Ve čtvrtek se podařilo uložit dítě včas, žena se šla vykoupat a nařídila mi, že jak malý usne, mám za ní přijít a umýt jí záda - to je signál, že chce, abych se jí pak věnoval dál i jinde než na zádech. Když si pak nahá čistila u umyvadla zuby, klekl jsem si za ní a začal jí líbat zadek. Spokojeně zamručela a udělala něco, co ještě nikdy: pořádně ho na mě vystrčila. Na anální hrátky nikdy nebyla a nic jsme ani nezkusili, teď jsem jí zabořil obličej mezi půlky a lehce jí olízl - zavrněla a začala na mě zadkem přirážet. Tak jsem lízal, jak jsem mohl, pak si dočistila zuby a prohlásila, že jdeme do ložnice, protože do koupelny jsem si určitě nepřinesl klíček, a to měla pravdu. V ložnici pak už klasicky "jako vždy", lehla si na záda, uvolnila se a nechala se ode mě obsloužit pusou. Klíček v trubičce se zámkem na otisk jsem jí podat stihl, popadnout její oblíbený vibrátor taky, zapálit svíčku už ne :-)
Zatímco se žena prací mého jazyka a úst pomalu blížila orgasmu, odjistila klíček od mé klícky a zacinkala s ním. "Už se mám odemknout?" vykoukl jsem od jejího klína. "Ještě ne, ještě se mi to líbí takhle." Pokračoval jsem, pak řekla, že "už chce něco dovnitř" a já jí tam okamžitě šoupl ten připravený vibrátor. Překvapením vydechla a bylo vidět, jak se jí to líbí. "Ty riskuješ, miláčku! Co když se udělám s ním? Pak už budu chtít spát a na tebe se nedostane. A chci ho hlouběji!" Natlačil jsem do ní vibrátor naplno a přirážel v jejím rytmu - udělala se samozřejmě během krátké chvilky. Když se vydýchala, tak říká: "Já jsem to myslela vážně, že riskuješ, teď jsem spokojená tak, že už nemám chuť si s tebou hrát, budeš muset počkat do příště." - "Tak jsem holt zariskoval, mně se ale hrozně líbilo, jak si to užíváš, a chtěl jsem, aby ses udělala první. Mám strach, že se mnou bys to nestihla, byl bych hrozně rychle." - "Mně se to líbí, že se uděláš hned." Tím mě docela překvapila. "Ale já bych dneska zvládl fakt jenom tři sekundy, kdybys mě odemknula, nestihla by ses udělat." - "Však mě uděláš jindy, jako se třeba stalo teď..." - "To mě nenapadlo, přijde mi lepší, když se nejdřív uděláš ty." - "To mi samozřejmě nevadí... Každopádně na tebe už dnes po tomhle opravdu nedojde." - "To já zase zvládnu, taky jsem ti v týdnu jednou odmlouval a měla bys mě za trest nechat čekat." - "Hm, vidíš, já na tu dominanci tolik nejsem, vůbec mě to nenapadlo. Ale teď už se teda zařídím podle sebe, fakt se mi už nic nechce. Dáme klíček zpátky do trubičky." - "Dáš ho tam ty, prosím? Můžu se dívat?" Žena pomalu a pečlivě zasunula a zacvakla klíček od mé klícky zpátky do trubičky, ze které bez otisku jejího prstu nejde vytáhnout, ještě jsme se objali, chvilku si povídali a pak šli spát.
V pondělí proběhlo něco podobného, začali jsme znovu v koupelně poté, co dítě usnulo, jenom jsem měl připraveného většího uměláka. Žena byla opět lehce překvapená, ale chtěla, abych jí *čímkoliv* okamžitě ojel tak moc, že si na klíček od mého pindíka tentokrát ani nevzpomněla. Po akci jsem se jí přiznal, jak jsem nadržený, ale že právě proto by mé submisivní já chtělo, aby se mi žena vysmála a nechala mě zamknutého na zbytek roku, že mě ta představa šíleně vzrušuje...
!!! --- --- --- !!!
Na to mi ale žena řekla, že chce v sobě můj opravdový živý pindík a tak dlouho bez něj jenom s uměláky rozhodně zůstat nehodlá, že mám prostě smůlu a vytáhne si mě z klícky dřív, nejspíš už v úterý. Žena si mě bude odemykat, když mě bude chtít mít v sobě a nikdy jindy, takže nebude žádné honění rukou ani kouření, nic z toho nedělá ráda, ale ráda se nechá uspokojit klasicky, jak se jí to líbí, opravdovým penisem - na tu krátkou chvilku, než se neudržím, jak řekla, že se jí to taky líbí, žádné oddalování...
- Takže ve výsledku dospíváme do stavu, kdy jsem zamknutý, sex není vůbec podle mých představ, ale výhradně podle toho, jak to vyhovuje mojí ženě - vlastně jsem odemykaný příliš často, ale hrátky jsou pak zase příliš krátké a po výstřiku za pár sekund jdu zase hned do klícky. Vůbec to není, jak bych chtěl já, ale pouze jak to vyhovuje mojí ženě.
To celé s hromadou práce v domácnosti pro mě k tomu a s nesexuálním obsluhováním mé ženy v takové míře, že bych na pidníka v klícce opravdu na celou tu dobu v uzamčení, kdy ho žena nepotřebuje, mohl sám taky zapomenout. A s přísnou kontrolou veškerých mých útrat, byť sebemenších. Většina věcí, co kupuji, dává takový smysl a je užitečná, že mi toho žena nakonec dost dovolí, ale i tak je pro mě stále vzrušující muset jí poprosit o dovolení - a ženu to viditelně neomrzelo a vždy se mnou seriózně probere, jestli ten nákup je opravdu potřeba.
To je po stránce cudnosti a FLR vlastně super, ne? :-) Je to rozhodně mnohem víc, než jsem si v lednu, kdy jsme s mým podřízením své ženě začali, představoval... je to opravdu podle Ní bez ohledu na to, jak se to líbí mně, já to můžu jenom přijmout a poslušně se podřídit - což jsem v tom lednu slíbil, že udělám.
Tak, teď zase cítím, jak teču, jenom když tohle sepisuju :-)