Re: subinka: můj příběh
To subinka,
Ahoj, prosím, objasni nám, co u Vás v praxi znamená a co následuje, když "když Paní přivede vždy v pátek nějakou holku"
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » subinka: můj příběh
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
To subinka,
Ahoj, prosím, objasni nám, co u Vás v praxi znamená a co následuje, když "když Paní přivede vždy v pátek nějakou holku"
Já to tady v tomhle vláknu už někde zmínil. V pátek si Paní vždycky přivede nějakou studentku a v sobotu mě na ni po snídani pustí. Napřed na mě zazvoní, já jim přinesu snídani do postele, to už ty holky koukají, protože nevěděly, že tam jsem, a po snídani Paní řekne "vypustíme draka" a odemkne mě. To už jsou vyjevené, protože klícku asi nikdy neviděly, ani o něčem takovém nejspíš ani neslyšely a opravdu si snad myslí, že jsem takový drak, že mě Paní musí držet pod zámkem. Ani se nezdráhají a já se těm jejich představám snažím dostát. Paní se na nás kouká a mě to dost baví.
Teď už se nemusím na nic ohlížet a je to volnější, i když ty holky mají většinou asi antikoncepci.
Ty seš tedy vážně drak! Docela si užíváš, to se někdo má.
Mně Paní stříkat jen tak nepovolí. Většinou je to spojené s výpraskem, ponížením a pak si mě obvykle podá hezky zezadu.
To aby subka po vyprázdnění nezapomněla, kde je její místo !!
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » subinka: můj příběh
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB