Re: Zábavné otázky
no já bych bral obě ale pokud musím jednu tak by vyhrála jednička
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Zábavné otázky
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
no já bych bral obě ale pokud musím jednu tak by vyhrála jednička
13, 2
14, měsíc
15, 1
Já bych byl pro dvojku. Zrovna takovou klícku mám právě nasazenou.Mohu jen doporučit, je fakt super.
ségra nechám se překvapit
Setrm: Jo no. Holky se nepředaly. Jednička je dobrá volba. A děkuji za odpověď.
Martin B.: Děkuji za odpovědi. 13,2 Je dobrá volba. Máš odvahu i čest. 14, měsíc je fajn volba. Den s tímhle v sobě by byl asi náročnější.
Pikolik: Á, konečně někdo, kdo si vybral dvojku. Super volba. Díky za tvoji odpověď.
Miláček: Tohle je zajímavá odpověď. Ale v tomto případě jistě relevantní. Samotného by mne zajímalo, co by holky vybraly samy, bez ségřina nátlaku. Díky za tvůj příspěvak.
15) 1 mě moc nebere,.. ale 2 zní zajímavě,..
Tak já prožívám4
Nicolas: Děkuji za odpověď. Dobrá volba.
Lastastny: Nejsem si jistý, jak jsi o myslel, ale děkuji ti za odpověď. Jsem rád, že tě má tvorba zajímá.
15. Segra volím obě varianty
XlX: To je určitě nejlepší volba. Jen nevím, jestli by to holky zadotovaly.
Ale ce neudělají ony, můžeš udělat sám.
A děkují za odpověď.
Drobná výzva:
Pravidelně tu diskutejeme my, zamykaní. Rád bych ale také slyšel reakce a názory místních dam a klíčnic. Jak se na celou věc dívate vy dámy?
Ahoj,
1) ANO
2) Drátěnou klícku s hroty na žaludu
3) Druá zleva, žlutý text
4) Klára, žlutá - podvazoní koulí a rákoska to je sen
5) ROzhodně pracovní síla
Amoniak: Vítej ve vláknu. Děkuji ti za odpovědi. Skvělé volby. Zaujala mne shodná barva u odpovdí 3 a 4. Že by láska ke žluté barvě? Jinak Klára je super holka. Sám jsem si ji vybral taky. Skvělé rozhodnutí. Doufám, že se brzy dozvíme odpovědi i na další otázky. Příjemnou zábavu.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Zábavné otázky
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB