěvu v BDSM apartmánu na víkend, která nás již brzy čeká, tak jak říkám, naladění a skvělá nálada nás provázela po celý den.
A tak jsem využila situace a pro zachování této skvělé nálady jsem se rozhodla, že je již ten správný čas zase Tlapíka zamknout a pokračovat v tom, co zbožňujeme a dlouho nám to chybělo.

Šli jsme si lehnout a aniž by Tlapík něco tušil, měla jsem pod peřinou schované provazy, které zbožňuji a pomalu jsem začala svou akci. Jak ležel na zádech, měl zavřené oči, jediné co mohl cítit byl můj pohyb, ale než se stihl pohnout, seděla jsem na něm a provazy již měla v ruce. A bylo mu hned jasné, co má Xena v plánu. Stačil pohled do mých očí, ta jiskra zapálení a??????
Postupně jsem si ho svázala, znehybněla a už patřil jen a jen mě. Dlouhé vzrušování mohlo začít. Vzala jsem olej a??? No je vám jasné, co jsem masírovala. Užíval si to jak on, tak i já. Ale vždy, když už už :-D že jo jo, bude to, tak???? Xena přestala :-D takhle vykapal 3x a to chvění, vzrušení, ta extáze nadrženosti zůstala krásně uschovaná v jeho krásném, hmmmm.
A nic jiného než pás nemohlo následovat. To zamknutí nás opět tak nažhavilo. A než se Tlapík stihl vzpamatovat, oznámila jsem mu, že datum jeho orgasmu bude na naše 15leté výročí svatby!!!

Jen vám přátelé prozradím, že to bude 16.06.2021...........

189

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

To klobouk dolů před vámi oběma. Téměř rok bez ohňostroje musí být velice delikatni záležitost pro oba. Držím vám palce.

190

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Fencek - no pro oba? Paní Xena si orgasmy bude užívat víc než jindy, užívá si moje zamčení, jal mě může trápit. Miluje orální uspokojování. A když mi u toho škrábe svými drapky záda,  koule a nebo mě honí a přitom mi zakazuje orgasmus a já na pokraji prosím ať přestane.....  jak já jí miluju.

191

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Tlapik-upřímně kdo by takovou ženu nemiloval.

192

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Vím, že to bude náročné jak pro čubičku, tak i pro mě. Musí fungovat vzrušování během té dlouhé doby odpírání a uzamčení. Rozhodně milking, vytečení atd. nesmí chybět.
Tohle já zbožňuji, klinik akce, takže si uvědomuji, že odpírání orgasmu není jen zamknout a mrtvo.
Musí to být kouzlo pro nás oba. Vím, že se nám  otvírá krásný rok. Už jen včera stačila Tlapíkovi má věta, že má Xena žízeň. Hned věděl, že se má automaticky zvednout, přichystat džbán s mojí oblíbenou vodou s citrónem, okurkou a matou. A hned věděl, když mi takto hned poslouží, že i on se bude mít.
Jelikož pak hned po chvíli následoval piss, což zbožňuje zase on. Jak říkám, je vše spojené a propojené a to je na tom to úžasné.

193

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Ahoj, Xeno i Tlapíku, držím vám palce v nové výzvě. Ať to vyjde ke spokojenosti obou.

194

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Xena: Moc hezké datum smile Já jsem slíbila svému otroku 471 orgasmus aktuálně na 31.5.2021. smile

195

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Milý přátelé,
musím sem napsat své zážitky z posledních dní. Víkend jsme strávili po dloooouhé době sami a ještě v tématickém apartmánu k tomu přizpůsobenému. Absolutní soukromý a klid. Po příjezdu a večeři, kterou jsem připravil ještě doma, se má láska změnila v dominu a ještě k tomu zvrhlou. Začala si užívat vše , co jí (vlastně nám) tak chybělo.
Pořád cítím ten pocit, jak nahý, jen s klecí klečím a Paní mi nasazuje koženou kuklu, dotahuje popruhy až na maximum, kůže stahuje uši, krk, tlačí se na zavřené oči a já začínám vnímat jen dotyky a vůni své Paní. Nevidím, neslyším, jen cítím její ručku v kožené rukavici jak mě vede k závěsné rozporce a připoutává. Pak už jen cítím na svém těle dopadající bič, důtky a letmé nečekané pohlazení a dotyky na všech místech, kam předtím dopadl bič. Vnímám na své kůži zrychlený dech své Paní, která se ke mě tiskne a tře se mi o stehno mokrou kundičkou a já jen bezmocně visím.....
Když mě odvázala, přikázala mi jí uspokojit jazykem, jak moc jí to vzušilo. A opravdu si to užila. A prý ať si to užiju taky, tak mě přivázala k lavici a dlouze mě dráždila a hladila, až nakonec vytáhla hlavici, přiložila na ptáka a...... už jsem myslel, že se smiluje, ale vteřinu před vyvrcholením přestala. Jen jsem, za jejího zlomyslného smichu vytekl. To se opakovalo ještě 2x. Cloumal jsem pouty kňučel, škemral, nic platné to nebylo. vyvrcholení jsem se nedočkal. Ale když viděla jak jsem nadrženej, zeptala se mě, jestli bych opravdu chtěl šukat. Nadšeně jsem přikývl. Paní se usmála, otočila mě na břicho přes okraj lavice, nasadila si postroj a ojela mě jak sama řekla, jak nadrženou čubu. Opravdu jsme si to užili. Ale opravdové finále bylo až doma, kdy si Paní nasadila černé latexové rukavice a začala mi vsouvat jeden prst po druhém do zadečku, víc a víc, roztahovala mi anál, až tam vklouzla její krásná sexi ručka až po zápěstí. Já kapal, vzrušen tou perverzností situace, když cítíte jak se ta krásná ručka sune po milimetrech hlouběji a Paní si to užívá se mnou. Podruhé v životě jsem zažil Fisting a je to prostě nepopsatelné, tak intimní, spojující nás dva....
Paní Xena je tak úžasná, hodná a přitom zvrhlá a perverzní. Opravdu jí miluji nade vše .
Snad nevadí, že jsem se tak rozepsal, ale měl jsem potřebu se podělit.
Jinak s orgasmem pořád trvá na červnu 2021.

196

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Wauu

Ahoj Xeno a Tlapíku, nádherně si hrajete....

197

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Tlapik nemalo by to byť že zvrhla perverzni perverzni zvrhla hodna a úžasná roll ale nie robím si srandu osobne si myslím že celé fórum ti ju zavidi big_smile pekne držím palce do roku 2021, úžasný pár

198

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Ahoj tak jak to tady sleduji krásné zážitky a příběhy a přání mi tak nějak začínali termín a podobně ale když zamčený neví je to nějak jiné a hodně vzrušující.

199

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Tlapik: Muzu e zeptat co konkretne to bylo za apartman? Pokukovali jsme se zenou po necem podobnem, ale nic moc zajimaveho jsme nevideli. Mate nekdo jeste taky naky zajimavy mista?

200

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Ahoj, pokud to není tajné také by nás s mou Paní zajímalo, jaký je to apartmán.