126

Re: Zábavné otázky

no já bych bral obě ale pokud musím jednu tak by vyhrála jednička

127

13, 2
14, měsíc
15, 1

128

Já bych byl pro dvojku. Zrovna takovou klícku mám právě nasazenou.Mohu jen doporučit, je fakt super.

129

ségra nechám se překvapit

130

Setrm: Jo no. Holky se nepředaly. big_smile Jednička je dobrá volba. A děkuji za odpověď.

131

Martin B.: Děkuji za odpovědi. 13,2 Je dobrá volba. Máš odvahu i čest. 14, měsíc je fajn volba. Den s tímhle v sobě by byl asi náročnější.

132

Pikolik: Á, konečně někdo, kdo si vybral dvojku. Super volba. Díky za tvoji odpověď.

133

Miláček: Tohle je zajímavá odpověď. big_smile  Ale v tomto případě jistě relevantní. Samotného by mne zajímalo, co by holky vybraly samy, bez ségřina nátlaku. Díky za tvůj příspěvak.

134

15) 1 mě moc nebere,.. ale 2 zní zajímavě,..

135

Tak já prožívám4

136

Nicolas: Děkuji za odpověď. Dobrá volba.

137

Lastastny: Nejsem si jistý, jak jsi o myslel, ale děkuji ti za odpověď. Jsem rád, že tě má tvorba zajímá.

138

15. Segra volím obě varianty big_smile

139

XlX: To je určitě nejlepší volba. big_smile Jen nevím, jestli by to holky zadotovaly. big_smile Ale ce neudělají ony, můžeš udělat sám. smile A děkují za odpověď.

140

Drobná výzva:

Pravidelně tu diskutejeme my, zamykaní. Rád bych ale také slyšel reakce a názory místních dam a klíčnic. Jak se na celou věc dívate vy dámy?

141

Ahoj,
1) ANO
2) Drátěnou klícku s hroty na žaludu
3) Druá zleva, žlutý text
4) Klára, žlutá - podvazoní koulí a rákoska to je sen smile
5) ROzhodně pracovní síla

142

Amoniak: Vítej ve vláknu. Děkuji ti za odpovědi. Skvělé volby. Zaujala mne shodná barva u odpovdí 3 a 4. Že by láska ke žluté barvě? big_smile Jinak Klára je super holka. Sám jsem si ji vybral taky. Skvělé rozhodnutí. Doufám, že se brzy dozvíme odpovědi i na další otázky. Příjemnou zábavu.

143

Ahojte,
harém bych vynechal, pokud bych si vybrat musel - konkubínu
11) Klára s Andreou bez feminizace na veřejnosti
12) Přidám se a rád v prádélku
13) 2
14) měsíc (+den s dílem dle mých možností)
15) 2

144

Paja: Děkuji za odpovědi a vítej zpět. Vynechání harému rozumím. Je to velký závazek. Za to, že jsi jako záložní volnbu vybral konkubínu, palec nahoru. Máš odvahu. Klára s Andreou (11) jsou super holky, ale obávám se, že by asi na svých podmínkách trvaly. Nicméně jako odpověď to bereme. big_smile Přidat se (12) je super rozhodnutí. Máš kuráž. Odpověď 2 (13) dokazuje, že nejsi posera a umíš se postavit za dobrou věc. Vybrat si obojí (14) zní jako něco, co by paní určitě udělalo radost. A volba dívčí sady (15) naznačuje, že chceš paní dělat radost, a ne ji zlobit. big_smile

Skvělé volby. Děkuji za sledování a zodpovězení všech otázek.

145

Nechci pobízel,.. ale určitě nejsem sám, kdo nedočkavě vyhlíží č. 16 smile

146

Nejsi. Tohle vlákno mě baví. Chceme další!..

147

Mám obrovskou radost z toho, že ještě půl roku od poslední aktivity v tomto vlákně, se stále najdou lidé, co nadšeně vyhlížejí další. Děkuji vám za to, a opravdu si toho vážím.

Přiznám se, že jsem toto vlákno už tak trochu vzdal. Je to opravdu hodně práce, kterou ocení jen pár lidí. Ale když tak hezky prosíte, zkusím zase něco sesmolit. wink

148

Tak to se na nové příspěvky těším i já. A myslím si, že nemáš pravdu v tom, že to ocení jen pár lidí. Ono jich bude hodně, jenom to nedají najevo. Vem si, že tohle vlákno má v tuto cjhvíli přes 34.000 zobrazení...

149

https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/431076198_918406083294909_60547473497360763_n.jpg?stp=dst-jpg_p843x403&_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=c42490&_nc_ohc=0AiW9a4HRxcAX-kUPLL&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDYLzwVOMg8eXLjxodIttR6UUTMlLrgprFGo5gKFEOSvg&oe=65E895C8