Předchozí druhý díl pokračování chtělo předělat, tak tady je aktualizace, brzy bude pokračování:
“Pěkně se na dnešek oblečeš!” řekla Marie. Podala Honzovi podprsenku, černou, ladící k punčochám a kalhotkám. “Ale Marie…” “Ticho! Pokud budeš poslušný, budeš dnes i stříkat!” mrkla na něj. Honza si ji rychle oblékl. Do podprsenky dostal epitézy. “Jsi plochá jako prkno, děvenko, tak ti ty kozy musíme vyrobit jinak”, řekla mu. Následoval obleček služky. Marie vybrala Honzovi francouzský kostýmek, nařasený s volánky a širokou, ale krátkou sukní. Zašněrovala mu ho zezadu a plácla po kalhotkách. Vršek tvořila bílá halenka a na hlavu dostal Honza typický čepeček. “Ty jsi mi ale krásný hošík, takový ženský, bezmocný” a láskyplně jej pohladila po tváři. Začali se spontánně líbat. “Víš na co je tak sukně služky ale strašně moc praktická?” zeptala se Marie. “Na to, aby někdo ke služce přišel zezadu, strhnul ji kalhotky a omrdal. Je taková bezbranná, přístupná a pokorná”, řekla Marie a začala Honzu hladit na kalhotkách pod sukní.
Potom ho chytila za koule, pevně a bolestivě, až Honzovi vytryskly slzy. “Tak jsem tě nemilovala už dlouho. Sice tě chci na lízání a ne na šukání, ale všechno bude jako dřív”, řekla mu a pohladila ho. Honza v slzách pokýval hlavou. Držela ho za koule a tiskla je dál, až Honza kviknul. “Je to můj majetek, stejně jako ty, ale vidím, že se ti to tak moc líbí”, odkázala na zvedající se klec a políbila ho. Honza v kostýmku udělal všem jídlo, Marie ho jenom poháněla bičíkem a nakonec mu spočítala nedorazy, načež mu zmalovala prdel. “Aby se neřeklo, služtičko moje” a plácla ho po zádku do nejsešvihanějšího místa. “To je odteď tvůj denní chleba, lásko.”
Zazvonil zvonek a přišla návštěva. Jako první přišla tatérka a piercerka Lucka s manželem. Lucie přišla v nádherných modrých šatech. Také měla korzet a bílé punčochy, nádherné šaty jako na nějakou slavnost, v ruce nějakou koženou tašku a kabelku. “Jé, ta je krásná! Nebo snad ten?” řekla a poplácala ho po tváři. “Dnes je tvůj velký den, doufám, že se těšíš, zlatíčko,” a poplácala ho po tváři. Honza udělal pukrle a Lucce se rozzářily oči. Z kalhotek se mu vysunuly koule. Lucka ho za ně chytila a řekla “Ty máš koule? Zajímavý!” řekla a Honza jeknul. “Ahoj, já jsem Petr”, řekl Lucčin manžel, “a přišel jsem si zamrdat, ty tu bydlíš?” řekl a podal mu ruku. “Honza je můj otrok a na tento večer si vybral tenhle obleček”, řekla Marie. Jako poslední se vynořila Katka. “Jéé, ta Marie si tě tak hezky vychovala!” a pleskla ho po zadku. Honza všem dámám zul při příchodu boty a uvedl je do obýváku. Marie s Luckou si sedly okolo Petra a Katka ukázala na svoje nohy. “Namasíruje mě tvůj otrok?” zeptala se. “No jasně, moc dobře mu to jde”, řekla Marie.
Honza masíroval Katku a Petr si začal s Marií povídat. Katka měla nádherné síťované punčošky, pod sukní nádherné krajkované prádlo v černo-červené a zelené šaty. Honza kouřil prstík za prstíkem a občas mlasknul. Marie ho po chvíli přetáhla důtkami po prdeli a ať drží hubu. Katka se zasmála. Lucka se k Petrovi tiskla a po chvíli mu špitla do ucha “chci mrdat”. To už držel Marii za ruku a vzrušovalo ji, jak ji postupně balí. “Pojď, Petr nám ukáže mrdání, to je to na co používáš dildo!” řekla Marie a kopla Petra do zadku, až přepadl dopředu a měl krásný výhled na Katčiny kalhotky. “A přines si ho!” Katka mu položila nožky na obličej a řekla Marii “dej nám chvilku, půjči mi otroka ještě na chvilku!” a Marie se zasmála.
Honza si nasadil umělák a přišel. Lucka mezitím roztáhla nohy, sundala si kalhotky a dala je Honzovi. Byly celé od šťáv, voňavé a mokré. “Tady máš dárek, ať k nim můžeš alespoň čuchat, když nešukáš,” zasmála se a Petr ji mezitím začal doslova vymrdávat mozek z hlavy. Po asi pěti minutách se Lucka hlasitě udělala a pokynula Honzovi. Ten udělal pukrle a na její gesto si klekl. “Vyměníme si partnery!” řekla Lucka a kývla na Marii. “Chci si zašukat s ním!” řekla. “U nás ale šukám já jeho!” řekla Marie a roztáhla nohy, chytila Petra za povadající péro a začala ho hladit. Otřela ho a začala ho kouřit. “Dejte si 69!” řekla Katka, sundala si kalhotky, hodila je Honzovi a pod vyhrnutou sukní si začala hladit kundu.
Honzovi při pohledu na Katku málem explodovala klec. “Půjčíš mi ho?” zeptala se. Marie plácla Honzu přes kalhotky “utíkej se postarat o návštěvu, služtičko!” a Honza lízal Katku. Marie si hladila kozy a přitáhla k sobě Petra, kterému začala zase kouřit. Honza, potom co vylízal Katku, která ho hezky hladila po hlavě a jako kočka přivírala oči, přišel na gesto k Lucce. “Dáme si 69, koukám že umíš krásně lízat,” řekla Lucka. “Ale já jsem zamčený”, řekl Honza. “To vůbec, ale vůbec nevadí, dělej svou práci služtičko”, řekla mu. Honza lízal Lucku jak nejlépe uměl, zatímco ona mu lízala koule a do zadku nacpala aneros. Ten mu zapla a pomalu do pusinky zachytávala jeho semeno. Když se udělala, už jen mírně olizovala Honzovi koule a zadek okolo kolíku. “Krásně jsi mě udělal, Marie tě má hezky vycvičeného, pokračuj!”, řekla mu. Když se udělala podruhé, sesbírala pusou semeno, které kapalo z Honzy, přistoupila k němu a dala mu francouzáka. Honza ochutnával dílem katku, dílem sebe a vše spolykal. “No vidíš, polykáš už jako nejlepší děvka” a plácla ho po zadku.
Marie s Petrem si užili 69 a potom zavolala Honzu. Leželi v posteli, Marie se vyzývavě koukala na Honzu a držela Petrův čurák ve vztyčené poloze. Ten ji hladil klitoris a líbali se. “Připrav mi ho!” řekla Marie Honzovi a podala mu kondom. Honza pomalu vkleče překonal vzdálenost mezi krajem postele a jimi, Petr se vkleče postavil na posteli a nastavil kládu. Petrovi čurák ještě stál a Honza mu vkleče nasadil kondom. Honza hrdě koukal na Marii, jakou má kočku a mrdnu, jak roztáhla nohy a Petr začal nasouvat svůj nástroj dovnitř.. Do Marie potom zasunul Petr svoji kládu a ta začala hekat a sténat. Honza ucítil hebké doteky čtyř rukou na zádech a hlazení přes kalhotky na zadku. Lucka s Katkou objaly Honzu. “Pojď, dáme si s tebou trojku”, Marie palcem nahoru ukázala, že mohou, jak byla rozmrdaná pod Petrem a obě odešly se s ním vedle mazlit.
Honza obě udělal ještě dvakrát pusou nebo rukama a všichni tři si užívali vzájemné blízkosti a doteků. Honza se ve své nadrženosti rozpálil do ruda a hubičkoval těla obou žen od hlavy až k patě. Chtěl mrdat, ojížděl naprázdno obě, Lucku i Katku a tak moc to nešlo! Nakonec ho Lucka zadkem nahoru svázala, zatímco lízal Katku. Dala mu obojek z kůže, kožená pouta spojená řetízkem a medvěda dozadu. Ruce se nemohly hnout, byl zcela v jejich moci. “Namažu ti prdelku lubrikantem, zažije středověk”, řekla Lucka a obě se políbily.
Před svázaným, zamčeným Honzou proběhl lesbický sex,. Obě vzaly připínáky a omrdávaly se navzájem. obě potom vytáhly připínáky a začaly Honzu šukat. Mezitím přišla Marie. Vysmátá, uspokojená, ošukaná a rozzářená. Přistoupila k Honzovi a řekla mu: “neboj, už mám s kým šukat, tvoje panička je spokojená” a začala se před šukaným Honzou líbat s Petrem. Ten potom vytáhl péro a začal Marii zase šukat. “To mi ani nedáš pusu?” řekla mu a zatímco ji na pejska bral Petr, vykousla se s Honzou a pak pokračovala asi dvacet minut. Potom vytáhla svoje dildo a ojela Honzu ještě ona. Pod ním byla louže spermatu, ale už menší než předtím.
“Zlatý hřeb programu, když jsme si všichni zamrdali a nechali se mrdat!” řekla Lucka a mrkla na Honzu. Přistoupila k Honzovi s koženou taškou a něco začala štrachat. “Ššš, neboj, nebude to bolet,” řekla Marie Honzovi, pohladila ho po tváři a položila ho na postel, přivázala ho rukama a nohama k pelestím ho a vytáhla kovový pás cudnosti a pár piercingů. “Teď ti ho na chvíli osvobodím a všechny si s ním pohrajeme”, špitla mu do ucha. Holky naběhly na postel zcela nahé, líbaly a hladily Honzu po celém těle a Marie ho začala kouřit. Když se blížil orgasmus, řekla Katce “můžeš” a laškovně mrkla. Ta dala Honzovi do koulí pěstí, až mu vyhrkly slzy, po penisu stékaly krůpěje pokaženého orgasmu a Lucka vzala do ruky kovový kroužek. “Dostaneš ozdobu, moc krásnou a moc trvalou”, špitla.
Do díry na konci penisu mu nasadila kroužek, který se na konci zamkl na malý zámeček. “Aby nám holčička nepodváděla,” řekla, usmála se a klíč dala na stříbrnou misku. Potom vzala normální kovový kruh a uzamkla mu ho okolo vajec. Následovala trubka na asi šest centimetrů, kterou na kroužku zajistila Lucka jedním zámkem a na kruhu okolo varlat druhou. “Tři holky, tři klíčky k tvému štěstí”, usmála se Marie. “Chci mít jistotu, že mi nebudeš mrdat moji děvku”, řekl Petr a chytnul Marii za prdel. “Jinak si dělejte co chcete, ale jeden klíč si odnese moje Lucka, ten od kruhu na vejcích”, dodal. Katka si vzala klíček od napojení zámku a piercingu. “Tak a teď to máme kompletní,” usmála se koketně. Honza dostal potom kovový obojek. “Kromě pásu cudnosti ho budeš mít vždy, když budeme doma spolu”, řekla Marie.
Marie ukázala Honzovi místo u své nohy. “Pojď ke mě, sube!” Honza slezl z postele, obhlížel si svou novou, stříbrně vyhlížející ocelovou ozdobu a klekl si k paničce k nohám. Ta ho podrbala na hlavě a bez ustání hladila. “Teď už víš, kde je tvoje místo, zlatíčko moje milované.” Honza jí objal nohy a poděkoval. Ostatní se rozešli. Dámám Honza políbil nohu, s Petrem si normálně podal ruku, a s Marií se ještě dlouho hladili a mazlili, než usnuli. Byla tak rozmrdaná, že ji jen jednou udělal přes kozy a laskal zadeček. “Dobrou noc, zlatíčko, vítej v životě, kde já mrdám tebe,” řekla do tmy a přitulila se k němu.