Téma: vit: Naše domácí hry
Už tu dlouho přispívám, ale často jsou to jen jednotlivá témata a reakce. Rozhodl jsem se založit tohle téma, jako inspiraci. Měli by to být jen malé zážitky z našeho života.
V sobotu jsem byt už 12dní v klícce a bez orgasmu. Ráno jsem si probudil Paní, jemným mazlením a polibky. Šeptal jsem jí, jak bych si jí chtěl vzít zezadu a tvrdě ošukat a vystříkat se do ní. Že bych jí chtě ošukat i do zadečku a přitom jsem ji hladil prcinku. Ona jen „to ty nemůžeš“ a hrála si s řetízkem okolo krku. (má na něm klíček). Dost jí to vzrušovalo a mě taky, ale chtěla si povídat. Co se jí zdálo atd. Pak jsem se dostali i k tomu, že jsme už dlouho nezkoušeli piss. Říkal jsem jí, že toužím být pod ní a ten pocit je velice dominantní. Ona na to, že je to pěkná prasečinka, ale nechala se přemluvit. Dohodli jsme se, co si kdo asi představuje a šli jsme do koupelny.
V koupelně mě hned přikázala, abych se svlékl a sundal si klec. Ona se také svlékla a pustila horkou vodu. Snažil jsem se , co nejrychleji být připraven. „Sedni si do sprchy, ty moje prase“, řekla přísně, ale jemně. Sedl jsem si na zadek a rozkročil nohy. Mezi nohami mě krásně trčel penis postavený do max polohy. Nalitý lesklí žalud s vymačkanou mřížkou od klece, vypadal jak míč. Moje Bohyně vstoupila do sprchy. Byla nádherná. Ten pohled odspoda, je božský. Nádherná velká prsa, klenuté boky a skvostná oholená prcinka. Začala si nohou hrát s penisem. Bylo to fantastické. Hladil jsem si lýtka a stehna a střídavě koukal na mého ptáka a na její prcinku. Pak se trochu opláchla vodou a přistrčila prcinku blíž ke mně. Hned jsem jí začal lízat. Milují ji lízat. Rukou mi přitlačila hlavu ke zdi a prcinku přiblížila k puse. Po chvilce mi načůrala do pusy a na tvář. Bylo to ponižující, dominantní a božské. Hned jak přestala jsem jí začal vylízávat a vysávat. Sice mi dala příkaz, abych jí vylízal, ale to už jsem jí jemně sál prcinku. Bylo to božské. Hladil jsem jí mokrý zadeček a lízal. Začala na mně stékat pěna a to je většinou konec hraní. Když jsem odtáhl hlavu, tak mne přišlápla penis nohou, dala mi houbičku s pěnou a řekla , abych jí umyl. Mačkala mi penis a já jí mydlil, odspoda nahoru, přes prcinku a prdýlku až pod prsa. Více mne přišlápla, já sykl „ a teď druhou. Vyměnila nohy a opakovalo se to. „Teď si ho pořádně vydrbej ty“. Opláchla se a já se věnoval drbání. Lehce mě do něj kopla se slovy „ nehoň si ho“ a vysprchovala mi ho ledovou vodou.
Pak si přitlačila mojí hlavy do klína a já byl v nebi. Lízal jsem jí jak o život, sál poštěváček a rukama mazlil zadeček. Už hodně vzdychala, když se otočila a přitáhla si hlavy mezi půlky. Hned jsem jí lízal prdelku. Krásně mi klouzali její mokré půlky po tváři. Jemně jí vsával řitní otvůrek, lízal ho dokola i přes. Přimáčkla mi hlavu ke zdi a dusila mě svou nádhernou prdelkou. Několikrát mě nechala nadechnout a znova přimáčkla. Pak se zase otočila a to už jsem do ní zavedl i prstík lízal jí a dráždil G bod. Netrvalo dlouho a udělala se. „Vylízej mi jí“ zavelela a já zajel hlavou mezi stehna a bral jí jazykem od prdelky až nahoru, jemně vysál štěrbinku a všechnu její šťávu.
Nechal mě se ve sprše postavit a já jí děkoval , líbal a hladil prsa. Otočila se ke mně zády a přitlačila mě nádhernou mokrou prdelkou ke stěně. Pinďour se tlačil mezi její půlky. Vlnila se a jemně přirážela s penisem mezi stehny. Asi už jsem dost vzdychal, když se otočila a osprchovala mi ho ledovou vodou. Dost mě to vzpamatovalo, ale penis zůstal jak kámen. Nastavila zase teplou a honila mi ho rukou pod vodou. Už to na mne zase přicházelo, a zase ledová voda. Opakovala to ještě dvakrát. Srdce mi bušilo, vzrušení na maximu a ani pokažený orgasmus. „Stačí a teď zpátky do klece“.
Když jsem mou Bohyni sušil, tak jsem se jemně a vášnivě líbali. Ještě volným stojícím penisem jsem se o ní třel a hladil jí prsa. „Klekni si a osuš mi nožičky“ jemně přikázala a já hned klečel. Po sušení mi znova navedla hlavu k její prdelce, já jí roztáhl půlku a znova jí sál a vylízával prdýlku. Je to úžasný, ponižující a submisivní pocit. Otočila se a opřela zády o ručníky na stěně dala mi jenu nohu na rameno a jí to znovu udělal prstem a pusou. Znova jí nakonec vylízal a vysál. Byl jsem šťastný a moje Bohyně vypadala moc spokojeně.
Koukám, že jsem se moc rozepsal, ale i tak jsem spoustu drobných pocitů, vůní, chutí, bolestí adt. jsem vynechal. Když jsem zamčený pro mou Paní, tak vše vnímám stonásobně a vše si umím vychutnat. Když to mám popsat , tak se to na papír nevejde. Zbytek soboty a neděli si nechám na jindy.
Budu rád za každou reakci, inspiraci i podobné zážitky.