Téma: PejsekMartin: Pes zamčený v pásu cudnosti
Ahoj všichni. Jdu se na přání své Madam podělit o svůj příběh.
Od 9.6. jsem pro svou Madam zamčený v pásu cudnosti UCB 8000.
Už dřív jsem sloužil jedné Paní, která byla sice přísná, ale nepožadovala po mně uzamčení do pásu.
Má nová Madam však uzamčení do pásu požadovala jako jednu svou hlavní podmínku. Moc se mi do toho nechtělo.
Začal jsem tedy jako úplný začátečník s pásem. První týden byl skutečně krušný. Můj penis se pořád dobýval z klece a nadrženost byla na bodu varu.
Má Madam se nechává uspokojovat orálně. A na mém uspokojení ji vůbec nezáleží.
A já ačkoliv jsem překvapen, tak mi to začíná absolutně vyhovovat. Má Madam je teď pro mě mou bohyni a já si nechám líbit úplně všechno a splnil bych pro ní téměř vše.
Jelikož jsem i fetišista, tak trávim celé dny nahý v pláštěnce a nebo v sauna obleku a nebo oboje najednou. Takže můj penis je mučen v kleci a ještě v horku.
Madam chce, abych byl v pásu cudnosti už napořád. Samozřejmě s občasným vypuštěním, ale hned pak zpět do klece.
Nevím kdy mi má Madam dopřeje orgasmus, zdali vůbec a nevím jestli mi vůbec Madam dovolí uspokojit ji někdy svým malym penisem
Nejvíc ze všeho se mi líbí dogplay a chci být pro svou Madam dokonalým psem. Časem asi pořídíme psí masku.
Má Madam se zatím ještě učí, ale já rád ji posloužim jako učební pomůcka. Učí se, jak mě správně mučit a jde jí to znamenitě. Jsem moc šťastný, že jsem konečně našel takovou Madam i když ještě subika neměla. Ale je přirozeně dominantní. Snad nám to vše vyjde.
Já sám se těším jaké to bude prožít milking a být u toho pořád zamčený v kleci. Bude to asi ponižující.
Určitě pak zase napíšu další info.
Miluji jak si má Madam hraje s mým zamčeným penisem a jak se snaží pořád vyskočit z klece. Nejhorší je to brzy ráno, kdy se můj penis snaží co nejvíc dostat z klece. Nosím co nejtěsnější spodní prádlo,protože se pořád bojím, že si v práci někdo všimne boule mezi nohami. Hlavně před kolegyněmi se stydím, myslím si, že se mi dívají do rozkroku víc než kolegové. Ale asi to tak není.
Sám jsem zvědavý jak vše bude pokračovat a brzy napíši další info