Téma: johnx: Má vánoční cesta k cudnosti
Zdravím všechny, navštěvuji toto fórum už cca dva roky a rád bych se podělil o svůj příběh.
Je mi 43 let, manželce 42 a žijeme ve vztahu už 21 let, v manželství 11 let. Jsem přirozeně submisivní a moc mě zajímá téma cudnosti. Žena však o nějaké praktiky obecně kolem ženské dominance nikdy nejevila zájem. Dlouze jsem přemýšlel, jak ji o tom říci, naznačit apod. Nechtěl jsem, aby se zalekla a zavrhla to.
Až letos v prosinci jsem se rozhodl a pořídil zde u Vojty plastovou Cobru. Několik dní jsem ji zkoušel a také vybral správný kroužek. Byl jsem připraven. Následovalo jen jak o tom manželce vhodně říci…Navlékl jsem to tak, že pro ni mám dárek, který nelze rozbalit pod stromečkem před rodinou, ale musí se předat v soukromí.
Moje tajemnost manželku evidentně zaujala a začala být zvědavá. Položil jsem jí několik doplňujících dotazů jako - přeješ si, abych byl doma více nápomocen s domácími pracemi; přeješ si, abych byl k Tobě více uctivý, pozorný ale zase ne přehnaně vlezlý; přeješ si vyrazit si s kamarádkami aniž bych to blbě komentoval nebo vás rušil; přeješ si více jezdit na výlety po památkách ČR a na nákupy, které máš tak ráda. Na všechno odpověděla, že ano.
Šel jsem tedy s pravdou ven, předal jí v soukromí dárek. Dodal jsem, že tato věcička výše uvedená přání časem spolehlivě vyplní. Byla překvapená, o mužském pásu cudnosti slyšela poprvé. Nicméně bylo znát, že se to ženě líbí. Při večerní procházce jsem jí dal základní informace na téma mužská cudnost. Byla překvapená, co jsem ochoten pro ni podstoupit. Dále řekla, že je to super věc, ovšem nevěří, že to může fungovat. Souhlasila ale, že to od Nového roku vyzkoušíme. Ještě ten večer a druhý den ráno se mnou poměrně vášnivě pomilovala. Znovu zdůraznila, jak si moc váží toho, co chci pro její blaho obětovat.
Další dny byla usměvavá a bylo cítit takové divné pnutí mezi námi. Večer 27.12. jsme se s manželkou potkali v koupelně. Objala mě a řekla, že můžeme klidně začít. Byl jsem lehce v šoku a žena dodala, že jsem si to přece také přál nosit tak proč ztrácet čas. Donesl jsem Cobru, ale mé vzrušení bránilo jejímu nasazení. Musel jsem se to vyřešit studenou sprchou. Pak jsem Cobru nasadil a žena s jiskrou v oku vsadila a zamkla zámek.
Přesunuli jsme se do ložnice, kde mě žena začala dráždit a já skončil hlavou v jejím klíně. Poprvé jsem poznal ten pocit, kdy zamčený muž, uspokojuje ženu. Nádhera…. Dokonce si manželka nechala chvíli i laskat konečník. Skoro mám ten pocit, že si za ty necelé tři dny něco nastudovala na téma mužská cudnost. Do rána jsem toho moc nenaspal, jak jsem byl v euforii. Žena naopak spala tvrdě.
Včera byla žena opět usměvavá a vypadala spokojeně. Odpoledne mi oznámila, že si jde s kamarádkou posedět. Když viděla můj výraz, hned dodala, že bych byl jistě nerad, kdyby někde ztratila klíček. A ještě ve dveřích stačila říci, že bych mohl trochu poklidit…Vrátila se po třech hodinách a s úsměvem okoukla vytřenou podlahu v bytě.
Večer mě zavolala do koupelny, abych jí omyl záda. Proběhlo několik vášnivých polibků a doteků na klícce a pak to stopla se slovy běž spát.
Dnes jsem odjel na dva dny do práce, jsem zamčen a nevím na jak dlouho. Pro případ nejvyšší nouze jsem obdržel druhý klíček ovšem zapečetěný. Pokud bych ho použil, bude to za finanční postih nebo týden zamčení navíc.
Jsem nadšený, jakým směrem věci nabraly spád a zároveň pln očekávání, co bude dále. Svou ženu bezmezně miluju.
Ať se vám všem v roce 2023 daří!