26

Re: příběh MladéDominy

musím se omluvit, před 14 dny jsme s přítelem strávili víkend a přistoupil na lízání, nepovedlo se mu mě udělat ale stejně jsem ho odemkla a vykoužila, skoro jsem se utopila ale za tu chuť to stálo.

tento víkend malujeme v bytě kam se budeme stěhovat, zítra si pokusím udělat čas a sepsat tento víkend

27

Re: příběh MladéDominy

Jak dlouho jsi ho pred kourenim nechala neudelaneho? Ze toho bylo tolik...

A zajimalo by me, zda znas i nejake jine holky mezi 15 - 18 lety, co sveho pritele zamykaji?

28

Re: příběh MladéDominy

Ako teda?

29

Re: příběh MladéDominy

Po dlouhéééé době jsem tu znova.
Před rokem jsem tu psala, že díky vládním nařízením přítel měl možnost okusit dlouhodobé uzamčení. Přes ten rok jsme se trochu posunuli, ale včera když jsem byla u mamky na návštěvě tak mi napadla zajímavá hra a přítel s ní souhlasil. S přítelem bydlíme spolu v bytě a mě napadlo že by délku jeho uzamčení zase ovlivňovala vládní nařízení. Takže jsem na místě kam rádi chodíme na výlety, ve vedlejším okrese, schovala krabičku ve které je kód, řekla jsem mu přesně kde ta krabička je. A jediné pravidlo, které je že ho odemknu až mi řekne ten tajný kód, ale musí se k němu dostat bez porušení vládních nařízení. takže má minimálně 3týdny jisté.

30

Re: příběh MladéDominy

Jejda, to je moc hezky vymyšlené.

31

Re: příběh MladéDominy

Tak že Andrejkovo chaos bude vlastně k něčemu dobrej, to bych fakt nečekal :-D

Nicméně s chutí jsem přečetl, respekt že šel do cudnosti takhle mladý. Jak jsem měl v rámci cuckoldingu posun, mám teď jako jeden z cílů s manželkou zamknout panice a co nejdéle ho nechat bez sexu.

32

Re: příběh MladéDominy

Tak téma být zamčený a nikdy nemít sex, u nás proběhlo často, oboum to příjde jako zajímavá myšlenka, ale na to už je pozdě sad . ale aspoň máme dohodu že budu jediná se kterou bude kdy spát, už jsem mu několikrát řekla že pokud mi chce nechat tak si nechávám klíč (pokaždé to bylo když jsme měli hádavé období).
A já také nemám potřebu hledat si na sex někoho jiného.

33

Re: příběh MladéDominy

Chudáček a co když se vládní opatření prodlouží? To zešílí...

34

Re: příběh MladéDominy

tak to bude muset čekat. aktuální rekord má 8týdnů, nevěřím že se k němu přiblížíme, ale 3týdny jsou podle mého minimum.
ps: politiku sem tahat nebudeme, pro účel zamčení to máme místo hodu kostkou.

35

Re: příběh MladéDominy

Co se týče délky, je docela prima zapojit do toho náhodu a/nebo jiné lidi. Čili kostky nebo takovou službu jako Chastikey, eventuálně něco podobného, kde třeba kliknutí přidá náhodný počet hodin v rozmezí 1-48.

36

Re: příběh MladéDominy

mně se nejvíce líbilo určení času podle hodu kostky, co jsem našela na internetu. "hází se kostkou, 1-5 je počet dní do dalšího hodu, 6 znamená opětovný hod"

37

Re: příběh MladéDominy

No ale pak tam chybí akce, nějaká nula. POkud je to tak, jak píšeš, tak pořád jenom házíš a nic.

38

Re: příběh MladéDominy

ano, proto jsem to nikdy nezavedla, já radši dávám nějaké podmínky, které mají nějakou formu náhody.

když není nálada a přítel naléhá tak na lednici dáme lístek s číslem parkovacího místa pod okny a nějakou podmínku jaké s autem co tam musí stát a přítel si to musí hlídat sám a buď ho musím vidět osobně nebo aspoň fotku. nejdéle čekal na růžové auto (to ho má sousetka, ale nejraději parkuje na místě, které je vedle toho co jsem vybrala já) a to čekal 12dní

39

Re: příběh MladéDominy

hele to s těmi kostky je super, ideálně jako při hře "tisíc" házet se 6ti kostky najednou a sčítat a stále pláti že když padne šestka házím znovu. to už se da nasbírat pěkný počet dni

40

Re: příběh MladéDominy

3 týdny minimum? :-O I to je pro muže dlouho, po dvou týdnech už musí být plný chudáček.. Kolikrát jsi ty během těch 3. týdnů? A líbí se ti ho škádlit, aby to měl těžší? A jak?

41

Re: příběh MladéDominy

Respekt, takováhle hra má nápad. Dá se i kombinovat, napadá mě odemčení, pokud na místě stojí červené auto německé značky, ale zároveň musí být den končící osmičkou a... (přidávat podmínky jdou v podstatě do nekonečna, tím těžší je aby byl souběh)

42

Re: příběh MladéDominy

cudnost7: dráždím ho velkem často, takže často vyteče, o plné koule se bát nemusí. nejhezčí je to když zrovna je v dom roly a snaží se být přísný a najednou začne téct, to je nádhera, to často dostanu “trest” to uklidit pusinkou, nevím pro koho je to větší trest smile

latex.cuckold: taky mi napadlo nějaké kombinování, občas něco padne, ale to se pak špatně kontroluje, z okna moc značek nevidíš takže, takže “zelená škodovka”, “modré TDI”, “žlutý koncern VW”...

43

Re: příběh MladéDominy

Sdelas mu nekdy klicku do konce lockdownu? Nebo musi byt porad v ni? Uz je poslusnejsi nez na zacatku? ;-(

44

Re: příběh MladéDominy

když je zamčený delší dobu tak ho cca kždé 2 týdny odemknu a proběhne pořádná higiena smile
no poslušný, my to máme sloužité, on je pořád pod zámkem, ale dom roly si střídáme (on má šanci na odemčení jen při má dominanci), když jsem sub tak jsem jen jeho, klíč a odemčení je v té situaci přísně zakázané téma

45

Re: příběh MladéDominy

Takze nemuze ani do tebe zasunout?

46

Re: příběh MladéDominy

Jako switch jedinec, (marně hledající stejně zaměřenou partnerku) bych měl dotaz jak vám takovýto switch vztah vlastně funguje?
Máte přesně dopředu rozdělené kdy, kdo a na jakou dobu bude dominantní nebo to určujete jinak, třeba podle aktuální nálady?
Nestává se vám, že se jeden má třeba tendenci "mstít" jako dom, za to co se mu dělo když byl sub?
To že do toho ještě provozujete pás cudnosti je zajímavé ale na druhou stranu to asi trošku komplikuje vztah. Osobně si moc nedovedu představit že bych byl v pásu a zároveň v dom roli. To klobouk dolu že to máte dobře nastavené.

47

Re: příběh MladéDominy

zasunout může, ale musí mít povolení

měníme to podle nálady a popravdě nemáme ani nic moc domluveného prostě to jde.
jedno z pravidel je že když mám na kotníku řetízek s klíčkem tak sub určitě nebudu.
jak se to vezme, když je už dlouho pod zámkem tak rád mi “mučí” že mi přivede skoro k orgasmu a pak mi nechá a chvíli mi naprosto ignoruje a pak to samé, a tojsem většinou připoutaná ...

48

Re: příběh MladéDominy

A škemrá pak o to se udělat? Když může zasunout

49

Re: příběh MladéDominy

cudnost7: samozřejmě že škemrá, ale většinou mu ho po zásunu vykouřím, protože mi strašně moc chutná.

včera jsme byli na procházce a šli jsme místem kde byl vidět strom kde je schován ten náš tajný kód. samozřejmě že provokoval že tam dojde, tak byl sklamaln když jsem mu připoměla že nejde jen o ten kód ale i o jeho legální získání

50

Re: příběh MladéDominy

No tak hlavně aby se nedomluvil s někým s vedlejšího okresu, že mu ho vyzvedně a hodí přes hranici. To by legální bylo :-)