Téma: příběh MladéDominy
tento víkend jsem přespávala u přítele, tak jsme si trochu pohráli.
Hned jak jsem v sobotu přijela, přítel mi musel něco ukázat, zavedl mi do pokoje měla jsem zavřít oči a čekat, po chvíli mi podal do ruky zámeček, otevřela jsem oči a on klečel předemnou s nádhernám koženým obojkem, takže mám další klíček <3. obojek zůstal v pokoji a byla to zase normální návštěva, až do chvíle kdy jsme šli venčit psa, hned jak jsme vyšli za vesnici přítel vyndal z kapsy obojek, jsetli mu ho chci nandat, opravdu vybral dobře.
po vycházce bylo zase vše normální, dokud jsme nešli spát, začalo to nasazením a zamknutím nového obojku a následným tulením, poté přítel začal škemrat o sundání klícky (už jsem mu jí nesundala 6týdnů), tak jsem mu řekla že pro něj mám také překvapení, vyndala jsem z tašky připínací penis, nasadila si ho, byl dost překvapený, ale že to čekal, že se moc těší. pomalu jsem mu začala masírovat prstíkem dírku, moc se mu to líbilo, poté šel na čtyři a já do něj zasunula, bylo to dost zajímavý pocit, ale moc se mi to líbilo, netrvalo to moc dlouho a přítel v kleci vytekl. poté mi udělal rukou a škemral že chce také zasunout, tak jsem mu řekla ať si připínák sundá, byl to boj kam dát vnitří penis (ano, pořídila jsem oboustraný připínák) ale povedlo se, bylo to dost zajímavé zase mít 'jeho' penis v sobě. poté jsem už chtěla už spát ale ten můj mi pořád osahával, tak jsem mu připoutala ruce k pelesti a šli spát. v noci jsem se probudila jak se snažil přirážet, po chvíli jsem si vzala zase připínak a přítel zase vytekl, poté jsem už usnula i s připínákem. už vím jaké je se probudist s erekcí přítel ještě spal, začala jsem si hrát s jeho kuličkama, po chvíli se probudil a první co řekl "sundáš mi klec?", bez odpovědi jsem mu vzala klec do pusy a pohrála jsem si kuličkama, prosil mi abych přestala, nepřestala jsem. když jsme chtěli jít na snídani tak jsme málem zapoměli na jeho obojek, štěstí že má u dveří zrdcadlo, jinak by byl velký trapas. po snídani jsme šli zase se psem na procházku a přítel zase s obojkem když jsme dosli k lesíku přítel mi přitiskl mi ke stromu a začal mi líbat, skončil s rukou v mích kalhotkách...
a poté jsem už odjížděla