176

Re: Obřízka - podrobnosti, zkušenosti, porovnání před a po

Mohli bychom zde vytvořit nějakou databázi klinik nebo doktorů, kteří obřízku dělají, aby si člověk mohl udělat trochu přehled?
Hlavně aby se odlišit, kde dělají "zdravotní " a kde estetickou?

Moje drahá začala trochu víc tlačit na pilu a já bych rád postoupil do vyššího levelu.

177

honzasl: Řekl bych, že oba případy provádí urologie v každé nemocnici.

178

Nazdar páni.  Idem do toho. Mám prosbu.  Samozrejme nechcem aby to vyzeralo že sa tu ide niekomu robiť reklama ale fakt je taký že ide o dosť vážnu situáciu kedy by mohol nie úplne ok (neviem ako ho nazvať) MUDr to mohol celé posrať. Proste viete na Slovensku o niekom kto to robí že super? Ďakujem vopred ak niekto vie o niekom nakoľko sa nechcem dať do rúk nejakému šarlatanovi. Saozrejme súkromná klinika. Ďakujem

179

je tady někdo ideálně z Brna, kdo má obřízku, nosí klícku a byl by ochotný mi odpovědět na otázky, které by mě zajímaly? Nejlépe pokud by měl zkušenosti s klíckou i před tím, než byl obřezaný!
Díky moc

180

Klidně se ptej. Jsem kousek od Brna.

181

Zdravím,
mohl by mi někdo, prosím, z vlastní zkušenosti doporučit kliniku v Praze, kde se dalo rozumně domluvit na typu obřízky a jste spokojeni s výsledkem?
Podle internetu mi přijde, že většina se buď o stylu nezmiňuje vůbec nebo dělá jen nízkou, protože vždy píší o odstranění celé předkožky.
Vím jistě, že chci těsnou (kvůli klícce i estetice), což v případě nízké údajně vede na brutální ztrátu citlivosti, když z vnitřního listu nezbyde nic. Tak bych rád měl řez vedený o něco výš, ale to se asi zas tak běžně nedělá.

Budu rád za vaše postřehy i zkušenosti, ať už sem nebo do soukromých zpráv.

182

Do svých 20.let jsem byl panic. Ve 20.jsem se seznámil se svojí ženou a zjistil jsem, že mám při sexu problém. Šel jsem k urologovi, ten si mě vyslechl, stáhl jsem kalhoty, on otočil hlavou aby se podíval a řekl, že si kalhoty mohu zase natáhnout. Napsal mi termín nástupu do nemocnice a bylo hotovo. Obřízku mi udělali celkovou a vůbec na nic se neptali. Jeden den jsem nastoupil do nemocnice a druhý den operace. K zašití použili samorozpadající stehy. Penis byl po operaci několik dnů nateklý a celkem dost citlivý, ale teď je to paráda.

Doporučuji tedy zajít k neurologovi, postěžovat si, že máš s předkožkou před sexem problémy a měl by ti zajistit operaci

183

Návod co udělat
zajít na urologii s těžovat si na pocit pálení při močení a nemožnost důkladné hygieny s tím že už jsi řešil i zánět a bral antibiotika. Před návštěvou předkožku mazat aspon týden krémem Tanno-Hermal Lotio kde vždy nechat bílou vrstu aby se kůže hodně vysušovala a vykazovala před lékařem známky poškození. Většinou lékař napíše mastičku atd ale to se dá o pár dní obejít obvodákem s tím že to palí a řeže při močení. Mastičku od urologa nepoužívat a dál mazat tou co píšu. Hlavně je důležité najít si urologa chlapa protože spíše pochopí potřebu mít funkční penis. Klidně i říct že se nebráníte obřizce jen at už máte pokoj. Pokud doktor bude chtít zavést katetr pro snadnější močení a bude navrhovat čištění injekční strikačkou pod předkožku pak odmítnout a v hlavě nejít už jiného doktora protože tento doktor vás jen tak na obřízku nepošle. Doporučuji ještě před návštěvou bez studu penis klidně neumít týden a stěžovat si že špatná hygiena snižuje kvalitu života. A kdo tohle nezváldne u doktora tak normálně vzít peníze a jít na kliniku kde obřízku udělají hned. Ještě dodatek lékař "musí" vyhovět i vaší konverzi k náboženství a nechat provést obřízku.

184

Asi to je o lidech. Ja řekl obvoďačce že chci obřízku. Je jí asi osmdesát. Ona na to. Se budete ženit? Říkám že ne ale že mi překáží předkožka. Dál se neptala. Napsala mi doporučení na urologii. Tam jsem šel. Na všem se domluvil a byl mi napsán termín operace. Jedna návštěva na urologii a měl jsem termín. Pak klasické kolečko předoperačního vyšetření a už jsem ležel na sále a řezali mi do pindíka. Před operací jsem měl ještě pohovor s doktorem který mi to dělal. Ptal se typ obřízky. Jestli uřízneme všechno a nebo jestli chci něco nechat. Ja na to uřízneme úplně všechno co jde ať tam nic nezůstane. On na to ok. A bylo. Ten měsíc rekonvalescence byl nekonečný jak jsem se těšil do klece na trvalé zamčení.

185

Jak píše Fencek. Měl jsem to úplně stejně. Akorát byl ten problém, že se mi při erekci předkožka přes žalud vůbec nepřetáhla. Tudíž velký problém. Výhodu jsem měl v tom, že mi operaci prováděl přímo ten neurolog a navíc byl také primářem na oddělení. Takže pouze letmá prohlídka u neurologa a hned jsem dostal termín nástupu.

186

Já nemám v úmyslu parazitovat na systému zdravotního pojištění kvůli svojí úchylce. Kromě toho, jak píšete, doktor se nebude ptát na styl obřízky a výsledek nemusí být uspokojivý. Ptal jsem se proto spíš na zkušenosti se soukromými klinikami, kde si člověk zákrok hradí sám.

187

Byl jsem v Brně na soukromé plastické chirurgii na částečné obřízce (aby předkožka nevylézala z klece). Trvalo to max. 2 hodiny i s přípravou, domluva předem přes e-mail. S lokální anestezií mě stála 5000 Kč, je to cca 8 let. Vše úplně v pohodě.

188

Byl jsem na obřízce u paní Hanákový v Uromedě v Brně a jsem s výsledkem spokojený. Chtěl jsem high tight, s cca půl centimetrem vnitřního listu předkožky a dostal jsem půl centimetr, jizva je krásná a tenká. Za zákrok jsem platil 15 Palackých.

V diskusi na https://obrizka.webnode.cz/diskuse/ vyskytuje jakýsi Karel, kterému když napíšeš email kkarel-4@seznam.cz, tak pošle fotky co doktorka Hanáková dělala, když si upřesníš velikost, přijdou fotky takové velikosti. Nechci přehnaně spekulovat, ale podle mě je Karel její muž, protože když jsem tam byl na kontrole po 14 dnech, tak byl z té mé obřízky přehnaně nadšený a zvědavý na mé pocity a nadrženost big_smile