1

Téma: Povídka - budu panic navždy?

Ahoj. Jmenuji se Karel a rád bych vám tu povyprávěl o svém poněkud neobvyklém životním příběhu.

Před pár dny jsem oslavil třicítku a to je vhodná chvíle pro nějaké to bilancování. Je na místě zhodnotit svůj život a říct si, jestli stojí za to a jestli bych neměl něco změnit. Já se proto rozhodl celý příběh sepsat a sdílet s vámi. A co dál? To si promyslím sám a nepochybuji, že vy mi v komentářích taky moc rádi poradíte. :-) Takže už k věci:

Narodil jsem se v dost nízkých poměrech. Můj otec… pokud to vůbec byl můj otec, byl co jsem se časem dozvěděl a co si tak vzpomínám nemakačenko a dealer. Moje matka měla taky dost pochybnou pověst a podle všeho byla i prostitutka. Nikoho teda asi nepřekvapí, že mě v pěti letech odebrali a já se dostal do náhradní pěstounské rodiny.

Noví pěstouni byli vlastně fajn a já si docela rychle zvykl. Měl jsem teď ještě nevlastního bratra Michala, starého skoro stejně jako já a o dva roky mladší sestru Markétu. Dětství s nimi bylo fajn. S bráchou jsme rychle vytvořily skvělou dvojku a sestra nás nikdy neváhala provokovat… a my zase ji.

Jak jsme stárli, začala se u nás hlásit puberta. A tady začal první velký problém. Pěstouni byli velice přísní, co se vztahů mezi muži a ženami týče. Někdy mám snad i pocit, že mě adoptovali jenom proto, aby už potřetí nemuseli mít sex, ale to je asi přece jenom dost nadstřelený. :-D. Přesto že jinak nijak přísní nebyli a sladkosti nebo PlayStation pro nás byli naprosto normální a ani v jiných směrech jsme neměli jiný přístup než naši spolužáci, jakmile šlo o tělesno, padala u nich kosa na kámen.

Díky tomu byl můj vztah k dívkám v první fázi dost rezervovaný. Prostě jsem neměl ani ponětí, že vztah se ženou je i o něčem jiném něž o tom že spolu bydlí. Samozřejmě že jsem se časem vše dozvěděl, ale ani já, ani sourozenci jsme nic přímého neznali, takže jsme byli tak trochu pozadu.

O tom že se dá honit, jsem se dozvěděl právě od Michala. Brácha s tím přišel ze školy a i když jsem z toho co mi říkal byl jelen, nechal jsem to tehdy ještě plavat.
Jak ale šel čas, našel jsem si postupně něco o věci na počítači a ve třinácti jsem si poprvé udělal dobře. A bylo to úžasný. Po nějaké době jsem to udělal znovu a pak zase znovu, až jsem se stal normálním, umasturbovaným puberťákem. Jenže jsem netušil, co se na mě řítí.

Jednoho dne jsem šel ze školy s pár kamarády ven a domů jsem se vracel až kolem čtvrté. Jakmile jsem ale otevřel dveře bytu, věděl jsem, že je zle. V domě byl křik a mě bylo jasný, že má brácha problém.

Opatrně jsem vešel, rychle pozdravil pěstouny a raději se vplížil do pokoje, kde už se krčila Markétka. „Co se to tady děje?“ zeptal jsem se ségry opatrně. „Mišák má průser.“ odpověděla. „A co se stalo?“ naléhal jsem dál. Marťa zrudla a opatrně zašeptala „Rodiče ho v koupelně chytli, jak si ho mastí“.

Zatrnulo mi a raději jsem se už dál nevyptával. Zůstali jsme sedět a čekali. Křik ve vedlejší místnosti postupně utichl a pak se otevřely dveře a brácha vstoupil. Byl celý rudý a vůbec se s námi nechtěl bavit. A zamlklost mu vydržela několik dní. Já jsem ho chápal a nechtěl jsem do věci zbytečně rejpat. Nešlo si ale nevšimnout, že často poposedává a zatímco dosud měl ve zvyku plácat sebou na palandu, div jsem se nahoře nezřítil, teď najednou dolehal pomalu a opatrně.

Ségra si toho samozřejmě taky všimla a začala mi na tajňačku tvrdit, že ho rodiče určitě vykastrovali. Mě sice bylo jasný, že tohle je dost nepravděpodobný, ale celkově se mi to fakt nezdálo.

Čas šel nicméně dál a já s bráchou jsme oslavili čtrnáctiny a Markéta dvanáctiny. Od toho bráchova skandálu jsem se snažil držet zkrátka. Bál jsem se, abych nedopadl jako on, protože ať to bylo cokoliv, byl od té doby jakýsi jiný. A zatímco všichni ostatní jsme se pokoušeli uchvátit naše spolužačky, stejně jako dřív i on, teď se od nich držel dál, jako by se jich bál.

Čas od času jsem ale neodolal, a udělal jsem si to. A pak přišla osudná chvíle. Jednou v zimě jsem byl doma zrovna sám a měl jsem v hlavě, jak jsem se o přestávce srazil s Janinou a pocítil jsem tak na svém hrudníky velice jasný dotyk jejích už krásně vyvinutých prsou. Svalil jsem se proto na postel, vytáhl penis a začal si ho přejíždět. Zabral jsem se do toho tak moc, že jsem ani neslyšel odemykání dveří a najednou mě tak z euforie vytrhl šokovaný výkřik mojí adoptivní matky.

Marně jsem se pokoušel vymlouvat. Musel jsem do obýváku a dokud nepřišel domů i otec a sourozenci, musel jsem tam pod dozorem čekat.

Myslel jsem, že to bude probíhat stejně jako loni s Michalem. Utěšoval se myšlenkou, že mě už je přece čtrnáct a že to tudíž není už zase takový problém, ale současně mě děsila představa, co mu asi tehdá udělali a co asi teď udělají mě.

Když byli všichni doma, stalo se něco, co jsem nečekal. Místo aby je zahnala do pokoje, posadila Michala i Markétu do křesla a započala kázání.

Nejdřív všem podrobně popsala, co jsem dělal dneska odpoledne u sebe v posteli a potom mi začala vysvětlovat, jak odporná je to věc. Michal na mě koukal soustrastně, zato Markéta se na mě dívala se škodolibým opovržením. A potom přišel ten moment.

„Sundej si tepláky!“ přikázala mi rázně matka. Já strnul, ale ona mi dala jasně najevo, že o tom nebude diskutovat. Sundal jsem si tedy nejdřív je, a potom i trenýrky a stál jsem tak před celou rodinou zcela nahý. „Myslela jsem“ začala znovu matka „že po tom Michalově maléru si vy dva už dáte pozor. Ale jak vidím, tahle nákaza je prostě silnější než naše výchova nebo i obyčejný zdravý rozum. Takže u tebe budeme muset přistoupit ke stejným opatřením jako u něj.“ Znervózněl jsem ještě víc a samovolně jsem se na něj podíval. Podle jeho výrazu jsem měl pocit, že jsem si právě vyslechl rozsudek smrti a nemohl jsem se zbavit pocitu, jestli Markéta neměla nakonec s tou kastrací pravdu.

Matka potom vyzvala otce aby „to“ donesl a já marně přemýšlel, co to to „to“ bude. Otec po za chvíli přinesl jakousi krabičku a matka z ní vytáhla několik kroužků z černého plastu. „Tohle tu pro tebe máme už od tvých dvanácti let, stejně jako jsme to měli pro Michala, ale doufali jsme, že to nikdy nebude potřeba.“ pronesla při tom.

Teď evidentně znejistěla i Markétka, ale matka se na ni usmála a řekla jí, že pro ní by to byla mnohem složitější aparatura a ona doufá, že alespoň ona bude rozumná a nebude je nutit, aby jí ten postroj sháněli.

Zatímco ona nasadila znovu povýšený úsměv, já byl v tu chvíli zcela paf a nechápal jsem už vůbec nic. V tom ke mně matka přistoupila a bez okolků vzala do rukou můj penis i varlata a potřela mi je nějakým krémem.

Moje rozpaky v tu chvíli vyletěli do úplně jiných výšin, ale nedala se odporovat. Matka se mi pokusila zasunout koule do toho kroužku, ale vůbec se jí to nedařilo. Vzala proto jiný, který byl podle všeho o něco větší a ten už bez problémů navlékla a následně mi jím protáhla i penis. Poté vzala další černý předmět a nasadila mi ho na ptáčka. Nato zacvakla zámek a vsunula si do kapsy klíč od něj.

„Tohle je Kájo mužský pás cudnosti, ale normálně se mu říká klícka.“ oznámila mi důležitě, a zatímco si Michal povzdechl, Markéta teď pobaveně vyprskla a rychle si dala ruce před pusu. „Budeš ho od teď nosit už napořád. To ti zabrání, aby ses takhle prznil.“ pokračovala matka. „Klíč budeme mít u sebe my a stejně jako už to máme naučený s tvým bratrem, dáme ti ho každou neděli a každý čtvrtek, aby ses mohl pořádně umýt. Po celou dobu co ho budeš mít sundaný, ale budeš pod dozorem abys nevymýšlel další hloupost. Teď ti možná přijde nepříjemný, ale časem si na to zvykneš. A jednou nám ještě budeš strašně moc vděčný. To je všechno. Můžete všichni jít.“

Byl jsem jako opařený. Když jsme přišli do pokoje, začal jsem se bráchy vyptávat a on mi všechno na férovku začal vyprávět. Sám už klícku nosil dýl jak rok a tak měl ve věci spoustu zkušeností. Ségra měla zcela jinou politiku a začala se nám oběma nepokrytě posmívat a dávat nám najevo, jaký ubohý prasata jsme a jak dobře nám tak.

Byla to zásadní změna v mém dosavadním životě. Na to že mám mezi nohama tvrdou aparaturu jsem si s postupujícím časem zvykl. Mnohem horší ale bylo naučit si nový režim. Chodit v tom na záchod k mušli bylo dost komplikovaný. Taky spát v tom nebylo úplně snadné. A třeba na tělocviku jsem z počátku trpěl velkým strachem, že se celá věc provalí. V těchhle věcech jsem byl rád za Michala, protože jeho rady byly neocenitelné. Sám musel zkusit hodně, když mu v začátcích nikdo neporadil.

S Markétou se náš vztah naopak začal horšit. Byla teď nad námi povýšenecká a nikdy nevynechala příležitost otevřeně se nám posmívat. Poprvé jsem si začal všímat, jak moc je své matce podobná, a jak zatímco její spolužačky začínají básnit o zpěvácích a vyzrálých spolužácích, ona se na kluky kouká, jako by byli jedovatí.

Nejhorší to ale bylo s holkama. V době, kdy všichni začínali prožívat svoje první románky a první nesmělá rande, já s bráchou jsme se museli držet zpátky. Jít s holkou na rande s klíckou mezi nohama bylo prostě nemyslitelné. A to že jsem se musel v době, kdy mi zákon dávno dovoloval vzít si holku do postele, dvakrát týdně svléknout do naha před matkou nebo sestrou a vykonat očistu bylo vrcholem všeho.

Nejhorší potom bylo, když si mě v sedmnácti na střední vyhlédla prvačka Saša. Hrozně moc jsem se jí líbil a ona mě snad ještě víc. Ale nedalo se svítit. Pás cudnosti mě nekompromisně držel zkrátka.

Jako na smilování jsem tak čekal na osmnáctiny, které mě měli mojeho utrpení zbavit. Ale chyba lávky. Matka nám za obdivného pokyvování sestry nekompromisně oznámila, že dokud žijeme pod jejich střechou, na nějaké oplzlosti ať rovnou zapomeneme, a tak jsem se i jako dospělý každý čtvrtek a neděli svlékal a myl před svou mámou či ségrou, která ji ochotně asistovala.

Sama sestra pás nikdy nosit nemusela. Dodnes jsem přesvědčen, že matce by nedělalo problém, nasadit ho i ji. Jenže ona byla po ní. Kluky pohrdala a na masturbaci se dívala jako na nechutnost největší.

Další zlom v mém životě přišel s maturitou. Bylo mi devatenáct a zkoušku z dospělosti jsem složil s vyznamenáním. Aby taky ne, když na holky i na porno jsem mohl zapomenout. Doufal jsem, že se za nějakou dobu osamostatním a budu se moct odstěhovat a zbavit svojeho prokletí. Jenomže i tady na mě čekala rána osudu.

Asi týden po maturitním vysvědčení jsem se válel v posteli a přemýšlel pomalu ale jistě o tom, kam nastoupím do práce, když byla svolána rodinná porada. Matka před nás předstoupila oznámila nám, že u nich už bydlet nemůžeme. Oni že nás vychovali a nechali vystudovat, ale teď že chtějí mít možnost žít i svůj život. Mě i Michalovi spadla čelist. Věděli jsme sice, že je čas se odstěhovat, ale netušili jsme, že to půjde tak prudce. Ani jeden jsme neměli ani korunu a neměli jsme ponětí, jak to řešit .I kdybychom okamžitě někam nastoupili, první výplatu bysme dostali za měsíc. A do tý doby bysme asi byli bezdomovci či co.

Dnes je mi jasné, že matka ani otec na náš odchod ve skutečnosti tak nespěchali, ale matka nás chtěla dostat do co největšího tlaku, aby u nás snáze prosadila svůj záměr.

„Pokud jde o to, co bude s vámi, je to samozřejmě na vás. Jste dospělí a nemůžete čekat, že vám maminka všechno zařídí.“ řekla nám prostě. „Nicméně připravila jsem vám podle mě nádhernou možnost, jak se hned v klidu usadit. Se svými přítelkyněmi jsem domluvila možnost, abyste si mohli vzít jejich dcery.“ oznámila nám slavnostně.

Nejdřív jsem si myslel, že buď spím, nebo je to blbej fór. Snad nám vážně nechce v jednadvacátém století domlouvat manželství. Navíc v devatenácti. Ale ona to myslela vážně. Následně nám vedla přednášku o tom, jak hloupé je randění a námluvy. Je lepší se prostě s někým oženit a mít klid.

Sice jsem si myslel že tohle už je moc a tohle prostě odmítám, ale nakonec jsem souhlasil stejně jako Michal s tím, že se s nimi setkáme.

Setkání proběhlo v kavárně a kromě nás přišli i dvě matčiny přítelkyně a jejich dcery. Z matek jsem měl pocit, že to jsou, stejně jako moje matka, doma věčně zalezlý fuchtle, který pohrdají chlapama a tělesnem obecně. Jejich dcery byly jedna blondýnka a jedna zrzka, Oběma bylo stejně jako nám a vypadali podobně jako naše sestra, která byla celá matka. Obě sebevědomé výrazy, obě nenalíčené a oblečené bez nějaké snahy někoho zaujmout.

Byly nicméně přece jenom docela pěkné a co si budem, oba jsme byly doznívající puberťáci, kteří se v život ani nedrželi s holkou za ruku. A tak ačkoliv to zní sebeneuvěřitelněji, nakonec jsme já i brácha kývli. Na mě připadla ta zrzečka. Byla o něco nižší než já, ale měla štíhlou, pevnou postavu, hezké dvojky a pevnou prdelku, což mi způsobilo napěchování klícky. Představa, že nakonec přece jen budu moci mít normální vztah s holkou, mě zcela naplnila a nevšiml jsem si tak varovných signálů.

Až do svatby jsme měli díky našim matkám jen několik opravdu formálních setkání, kde se řešili spíše praktické záležitosti, z nichž bylo jistě pro matku podstatné hlavně to, že obě naše snoubenky byly jejího ražení a obě měli k dispozici vlastní byt.

Klícky ovšem nadále zůstávali na místech a my jsme se s bráchou utvrdili v tom, že klíče od nich dostanem až na svatbě a těšili jsme se na svatební noc a přemýšleli o tom, jaké to konečně bude.

Pak ten den přišel já si s mojí Terezou stejně jako brácha s jeho Danielou řekl ano. Jenomže chyba lávky. Klíče jsme nedostali. Když jsem se pak se svojí nevěstou večer vypravil na náš svatební pokoj, měl jsem v hlavě milion myšlenek, jak jí to asi vysvětlím. Ale ať jsem čekal jakýkoliv trapas, horší než realita to rozhodně nebylo.

Na pokoji mi Tereza rovnou oznámila, že o mojí klícce věděla už před naším prvním setkáním a že jí to vyhovuje. Klíč jí dnes odpoledne předala moje matka, ale ona ho bude rovněž používat jenom na to, abych se mohl čas od času umýt a aby tomu nasadila korunu, zeptala se mě rovnou, jestli mi vyhovuje pokračovat v zaběhlém systému, tedy v neděli a ve čtvrtek.

Myslel jsem, že vybuchnu a prásknu dveřmi, ale jelikož to bylo jenom několik hodin co jsme se vzali a dole stále ještě byli hosté, poddal jsem se osudu a lehl si do novomanželské postele, přičemž moje novomanželka si lehla vedle mě zády a zmožena náročným dnem spokojeně usnula.

Ráno jsem na chodbě potkal bratra, a jediný pohled který jsme si vyměnili stačil na to, abychom pochopili, že oběma manželství začalo stejně.

Po svatbě jsem se s Terezou nastěhoval do jejího bytu a začali jsme žít jako manželé. Ukázalo se nakonec, že je to vlastně celkem fajn holka. byla milá, byla s ní celkem zábava a po lidské stránce jsme si vlastně docela sedli. Ale ani po našem prvním výročí se mi nesplnil hlavní sen. Stále jsem byl panic a svou ženu jsem dosud neviděl ani ve spodním prádle. Ona sama mne nahého znala, ale jen z pravidelného odemčení klece v neděli a ve čtvrtek večer, kdy mě i ona, stejně jako předtím matka nebo sestra pozorovala, abych neudělal nějakou blbost, protože jak sama říkala: „Když si představím, že bys na sebe sahal a pak by z tebe teklo to svinstvo, tak se mi chce zvracet.“

Dva roky po nás se po maturitě vdala i maminčina holčička Markéta. I ona využila dohazovačských schopností matky a vzala si kluka podobně smýšlející matky, kterému okamžitě po svatbě nasadila pás cudnosti a ujistila ho, že rozhodně nikdy nic nebude.

S Filipem jsme si já i Michal sedli a rádi spolu občas někam zajdem, stejně jako si naše manželky sedli s naší sestřičkou.

Dá se vlastně říct, že jsme všichni v našich manželstvích šťastní a navzájem jsme se stali dobrou partou dospělých lidí. Jen jedno mi, stejně jako bráchovi a švagrovi chybí. Poznat alespoň jednou ten pocit být se ženou. S mou Terezkou je krom pravidelné očisty vrcholem intimity, když spolu ležíme pod dekou u televize. Mnohokrát jsem jí požádal, abychom alespoň jednou zkusili, jaké to je mít sex nebo alespoň aby se mi odhalila. Ale ani jednou se to nepodařilo. Vrcholem tak pro mne bylo, když jsem se několikrát dotkl jejích prsou, či pohladil její zadeček, když zrovna spala. V tomhle jsou naše ženy po svých matkách.

Teď jsem oslavil třicítku. A stále jsem panic. V tohle životním milníku uvažuji, co bude dál. Možná bych se měl rozvést a najít si někoho normálního. Tereza je hodná, ale já bych alespoň jednou v životě moc chtěl zažít sex. Uvažuji dokonce, že bych svou klícku nějak odemkl a vyrazil za placenou společnicí. Abych alespoň poznal, jestli ten sex stojí za to, zbořit jinak docela dobré manželství. Má naděje se hlavně upíná k tomu, že všechny tři holky mluví čím dál častěji o dětech a Tereza sama již připustila, že přijde ten den, kdy mi tedy tu klícku sundá a se zavřenýma očima mi dovolí, abych to na ní provedl, hlavně když to bude rychle.

Čekám tak s nadějí dál, co přinese život.

2

Re: Povídka - budu panic navždy?

To je vážně tvůj příběh ?
Spíš to vidím jako fikcí.
Ale přečetl jsem jedním dechem, tohle mě taky hodně vzrušuje. Akorát manželka nemá pro pás pochopení. Párkrát jsme to zkoušeli i byla na schůzce dominantních manželek a nic.

3

Re: Povídka - budu panic navždy?

Silný příběh, o pravdivosti také pochybuji nedokážu si to představit. to by znamenalo byt pod zámkem 16 let což nechápu.

i rok jak někdo řekne tak už mam pochyby.

Každopádně pokud je to real tak klobouk dolu.

Jen mě osobně chybí to co tady troufnu si říct všichni chtějí, chceme byt pod zámkem ale byt neustále dráždění. neboť byt pod zámkem a nebýt drážděn dyť tam chybí to podstatné a ještě znovu opakuji pokud je to pravdivý příběh vlastně ani nevíš o co přicházíš což je smutné.

4

Re: Povídka - budu panic navždy?

Úprimne neverím, že by si puberťák nevedel dať sám dolu obyčajnú klietku, z ktorej ten penis niekedy aj sám vypadáva smile

5

Re: Povídka - budu panic navždy?

Pokud by tento příběh byl zařazen v sekci "Povídky", bylo by to férovější a těšil bych se na pokračování:-)

6

Re: Povídka - budu panic navždy?

Líbí se mi, hezký příběh. Přesuň to do povídek, a můžeme diskutovat o tom že hrdina by si měl rozvést, a zkusit si najít lásku.

7

Re: Povídka - budu panic navždy?

Díky autorovi za skvělé čtení.
Přesunuto do kategorie povídky a přejmenováno.

8

Re: Povídka - budu panic navždy?

Nádherná povídka. Za mě s Terezou určitě zůstaň (je-li to teda real). Pokud si jinak sedíte, což píšeš že ano, tak buď za takovou holku svojí mámě vděčný. Věř mi, že bez klícky šťastnější určitě nebudeš. Máš super bráchu, sestru a švagra a všichni dohromady máte svou filosofii, že penis patří do klícky a v posteli se má jen spát. A pokud jde o touhu to zkusit, tak to chápu, ale neboj. Až dojde na ty děti, určitě si to vyzkoušíte. Dítě se vám stejně po jednom sexu nenarodí, to musí tvoje žena chápat a až se to podaří, budete určitě oba rádi, že můžete zase nasadit klícku.

9

Re: Povídka - budu panic navždy?

Jestli je to pravda, tak to v čem žiješ je hrůza. Popisuješ sektu. Život v kleci bez možnosti poznat rozkoš. Všechny vztahy v BDSM jsou založeny na souhlasů obou stran. A zároveň jde o vášeň o touhu, smyslnost, hru, lásku a hledání cesty k oboustranné spokojenosti. Tím chci říct že žít v manželství 11 let v celibátu je možná fajn pro mnicha ale pro normálního chlapa je to jako sprchovat se v pláštěnce.

10

Re: Povídka - budu panic navždy?

Snad je to pravda a mě osobně mrzí že pás cudnosti jsem našel až v 50 letech a to náhodou.

11

Re: Povídka - budu panic navždy?

Přirovnávat je k sektě mi přece jen přijde trochu drsný. Karel přece jasně píše, že sou společně šťastný, akorát že by si přál to vyzkoušet. Myslím, že pokud tomu odolá, a počká si na to až ho jeho Tereza ¨ůpřipustí" sama, bude to dlouhá a šťastné manželství.

12

Re: Povídka - budu panic navždy?

Určitě se drž Karle. Podívej na bratra a švagra. Taky to vydrží, protože svoje ženy určitě milují. A pokud to už nedáváš, promluv si se sestrou. Uvidíš, že její pohled ženy ti pomůže.

13

Re: Povídka - budu panic navždy?

Ale Mike400 nebuď naivní. Příběh je jak vystřižený z 30 let minulého století, toto se praktikovalo v Americe. Akorát místo plastových klícek nosili kov. V roce 2003 v Čechách nebyli klícky jak je známe dnes .

14

Re: Povídka - budu panic navždy?

Taky si myslím, že je to vymyšlené. Musí mu preci udělat aspoň jednou za měsíc milking a o tom není v povídce ani slovo.

15

Re: Povídka - budu panic navždy?

Tak Kájo a teď s pravdou ven !!
Mimochodem, pokud už bych si podobný příběh vymyslel, tak ho dovedu k nějaké pointě. V tvém případě mám dojem, že jsi po své mystifikace zbaběle zalezl do díry!!

16

Re: Povídka - budu panic navždy?

Nemyslím si, že bych byl naivní. Možné to je. Lidé jsou různí a tohle je sice jako z třicátých let, ale to neznamená, že to nemůže být realita. Jinak to že tady v roce 2003 nebyli takovéhle klícky není podle mne zcela přesné. Sám jsem byl v tu dobu ještě kluk, takže neznám konkrétní reálie, ale myslím že spíše pouze prostě nebyli e-shopy, kde si to mohl koupit každej moula. Koncept klícky je starý minimálně stopadesát let a věřím že i za socialismu by se s trochou kontaktů a peněz sehnat nějaká dovezená ze západu, kde se dali sehnat vždy. A v roce 2003 už to bylo určitě možné sehnat i v nějakém sexshopu v naší domovině. Jen člověk prostě musel být shánčivější než dnes.

17

Re: Povídka - budu panic navždy?

Kolego Koberče: A proč myslíš že by mu musela dělat milking? Ono to vyteče nebo se vstřebá samo. Tělo si zvládne poradit i bez šikovných prstů našich paní. :-D

18

Re: Povídka - budu panic navždy?

Mike 400 Ok věř si čemu chceš. Jen jsem napsal svůj názor. Každý může věřit čemu chce a mě se tenhle příběh zdá příliš přitažený za vlasy. Pokud se mýlím, omlouvám se autorovi.

19

Re: Povídka - budu panic navždy?

Znovu Ahoj

Jsem rád, že se vám moje vyprávění líbilo a děkuji za nový název, který je myslím mnohem lepší než ten původní.

V prvním příspěvku jsem vyprávěl svůj příběh a nadšeně pak hltal přibývající komentáře. Nyní tedy přišel čas, abych na některé odpověděl a uvedl věci na pravou míru.

Mnoho z vás spekulovalo nad tím, zdali je daný příběh pravdivý a předháněli jste se argumenty, nakolik bylo reálné sehnat v Čechách v roce 2003 klícku nebo je-li vůbec možné, nosit klícku takhle dlouho.

    Takže je asi na čase, abych vám poskytl odpovědi. Pravda je taková, že tenhle příběh je z velké části pravdivý. Tím nechci ale tvrdit, že všechno bylo doslova přesně tak, jak zde stojí. Budu-li citovat Viewegha: „Každý příběh je směsí pravdy a fikce. A tak je tomu i u tohoto příběhu.“ Důvod proč jsem se v některých bodech vyprávění dopustil jisté mystifikace je ten, že jsem chtěl příběh co nejčtivější, podpořit atmosféru a především zkrátit některé složité body.

    Pojďme se tedy podívat na můj život znovu, tentokrát ovšem z pohledu méně romantického, čtenářům tohohle fóra však stejně lákavého.

    V prvé řadě si popovídejme o mojí rodině. Zdá-li se vám příběh jako ze třicátých let, není to úplně nepřesné přirovnání. Už jen to, že si manželský pár se dvěma vlastními dětmi vezme do pěstounské péče a následně i adoptuje děcko z pochybných poměrů, svědčí o mírně nestandardním pojetí života. Moje (ano, považuji ji za svoji) rodina z matčiny strany skutečně bývala za první republiky honorací a i za minulého režimu se zuby nehty snažila udržet určitou „aristokratičnost“. Nicméně dávno se z nich stejně stali úplně normální lidi, co chodí do normální práce a nakupujou v Penny. Jenom přístup k intimnostem zůstal z nějakého důvodu zakořeněný. Asi protože se do něj tolik neprolíná nátlak okolí. Jsem si navíc jistý, že většina lidí z širší rodiny si sebou nevleče ani to, ale moje máma se toho z nějakého důvodu křečovitě drží ze všech sil dál a táta, který je jinak docela normální chlap, co si rád dá pivo a koukne na hokej, jí v tomhle pravděpodobně prostě podlehl (respektive nevím co se děje, když s nimi nejsme, ale…).

    Když jsem vstoupil do rodiny, dělo se všechno tak, jak jsem popisoval. Pravdivá je i scéna, během které vyfasoval klec Michal i ta, ve které jsem byl ponížený před celou rodinou a máma nasadila klícku mě. V samostatných bodech je pravdivý i můj život na konci základky a po celou střední, definovaný frustrací z lásek, které musely zůstat platonické, včetně toho se Sašou.
    Co ale nebyla tak úplně pravda je tvrzení, že jsem od té doby neměl krom sprchování klícku dole. Samozřejmě že ano. V prvé řadě tu byl víc jak týden cca v šestnácti, kde se mi dosavadní pás rozbil a já musel čekat až rodiče seženou nový. To bylo mimochodem míň příjemný než se zdá, protože jsem byl doma prakticky furt pod dozorem. Zato ve škole jsem se týden pokoušel o co nejrychlejší navázání vztahu, což ale pokaždé dopadlo stejně, jako každej pokus nezkušenýho šestnáctiletýho kluka o sbalení holky – tedy trapasem.

Dál tu byli samozřejmě momenty, kdy klícka sama sjela (to se nestávalo často, ale možná tak desetkrát do roka určitě). Z toho byla vždycky nepříjemnost, protože máma měla vždycky podezření, zda to nebylo schválně.

No a pak tu samozřejmě byly momenty, kdy to schválně bylo. To ovšem nebylo mockrát, protože klícka fakt držela a nešla pořádně přetáhnout přes varlata ani když jsem si je zkoušel mazat krémem či olejem. Několikrát se mi to povedlo a já následně strávil odpoledne v jakési masturbační agónii. Potom to ale našim došlo a začali v případě, že mi klícka sjela kontrolovat, zda na ní nejsou stopy maziva.

Vrcholem potom bylo, když jsem našel, kde schovávají klíče a na tajňačku jsem si ten svůj při příležitostech půjčovat. Na to ale nakonec přišla Markéta, když u mě našla sundanou klícku a i když jsem se to s ní snažil nějak usmlouvat, nahlásila to mamince a tehdy jsem z toho měl neskutečnej malér. Tohle má u mě ségra mimochodem schovaný dodneška.

Další bod, ve kterém jsem vás vystavil určité fikci, jsou naše zásnuby. I ty proběhli ve svojí podstatě přesně tak, jak jsem zde napsal. Je ale pravdou, že ačkoliv se jí nedá upřít velká urputnost, zase tak tvrdě nás do nich matka nenatlačila. Trvalo to ve skutečnosti skoro půl roku, během kterého jsme si i oba našli solidní práci a nebyli tedy rozhodně tak na dlažbě, jak jsem v příběhu naznačoval.

Pravdou ovšem je, že naše máma strávila půl života vyhledáváním žen jako je ona… tedy obvykle latentních asexuálek nebo nějak deformovaných osob. Každopádně se jí skutečně podařilo najít i tři ženy, které svoje dcery a syna vychovali podle jejího ražení a předurčila nám tak partnerský život.

To, že nás všech šest na návrhy nakonec kývlo je dáno především tím, že naše holky jsou prostě dcery svých matek a my chlapi jsme byli prostě devatenáctiletý (v případě Filipa dvacetiletý) teenageři, kteří se v životě ani nelíbali a najednou před nima stála pěkná holka, která se nám prezentovala jako dohodnutá záležitost, kterou si stačí jen utrhnout.

Poslední bod, který byl vyloženě vytržený z reality je naše svatební noc. Vím s jistotou, že ve skutečnosti jsme všichni o klíckách a abstinenci alespoň nějaké to slůvko se svou vyvolenou či vyvoleným (nebo dohodnutou či dohodnutým?) prohodili, protože s Michalem jsme se informovali po každé schůzce a Markéta se tím před vlastní svatbou vyloženě chvástala (nj. celá máma).

Naše setkání s nastávajícími probíhaly většinou u jednoho z páru doma, tedy „pod dozorem“. I tak jsme si ale mohli promluvit i o intimnosti. Jako nadržený puberťáci jsme ale tak nějak optimisticky doufali, že jsou to jen silácký řeči a že časem je dokážeme civilizovat v docela normální holky. Je ovšem pravda, že jsme se skutečně dost upírali ke svatební noci a doufali, že jakási společenská konvence zapůsobí a k naplnění první noci dojde. Zklamání z příběhu tak bylo opravdové.

Za skoro jedenáct let manželství jsem se snažil svoji Terezu nějak změnit a v mnoha směrech se mi to povedlo. Navzájem jsme se ovlivnili úplně stejně jako všichni lidé, co spolu žijí takhle dlouho. Jenom v intimní sféře jsem s ní nijak nepohnul. Svoje „nepodlehnutí primitivním pudům“ pořád staví za svůj nejkladnější povahový rys. Je skutečně pevně odhodlaná udržet panenství až do chvíle kdy přijde čas, aby se stala sama mámou.

Nechci tvrdit, že od té doby žiju v totálním celibátu. Nejednou jsem si jako za pubertálních let klícku sundat a ulevil si. Co jsem ale ženatý, mám s tím čím dál větší problém. Ne jenom že v tom není ždibec důstojnosti, ale nemůžu se zbavit pocitu, že jí tím vlastně podvádím a každý její úsměv ve mně ještě dlouho potom pak vyvolává jakési bodnutí. Pocit že kdyby to zjistila, ublížilo by jí to a já bych byl ten kdo jí ublížil.

Tady tedy přikládám pravdivější verzi a čekám na vaše reakce. Je velmi zvláštní číst o vás, kteří jste si podobný osud vybrali dobrovolně. A prosím, nereagujte na tuto větu tím, že mi budete vysvětlovat, že u vás je to vlastně jeden velký erotický maraton plný nejrůznějších přímých i nepřímých sexuálních aktů a mučení. Nejsem blbec a vím co je BDSM. Jen mě zaujal váš pohled na věc a jsem znovu zvědavý, co mi napíšete tentokrát.

20

Re: Povídka - budu panic navždy?

Děkujeme za objasnění. Chlape, ani nevíš jaké máš štěstí. Hned bych s tebou měnil.

21

Re: Povídka - budu panic navždy?

Ahoj Karle. Moc zajímavý příběh a moc pěkné čtení. Nevím, jestli jsi nejšťastnější člověk , jak píše Mike, ale určitě máš zajímavý život. O tvém životě bych se určitě rád dozvěděl víc. Každopádně nějaké zkušenosti máš a při početí potomků přidáš další. Určitě si tyto zážitky ,díky vašemu životnímu stylu, vryješ hluboko do paměti.  I to má hodně do sebe. Držím ti palce a celé vaší rodině a těším se na další podrobnosti a zážitky.

22

Re: Povídka - budu panic navždy?

Děkuji za odezvu. Pokud budete chtít, rád můžu ještě něco připsat. Jenom bych chtěl ujasnit jednu věc, která mě zaujala ve Vítově komentáři. Nejsem si jistý, co těmi zkušenostmi myslíš. :-D To rozhodně nemělo být doznání k mimomanželské aktivitě, nýbrž jemom k ruční práci. To bych Terezce neudělal.

23

Re: Povídka - budu panic navždy?

Přesně to jsem myslel. :-)

24

Re: Povídka - budu panic navždy?

Zdravím všechny. Moc děkuji za vaše reakce tady i v soukromých zprávách. Byl jsem překvapený, kolik z vás mi napsalo do zpráv. Většina z vás mi přála, ať mi to vyjde, radila mi jak přistoupit k věci a mnozí jste psali že mi závidíte.

     Moc za to děkuji. Dost mi to pomohlo v pohledu na můj život. Uvědomil jsem si nejen že nejsem sám, ale především že to co jsem považoval za svoje prokletí, je pro spoustu jiných splněným životním snem. Říkám si, že možná přeci jen není ten sex to nejpodstatnější v životě a to že mám báječnou ženu a skvělou širší rodinu je mnohem větší výhra. A to že si rozumíme a fungujeme, i když jsme se brali tak mlladí ještě větší.

     Takže ano. Jsem panic. A nosím od puberty klícku. Celý život mě kontroluje nejdřív matka a pak manželka. A dokud nepřijde řeč na děti, budeme s Terezou každou noc usínat vedle sebe bez doteku, maximálně s pusou.Přímám to.

25

Re: Povídka - budu panic navždy?

Moc ti fandím a přeji šťastný život. Napiš, víc o tvém životě. Jak vybíráte klícky. Jak tě manželka kontroluje atd. Moc se těším, tvé další příspěvky.