251

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Ahoj,
Tak pripinaky máme dva, jeden pro mou lásku a samozřejmě jeden pro mě.
Musím říct, že teď si to pořádně užívá a vypadá to, že ke standartnimu zámku už se nevratime.
Zdravíme vás oba

252

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Musím se s vámi podělit a své pocity z tohoto víkendu, jelikož jsem sama v sobě překonala hranice. Aspoň vidíte, že to nemusí vždy být jen z té strany  Tlapíka, ale i Xena má vnitřní hranice.

Myslím si, všeobecně, že nezáleží jaké to jsou hranice, zda v bolesti, ponižování, délce uzamčení, je to různé, ale když chci něco nového, nepoznaného a vím, že mám k tomu určitý respekt, musím to nejdříve spravovat sama v sobě, být na to připravená, vědět, že teď je ten správný okamžik a půjde to. Protože já za to mám zodpovědnost, kdyby bylo něco špatně, proto musím být připravená.
Kdo mě zná, ví, že mám vše vždy emočně založené, musím vždy vnímat vzrušení u té akce, jelikož pak proudí úžasné vnitřní propojení a energii a to je to, co potřebuju vždy vnímat.
Nikdy nedělám věci jenom na něčí popud, bez rozmyslu a hlavně bez emocí a vzrušení a naladění na toho druhého.

Je to už dávno, co mi Tlapík říkal, že zbožňuje mé ruce v hubě, dávící reflex ho nezkutečně vzrušuje, ale vždy jsem s ním v tom jen tak lehce laškovala, já si určovala ty hranice, jak až hluboko, pro něj to bylo tudíž, vždy málo..
A teď se k tomu dostanu. Potřebovala jsem ten večer Tlapíka použít pro svoji šťávu, tak jsem si na něj sedla, k hubě a??? Nic, nešlo mi to. Tak jsem tak dál seděla a najednou jsem ho prostě přidusila svým rozkrokem a koukám, že je nezkutečně z toho vzrušený.. Měla jsem ho na volno, bez klece, takže to se nedalo přehlédnout. Tak jsem to ještě párkrát udělala, byl tak strašně nabuzený. Stoupla jsem si nad něj, on stále zůstal ležel, a já si chtěla jen protahnout nohy, sehla jsem se k němu, dívali jsme se přímo do očí, i když věřím, že to pro něj byl těžký pohled, když byl podemnou.. a najednou jsem si uvědomila, že teď to chci zkusit, že jsem připravená.
Byly jsme na sebe tak strašně naladění, že jsem chtěla sama v sobě přejít ty hranice, ať mu to dopřeju, ať to prožije, co vždy chtěl a toužil po tom a hrozně mi u toho  pomohl ten oční kontakt s ním, hladila jsem ho po tváři, byl tak strašně uvolněný a vnímala jsem, jak jsme na sebe vnitřně silně napojení a vůbec mi nedělalo v tu chvíli problém posouvat ruku hlouběji, přidávat prsty, až jsem cítila jeho mandle a já mám drápy a to byl ten spouštěč ve mě, uvědomila jsem si tu zvrhlou situaci a zároveň tu důvěru, že mi dovolil tak hluboko dát ruku a pak jsem ucítila to sevření, co on potřeboval k tomu, aby se začal klepat vzrušením a kapat v rozkroku.
To vše nás oba strašně spojilo a bylo to neuvěřitelně silné, úžasné spojení a já si v tom našla to své, abych překročila tu hranici, co je, vlastně byla, ve mě..
Teď už se na to budu jen a jen  těšit..

253

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

No wau, Musím říct že tato praktika daveni mi nic neříká, ale posloužit mé Pani na potřebu? Kdo ví kam se až dostanem.
Strašně krásně si hrajete a moc pěkně se to čte.
Zdravíme Vás oba.

254

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Jar: Moc vás oba zdravíme a děkuji za milá slova.
Také jsem vždy říkala, že piss né, že to nikdy a právě, to je o tom posouvání hranic sama v sobě. Také jsem na to nikdy nebyla, Tlapík ano, ale když si v tom najdu to své, abych já měla z toho dobrý pocit, nemusí to být vždy o vzrušení, ale na tom, pít mojí šťávu, mě třeba baví, když mu jí postupně dávkuji a slyším, jak se s tím pere, ale snaží se to všechno vypít a nic nepustit mimo ústa, tak to je pro mě zábava a pro něj úžasný pocit, intimní a hlavně zvrhlý a to už se líbí nám oběma. Chce to ale také trénink, není to hned, to je jasné, ale teď už s tím nemám problém.
A co se toho dávení týká? Když jsem mu postupně, pomalu a jemně vsunovala ruku hlouběji a hlouběji do úst,  je to tak silné spojení.
Ale je jasné, že každý má ty své priority, ale je hrozně FAJN, že pořád je co objevovat,  nové a nové věci a že jich pořád je spousty, co se dá poznávat.

Mějte se krásně a třeba na nějakém srazu zase pokecáme u cigárka.

255

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

K tomu přidušení: To je pozoruhodná praktika, jak zvláště v ženách vyvolat s jistou opatrností mimořádně silný orgazmus a neudusit si ji. Jsou o tom celé diskusní skupiny. Pro začátek je vhodné, na zkoušku, když se přidusí sama. Máte s tím někdo zkušenost? Já byl na hranici udušení dvakrát a NECHTĚL bych to zažít znovu.

256

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

To já určitě nikoho dusit nebudu a ani nechci. A že by to zkoušel sám? To už vůbec né.
Tohle pro nás není top, abych to vyhledávala a zkoumala skupiny, kde a co je.
A abych dávala třeba igelitový sáček na hlavu? To je pro mě nepřípustná věc. Přidusit lehce rozkrokem paní, je FAJN a to je také jediné, s čím jsem ochotna přijmout tuto praktiku.

257

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

No moja madam ma rada pri sexu hlavne keď je na mne a ide si vyjazdit svoj orgazmus  keď je oboma rukami chytím za krk a jemne priskrtim nie silno ale tak primerane vyvolá ti v nej ešte silnejšie precitenia a keď vyvrcholí je to úplní uragán z jej strany a uz sa nám párkrát podarilo hlavne pri takejto súloží ze moja polovička doslova vytiekla vystrekla ze som bol cely mokrý z nej a dosiahla pri tom uzasne silný orgazmus ale na to všetko treba úplnú pohodu klud uvoľnenie a taky správny sexuálny jemne zvrhly podtón toho všetkého naokolo občas ju aj trochu pridusim a to tak ze keď som ja na nej tak ju jednou rukou držím pod krkom ale taky jemný tlak bozkávam sa a druhou rukou jej chytím nos a na chvíľu prestanem bozkávať ale zavrel jej ústa svojimi ústami a tak prirazam ide sa zblázniť potom keď jej uvolnim ústa aj nos no to už aj ja mam na male aby son sa neurobil lebo to nesmiem

258

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Přátelé, dovolte mi menší ohlédnutí. Takové neerotické okénko.
Nedávno jsme se s Paní bavili o našich zážitcích a zavzpomínali. Na všechny z vás, které známe osobně, na lidi i z fcb skupin, které jsme poznali. Někteří se stali našimi přáteli a potkáváme se pravidelně. A je to mix lidí s mix "odchylkami".  A také díky tomuto poznávání a setkávání, výměně zkušeností jsme se posunuli hooodně daleko. Od nevinného provázkování k skoro Shibari, šátku přes oči ke koženým kuklám a postrojům na hlavu i s roubíkem, od nahoty k latexu, kůži, korzetům, kozačkám, overalům....., od analních kolíčků k fistingu a 50cm dildům, klinik hrátkám....a tak dále.....je to stálý posun, poznávání, vzrušení, posouvání hranic. Ale i opuštění některých praktik, které nebyly, alespoň zatím, pro nás ok.
Ale po celou dobu se naším životem proplétá jako červená niť jedna společná věc - a tou je  - zamykání a toto fórum, které může, a věřím že je velkou inspirací. Ale pro každého kdo zde čerpá tuto inspiraci, věřte, že bez času a vzájemné komunikace a respektu to nejde.
Tolik k mému/našemu ohlédnutí.

259

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

@Tlapík: Ještě nepiš závěť, kamaráde. Ale napsal jsi to pěkně. Za chválu fóra děkuji jako jeho admin a také jako admin děkuji všem kvalitním, otevřeným a upřímným přispěvatelům, mezi kterými jste ty a tvá paní Xena jedni z nejoblíbenějších. Držte se a posílám vám pozdrav.

260

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Hezký den Vojto.. Velmi milá slova od tebe, to nás potěšilo s Tlapíkem.
Posíláme tobě i tvé milované pozdrav.

261

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Přátelé , delší dobu jsem tu nepopsal novou zkušenost- třeba pro někoho inspirace - a přitom jednu máme.
V dřívějším příspěvku jsem se zmínil,  že máme další hračky.  A jednou z nich je bondage vak. Je z wishe, z pevného plátna  s poutacími řemeny a oky na fixaci k posteli.
Nejdříve mi PANÍ Xena nasadila koženou kuklu, utáhla. Na ní nasadila kožený postroj  s roubikem. Pak přikryla otvory na oči . Dovedla mě k posteli,  lehl jsem si do vaku, který zapnula na zip a začala dotahovat řemeny. Už jen cítit to utahování řemenů, a omezení všech smyslů.......
Ale vázání pokračovalo,  PANÍ si myslela, že jsem ještě moc volný,  tak vzala provazy a začala je provlekat oky na vaku a připevňovat k okum po stranách postele. Na obou stranách je pořádně dotáhla  takže absolutní znehybnění,  v kukle, s roubikem se zakrytými otvory na oči. Ale i to nebylo ono, tak vzala další provaz a postroj na hlavě přivázala po stranách taky k posteli . Teď už jsem se vůbec nemohl pohnout, jen ležet . Bez kontroly,  co se se mnou děje.  Absolutní  odevzdání a důvěra . Už jen být  v této situací je úžasně vzrušující  i zklidňující. A pak rozepnula zip na vaku přes rozkrok a začal maraton dráždění, mučení a zklidnění  - opět vzrušení,  dilatator do močové trubice...... a pak pul hod nic, ztráta pojmu o čase a najednou zase cítím jeji ruku jak mi chytla ptáka a zase honění ...... a ja nemohl vůbec ovlivnit co dělá,  jak to dělá,  jak dlouho to dělá,  ani se pohnout.
Krásné nové zážitky pro oba.

262

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Bylo to úžasné odevzdání důvěry.
I pár fotek vždy z akcí uděláme, co se dá zveřejnit, je na mém fb profilu Xena dominantní, kdyby chtěl někdo nahlédnout pro představu, jak si to Tlapík užíval...
Oba se stále posouváme a plníme si sny a touhy, které máme.

263

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Nádherná představa. Moc vám fandím.

264

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Ahoj, jak vám to pokračuje ?
Má Tlapek další rok bez orgasmu ?

265

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Přemýšlela jsem, zda mám odepsat? Ale ano, vždyť jste nás tu sledovali pár let, když zamykání bylo naší prioritou v životě. Ale to je teď pro mě minulostí a vzpomínkou.
Xena si dává pauzu.

A jak se ubíral náš rok s Tlapíkem?? Na jaře měl Tlapík úraz a klec se musela sundat. Když se vše vrátilo k normálu, můj osobní život nabral jiný směr a to ten, že veškerý můj čas a aktivity věnuji svému tatínkovi, jelikož je vážně nemocný a to je teď mojí prioritou, tudíž proto se na dlouhou dobu odmlčím...
Tlapík stále chodí na fórum, rád s vámi zůstává, ale už jen pouze jako čtenář..

Neumím se věnovat zamykání napůl, tak to nedělám vůbec, jelikož, když něco dělám, tak vždy naplno.

266

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Děkuji za informace. U Vás je to takový časosběrný dokument s nezaměnitelnou hodnotou. Přeji Vám oběma pevné zdraví a úctu Vašim rodičům.

267

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Ahoj, u nás to bylo a je podobné. Odcházení a nemoci jsou hnusné. Moc držím palce, aby vše šlo správným směrem a byli jste všichni brzy v pohodě. Krásné svátky. Moc držím palce.

268

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Děkujeme za slova podpory. Na nás je vidět, že hraní, zamykání atd. je úžasný, takový motor vztahu, života - ale někdy nás doběhnou starosti běžného života a ........snad někdy......