1

Téma: příběh MladéDominy

tento víkend jsem přespávala u přítele, tak jsme si trochu pohráli.
Hned jak jsem v sobotu přijela, přítel mi musel něco ukázat, zavedl mi do pokoje měla jsem zavřít oči a čekat, po chvíli mi podal do ruky zámeček, otevřela jsem oči a on klečel předemnou s nádhernám koženým obojkem, takže mám další klíček <3. obojek zůstal v pokoji a byla to zase normální návštěva, až do chvíle kdy jsme šli venčit psa, hned jak jsme vyšli za vesnici přítel vyndal z kapsy obojek, jsetli mu ho chci nandat, opravdu vybral dobře.
po vycházce bylo zase vše normální, dokud jsme nešli spát, začalo to nasazením a zamknutím nového obojku a následným tulením, poté přítel začal škemrat o sundání klícky (už jsem mu jí nesundala 6týdnů), tak jsem mu řekla že pro něj mám také překvapení, vyndala jsem z tašky připínací penis, nasadila si ho, byl dost překvapený, ale že to čekal, že se moc těší. pomalu jsem mu začala masírovat prstíkem dírku, moc se mu to líbilo, poté šel na čtyři a já do něj zasunula, bylo to dost zajímavý pocit, ale moc se mi to líbilo, netrvalo to moc dlouho a přítel v kleci vytekl. poté mi udělal rukou a škemral že chce také zasunout, tak jsem mu řekla ať si připínák sundá, byl to boj kam dát vnitří penis (ano, pořídila jsem oboustraný připínák) ale povedlo se, bylo to dost zajímavé zase mít 'jeho' penis v sobě. poté jsem už chtěla už spát ale ten můj mi pořád osahával, tak jsem mu připoutala ruce k pelesti a šli spát. v noci jsem se probudila jak se snažil přirážet, po chvíli jsem si vzala zase připínak a přítel zase vytekl, poté jsem už usnula i s připínákem. už vím jaké je se probudist s erekcí big_smile přítel ještě spal, začala jsem si hrát s jeho kuličkama, po chvíli se probudil a první co řekl "sundáš mi klec?", bez odpovědi jsem mu vzala klec do pusy a pohrála jsem si kuličkama, prosil mi abych přestala, nepřestala jsem. když jsme chtěli jít na snídani tak jsme málem zapoměli na jeho obojek, štěstí že má u dveří zrdcadlo, jinak by byl velký trapas. po snídani jsme šli zase se psem na procházku a přítel zase s obojkem smile když jsme dosli k lesíku přítel mi přitiskl mi ke stromu a začal mi líbat, skončil s rukou v mích kalhotkách...
a poté jsem už odjížděla

2

Re: příběh MladéDominy

Putavy pribeh smile len tak dalej

3

Ty ho teda pěkně mučíš :-) 6 týdnů je dlouhá doba. A kolik Ti je? A jak dlouho ještě bude v klícce?

4

už je to tu napsané, ale když je to nové vlákno.
mně i příteli je 17.
docela už ano, měsíc snášel dobře, teď už škemrá dost často, a nevím kdy ho pustím.
(ps: pořád mi říká že touží po dlouhé době pod zámkem, i když potom kňourá smile )

5

To smi si dovolit sub najednou se vrhnout na dominu a ošahavat jí řešim to jak tě přitisknul ke stromu

6

XIX: já ho pořád beru jako přítele takže pokud mi začne líbat a máme na to chuť tak ho nechám, baví nás to tak proč ne.
na to místo si chodíme často hrát, když máme náladu na hraní v přírodě tak právě tam. například oba jsme byli v tom lesíku připoutaní ke stromu, a párkrát jsme se dostali až k zásunu smile

7

Jake oblečení nejvíc přítele vzrušuje, když máš na sobě? Legíny? Minisukně?... A vrch?

Když jste s těmito hrátkami začali, zjistilas, že tě vzrušuje mnohem víc než normálně když on nemůže a ty ano? Vzrušuje tě, když trpí?

Nelitovala bys ho, kdy byl třeba trvale uzamčen?

8

má rád když mám sukni a jsem naostro nebo když jsem ůplně nahá smile

je to na delší povídání, ale když jsme začali s hrádkama tak se nažil být dominantní on, ale nebylo to ono a bylo rozhodnuto že toho necháme (ps: jsem BI a vždy se mi líbili více holky a tenhle vztah byl jen za zkoušku) a on mi jednou přišel že by chtěl zkusit svázat, tak jsme to zkusili a mně se to zalíbilo, takže nám to zachránilo vztah, a oboum nám stávající role vyhovují. a od doby co má klec tak mi příjde že se na mě víc těší a že celé ty hrádky dostali větší smysl, už to není "přivaš si mě a nasedni", je to takové spontální

nejspíše by mi ho bylo líto, ale asi bych mu to chtěla zkusit, zní to zajímavě

9

Už ste robili milking?

10

Kopi: přítel samovolně vytéká i při masáži kuliček, to je jediná stimulace kterou má dovolenou si dělat sám
a při poslední návštěvě jsme zkusili pegging, a to bych řekla že přítel v kleci “stříkal” a prý to bylo dost podobné orgasmu ale bez úlevy jen to sperma

11

Pegging to som ešte nepočul to je čo my sme ešte len v začiatkoch a klietku používame len pri hratkach cez víkend som poslušný a aj keď klietku cez týždeň v práci nemám tak nepodvadzam a potom sa to vomne riadne hromadí mám vždy veľa semena takže teraz prvýkrát po 13tich dňoch som dostal zabrať

12

Ahoj, ako dlho máš už priateľa zamknutého v klietke? smile

Púšťaš ho von na sex a potom späť do klietky (bez orgazmu), alebo je v klietke fakt že non-stop keď je zamknutý? smile

13

VINDI: přítel včera překonal 8týdnů v kleci bez odemčení. za tu dobu jsme u něj byla dvakrát a klíček jsem měla u sebe jen při druhé návštěvě. překvapivě mi příjde že čím je zamčený déle tím lépe to zvládá, nechce se mi ho ani odemknout aby zase nemusel tepět, ale příští víkend by měl přijet za mnou a mám pro něj připravenou nabídku, podkud mi vylíže tak sundám klec a budu si hrát jazykem. je to jen na něm jestli to příjme, několikrát řekl že by za sundání uděl cokoliv tak uvidíme

14

A když tě líže vzrušuje tě to víc když je v pásu cudnosti? Užíváš si to víc?

15

ten můj mi nelíže, že mu prý nechutnám, tak chci zkusit jestli po nějaké době v kleci mu chutnat budu.

ale když je zamčený a dráždí mě tak to dělá lépe než když klec neměl

16

Prepáč že sa montujem do toho.Ale celkom si ma dorazila, že ten tvoj ťa nelíže. Veď jednoducho keď milujem svoju polovičku, tak mi chutí jej pipinka kedykoľvek. To je zaujíavé, nechá sa od teba zamykať, ale tvoja svatyňa mu nechutí a nevonia? V mojich očiach to nie je muž pre teba. Keď ja som sa stretol so svojím miláčikom, tak jej vôňa ma úplne opantala. Rád ovoniavam jej pokožku a i práve preto ak neide do spoločnosti, používa neutrálne mydlá a zdržiava sa aj vonných olejov a parfumov. Milujem vôňu jej pokožky na krku, za uškami i vôňu jej pohlavia. Doteraz som si myslel, že je to automatické.že to ma každý muž tak so svojou ženou, priateľkou, paňou.

17

Není nad to lízať svoju pani a teraz keď som zamknutý v klietke je to pre mňa ešte viac vzrušujúce a dráždivé milujem ju lízať mení nad to keď mi vytečie jej nektár na môj jazyk a do úst mňam

18

Nebuďte tak kritičtí, uvědomte si, kolik tomu klukovi je. K některým věcem se musí dospět.

19

Řekl bych , že není nic jednoduššího než nadhodit téma že když nelíže, tak se necháš lízat někým jiným, že jsou na tvou muslicku zástupy smile což je mimo jiné určitě pravda smile no a pak jsou 2 možnosti. Buďto mu najednou budeš chutnat a bude to dělat moc rád, a druhá možnost že ho to zaujme a bude chtít aby tě lízal někdo jiný wink každopádně si přijdeš na své wink

20

Marty209, sorry, ale tohle přece nemůžeš myslet vážně. Je tohle to, co chceš předat dvěma začínajícím sedmnáctiletým? Kam se poděl oboustranný souhlas? Kam se podělo potěšení?

21

Mladadomina: dovolis mu aj vystreknut ak by prijal lizanie a hrala by si sa mu s nim jazykom, alebo ho po hre zamknes spet bez orgazmu? smile

8 tyzdnov non-stop v klietke je mega vela, ako dlho ste trenovali aby ste sa na taky cas dostali?

Ako dlho by si si ho nechala non-stop v klietke bez odomknutia, ak by to malo zalezat len a len na tebe? smile

22

davidt -suhlas, ale ako potencionalny subik by jej nemal odopierat potesenie smile

23

Nejen potenciální, ale i hotový praktikující subík má právo odepřít nějakou konkrétní praktiku nebo techniku.

Když to posunu někam jinak - je přeci nesmysl, aby jakýkoliv subík musel souhlasit s tím, že mu žesnká nejdřív strčí dildo do zadku a vzápětí potom do pusy. No a když se to zobecní, tak jsme zpátky u toho, že hranice čehokoliv musí být domluvitelné.

24

to je jasne...ale oral by mohol byt zaklad smile

25

Ahojky, ako sa Vám s partnerom darí mladadomina?
Ako sa partner rozhodol? Urobil Ti radosť s jazykom, alebo Ti urobil radosť s tým že radšej ostal dlhšie v klietke? tongue A rozhodla si sa ho už odomknúť, alebo sa Ti stále nechce ho pustiť keď to tak dobre zvláda? smile)