Re: Zábavné otázky
8) 1
3 zní dobře taky ale nejsem na úplnou feminizaci částečnou ano
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Zábavné otázky
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
8) 1
3 zní dobře taky ale nejsem na úplnou feminizaci částečnou ano
Za mě smlouva č. 1
8c, díky.
8 smlouva č. 3
Tady musím řict že mi to přijde hodně těžke rozhodování, a velmi kruté. A tohle bude první rozhodnutí které činím zamčený už 4 dny.
8) č. 1
Zase po nějaké době zdravím s odpovědí na vlastní otázku. Musím říct, že se mi tentokrát povedlo vytvořit skutečné dilema. Po dlouhém váhání bych asi vybral smlouvu 3.
Upřímně, pokud vynechám "srabáckou " variantu 1, tak je to extrémně těžká volba. Asi bych to seřadil 3, 2, 4. A vzdávám upřímný respekt všem, co zvolili možnost 4. Na tu bych neměl psychickou sílu. Mít doma takovou prcinku a nemoct se jí dotknout ani si aspoň vyhonit, to je ta pravá cudnost. Respekt všem co to zvládáte.
Alexandr400: Budeš ještě přidavat nové otázky?
Rozhodně bych chtěl, ale v příštích dvou měsících musím složit několik zkoušek a dokončit diplomovou práci, a tudíž mi na vymýšlení a výrobu koláží nezbývá čas. Už teď mám v hlavě několik nápadů a jakmile budu mít čas, s potěšením je zpracuji. Do té doby je to na vás všech. Tohle je veřejné fórum. Najděte nebo vytvořte něco dalšího a já na to moc rád odpovím.
Otázka 9) Tak co? Máte zájem?
Čistě pro radost sem hodím ramdom obrázek z bloku našeho kolegy. Odpověď je ale podle mne dopředu jasná.
Odpověď 9): Mám! Mám!! Mám!!!
9) Ano!
9) nemám
Zdravím
Po dlouhé době se pokusím vzkřísit tohle kdysi tak populární vlákno. Těm, co jsou stále ochotní odpovídat moc děkuji za trpělivost. V posledních měsících jsem neměl mnoho času kvůli diplomové práci. Teď jsem si ale dopřál krátké prázdniny a na jejich závěr jsem se rozhodl vytvořit jednu koláž. Původně to měl být jednoduchý obrázek s několika variantami, ale potupně se mi to pořádně vymklo kontrole a výsledek je proto ohromný. Upřímně, jsem na něj hrdý. Dokonce jsem si už i vyrobil vlastní značku "Alexander". Děkuji všem, co si ho přečtou a dvakrát těm co mi na něj odpoví. Současně slibuji, že hned po státnicích se s radostí znovu vrhnu do díla. Mám spoustu nápadů a těším se, až je zpracuji. A slibuji rovněž, že už je snad nikdy nenechám takhle přebujet.
No, tak se těšte na nové příspěvky, držte mi palce u státnic a především odpovídejte, připadně shánějte a tvořte další kontent.
A nyní si užijte nový příspěvek.
Otázka 10) Vítej v pohádce tisíce a jedné noci. Jaký osud si zvolíte?
Tak tento příspěvek se ti opravdu povedl! Přečetl jsem všech 8 částí jedním dechem a je to těžký výběr.... Ať ti státnice dobře dopadnou a těším se na další příspěvky.
Tak já pejsek jednoznačně.
Bravo, výborný příběh, úplně jsem se ocitnul v harému! Asi bych práci odmítnul, ale pokud bych musel volit, pak bych chtěl být konkubínou. Sám nepostrádám sklony k převlékáni, konkubíny určitě nebudou mít nudný život a rád spím ve vlastním pokoji…
Ještě jednou, skvělé!
Zdravím
V první řadě děkuji za velice pozitivní reakce, byď jich není mnoho. Moc pro mě znamená, že se vám má tvorba líbí.
V druhé řadě je tu drobná prosba, abychom při psaní odpovědí přidávali i číslo otázky, ať se v tom dá vyznat. Moc děkuji.
V třetí řadě se zavazuji, že se tu v nejbližších dnech objeví další otázka.
Děkuji a těším se, až tohle vlákno znovu ožije.
Zdravím ještě jednou.
Zeptám se na rovinu. Zajímá tahle rubrika někoho?
Tohle není nějaký pokus vybrečet si pozornost. Rád tvořím obsah. Jen mne zajímá, zda je právě tahle forma to, co "moji čtenáři" ocení.
Děkuji vám za odpovědi.
Alexandře, určitě pokračuj. Za mně je tohle jedno z nejzábavnějších vláken. Vždy si to rád přečtu. A jelikož rozumím tvé demotivaci, budu odteď odpovídat veřejně na tapetu. :-)
Ahoj
pokračuj
položil jsi velmi složitou otázku, výběr ze šesti možností?
Hrůza! To by měla určit moje Paní.
Ale jestli si mám vybrat sám, tak chci být konkubína.
Děkuji oběma. Už je rozpracovaný další projekt. Snad na něj bude intenzivnější odezva.
A ač to asi Medvídek neuslyší rád, i tentokrát bude z čeho vybírat.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Zábavné otázky
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB