26

Re: RudaM: Snad to dám

Krásně jsi to popsal. Pás je droga a život bez něj si už nedovedu představit. Jsem moc vděčný své Lásce, že mi tuhle drogu dopřává.

27

Re: RudaM: Snad to dám

Ahoj všem krásně popsáno,jak milujeme své klíčnice (kastelánky) ale i ty své hladomorny cítím to stejně je to hodně návykové ale léčit to určitě nechci.

28

Re: RudaM: Snad to dám

Koukám, že už bude zase týden pryč. Nějak to letí když je jeden zamčený. Zase si užívám celou dobu pod zámkem a bez orgasmu smile Máme sice s Láskou trochu rozdílný názor na proces odemknutí. Ale dospěli jsme ke kompromisu a dáme tomu čas.
Taky jsem si naběhnul a prásknul jsem na sebe svojí oblibu v análních hrátkách. Láska si pohrávala s kulkama a já jí naznačil, ať se přesune kousek dál. No to byla věc. Vůbec jsem nečekal, že jde prostata tak krásně masírovat i z venku. Byl jsem z toho tak mimo, že jsem Lásku poprosil, ať se přesune až úplně dozadu. V sekundě jsem „vystřízlivěl“, došlo mě, jakou jsem udělal blbost,  ale bylo už pozdě a v tu chvíli po všem.   
A tak jsem musel s pravdou ven. Reakce se trefila do toho, co jsem očekával, kdysi jsme A zkoušeli a Láska v něm nenašla zalíbení. Proto jsem nechtěl, aby se zrovna tohle provalilo tak brzo, ale stalo se.
Při druhé masáži  jsem si užil svůj první milking. Láska si semnou hrála, střídala mačkání varlat s masáží prostaty o penis ani nezavadila. Já se svíjím slastí v křečích a najednou si uvědomím, že ze mě jde sperma proudem. Ale bez jakéhokoliv pocitu orgasmu. V tu chvíli je to hodně zvláštní pocit. U zkaženýho orgasmu je ten náběh, který se snaží člověk zastavit, oddálit. Ale tady absolutně nic, jen to teče…
Taky dorazil strapon, aby si Láska mohla užít a já si mohl u toho užívat zamčení, jen v tuhle chvíli vůbec nevím jak jí na to připravit, aby to přijala.
V pátek jsem taky našel ve schránce balíček s Evotion. Zrovna jsem ho rozdělal a vyklepal pochcípaný zbytky corony, no přeci si jí nenatáhnu domů. big_smile Pořádně jsem vydezinfikoval klec a hurá do ní. Nejdřív jsem zkusil s 48mm kroužkem. Oproti holytraineru, do kterého jen zapluju, byl docela kumšt ho poskládat a nikde se neskřípnout. Nejzákeřnější jsou ty packy zapínání ve spodním díle.  Kroužek byl ale evidentně volný. Tak šel dolů a já nevěřícně prohlížel ze všech stran 43, do toho se přeci nemůžu vůbec narvat. Už jen protlačit skrz varlata byl boj, pak jsem si musel dát pauzu a jít si pročíst záhadu hlavolamu abych zjistil jak dostat ježka do klece. Nakonec se povedlo a byl tam. Pocitově nic moc. Kroužek tlačil, otřepy na výlisku byli hodně nepříjemný. Navíc naběhlý žalud bez předkožky se cpal do otvorů v klícce a byl šíleně citlivý. Zkusil jsem natáhnout rifle a musel jsem konstatovat, že jako mučící nástroj dobrý. Ale na trvalé nošení? Klícka šla dolů, dostat se ven  z kroužku byl malý porod. Evotion šel do skříně a já si zas hověl v HT.
Dneska jsem doplnil zásobu jemných šmirglů a hodinu jsem začišťoval. Nejenom kroužek, ale hlavně uvnitř klícky. Vklouznutí do kroužku byl boj, ale šlo to líp než poprvé. Stejně tak zamknutí klece. Když nic neřeže, není zas Evotion tak špatný jak vypadal na první pokus. Po 6 hodinách musím konstatovat, že se žalud zklidnil a pěkně sedí v kleci, volná kůže sice leze po stranách, ale nikde není žádná úzká mezera, kam by se mohla přiskřípnout jako ve spoji klec – kroužek u HT. No uvidím, co se bude dít po ránu, až nastoupí erekce.

29

Re: RudaM: Snad to dám

RudaM: Díky, že ses s námi podělil o svůj příběh. Věřím, že jsi na dobré cestě k objevení toho správného kouzla zamčeného světa a také k nové jiskře ve vztahu. Z příběhu, který jsem si přečetl vyplývá, že největší problém bude s komunikací. Bohužel ta je v těchto věcech klíčová. Je důležité umět si sdělovat své pocity a prožitky a najít tak společnou cestu, která vás bude bavit oba. Z vlastní zkušenosti musím říci, že právě v tom je onen pomyslný klíč, neb zamykání je o plně práce, snahy a užívání z obou stran. Pokud zamykání bude manželku bavit získáš doma klíčnici a zážitky vás obou se posunou na zcela novou úroveň smile Tedy musíte zahodit zábrany a otevřené spolu o prožitcích a očekáváních mluvit.
Co se výběru klícky týče chce to zkoušet a zkoušet. Bohužel, najít tu správnou bývá povětšinou běh na delší trať a univerzální rady při výběru asi dát nelze, neb každý je jiný a každému vyhovuje něco jiného. Tedy chce to trpělivost smile
Držím palce k novým zážitkům v zamčeném světě tobě i tvé Lásce.

30

Re: RudaM: Snad to dám

Jsem tu a stále pod zámkem. wink Zatím mě to pořád baví a doufám, že nepřestane.

Zamykám se pořád sám a nejspíš ještě chvíli budu. Moje submisivní část sice moc touží po tom být ovládán, ale té druhé tenhle stav asi snad i vyhovuje.
Svěřil jsem se Lásce úplně se vším, co bylo příčinou mojí změny, proč PC, co semnou dělá, no komplet všechno. Místy to pro mě nebylo vůbec lehký to napsat a pro Lásku příjemný to číst. Ale jsem moc rád, že jsem to udělal.  Chci do všeho jít teď naplno s čistým štítem, bez jakéhokoliv tajemství mezi sebou. Takže Láska už ví i o tomhle fóru a uvidíme, co z toho vzejde. wink
Na určitý věci, je to holt těžký, když jsou spolu dva introverti a jeden z nich je normální a druhý úchyl. Nemůžu čekat, že se z lásky stane přes noc domina a splní mě všechny moje fantazie. Realita je taková, jaká je.
V tuhle chvíli je nejdůležitější, že Láska přijala PC a užívá si, když si hraje semnou. Pořád musím být ten aktivnější a Lásce při hraní trochu pomoct.  Ale když je vzrušená, začíná někdy přebírat aktivitu ona. Krásně si mě usměrní na to, co chce. Stejně tak si užívá masáží. A já sem šťastný za každou chvíli kdy si můžu hrát s jejíma nožičkama. Postupně přicházím na to jak úžasně vzrušující je vůně, kterou navečer mají. Začínám se těšit na léto big_smile
Láska už si pomalu zvyká na to, že mě může kdykoliv použít jak opěrku, když se chce natáhnout na gauči. Jen se pořád ptá, jestli může.
Užívám si každého doteku, klec je k prasknutí a já se chvěju vzrušením.

Když jsem začínal číst vaše příběhy zde na fóru, nechápal jsem, jak někdo může vydržet měsíc, půl roku, rok… bez orgasmu. Stačila neuvěřitelně krátká doba, abych poznal, že jsou mnohem krásnější věci, než je mužské vyvrcholení. Teď po dvou měsících od „změny“ vidím, že to fakt není žádný problém. Bez orgasmu budu za pár dnů měsíc. Nepotřebuju žádný termín, kdy se budu moct udělat. Když si semnou bude Láska hrát jako doposud, je mi jedno jestli to bude zítra, nebo za půl roku.

31

Re: RudaM: Snad to dám

Je to presne tak, čím dlhšie bez orgazmu tým krajšie chvíle s Lady. Držím palce a prajem veľa krásnych zážitkov v kleci smile)))

32

Re: RudaM: Snad to dám

Mám problém s kolenem, tak jsem byl dnes u doktora. Přemýšlel jsem, že půjdu bez. Ale pak sem si řekl, že boxerky sundávat rozhodně nebudu a kdyby něco ať si trhnou, je to moje věc. smile
RTG vpohodě, ale v ordinaci měli na zácvik pěknou budoucí sestřičku. Nešlo se nepodívat. wink
Když mě obvazovala koleno, i ona se se párkrát podívala. Nejspíš kontrolovala jestli mi "houpne" big_smile
Na druhou stranuje pravda, že boule zámku u HT2 je přes látku znát.

33

Re: RudaM: Snad to dám

Měl bych asi začít počítat nový kalendář. Dneska sem byl poprvé zamčený bez dostupného klíče. Rozhodně jsem nečekal, že to bude zrovna takhle. Ale je to velká úleva. big_smile
Zamknutý jsem aktuálně 51 dní.
Nakonec mě nejvíc vyhovuje HT2 s nerezovým small kroužkem. Připomene se mi jen při vzrušení, jinak o něm vůbec nevím. Přes víkendy měním klec za kovový prisontrainer, ale v něm dám max. víkend a pak musím kvůli otlakům zpět do HT.

Od toho co jsem psal na posled bylo všechno v pohodě, láska byla doma s vyvrknutým kotníkem, já se o ní staral a užívali jsme si. Občas jsme se pohádali o to, kdo bude mýt nádobí, no pohoda. smile
Jenže pak šla do práce, byla unavená a přestala si mě všímat. Tušil jsem čím to asi je a nakonec se to potvrdilo, i když to byla souhra víc věcí. Ale to když se člověk snaží  a nedočká se aní pohlazení, pusy… mě během týdne dokonale rozhodilo, tak že jsem vážně uvažoval o tom, že se na všechno vykašlu a skončím s PC. Naštěstí se vše vysvětlilo a zase nastoupila pohoda.
Bohužel netrvala dlouho. Nastoupil COVID a ač si snažím na mluvit co chci. Jsem bohužel v hodně rizikový skupině, když ho chytnu a rozjede se ,budu mít asi velký trable. Nervy jsou z toho celkem v kýblu. Zkoušel jsem lásku poprosit, aby si vzala klíč, ale marně. Od pondělí mám HO a vyjíždím jen když je nějaký problém. Ale to že sem sám doma s dostupným klíčem ničemu nepřidá. V hlavě to šrotuje na plný obrátky: „Odemkni se, ulev tomu napětí. Budeš mít na chvíli klid.“
Pondělí jsem doma jakž takž dal, včera (úterý) mě zachránilo jen to, že jsem musel dopoledne odjet, jinak bych se odemknul.  Večer jsem z toho byl psychicky na dně, protože mě bylo jasný, že to dneska nedám. A do hodiny po tom co láska odjede do práce, skončím s ptákem v ruce u porna.
Jediný co mě večer napadlo byl „podraz“, jak mi dnes láska sama napsala.
Vzal jsem klíč a připnul ho k těm jejím, druhý šel zamrznout do mražáku.

A stal se zázrak, Láska je ochotná mi klíč pohlídat, i když nemám víc čekat.
Prakticky to znamená, že od teď má klíč láska u sebe, ale nechce s ním manipulovat. Takže si ho můžu kdykoliv vzít, ale jen když je láska doma.
Dnes tedy místo honění u porna, jsem si šil roušky, vypral, umyl nádobí. Jen ten klíč v mražáku, je nic moc. I kdy není dostupný okamžitě, pořád dostupný je. Šel tedy odpoledne z ledu ven a poprosil jsem lásku aby ho někde schovala, že když bych ho při nějakým problému potřeboval, zavolám jí. Aby mi řekla kde je. Moc se netvářila a klíč zůstal na stole. Ale pak najednou zmizel wink

34

Re: RudaM: Snad to dám

Nějak nám to utíká, pod zámkem jsem už rovných 70 dní a skoro 3 týdny bez klíče smile
Na první pohled vůbec nic nezměnilo. Až na ten klíč, je vše je úplně stejný jako dřív. Ale je to opravdu velký rozdíl, oproti samozamykání s dostupným klíčkem. Fakt, že PC teď nesundám bez lásky velká úleva na psychiku. Zároveň nastoupil pocit bezmoci, že teď se neudělám, i když budu chtít.
Je to celkem šílený, láska si semnou ráno pohraje a odjede si do práce. A já na ní doma sám a neukojený musím pořád myslet. Párkrát jsem se neudržel a opravdu jsem se chtěl udělat.
Předtím jsem to držel hlavou, protože jsem věděl, že bych to nedal a odemknul se. Teď jsem tomu nechal volný průběh. Zkusil jsem snad všechno jak se udělat, snad hodinu na hraně orgasmu, jediný co bylo potřeba, dva, tři doteky pod žaludem a byl bych…. Jenže ten je schovanej v HT a nic. Bylo to úžasný a zároveň strašně flustrující.
Před pár dny dorazila ocelová kulička s kroužkem. Takže jsem jí hned večer musel vyzkoušet, Nedřív však musela láska dostat svojí večerní masáž nohou. Stal se z toho každodenní rituál, když jde láska spát, masíruju jí nožky dokud neusne. Ale zpátky ke kuličce, těšil jsem se už od rána, kdy přišla zpráva že jí budou doručovat. Doufal jsem, že to bude stejná paráda jako aneros který jsem si taky díky tomuto foru pořídil. Takže jsem si půjčil klíček, shodil klec, nasadil kuličku a zpátky do klece. Pocit úžasný od prvního kroku, kulička tlačí přímo na prostatu. Na poprvé jsem dal 15 minut. Zkusím ještě potrénovat, na dlouhodobé nošení to bohužel asi nebude. Chůze by šla, ale sedět je pěkný utrpení.
Spíš jí časem využiju, když si semnou bude chtít láska pohrát.
Taky jsem díky tomu zjistil, že jediná volba jak nemasturbovat je opravdu pouze trvalé zamčení.
Po tom co jsem jí sundal sem nešel hned do PC, protože co se může stát… za chvíli půjdu do koupelny, dám pás a půjdu spát. No jasně že jsem skončil s ptákem v ruce a po půlhodině oddalování i zkaženým orgasmem. Celou dobu jsem si říkal, to stačí, přestaň, no copak to šlo sad

35

Re: RudaM: Snad to dám

Dneska bych měl oslavit malé výročí.
Je to právě sto dní, co jsem trvale zamčený. 
Ale mám smůlu, jsem už více než měsíc bez zkaženého orgasmu, na ten pravý už jen vzpomínám, naposled jsem ho zažil posledního února sad
Zařekl jsem se totiž, že odemknout a pohrát si s ním může jen láska.
Za ten měsíc jsem  šíleně nadržený, tak ostrý to ještě nebylo. Jsem moc rád, že se mě podařilo začít fungovat s kovovým prison trainerem. U uzavřeného HT jsem musel max. druhý den sundat a provést pořádnou hygienu. Jenže nezačít honit, když byl dole bylo čím dál tím těžší. S PT jsem v pohodě vydržel týden v kuse a dolů šel jen kvůli holení.
Až na to moje vyvrcholení si ale nemůžu vůbec na nic stěžovat. Milujeme a mazlíme se teď vlastně skoro každý den. Teda jestli se dá mazlením nazvat to, když mi drtí bradavky tak že mám pak problém nosit tričko jak jsou ještě půl dne citlivé a úžasně mě promačká kulky. Je to na jednu stranu strašně krásný, na druhou pěkně flustrující. Většinu doby tam je náběh na orgasmus, ale vím, že do konce se nikdy nedostanu. Občas vyteču bez jakéhokoliv pocitu při, někdy až když Láska přestane a já se uvolním.
Naopak Láska si užije orgasmu kdykoliv sama chce. Ale i ona se pomalu mění, dovolí mi věci které by dřív nepřicházeli v úvahu.
I to celkové skóre se nám trochu zamíchalo. Letos vede na orgazmy Láska.  39 ku 3 big_smile

36

Re: RudaM: Snad to dám

Congratulation ☺ Každopádně jdu na to dle tvé rady, nosím PC od rána a před spaním sundám. Od pondělí jsem o porno ani nezavadil. Blíží se prodloužený víkend, který budu trávit mimo domov, tak uvažuju jestli si klíč vzít s sebou a nebo ho nechat doma... A uziju si trochu toho pocitu bezmoci...

37

Re: RudaM: Snad to dám

Jak sem byl ve středu krapet naměko, napsal jsem lásce.
Asi sem to neměl dělat. Ještě do včerejška sem si myslel jak je to perfektní, najednou se to sesypalo jak domeček z karet.

Lásce se to co děláme líbí.
Mám dojem, že i když si to asi neuvědomuje, začína projevovat dominaci.A nebo jsem si jen úplně všechno vysnil a namlouvám si to.

Nevím, asi sem to na začátku zvoral, když sem jí snažil vysvětlit jak to mám.
Láska se zasekla na tom, že by se mě měla doprošovat o to abych se odemknul. Netuším jak  tomuhle závěru přišla, ale je kouslá a nic sní nehne.
Potom co se dělo poslední měsíc, myslel jsem že je to na dobrý cestě, tak jsem se opatrně zeptal a dostal jsem natvrdo odpověď, že žádná změna...

Hodně mě to rozhodilo. Je těžký zamykat se sám a mít to jen v hlavě. To že to máš pod kontrolou a můžeš stím kdykoliv seknout, je dost náročný na psychiku. Upínal jsem se k tomu že se to zlomí.

No a od včerejška se mě mele v hlavě jestli to co dělám má vůbec cenu, jestli se na to na všechno nemám vykašlat a zahodit klec.
Na druhou stranu mám strach, že přijdu o všechno to krásný. Protože ve chvíli kdy budu bez PC, tak při nejbližží příležitosti začnu honit a vrátí se to do starých kolejí.
Jsem z toho docela v pr... a v tuhle chvíli vůbec nevím jak z toho ven sad

38

Re: RudaM: Snad to dám

Co se sesypalo? Měl jsem pocit, že jste na dobré cestě. Dost jsi mě inspiroval. Já jsem teď pár dní nosil PC a sundával jen na noc, ale nějak mě to už nebere, když tam není ta interakce s protějškem. Taky jsem zjistil, ze dokážu úplně vypnout a nepotřebuju PC, prostě vydržím v cudnosti i bez něj. Každopádně opět se blíží období, které přímo volá po nějaké akci. Děti budou na pár dní pryč a tak bude snad chuť a dostatek času na nějaké intimnosti. Jen se bojím, ze když se vytasim s PC, ženu akorát vylekam a zbytek volných dní bude o ničem... Ted máme plnou hlavu děti a co s nima, když je karantena. Myslím, že žena bude rada, když si bude moct odpočinout a tak asi nebude vhodná doba pro zasvěcování do této praktiky. Pořád čekám na vhodnou dobu, kdy to nakousnout a čím dál víc mi připadá, ze doba není vhodná nikdy...
Možná si asi fakt udělal chybu, ze jsi to nani vyvalil moc najednou... Taky jsem to kdysi tak zkusil a myslím, že jí to polekalo. A odradilo. To co tu někteří píšou, co s nimi jejich protějšky provádějí je pro mě sen, ale už tady tolikrát nezazní, ze za takovým stavem je mnoho a mnoho dní, měsíců a let, než se k něčemu takovému dopracuji. Zkus ji napsat nebo dat přečíst nějakou lehčí povídku to co by sis představoval a uvidíš reakci.

39

Re: RudaM: Snad to dám

Když na to kouknu s odstupem, spíš než sesypalo, se mně vysypal kyblíček.
Asi jako všichni co se tu zamykají, sem začal toužit po tom, aby mě Láska ovládla a já zamykání přestal mít pod kontrolou.
Zase jsem to naťuknul a nerozdejchal odmítnutí, že se v tomhle nic nezměnilo.

Přišlo sobotní ráno a já si uvědomil, že to všechno co se za ten půlrok stalo, nechci ztratit. A udělám cokoliv, abych to udržel.
Začali jsme se mazlit a já se po víc než měsíci odemknul, pak jsem překvapil sám sebe, protože jsem sice opatrně a s  přerušováním vydržel docela dlouho, než jsem se zkaženým vytek. Pak jsem se postaral o Lásku, aby byla co nejvíc spokojená.
Myslel jsem si, že je to vše, když si semnou začala Láska hrát. Několikrát přestala těsně před, ale pak pokračovala pomalu ale pořád dál. Takovej orgasmus jsem snad ještě nezažil. Láska však nepřestávala a pokračovala dál. Bylo to strašně krásný a úplně šílený. Jako kdyby poznala, že mám dost a přestala. Ještě pár sekund a začal bych jí o to prosit. Totálně jsem pak asi na 10 minut odpadnul.

Uvědomil jsem si, že na to musím jít úplně jinak, aby to Lásku obtěžovalo co nejméně a já přestal mít kontrolu.
Ve zkratce… Navrhnul jsem, že je v tomhle všechno na mě, ona nemusí vůbec nic. Jen jí ve vhodnou chvíli poprosím „jestli můžu“ a v případě kladné reakce, se o všechno postarám.

Kdyby se to povedlo, jsem šťastný jak blecha a naprosto spokojený.
Zatím čekám na odpověď…

40

Re: RudaM: Snad to dám

Nechci to zakřiknout. Ale zdá se, že tohle byl ten správný krok. Láska na tenhle kompromis přistupila.

Takže aktuální stav je:
Klíček má láska na klíčích od práce jako přívěšek. Já sem natrvalo zamčený v kovovém Prison Traineru.
O cokoliv v souvislosti s odemknutím PC musím poprosit Lásku a když nebude souhlasit mám smůlu.

Uvidíme jak se to bude dál vyvíjet.

41

Re: RudaM: Snad to dám

Vypadá to opravdu dobře, až začínám mít strach že se zase blíží nějaká pohroma.

Zamčenej jsem už zase týden. Jeden by si řekl, co to je oproti těm sto dnům.
Ale tentokrát je to jiný, je to opravdu natvrdo a nezáleží to na mě. Vůbec netuším, kdy budu moci PC sundat. Už žádný odemknutí, kdy budu chtít já.
Zkouším se ptát každý den, zatím pokaždý odmítnutí. Ale vypadá to, že tenhle spůsob Lásce vyhovuje.

Po tom orgasmu jsem byl zatím docela v pohodě, ale nadrženost začíná pomalu růst a já mám pocit, že jestli to vydrží ještě týden dva, tak začnu nejspíš škemrat. To co semnou Láska provedla, bylo tak úžasný, že chci znovu big_smile

42

Re: RudaM: Snad to dám

Ahoj,
docela dlouho jsem nic nenapsal. Stalo se dost věcí a neměl jsem vůbec chuť to ventilovat. Bohužel ač to vypadalo ze začátku dobře, Láska to nedala. Já se nemohl koukat, jak se láska trápí  a po 150 zamčených dnech, jsem PC sundal a zahodil do krabice.
Nejdřív dobrý, milování se každý den, co víc si přát… Jenže za blbý tři týdny se to vrátilo do starých kolejí jako před časy s PC. Čekal jsem, že se něco stane, bál jsem se toho. Ale vůbec jsem netušil, že to vezme tak příšerný sešup a všechno krásný půjde do ha…. . Dostalo se to do takovýho stavu, že mi včera sama láska navrhla režim 5+2. Přes týden mám být zamčený, o víkendu volný.
Bylo to jak záchranný kruh hozený na poslední chvíli. Od rána jsem pod zámkem a moc doufáme, že se zas vrátí to všechno pěkný, co bylo minulý půl rok.

43

Re: RudaM: Snad to dám

Ahoj.
Možná bych mohl po delším čase zas něco napsat o sobě.
Forum sleduji celkem pravidelně a jen tiše závidím, jak si to krásně užíváte.
Abych navázal tam kde jsem skončil, 5+2 docela zafungovalo. Bohužel jen do chvíle kdy jsme měli dovolenou a změnil se denní režim. Do toho nějaké zdravotní, i jiné problémy a zase jsme byli tam kde předtím. Koncem září jsem poprosil Lásku, jestli bych zase nemohl být zamčený… Souhlasila.
Jsem už zas 3 týdny pod zámkem. Přes týden v kuse bez odemčení. V pátek večer si beru od Lásky z klíčů klíček a klícku měním za samotný ocelový kroužek, aby si mohla Láska užít klasiky, nebo si pohrát semnou… Jak jen bude chtít. Můžu být celý víkend volný, ale stejnak jdu radši ráno zas pod zámek a na volno zase jen přes noc. V neděli večer pak vracím klíček zpátky Lásce na svazek. Subík ve mně by si přál jinou, větší kontrolu, ale i tak jsem moc šťastný za stav jaký je teď. Snažím se udělat vše pro to, aby byla Láska spokojená.

44

Re: RudaM: Snad to dám

Moc ti přeji, aby se vás vztah stále vyvíjel správným směrem. Držím palce.

45

Re: RudaM: Snad to dám

Sleduji tvé vlákno a můžu ti říct, že tyhle stavy a výkyvy zamčeného stavu mají všichni zúčastnění. Někdo to přizná, někdo přestane přispívat.....
Důležité je chtít, toužit a komunikovat. A jestli oba cítíte, že vám to přináší pozitivní pocity a nechcete o ně přijít, stojí to za to "nové začínání" a ono se to vrátí. Musí si oba říct " chci to".
Držím palce.

46

Re: RudaM: Snad to dám

Díky za podporu.

Jj je to přesně tak. Ve chvíli když to neklape, není vůbec chuť cokoliv řešit, natož o tom psát.
To se v tom pak jeden plácá a neví co s tím.  Naštěstí touha po tom krásným co chybí, obzvlášť když tu člověk čte, jak si všichni užívají, ho dokope k tomu s tím něco udělat.
Měsíc to bylo v pohodě, krásně všechno fungovalo. Než mě teď o víkendu chytnul nějaký splín. Začal jsem zas přemýšlet o tom, být bez PC.  Ale Láska si přeje pokračovat, tak jak to bylo do teď.
Snad je to znamení, že jsme na „dobré“ cestě. Láska si užívá masáže, každý večer se natáhne na sedačce a já dostanu na starost její nožky, zatímco se kouká na televizi nebo si čte.  I když stále vědomě odmítá dominantní roli, nemá problém si semnou pohrát nožkama, drtit bradavky nebo kulky.
Já jí prostě zbožňuju.

47

Re: RudaM: Snad to dám

Já vám moc fandím. Měl jsem mockrát pocit, že já se tak snažím, nehoním, nemám orgasmy, starám se a nic nedostávám zpátky, ale postupně se to posunulo a já mám takovou radost ze všeho co pro mne dělá a moc si to užívám. Teď jsme oba spokojení a i přesto bych chtěl víc, ale už jsem se naučil netlačit na pilu a ono to třeba přijde, nebo přijde něco jiného a je to taky dobré.
Ale jestli máš splíny, tak se nestyď to řešit. Můžeš se z toho vypovídat, nebo jako já vypsat. Není problém zajít k doktorovi a zobat pilulky proti splínu. Neboj se zkusit vše.

48

Re: RudaM: Snad to dám

Dík.
„Měl jsem mockrát pocit, … “ Jo to je přesně ono, člověk se snaží, je vidět i nějaký postup. Ale pak najednou dobu nic, nebo krok zpět. Když se k tomu přidá to že o tom Láska nemůže mluvit. Nevím na čem jsem, začíná mě to v hlavě šrotovat a všechno jde do ….. Rozhodně to ale není na doktora a pilule. Navíc je to stejně většinou jen problém u mě v hlavě.
Musím souhlasit se vším co jsi napsal. Chtěl bych toho daleko víc než je teď možné, ale už vím že nemá žádnou cenu tlačit. Protože se Láska akorát kousne.
Nezbývá mi tak nic jiného než ti závidět  jak krásně si s tvojí paní užíváte a doufat, že se nám to taky někdy podaří.

49

Re: RudaM: Snad to dám

Ahoj. Prošli jsme si s Paní spoustou období na nic. To ze se nám poslední dobou daří je super a mám potřebu se s tím podělit a třeba tu mít i čtení na horší časy. S těmi pilulemi to nemyslím zle. Udržet v těle víc serotoninu není na škodu. Na trápení je život moc krátký.
Každopádně ti držím palce a těším se tvé nové příspěvky. A nové zážitky.

50

Re: RudaM: Snad to dám

Pořád nemůžu přestat myslet na včerejší večer.
Děti šli spát, láska se uvelebila na gauči a nastavila nožky. Začal jsem s jemnou masáží a u toho jsme koukali na televizi. Po očku jsem pozoroval Lásku jak sleduje TV a mě si vůbec nevšímá. Občas nožku políbím, nebo nasaju tu překrásnou vůni a pokračuji v masáži. Láska je pořád zaujatá TV, ale sem tam mě pohladí nártem, nebo stiskne chodidlem. Dlouhou dobu si semnou takhle pohrává, pak se najednou zvedne a jde do sprchy.
Po návratu z koupelny jí nabízím masáž zad, se kterou souhlasí. Přesouváme se na postel a já ze sebe cestou shazuju ze vše až na klec, která drží a bez klíčku dolů nejde. Láska se pokládá na bříško a já jí začínám masírovat pěkně od krku níž níž a níž… Nešetřím olejem, ruce po kůži krásně kloužou a já cítím, jak se Láska uvolňuje a poddává se masáži. Musím se pekelně soustředit, abych se nevěnoval jen jejímu překrásnému zadečku. Ruce jsou k němu přitahovaný jak kdyby to byl magnet. Je tak krásné ho masírovat, hníst, roztahovat půlky od sebe… Jsem úplně hypnotizovaný. Jak moc bych si chtěl pohrát přímo, zajíždím alespoň rukama co nejblíž… Ale nemůžu. Slíbil jsem Lásce, jen když poprosím a ona dovolí. Jsou to hrozná muka, takový kousíček… Musím odolat. Ptám se, jestli mám pokračovat v masáži, nebo by Láska chtěla i něco víc. Ta si přeje víc a já se musím vší silou držet, abych se na ní nevrhl a všechno nezkazil. Ještě chvilku pokračuji v masáži, přidám polibky a … .
( Omlouvám se, chtěl bych popsat všechno do detailu, ale nemůžu. Možná někdy později, jestli to Láska dovolí. I tohle co jsem napsal,  je asi moc.) 
Každopádně to bylo moc krásný. Dal jsem poté Lásce polibek na dobrou noc a než jsem se vrátil z koupelny, už spala. Chvilku jsem jí jenom pozoroval, potom zhasnul a dlouho nemohl usnout….