Re: Zábavné otázky
no já bych bral obě ale pokud musím jednu tak by vyhrála jednička
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Zábavné otázky
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
no já bych bral obě ale pokud musím jednu tak by vyhrála jednička
13, 2
14, měsíc
15, 1
Já bych byl pro dvojku. Zrovna takovou klícku mám právě nasazenou.Mohu jen doporučit, je fakt super.
ségra nechám se překvapit
Setrm: Jo no. Holky se nepředaly. Jednička je dobrá volba. A děkuji za odpověď.
Martin B.: Děkuji za odpovědi. 13,2 Je dobrá volba. Máš odvahu i čest. 14, měsíc je fajn volba. Den s tímhle v sobě by byl asi náročnější.
Pikolik: Á, konečně někdo, kdo si vybral dvojku. Super volba. Díky za tvoji odpověď.
Miláček: Tohle je zajímavá odpověď. Ale v tomto případě jistě relevantní. Samotného by mne zajímalo, co by holky vybraly samy, bez ségřina nátlaku. Díky za tvůj příspěvak.
15) 1 mě moc nebere,.. ale 2 zní zajímavě,..
Tak já prožívám4
Nicolas: Děkuji za odpověď. Dobrá volba.
Lastastny: Nejsem si jistý, jak jsi o myslel, ale děkuji ti za odpověď. Jsem rád, že tě má tvorba zajímá.
15. Segra volím obě varianty
XlX: To je určitě nejlepší volba. Jen nevím, jestli by to holky zadotovaly. Ale ce neudělají ony, můžeš udělat sám. A děkují za odpověď.
Drobná výzva:
Pravidelně tu diskutejeme my, zamykaní. Rád bych ale také slyšel reakce a názory místních dam a klíčnic. Jak se na celou věc dívate vy dámy?
Ahoj,
1) ANO
2) Drátěnou klícku s hroty na žaludu
3) Druá zleva, žlutý text
4) Klára, žlutá - podvazoní koulí a rákoska to je sen
5) ROzhodně pracovní síla
Amoniak: Vítej ve vláknu. Děkuji ti za odpovědi. Skvělé volby. Zaujala mne shodná barva u odpovdí 3 a 4. Že by láska ke žluté barvě? Jinak Klára je super holka. Sám jsem si ji vybral taky. Skvělé rozhodnutí. Doufám, že se brzy dozvíme odpovědi i na další otázky. Příjemnou zábavu.
Ahojte,
harém bych vynechal, pokud bych si vybrat musel - konkubínu
11) Klára s Andreou bez feminizace na veřejnosti
12) Přidám se a rád v prádélku
13) 2
14) měsíc (+den s dílem dle mých možností)
15) 2
Paja: Děkuji za odpovědi a vítej zpět. Vynechání harému rozumím. Je to velký závazek. Za to, že jsi jako záložní volnbu vybral konkubínu, palec nahoru. Máš odvahu. Klára s Andreou (11) jsou super holky, ale obávám se, že by asi na svých podmínkách trvaly. Nicméně jako odpověď to bereme. Přidat se (12) je super rozhodnutí. Máš kuráž. Odpověď 2 (13) dokazuje, že nejsi posera a umíš se postavit za dobrou věc. Vybrat si obojí (14) zní jako něco, co by paní určitě udělalo radost. A volba dívčí sady (15) naznačuje, že chceš paní dělat radost, a ne ji zlobit.
Skvělé volby. Děkuji za sledování a zodpovězení všech otázek.
Nechci pobízel,.. ale určitě nejsem sám, kdo nedočkavě vyhlíží č. 16
Nejsi. Tohle vlákno mě baví. Chceme další!..
Mám obrovskou radost z toho, že ještě půl roku od poslední aktivity v tomto vlákně, se stále najdou lidé, co nadšeně vyhlížejí další. Děkuji vám za to, a opravdu si toho vážím.
Přiznám se, že jsem toto vlákno už tak trochu vzdal. Je to opravdu hodně práce, kterou ocení jen pár lidí. Ale když tak hezky prosíte, zkusím zase něco sesmolit.
Tak to se na nové příspěvky těším i já. A myslím si, že nemáš pravdu v tom, že to ocení jen pár lidí. Ono jich bude hodně, jenom to nedají najevo. Vem si, že tohle vlákno má v tuto cjhvíli přes 34.000 zobrazení...
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Zábavné otázky
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB