Téma: Holytrainer V4
Caute.ma niekto skusenost s ht v4?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Holytrainer V4
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Caute.ma niekto skusenost s ht v4?
Čaute, mám čerstvou zkušenost. Mám už v průhledné barvě všechny velikosti klícek.
Jsou super. Narozdíl od V3 je to velká změna. Ani ne tak vzhledově, jako spíš pocitově.
+ kroužky mají zploštěnější profil, takže se nosí mnohem pohodlněji a lépe drží
+ klícky mají zaoblenější hrany otvorů
+ rozdíly mezi velikostmi klícek jsou odstupňovány tak nějak pravidelněji
+ klícky rozhodně lépe vypadají
Ale abych jen nechválil, tak mají aspoň jediný zápor:
- většina kroužků má na spodní vnější straně bublinu, která sice není na obtíž při nošení klícky, ale vypadá to ošklivě
Pro zájemce: musím ještě objednat další barvy a víc kusů a pak začnu tuto novou verzi Holytraineru nabízet i na Cudnosti. Nejlepší produktové fotky zatím najdete zde.
Vyzerá to zaujímavo som zvedavý ak na iné farebné variácie a aj cenu a to odstupnovanie veľkosti materiál je aký?
Kopi: další barvy budou růžová a černá, materiál je pořád stejný - velice mírně pružný plast.
Jinak můžu po 3 dnech přidat další zkušenosti:
+ je to snad jediná klícka, u které mě neštípe čerstvě rašící ochlupení pod kroužkem
+ přesah horní strany klícky pod kroužek je menší než u starších typů HT a zatím vůbec netlačí, ani malinko
Ahoj ako je to prosim s velkostami? Pozeram ze v4 standard ma rozmer ako v3 small.
Zdravím,
cudnost.cz: bude možné koupit zvlášť klícku?
Tak jak to bylo u HTv3?
Umožnilo by to experimentovat s mírou nepohodlí.
předem díky za odpověď
free.cpl: Ano, je to možné. Jinak je 5 velikostí klícky a 4 velikosti kroužku.
Medvidek: Zatím nevím, je to ještě čerstvé a u V3 taky ty samotné klícky nebyly hned od začátku.
Vážení a milí příznivci Holytraineru,
protože se mi ozývají další a další zájemci o Holytrainer verzi V4, pojďme to na férovku rozseknout, jak to je. Abych je sem mohl odkazovat a abyste i vy ostatní byli v obraze, protože situace je to popravdě trochu neobvyklá.
Bubliny na kroužcích této verze Holytraineru jsou zatím stále, takže i když to na funkci klícky vliv nemá a klícka se takhle používat dá, nechci ji za těchto okolností nabízet v eshopu cudnost.cz.
Chtěl bych jen zrekapitulovat, že jsem klícku vyzkoušel a zmíněná vada je jen kosmetická. Jsem z toho zklamaný, protože klícky Holytrainer V4 jsou opravdu úžasné, super použitelné i na delší dobu, pohodlné, fakt nemají chybu kromě té bubliny na spodní straně kroužků.
Proto přicházím s nabídkou pro vás, členy tohoto fóra - mám skladem (podpultově) všechny varianty barev (průhledná, černá, růžová) i velikostí (1-5), a můžete je mít za 700 Kč (27 EUR) + cena doručení, když se mi ozvete na email info@cudnost.cz. Pište mi prosím rovnou velikost a barvu klícky. Množství je omezené, hlavně průhledné klícky budou asi brzy rozebrány.
Pište sem cokoliv, kromě těch z vás, kteří si chcete V4 objednat - vaše vlastní zkušenosti, postřehy, názory, dotazy k věci... Já sem taky budu dávat cokoliv nového, co se dozvím. Je určitá naděje, že ta kosmetická vada bude pořešena, ale osobně tomu dávám šanci tak 50/50.
Přece jen pořád je to šílený rozdíl dát přes 5000 Kč za originál nebo pár stovek za kopii, byť nedokonalou.
V.
AKTUALIZOVÁNO:
Varianty, které už nemám:
- průhledná barva, velikost klícky č. 2 (nano)
Ahoj. Chci se podělit o první zkušenosti s tímto pásem. Nejprve bych chtěl poděkovat Vojtovi za rychlé dodání, je fakt super. Mám velikost Small v kombinaci s druhým největším kroužkem a nošení super. Pokud se dobře zkombinuje velikost kroužku(při nasazení s klíckou pod kroužek prostrčím dva prsty) a velikost klícky(musí v klidovém stavu vyplnit celý prostor) tak není ani kousek prostoru pro erekci. Zatím nosím týden a vše v pohodě, ani noční erekce nejsou téměř žádné(není pro ně prostor). Nikde nic nepřekáží. nic netahá zatím maximální spokojenost. Zatím nejlepší klícka, kterou jsem nosil. Jediné co jsem upravil bylo začištění ostrých rohů na upínací části kroužku, v místě nasazování klícky a z důvodu piercingu PA jsem zhotovil v místě uzdičky pod žaludem otvor 8mm pro kuličku piercingu.
Mám černou barvu, velikost nano (druhý nejmenší).
Předtím jsem nosil HT v3, střídal jsem velikost klícky nano a small, ale víc mi vyhovoval nano (nano = 2, druhý nejmenší z Vojtovy sady pěti, zkoušel jsem i 4 = standard, ale ten už je na mne zbytečně veliký).
Normálně nosím kroužky spíše malé 45, BON 4 vel 44, plastový Captor kratší dokonce nejmenší ze sady tří kroužků.
U HT v4 jsem nakonec skončil u třetího kroužku (tj. už jen jeden je větší)
Do nejmenšího jsem to ani nezkoušel, druhý v pořadí šel dolů po deseti minutách, zdálo se mi, že koule rychle modrají a nechtěl jsem o ně přijít.
Třetí kroužek v pohodě, akorát.
Samotný HT v4 se nosí velmi pohodlně. Nano je dostatečně malý, aby stále připomínal slib cudnosti svému nositeli.
Na to že je to plast, tak za chloupky tahá velmi málo, stačí promazat vazelínou jen občas.
Ranní erekci zvládl celkem elegantně, rozhodně jsem neměl pocit jako u některých jiných, že mi to utrhne koule.
Ten zmiňovaný estetický nedostatek (bublina dole na kroužku) mi připadal úplně v pohodě. Abych pravdu řekl, ani jsem ho nenašel.
@pikolik: Díky za tvé prní zkušenosti a ať ti dobré dojmy vydrží. Nějaké ty povrchové úpravy to holt vyžaduje, proto nabízím tuhle verzi jen tady "neoficiálně".
@Medvidek: I tobě děkuju za recenzi, tu poklidnou ranní erekci můžu potvrdit a s tím ochlupením to zase potvrzuješ ty mou zkušenost popsanou už výše.
Jinak ještě pořád mám všechny barvy i velikosti, takže další zájemci o Holytrainer V4, můžete se mi ozvat. Platí do odvolání.
malá subjektivní recenze na nový HT-V4:
Po mnoha pokusech s nejrůznějšími CB zůstávám už několik let věrný Prisinbird2 tady z Cudnosti, ale neodolal jsem zkusit Holytrainer V4 - prostě proto, že se mi líbil jeho design a říkal jsem si, že by mohl být pohodlný. Po prvním nasazení seděl jako ulitý a připadal jsem si v něm jako v pokojíčku, takový neuvěřitelný pocit „tohle nechci ani sundat“. Navíc jeho kompaktní styl, který neumožňuje se ptáčka ani dotknout je psychicky velmi vzrušující. To celé jen díky velmi dobře ergonomicky propracovaným a nestandardně širokým kroužkům a tubě zahnuté směrem dolů.
Bohužel tyhle jeho výhody nakonec plodí i problémy, díky kterým je pro mě nenositelný :-( Široké kroužky sevřou koule a zahnutá tuba natlačí penis mezi ně. Nemám tak vytahané koule abych to mohl zvládnout, takže mi po pár hodinách koule modrají a bolí, že musím tento pás sundat. Při největším kroužku tento problém odpadá a pás je velmi pohodlný, ale v noci jsem se probudil a zjistil že mi sám sjel. Prostě byl by to úžasný pás pro někoho, kdo má volnější koule, pro ostatní je asi dost problematický. Velká škoda!
Rád bych si klícku Holytrainer V4 pořídil, nicméně, narazil jsem na problém ohledně výběru správné velikosti. Osobně to odhaduji na velikost "small", ale těžko říct. Standard určitě ne, tak dobře obdařený zase nejsem. Existuje nějaká převodová tabulka, na základě které by se dle velikosti penisu dala určit potřebná velikost Holytraineru?
V klidu jsem naměřil cca 7-9 cm, přesně se to změřit nedá.
Díky za rady...
Ano, small je tak akorát, při velikosti 7-9 cm v klidovém stavu. Standard by byl na první pocit sice pohodlnější, ale dlouhodobě si asi každý zamykaný penis říká sám o menší prostor. Tuhle klícku považuji za hodně dobrou, dosud žádná mi nedopřála tolik pohodlí. Avšak pouze přes den, kdy mám nad erekcí volní kontrolu. Mám mohutné noční a ranní erekce, takže mě budí velmi nepříjemné mravenčení žaludu a varlata jsou tahaná takovou silou od těla, až mám pocit, že se utrhnou. Proto mám na noc klíčky po ruce a hned klícku sundávám, abych mohl ještě spát. Stejně jako u jiných klícek toto občas, když si vzpomenu a chce se mi, úspěšně řeším plochou tkaničkou, provlečenou vrchem klícky a ovázanou kolem pasu. To už klícka neuhne a erekce není možná. Sice dost cítim, jak penis, který nemůže růst ven od těla, se zoufale topoří a ohýbá kdesi v břiše, ale jinak se to dá vydržet. Ovšem v malém HT mě trápí to mravenčení a pálení žaludu, i když je chráněný v předkožce.
Za jeden z nejpohodlnějších z doposavad používaných pásů považuji vedle HT-4 "Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage". V něm byl penis jako doma. Bohužel po pár týdnech se rozpůlil a letěl do popelnice. Kroužek měl však hrozný, s drážkou, stejný jako CB6000, ale to jsem vyřešil pořízením kovového kroužku.
Aktualizace zbylých zásob
CO UŽ NEMÁM:
průhledná, velikost 1, 2, 3, 4
růžová, velikost 1, 2, 3, 4
černá, velikost 1, 2, 3
CO JEŠTĚ MÁM:
průhledná, velikost 5
růžová, velikost 5
černá, velikost 5
(aktualizováno 5. 4. 2022)
Vážení a milí, z Holytrainerů V4 mi zbyly už jen maxi velikosti 4 a 5. Vím, že takové velké klícky nejsou pro každého, ale potřeboval bych se jich taky zbavit, tak bych chtěl obdařenějším z vás nabídnout tyto klícky za 500 Kč nebo 20 EUR.
Přidám svoji zkušenost s HT4 small.
Přecházel jsem z CB 6000 - pružný materiál.
HT4 se mi funkčně moc líbí - je o něco diskrétnější, než CB, kroužky mají ideální tvar - oproti CB neřežou a hlavně neskřípají kůži. Absence visacího zámku mi také vyhovuje.
Nicméně, moje verze je kopie z Číny, vyrobená z tvrdého plastu který zapáchá po chemických látkách. Po nějaké době to vyčichne, ale nevěřím moc bezpečnosti takového produktu podle pravidla, co zapáchá, to musí i uvolňovat neznámé látky do kůže a dál...
Originál se pyšní materiálem z cukrů - bioplast. Tomu by věřil.
Samozřejmě cena cca 4000 kč je dost vysoká, ale za bezpečnost materiálu/za zdraví to myslím stojí.
O zdroji, který by dělal lepší napodobeniny HT4 nevím, tak investice asi bude nutná.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Holytrainer V4
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB