Téma: Můj první na míru dělaný pás cudnosti.
Dobrý den,
Dlouho jsem zkoušel různé klícky i dva pásy cudnosti, ale ve všem jsem měl problém, kroužky klece mi způsobovaly zranění na šourku, pásy cudnosti nebyly anatomické a způsobovaly otlaky až odřeniny.
Až jsem jednou viděl stránku www.my-steel.de a začal ji podrobněji prozkoumávat. Až jsem narazil na pás cudnosti https://www.my-steel.de/untouchable-pre … uer-herren
Otevřel jsem si konfiguraci tohoto pásu cudnosti a zvolil jsem svou variantu včetně možnosti připnout vepředu vnější dildo, abych mohl uspokojit partnerku a přitom můj nástroj zůstane neukojen a pevně zamčen.
Na stránkách výrobce jsem zaplatil poplatek za rezervaci k návštěvě a mého změření, aby mi nový pás padl jako ulitý. Domluvil jsem si termín. Po příjezdu do firmy MY-STEEL jsem byl osobně uvítán spolumajitelem firmy a uveden do místnosti kde se provádí zkoušení různých pásů cudnosti a po definitivním zvolení typu pásu započalo měření mých tělesných proporcí. Zkoušení a měření provádí paní spolumajitelka firmy. Před zkoušením pásů a měření jsem se musel svléknout donaha, což bylo vzrušující.
Když jsem si vybral typ pásu a jeho úpravy, tak jsem zaplatil fakturu, poděkoval za pohodovou atmosféru a jel jsem domů. Když mi můj pás přišel, tak jsem byl rozechvělý netrpělivostí. Ale rozbalit a vyzkoušet pás jsem mohl až druhý den. No a od té doby jsem, až na týdenní pauzu, zamčený.
Pás zakrývá celé pohlaví naprosto dokonale, že si nemohu ani sáhnout, natož abych se mohl udělat.