76

Re: příběh MladéDominy

po dlouhé době zdravím,
mám pocit že jsem to už psala, že jsme přemýšleli s přítelem o výměné zámečku za nýt. padlo rozhodnutí že na silvestra se tak stane, klíček budu nosit pořád ale už mi bude k ničemu.

ale to o co mi jde teď, jak bych měla přítele potrápit na silvestra, máte nějaký nápad na co by mohl dlouho vzpomínat?

77

Re: příběh MladéDominy

To hodně záleží na tom, co má být cílem toho potrápení. Nezapomenout se dá na spoustu věcí.

Takhle maně mě napadá - realizujte to zanýtování, a pak zorganizuj trojku s nějakou holčinou, o které budeš vědět, že se mu bude líbit. U vás je šance, že by to mohlo být poprvé, takže na to určitě bude dlouho vzpomínat.

78

Re: příběh MladéDominy

tak že bych si našla nějakou kamarádku u nás teké už zaznělo, ale jen na úrovni vtipu, ale to nýtování taky tak začálo.

79

Re: příběh MladéDominy

No a jak klec přijali jeho kamarádi? Pokud mu bylo 17 tak jiste chodil do školy, telocvik a pak sprcha atd.

80

Re: příběh MladéDominy

mám takový pocit že jsem to sem už psala, ale klidně stručně znovu.
ano, s klíckou jsme začali na střední, nikdy na to nepřišel, ale co mi říkal hlavně tělák byl dost o nervech, vždy si v šatně hledal místo v rohu aby se mohl krýt, a co se týče sprchy tak na naší střední je dobré že tělák je vždy poslední hodiny takže člověk se nemusí potit další hodiny ve škole… sprcha odpadá. a jediné nepovolené odemčení bylo když šli se školou do bazénu

81

Re: příběh MladéDominy

Já to neřeším. Ve fitku ani v sauně.

82

Re: příběh MladéDominy

zdravím, hádám že všichni čekali že napíšu dřív, nebyl čas a nebo zase nálada.

tak na začátku vám prozdradím co všechny zajímá. ano, přítel je zanýtovaný.

silvestr u nás probíhal celkem jako normální den, ráno jsem bojovala se svou sub rolí a měla v plánu se jen tulit, ještě oběd jsem vařila nahá s novým análním kolíček s ocásekem a novou čěenkou s oušky, ale potom co jsem umila nádobí a našla přítele jak se připoutal k posteli bylo jisté že to kopane. trochu jsme si zdřímli a po probužení přítel dostal obojek ke kterému jsem mu připoutala ruce a vše zajistila záměky, takto byl až do doby co jsme šli spát. po chýlí hraní jsi jsem ho nakonec odemkla a začala kouřit, a pak jen tak přestala. poté asi až do 22:00 jámě koukali já pohádky a já mu udržovala penis stále v pozoru.

poté jsem už to nevydržela a udělala jsem se před ním, to už moc nezvládal a začal škemrat ať ho udělám nebo ať ho zamknu, tak i když jsem měla v plánu si s ním víc pohrát, vlezla jsem si před něj na čtyři a vyndala si kolíček z dírky, první co byla tak se ohnul a chtěl lízat, tak sem mu jen řekla že chci aby mi vystříkal zadeček, po chvíli pojů se sám trefila a přirážel, bylo tako by přirážel hodinu i když to nebylo ani deset minut. dala jsem mu pusu a zeptala se jestli opravdu chce do klícky a jediné co bylo tak zakýval a že nechce nic jiného. ve střele jsem si ho pořádně umyla a opatrně nasadila klec a pověsila zámeček, a dala si také sprchu. potom jsem si ho za obojek odvedla do ložnice kde si lehl na postel a já mu klícku zanýtovala. dostal pusu na kuličky a přitulila jsem k němu, jediné co jsem pak slyšela bylo “děkuji, teď jsme jen tvůj jak jsem si to přál.” a jen jsme leželi a já usnula. probudil nás až ohňostroj o půlnoci, tak po chychlé domluvě jsme se schodku že z postele nejdeme, jen jsem mu odemkla zámečky aby nemusel mít ruce u krku a v náručí jsme usnuli. ráno jsem byla probuzena lízáním kundičky a s čajem čekajícím na nočním stolku, vedle sady na nýtování. musela jsem se přesvědčit jestli to nebyl sen a pravdu nebyl.

(budu psát dál)

83

Re: příběh MladéDominy

Moc krásné. Děkuji. Piš je to příjemné čtení. Pěkně jste vstoupili do nového roku. Jen tak dál.

84

Re: příběh MladéDominy

mladadomina: pěkný to příběh a zajímavé zkušenosti, vzhledem k věku dvojnásob. I my jsme začínali velmi brzy, vlastně v prakticky podobném věku, nicméně D/s vztahem bych to v té době určitě nenazýval a co se zamykání týče - k tomu vedly téměř dvě dekády společné cesty.

Jinako co se nýtování týče zajímavý to nápad, tím spíše, že jste se nakonec rozhodli pro realizaci. Osobně by mne však příliš nelákalo, resp. tuším, že ani mou milovanou. Nejvíce intenzivní zážitky přináší kombinace dráždění a odepření. Tedy představa klíčnice bez klíče a hrátek s jistotou, že člověk vždy zůstane zamčený, protože není jak odemknout by asi nepřinášela tu správnou jiskru smile)

Jaký je aktuální stav? od Nového roku přeci jen utekl již delší čas.

85

Re: příběh MladéDominy

chcelo by to aj nejaku fotku pre osviezenie pribehu wink

86

Re: příběh MladéDominy

mladadomina: to zanýtování je už natrvalo, do konca života? smile Alebo mu to plánuješ nejako otvoriť eventuálne?
A v akom type klietky si ho zanýtovala? smile

87

Re: příběh MladéDominy

matts: sen máme rok, ale možná to bude dýl, možná míň, první dva měcíce pořád škemral o odemčení co nikdy nedělal, ale naštěstí už přestal a jsme spokojení
nevím jak se přesně jmenuje
https://www.ubuy.com.gr/productimg/?image=aHR0cHM6Ly9tLm1lZGlhLWFtYXpvbi5jb20vaW1hZ2VzL0kvNzFlQmpsSDlWUkwuX0FDX1NMMTIwMF8uanBn.jpg

88

Re: příběh MladéDominy

Takú mám aj ja smile

Ako s tým zvládate hygienu keď je zanýtovnaý a nedá sa dať dolu? yikes

3 mesiace je už krásna doba ^.^

89

Re: příběh MladéDominy

když je naprosto v klidu tak je v té kleci ještě nějaké místo tak se dá dobře umít, ale já mu ho nejraději olízávám (nemáte zač za představy smile )


první měsíc a půl to byl nezvik protože pořád prosil o odemčení ale teď je to jako předtím o odemčení můžu mluvit jen já, a já si pořídila řetízek na krk kde nosím klíček od dnes už nepotřebného zámečku.
je zajímavé koukat na film a jen si začít hrát s klíčkem a “omylem” klapnout s ním o můj kovový obojek a jen sledovat jak se klec hned naplní k prasknutí

90

Re: příběh MladéDominy

A ma priatel urobenu obriezku? Mne v tejto klietke predkozka robila fest problem, stale sa tam medzi tie kruzky jak sa spajaju a vytvaraju ostru hranu priškrípavala až do krvavých rán. Aj hygiena nebola uplne tip top. Preto mi príde, že pre túto je viac kože veľmi na nevhodné a s obriezkou by možno bola mohla byť úplne v pohodke.

91

Re: příběh MladéDominy

přítel obřískzu nemá, na začátku s tím trochu problém byl, ale hrochou hrubé síly jsme klec vytvarovali že je u kořene ohnutá o něco víc a u žaludu méně ale ne o moc. a od té doby má problém jen při erekci ale tak to má být

92

Re: příběh MladéDominy

mladadomina@ Jestlipak svému příteli při takto dlouhé době zamčení(zanýtování) dovolíš alespoň milkink nebo pokažený orgasmus? Jinak vám hrozně fandím. Hrozně rád bych poznal také stejně založenou přítelkyni, která by sdílela stejnou výchovu svého přítele jakou praktikuješ ty.

93

Re: příběh MladéDominy

mladadomina@ Mám dotaz, ještě je Váš přítel pořád zanýtovaný. Pokud ano, jak to snáší. Měl za tu dobu alespoň nějaký pokažený orgasmus? Provádíte pravidelný milking?

94

Re: příběh MladéDominy

ano, pořád je pod zámkem (pod nýtem), snáší to moc dobře, jen jednou byl okamžik kdy jsme skoro odemkli, ale nakonec mi přemluvil ať to neděláme

co se týče sexu, mám pocit že mu protahuju zadeček častěji než od mě všechny dohromady, ale já to pak doháním sama. takže teče dost často, jen škoda že ne do mě sad ale nemůžu mít vše

95

Re: příběh MladéDominy

musím se vám svěřit, našla jsem si kamarádku, předně podle představ, trochu víc úchylnou a dom. plánuji vám o tom napsat víc ale není příliš času, tak možná po kouskách.

ps: přítel pořád pod zámkem

96

Re: příběh MladéDominy

To zní slibně, už se těším.

97

Re: příběh MladéDominy

nebudu tu popisovat jak mi kamarádka vzala poprvé na vodítku na procházku, asi bych to nepopsala správně.
(ano, i když je dominantní nemá ráda oslovení paní nebo madal, prostě je to přítelkyně Anet)

poslední dobou tráví dost času u nás, takže se pomalu začleňuje do chodu domácnosti. pořídila mi nové řetízkové vodítko které jde k mému vodítku připnout karabinou a nebo i zajistit zámečkem, takže doma mám vodítko dost často, i když jen visí dolu.
když jsem u obojeku a zámečku, minulý týden mi s Davidem dopřála 69, David ležel na posteli na zádech připoutaný k robotům postele na obráceně na něm také připoutaná on ještě zavázané oči a očko na mém obojky zámečkem zajištěno o špičku jeho klece, takže jsem měla přesně před pusou jeho kuličky a Anet si šla dát vanu, zajímavá poloha smile

98

Re: příběh MladéDominy

Mladadomina:  vskutku pikantný nápad tá 69 smile a čo nasledovalo po kúpeli?  predpokladám že vzrušenie bolo na všetkých troch stranách wink
Zaujímalo by ma ako to máte vo vzťahu nastavené, predovšetkým fungovanie Aneta-David, Ty-Aneta...
a ďakujem že si sa s nami podelila  o pekný moment z vašeho súkromia.

99

Re: příběh MladéDominy

pasaran: ahoj, nejdřív musím zmínot že s Anet to není žádný DS vztaz, jsem její druhá holka a první subimisivní. Davida nejdříve nechtěla vůbec řešit, ale nakonec se to nějak poddalo, takže jsou jako kamarádi, normálně si povídají, chodí před sebou nazí smile, Anet se zalíbil ocas v kleci tak si ho občas pohladí a pozlobí (prý by tak měli být všichni kluci). a já s Davidem mám vztah který se posunul spíš do toho že je to můj subík, ale občas si domina střihne, Anet mi třeba nepřiváže na stůl a neudělá fissting...
a společně se to dycky nějak vyvrbí že každý sk najde to své, včera u filmu jsme si lehli tak že já byla přitulená k Anet ta mě držela za obojek, Davit přitulen ke mě a já mu držela klec.

100

Re: příběh MladéDominy

Mladadomina: ďakujem za odpoveď, máte to krásne nastavené wink prajem vám veľa príjemných chvíľ, vzrušenia, ale hlavne vzájomnú  harmóniu nech vám to pekne klape. 
Určite budeme radi ak sa s nami aj v budúcnosti podelíš o nejaký pekný zážitok wink