1

Téma: Tichošlápek: Lehké D/s po dvou dekádách vanilkového vztahu

Ahojte, nejdřív jsem se zdráhal, ale nakonec si tedy vlastní vlákno založím a uvidím, jak se bude dařit a jestli ho bude v budoucnu čím živit.
Napoprvé jsem tady vylil strašnou hromadu zmateného textu, teď to zkusím trochu přehledněji, ať se to dá číst:

Po více jak dvaceti letech vanilkového vztahu jsem v lednu navrhl své zamknutí a držení klíčků svojí manželce.
Přiznal jsem, že se jí chci naplno odevzdat, poslouchat jí a dělat nebo nedělat, co mi řekne, včetně (a hlavně) v sexu.

Žena měla vždycky výrazně nižší libido než já, nelíbí se jí masturbace a nechtěla mi ani ulevovat rukou, když jsem byl nadržený a ona nic nechtěla - takže na cudnost slyšela a souhlasila, že to zkusíme. První měsíc jsem byl bez klícky a abstinoval prostě na dobré slovo, pak jsem přišel s klíckou a vysvětlil ji tak, že nasazená mi právě pomůže udržet se pro manželku cudný, jak jsme se shodli, že oba chceme. Pro mě je klícka opravdu víc pomůckou než vězením. Předvedl jsem, že mám klícku zamknutou na sobě a klíčky od ní předal ženě, že chci, aby je měla ona, a odemkla mě, až ona bude chtít: "Tak mi přines koš na odpadky", řekla s pobaveným úsměvem a s klíčky v natažené ruce :-)

Ženina hlavní obava byla a je, že přijetím submisivní role se zbavuji odpovědnosti za chod věcí - v domácnosti, ve společném životě, ve výběru správných rozhodnutí.
Takže se od začátku se snažím ženě všude odlehčovat a ukazovat jí, že můj submisivní stav pro mi může být přínosný a příjemný.
Jsem proaktivní, pomáhám, kde můžu, snažím se předem odhadnout, jak to chce mít žena, nebo vymyslím několik možností a dám jí vybrat.
Uklízím, vařím, nakupuju, peru, opravuju věci, starám se o synka, vymýšlím program pro rodinu a do toho všeho jí ještě večer namasíruji nohy (to má hodně ráda) a pak s radostí odpadnu a nic "za to" nechci, když už nic víc nechce ona.
Snažím se věnovat jí přiměřenou pozornost, když ji ona chce, a nechávám ji na pokoji, když chce mít klid.

Abych na to všechno měl čas, vzdal jsem se kvůli tomu dlouhých jízd na kole a začal se udržovat v kondici cvičením doma, brzy ráno nebo večer, je to mnohem rychlejší a radost ze sportu mi to dělá také. Ženu baví zahrada a rekonstrukce staré chalupy svépomocí, tak ji po kouskách lepíme, teď už to začíná trochu vypadat. Také na tom dělám, co můžu - ještě loni mě to moc nebavilo, ale teď co jsem zamknutý, jsem k těmhle pracem opravdu začal přistupovat jinak :-) Žena mě odemkne, když je spokojená s tím, jak jsem se o všechno postaral.

Zde jsem v rámci sebevzdělávání v této oblasti narazil na podcast, který mi hodně pomáhá: https://www.youtube.com/@ViolaVoltairine - Viola hezky popisuje přístup, o který se snažím, tady: https://www.youtube.com/watch?v=ozngSLnkB6w a tady: https://www.youtube.com/watch?v=In8H82PvLi4
A pak taky blog FLR India: https://flrindia.com/category/blog/educational/

2

Re: Tichošlápek: Lehké D/s po dvou dekádách vanilkového vztahu

Hop skok do dneška:

Jsem zamknutý šestý týden v kuse, za celou tu dobu jsem měl pár krátkých erekcí při výměně klícek (zkouším ještě různé typy a velikosti, nabral jsem si jich docela pěknou hromádku), které jsem se aktivně co nejrychleji snažil potlačit a znovu se zamknout, jinak nebylo vůbec nic. Sám mám zákaz si jakkoliv dělat dobře a žena mi do rozkroku prostě nesahá. Provokuje slovně, objímáme se, líbáme se, já ji uspokojuji jazykem a prsty, když chce, ale ona mě prostě nechává "u ledu". Jsem nadržený, moc se mi líbí, jak je žena spokojená a usmívá se, je víc uvolněná a veselejší, než si vybavuji dřív (ono to souvisí i se změnou zaměstnání, ale všechno je vždycky nějak vzájemně provázané) a posledních pár jejích orgasmů mi připadá, že jsem prožil zároveň s ní tak, že jsem potom usínal s pocitem uspokojení, jako bych se udělal taky, i když jsem pořád zamknutý. Jinak zatím žádné divoké sny, poluce, výtoky, prostě nic. Ještě v tom lednu, když jsem si nasadil klícku poprvé, jsem si říkal, že nevím, jestli v ní vydržím celý týden a jestli mě pak žena pořádně vystříká - do té doby jsem měl svůj tvrdý penis v ruce několikrát denně každý den, 365 dní v roce, pokaždé si ho postavil a nejméně jednou za tři dny se vystříkal, ať už žena chtěla sex nebo ne. Abstinovat celý měsíc mi připadlo naprosto nereálné. A pak najednou - za celý únor jsem měl jenom :-) čtyři orgasmy, v březnu tři, v dubnu jeden a teď v květnu žádný. Z té situace mám radost, i když tedy po tom víc jak měsíci se už upřímně začínám těšit, až mi žena ten orgasmus umožní.

Nová věc u nás je od minulího týdne, že musím mít od ženy dovolené utrácení: Vůbec jsme nebyli domluvení, vždycky jsme si každý utráceli menší obnosy za koníčky a moc to neřešili, s penězi vycházet umíme. Teď jsem si objednal nějaké klícky na vyzkoušení z internetu a objevil jednu na inzerát tady. Řekl jsem o tom ženě jen tak mezi řečí, žena se ale zatvářila nečekaně přísně a řekla, že takhle už ne. Že od teď od ní musím mít sebemenší útratu nejdřív povolenou a že za trest za tohle utrácení mě teď nechává zamknutého déle. Takovou směs překvapení, ponížení, radosti a vzrušení jsem ještě nezažil :-)

Od té chvíle jsem už o tom nemluvil a sekal dobrotu. Před pár dny mě žena jeden večer začala provokovat: "Trpíš nebo to zvládáš?" - "Trpím, ale zvládám to. Takhle jsem to chtěl." - "Tak to je dobře, protože já tě ještě nepustím, nezasloužil sis to." - "Uhhhmmm..." - "Copak, staví se?" smála se pobaveně žena. Stavěl se mi v klícce jako by to mělo být naposled. Pak jsme šli spát jakoby nic - a taky nic nebylo :-)

3

Logicky, ja treba od zacatku naseho vztahu a manzelstvi, jsem vydelaval vic (mnohem) a presto od zacatku posilali z uctarny moji vyplatu na konto manzelky. Kdyz jsem potreboval penize, dostal jsem kapesne, ale jinak jsem nic neutracel. Je lepsi, kdyz se o placeni a ucty stara manzelka.

4

Subbi, to je moc hezky zařízené pro subíka, nicméně moje žena se právě nechce o všechno starat sama, naopak: ten hlavní účet mám pod palcem já a je na mně, aby byly správně nastaveny trvaláky, inkasa, bylo včas zaplaceno, co má být zaplaceno, a byl na tom účtě potřebný zůstatek - tak, aby žena na tohle nemusela myslet a stresovat se tím.
Viz tu moji větu o manželčině obavě, že odevzdáním se jí a naprostou poslušností vlastně přestávám být samostatný a zbavuju se tak odpovědnosti.
Takže o rodinné finance se budu dál starat já, nicméně teď "po novém" si už z příjmů nesmím bez dovolení vzít ani korunu pro sebe. Na to, jak žena pořád prohlašuje, že je úplná vanilka, mi to přijde jako docela slušné přitvrzení :-)

5

Tak mám nový rekord - byl jsem zamknutý 47 dní. Ne že bych se o to nějak snažil, prostě jsem nechal rozhodnutí na ženě, několikrát se během té doby nechala uspokojit jazykem, ale mě při tom z klícky nepustila. Zhruba po měsíci jsem byl několik dní trochu víc nadržený, jinak jsem to snášel až překvapivě dobře.
Potom si mě minulý pátek žena odemkla, že "to chce se vším všudy", takže jsem jí rozdělal jazykem, pak si řekla o pindíka, ten byl samozřejmě připravený už předem, dal jsem si záležet, abych se hýbal přesně tak, jak chtěla ona, a když mi oznámila, že se blíží k orgasmu a že se mám udělat současně s ní, tak jsem se s ní udělal, to šlo opravdu snadno :-) Po vydýchání a umytí hned zpátky do klícky a "dobrou noc" :-)
No a od té doby trpím jak zvíře :-) Jediný orgasmus po takové době mi viditelně nestačil, měl jsem hned po zamknutí ten večer pocit, že jsem se úplně nevyprázdnil. Mám to takhle odjakživa, pokud se mám opravdu vystříkat až do dna, potřebuju na to několik ejakulací po sobě. Takže to "schlíplé období" po aktu u mě tentokrát trvalo opravdu jenom asi půl hodiny, už při usínání jsem cítil, že to nestačilo, a od sobotního rána mám pořád pocit, že nadržeností polezu po stropě. Žena je po tom pátku naprosto spokojena a o jakýchkoliv dalších sexuálních aktivitách od té doby nechce ani slyšet - takže se snažím ji neobtěžovat, obskakuju ji jako vždycky a víc než jindy u toho vnímám svrbění a tlaky tam dole.

6

Jinak chovat se dominantně manželce nejde a prý si na to nechce zvykat. Tak si užívám toho, jak je to teď, a jsem vděčný, že mi aspoň pocitvě drží klíčky a nepouští mě zbytečně z klícky: před pár dny jsem se potřeboval odemknout, abych si na sobě upravil usazení kroužku a klícky, šel jsem ženu poprosit o klíčky a ona se hned zajímala, proč se potřebuju odemknout a jestli to nebude na příliš dlouho :-) Když jsem jí vysvětlil situaci, tak mě poslala do koupelny se připravit, a musel jsem se tam zavřít, abych neviděl, odkud ty schované klíčky vytahuje. Tak za tenhle přístup jsem opavdu rád. Nicméně že by z toho bylo nějaké echt FLR nebo výchova i s výprasky, to prostě ne. Ale po těch letech rovnoceného vztahu jsem rád, že to máme "aspoň" takhle, jsem si dobře vědom, že mě s tím nápadem taky mohla vyhnat :-)
Pracujeme dnes oba z domova a žena teď před polednem dostala po ranním kafi nezvykle chuť na druhé, tak jsem hned vyskočil, že ho půjdu uvařit, a žena se mezitím nahlas zamyslela, že si udělá rozpustné, abych nemusel vstávat od práce, a já jí říkám "tvoje přání je mi rozkazem, vydrž chvilku, udělám ti poctivé kafe" - tak nejdřív zakoulela očima, že prý není žádný generál, a potom z legrace vyštěkla: "Tak ale dělej, chci to kafe hned!" - okamžitě jsem měl plnou klícku, ještě v lednu bych to sám do sebe neřekl :-)

7

Moc se mi líbí, jak se ti daří. Myslím, že se pomalu dostanete dál, ale nikam bych tvou Paní netlačil, to se nevyplatí. Moc ti držím palce, aby Vám to šlo alespoň takhle. Super.

8

Víte, děkuji za povzbuzení, od zkušeného kolegy to velmi potěší. Určitě na to jdeme pomalu, nikam ženu netlačím a jsem vděčný za to, co je.

Už to budou dva týdny bez jakékoliv "akce", přičemž nadrženost po prvním týdnu sice trochu povolila, ale pořád je výrazně vyšší než před tím posledním orgasmem. Obden se o mě pokouší erekce i přes den, to před tím nebylo. Jsem zase ve své největší klícce, kam se mi částečná erekce vejde, jinak bych se vůbec nevyspal.
Žena mi dovolila objednat ještě jednu klícku a kroužek proti sklouznutí, k tomu se ještě dostanu, a ano, poctivě jsem se zeptal, jestli můžu utrácet, a žena se mnou velice vážně a důkladně probrala za co a proč. Ty věci jdou z Číny a budu se opakovat, ještě v lednu by mě nenapadlo, že celou tu dobu, než mi ta nová klícka přijde, budu zamknutý bez jediného uvolnění. Teď to vypadá, že ta klícka až dorazí, na mě bude ještě nějakou dobu čekat doma, než mě žena pustí z té stávající, abych tu novou mohl vyzkoušet :-)

O víkendu si žena nepěkně zranila nohu a je doma na neschopence, nemá na nic sexuálního ani pomyšlení a ani já popravdě nevím, jak bychom to udělali, aby jí to bylo 100% příjemné. Samozřejmě jsem jí nabídl, že udělám cokoli, kdyby se chtěla "odreagovat", ale na to se ona právě necítí. Takže počítám, že budu zamknutý a tiše čekat, než se žena zahojí a dostane zase chuť si mě odemknout. Sice se mě teď ptala, jestli "něco potřebuju" - neptal jsem se, jak to myslela, nevím, možná by mě vyhonila, kdybych si řekl, ale na to jsem jí odpověděl, že dokud se ona necítí na to, abychom se primárně věnovali jí a pak se u toho na závěr udělal i já jako naposledy, tak nemá smysl, aby se jenom kvůli mně nějak namáhala.
Doma je teď všechno, ale fakt úplně všechno na mně a ještě se starám o ženu, která většinu dne proleží, takže zábavy mám dost i bez toho. Práce u počítače z domu je v téhle situaci takový danajský dar, protože kdybych dělal někde na lince nebo třeba jezdil s autobusem, tak bych teď měl volno na ošetřovačku, ale takhle při tom všem ještě naplno pracuju.
No ale chvilku, abych napsal sem, jsem si našel, tak to snad nějak zvládnu :-)

9

Update po třech týdnech v uzamčení: Zkoušel jsem ještě další klícky a začíná mi z toho vycházet, že v březnu jsem šťastnou náhodou naslepo pořídil jedinou, ve které můžu být uzamčený dlouhodobě. Jakákoliv jiná mi nesedí, buďto je moc těsná a zvalchuje mi pindíka tak, že ho pak musím pustit ven a léčit ho, nebo jsem teď objevil jedinou, která mi dokázala být příliš velká a v té se mi zase pořád stavěl, až se v ní druhý den nad pytlíkem skřípl a zase se v ní nedalo být... pak třeba Prisontrainer vypadal na první vyzkoušení nadějně, ale večer ve sprše ze mě i s nejmenším kroužkem prostě odplaval :-)
Takže teď jsem týden v kuse v klícce zahnuté jako Lockdown, ale je delší, vejdu se do ní akorát, pořídil jsem k ní kovový fejk takové té pojistky, co je na klícce The Vice: sevře pindíka ze stran a z klícky se pak nedá vytáhnout, u mě to funguje hodně dobře. Kroužek 45 mm je v naprosté pohodě a teď zkouším i 40 mm, ten je hodně natěsno, přes den super, ale horší v noci. Nicméně první noc jsem přežil, tak mi držte pěsti - v kombinaci s tou svorkou je to opravdu hodně neuniknutelné :-)
Žena z toho až tak nadšená není, jak píšu tady: https://forum.cudnost.cz/post/27211/#p27211, ale to bude i tím, že pořád není schopná běžného provozu a je vidět, jak ji to štve. Je na sebe dost přísná, musel jsem ji dnes vyloženě přemluvit, aby si nechala přinést snídani do postele, ale když se pak takhle nasnídala, tak byla ráda - takže v tomhle duchu teď spolu fungujeme. A klíčky od klícky teda hodlám uložit do nějakého trezůrku se zámkem na otisk prstu, aby žena nemusela klíčky permanentně hlídat. Ten nápad se jí líbí, a přijde mi, že na tom nejvíc oceňuje moji snahu ji s touhle svojí touhou být zamknutý zatěžovat co nejméně.
Jinak stran nějakého "akčnění" nás perfektně vystihuje její hláška z jednoho večera teď v týdnu, kdy jsem se neudržel a po polibku na dobrou noc jí ještě nez dovolení políbil nohu:
"Bohužel, se mnou pořád ještě nic nebude - a s tebou teda taky ne, abys věděl :-)"
Nadržený jsem pořád strašlivě, ale zatím se držím a prosit o milost nehodlám :-)

10

Zdravím čtu a koukám jak se posouvate dál ve vztahu. Vypadá to na dlouhou cestu, snad najdete oba svou roli. Pripomelo mi to jednu stránku a list pro začátek, list pro ženu ktérý možná pomúže prispúsobit se. Odkaz jsem kdysi videl na tomhle webu no nevím kde presne tak ho tu dávám: https://chastity-stories.webnode.cz/news/dopis-zene/   , snad je vhodný na zamyšlení.....

11

Ahoj roy1044, jo jo, dlouhá cesta, a klikatá... Díky za link na ten dopis, myslím, že jsem ho už někde viděl a nejsem přesvědčen, že by to moje žena chtěla číst. Navíc většinu toho, co se tam píše, jsem jí sám hodně podobnými slovy už v tom lednu letos řekl. Ona nemá problém chápat, co chci a jaký jsem, jenom se s tím dost pomalu sžívá, a to jí fakt nemohu vyčítat ani ji nijak popohánět. Procházel jsem si ve volných chvílích příběhy "kolegů", co se tady podělili, a přijde mi, že to mám podobně jako Nepas tady: 27.11.2022 08:29:09 https://forum.cudnost.cz/post/24522/#p24522 a přemýšlím, že bychom s ženou snadno mohli najet na model, jako má honzasl: https://forum.cudnost.cz/topic/2735/cudnost-bez-klicky/ - mojí ženě se totiž klícky nijak zvlášť nelíbí a byla by radši, kdybych se dokázal ovládat navolno i bez takovéhle, z jejího pohledu "berličky". Ale chápe, že mně klícka pomáhá a že mě baví ta "technická stránka" věci :-)

Docela nám to teď skomíralo, žena si léčí nohu a pořád nemůže pořádně chodit, na sex ani pomyšlení, mě podřela klícka, takže jsem musel být bez ní, než se zahojím - už definitivně vím, že 40 mm kroužek nosit nemůžu, i když to při nasazení vypadá dobře, prostě mě vždycky podře, je to jenom otázka času. Mám volno, zabavuji synka o prázdninách, chodíme na bazén a žena mi dovolila udělat si sportovní ráno sám pro sebe, když to stihnu před snídaní tak, abych pak rodině tu snídani včas připravil - tak jsem teď hodně brzy ráno jezdil na kole, a na to všechno je klícka trochu problém - hlavně teda na ten bazén s dítětem, na kolo s tím 45 mm kroužkem můžu, to už mám vyzkoušené, ale bez klícky se mi pochopitelně podávají sportovní výkony líp :-) S tím, jak to ženu nezajímalo, tak jsem si po návratu z kola ve sprše umýval pindíka trochu důkladněji, než bylo potřeba, neudělal jsem se, jenom jsem se na chviličku promasíroval tak, jak bych neměl - pak mě to samozřejmě mrzelo, ale v tu chvilku to prostě bylo silnější než já...
Včera se mi otlačeniny konečně dohojily, tak jsem si už na odpoledne a noc na dnešek nasadil Minicage, na takovou dobu jí zvládám, a dnes ráno po návratu z kola a osprchování jsem se vypravil k ženě do ložnice, že se zase zamknu to té prodloužené imitace Lockdownu, v té vím, že s 45 mm kroužkem můžu být tak dlouho, dokud nebude potřeba ji sundat zase kvůli bazénu se synkem...

Žena ležela v posteli na boku bez peřiny, už nespala, ale řekla, že se jí vůbec nechce vstávat. Měla dnes volno, tak jsem ji ubezpečil, že vstávat nemusí. Na sobě měla tričko a kalhotky a ty kalhotky měla nezvykle zařezané, to se jí nestává. Neudržel jsem se (jak jinak :-) ) a začal jí chválit zadeček, hladit ho a líbat. Většinou mě žena s úsměvem nechá chvíli se jí dvořit, dvakrát třikrát políbit a pak mě pošle pryč, že jí to "obtěžování" stačilo. Tentokrát mě ale pryč neposlala a já se stále drzeji blížil k její pičce. Žena se otočila na záda, roztáhla nohy, jednu nohu mi hodila na rameno a začala slastně příst. Synek měl ráno dovoleno hrát si na PC, takže nás ve vedlejší místnosti vůbec nevnímal, jinak jsme roky měli s ženou sex vždycky až pozdě večer, když synek spal, takže i tohle teď bylo nezvyklé a oba nás to silně vzrušilo. Žena mi přikázala, abych jí odhrnul kalhotky a dal jí už pusinku "napřímo". "Hm, neměl by ses odemknout?", ptala se. "Jdu ze sprchy po kole, jsem odemknutý - už ho tam chceš?", odpověděl jsem. "Ještě ne, ještě chci pusinku." No a na to se prohnula a krásně se udělala. "Tak já se jdu zamknout...", říkám, když bylo jasné, že je po všem. Žena kývla, já si přinesl klícku, před ní se do klícky nacpal, zamkl se a předal ženě klíčky. Oblékl jsem se a šel do kuchyně, že začnu chystat snídani, pak jsem si uvědomil, že jsem se nezeptal, co by si k té snídani vlastně přála, tak jsem se vrátil do ložnice a našel jí tam ležet a vystrkovat na mě zadeček stejně jako prvně. Tak jsem jí ho stejně jako prvně začal líbat, ona nejdřív hodila výraz "to snad ne, už zase?", ale potom se stejně jako prvně rozvalila a během chvilky měla zase před orgasmem. "Ty už jsi zamknutý, co?", zeptala se. "Jo, teď už jo..." - "To je škoda, to je taková škoda..." vzdychala a přitom se mohutně udělala, mnohem silněji než poprvé. "Tos myslela vážně, že je toho mého zamčení škoda?", zeptal jsem se, když jsme se vydýchali. "Přišlo mi totiž, jako bys to myslela trochu škodolibě a taky ses hned na to dost hezky udělala...", uvažoval jsem nahlas. "Vždyť bys stejně nic nestihl", řekla mi na to, ale tajuplně se při tom usmála a zase se otočila, že teď už má fakt dost a chce ještě chvilku odpočívat, než přijde na tu snídani.
Nejsem si fakt 100% jist, jestli jí k orgasmu pomohlo to vědomí, že já v klícce nebudu nebo to prostě jenom tak náhodou vyšlo, ale jsem si jist, že ve sprše už podvádět nebudu ani trošku, ani jediným dotykem, i když budu zrovna bez klícky.

12

Krásné,  Skutečně závidím že se tvá žena do toho aspoň takhle dostala.

13

sotek.soltys > Díky, jde to pomalu, a hýbe se to :-)
Drobný update, nechal jsem se inspirovat jinými příspěvky tady: Klíčky od mé klícky žena nejdvřív schovávala doma tak, abych nevěděl, kde jsou, ale nebavilo jí to, tak si je pak prostě přicvakla na klíče od domu. Dokud byla v práci, tak v pořádku, ale po návratu svazek prostě nechala na botníku jako vždycky a ačkoliv jsem toho nezneužil a ty klíčky si nevzal, to, že tam byly volně přístupné, zase nebavilo mě. Tak jsem je včera vzal, zasunul do hliníkové trubičky s dírkou a tou a těmi klíčky od klícky prostrčil oblouk visacího zámku na otisk prstu. Je to taková ta samodomo bezpečnostní schánka, ze které ty klíčky nejdou vytáhnout ani nijak použít, dokud se neodemkne ten zámek, co je v té trubičce drží. Ukázal jsem to ženě a vysvětlil jí, že teď ty klíčky můžou být normálně v doma v šuplíku, u ní nebo klidně i u mě, a dokud ona svým otiskem neodemkne ten zámek, tak se k nim do té trubičky nedostanu (bez zničení trubičky nebo zámku, samozřejmě). Pohodlné, spolehlivé a žena nemusí pro klíčky od klícky hledat žádnou skrýš nebo na ně nějak dohlížet - vypadala, že ji to opravdu potěšilo.
K těm orgasmům, co jsem popisoval minule, pak měla ještě jeden, tolikrát v jednom týdnu nepamatuju, že by se někdy udělala, tak mi pak slíbila, že mě za to odemkne a nechá mě udělat při klasickém sexu. Večer tady po té instruktáži se zabezpečením klíčků mi omluvně řekla, že ví, že mi něco slíbila, ale že už je unavená a šla by radši spát. Pokrok vidím v tom, že měla pouze omluvný tón a neřekla přímo, že se mi omlouvá, jako naposled. Ujistil jsem ji, že je to tak v pořádku, že jsem rád, že mě drží zamknutého a že chci, aby se cítila dobře, a jestli k tomu v tuhle chvilku potřebuje spánek víc než hrátky se mnou, tak budu rád, když půjde spát. Vypadala potěšeně a přišlo mi, že tu odpověď čekala a že je ráda, že jsem to opravdu řekl. Jako kdyby mě zkoušela, ale to už si zřejmě domýšlím. Jinak jsem teda nadržený k prasknutí a na rozdíl od zamknutí před měsícem nebo dvěma to teď nepolevuje. Zatím si to užívám :-) ale už je to fakt docela tlak.
Taky jsem včera ráno přišel za ženou s dotazem, jestli mi pro ten den dovolí obléct si přes klícku dámské kalhotky. Chviličku zaváhala a pak řekla "NE". Okamžitě jsem vycouval a nepřesvědčoval ji - opět, snažím se jí ukázat, že chci poslouchat a poslouchám, i když je mi to nepříjemné - žena dobře ví, že mám na dámské prádlo fetiš a miluji se do něj oblékat. Doufám, že si díky takovýmhle "menším" věcem zvykne a že mi takhle v dohledné době odmítne i odemknutí, až se neudržím a přijdu prosit :-) Je to manipulace nebo ještě ne? Chci, aby se naučila věci, které celý náš společný život nedělala... Později ten den mi jen tak při úplně jiné příležitosti řekla "zeptej se mě znovu zítra nebo pozítří" - hned jsem věděl, o co jde, poděkoval jsem a rozhodl se, že se zeptám až v pátek, aby neměla pocit, že jsem s tím příliš dotěrný - žena mi už dřív řekla, že nemá ráda, když na sex a tyhle "svoje věci" myslím moc často... což je v souladu s filozofií FLR, že? Měl bych primárně myslet na svou ženu a ne na své fetiše...

14

P.S. A při psaní toho příspěvku výše jsem vytekl. Vůbec nic jsem necítil, netušil, jenom jsem se pak zvedl od počítače a zjistil, že nám mokro ve slipech. Nemůže to být všechno, ale tělo si prostě upustilo tlak do pořádného fleku.
Jsem zamknutý desátý den a tipuji, že ještě týden nebo dva budu...

15

Ahoj. Krásné psaní. Moc vám fandím. Snad najdu taky čas a něco napíšu. Není nic lepšího než přivést svou Paní k orgasmu a navíc když je to víckrát po sobě a ty jsi nadržený pod zámkem.

16

Ty jo, Víte, koukal jsem do vlákna, jak to jde u vás, a to je teda mazec, všechna čest!

U nás to dopadlo přesně, jak jsem psal naposled - byl jsem zamknutý 3 týdny. Měli jsme minulý týden volno a pracovali na chalupě. Celou dobu jsem byl zamčený, ženu jsem na chalupě udělal dvakrát - vyšlo to zrovna tak, že jsem to stihl pusou, ale žena mě nestihla odemknout... O víkendu mi pak doma řekla, že jako trest za ten můj podvod ve sprše, ke kterému jsem se jí přiznal hned, jak byla příležitost, prý přemýšlela, že jí budu muset desetkrát udělat pusou a teprve potom budu mít nějakou šanci, že mě odemkne. Ale zároveň to má moc ráda pindíkem, chce ho mít v sobě a moc se jí líbí, když do ní stříkám, tak že ještě neví, jak to provedeme. Následně si mě odemkla a všechno proběhlo klasicky - nechala se rozdělat pusou, pak si řekla o pindíka a když to na ní šlo, řekla "už budu, udělej se taky", a bylo to, řvali jsme oba společně. Potom stejně jako minule, po akci hned zpátky do klícky, mně jedno vystříkání nestačilo, i když bylo pořádné a ten orgasmus mi trval fakt dlouho, takže hned od rána ty následující dny bych nadržeností běhal po stropě.
Žena má novou práci, kde musí trochu víc dbát na oblékání, a začala proto nosit sukně a šaty, dřív na to nebyla. Ohromně jí to sluší, takže jí pořád chválím a jsem z ní v kombinaci s klíckou o to víc paf. Jedno ráno se zadařilo, že jsme odvezli synka na celodenní prázdninový program a pak se ještě zpátky doma chystali do práce, a žena si už v halence a sukni na chvíli lehla na postel, že si jenom něco naťuká do mobilu, než vyrazíme na cestu, měli jsme 10 minut na všechno, než vyjdeme z domu - jak ležela, sukně se jí vyhrnula, odhalila kalhotky, tak jsem si klekl k posteli a jenom jí přes ty kalhotky políbil... - ten ženin orgasmus jsme před odchodem stihli :-)

Žena mi taky prozradila, že teď, když díky mně ví, kam se má dívat, tak občas pokukuje po chlapech v práci nebo i na ulici, jestli pozná, kdo by mohl být taky zamknutý v klícce... :-)

A taky tenhle týden pronesla přesně tu větu, jak je toho v různých captions plný internet: "Kdybych věděla, že to bude takovéhle, zamkla bych tě už dávno před lety."

17

Jsem rád, že tě inspiruje, co se u nás děje. Je to super. Ale i vás to jde super dobrým směrem. Tvá Paní se taky postupně uvolní a stane se to pro ní pohodlné, když budeš pod zámkem. Jen tak dál a zase napiš.

18

Víte, u vás je to fakt pořádný "nářez", u nás je to takové jemné a klidné, žena nemá zájem o uměláky a vlastně ani jiné hračky, nijak akčně se neprojevuje a jenom se "nechává obsluhovat" - to si nestěžuju, jenom popisuju ten rozdíl :-)

Tenhle týden je synek na prázdninách u babičky - poprvé v životě. Po velmi dlouhé době jsme s ženou sami doma a po práci tak máme čas jenom na sebe...
Takže žena měla zatím dva orgasmy a já žádný :-) Hned v neděli říkala, že bude "chtít několikrát po sobě", potom když jsem na ní pracoval s hlavou mezi jejími stehny, mě nejdřív pochválila, že jsem se naučil trefovat přesně ta správná místa, a po prvním orgasmu prohlásila, že má dost a už nic nechce, protože pička "jí pořád ještě vibruje". Měl jsem samozřejmě velikou radost z toho, jak si to žena užila, i z toho, že mě pochválila, nicméně nezapomněla zmínit, že z mého trestu udělat jí desetkrát, než mě odemkne, mi pořád ještě pět orgasmů zbývá a já si uvědomil, že čím lepší a silnější ty orgasmy budou, tím déle ten trest potrvá - ale přece bych svoji ženu nešidil, že? :-) Co mám od letoška méně orgasmů, tak mi přijde, že moje nadrženost dlouhodobě pořád roste, takže teď s vidinou výjimečného týdne s ženou o samotě jsem nevydržel a v tu neděli večer začal škemrat, jak jsem nadržený a že pindík potřebuje z klícky... žena řekla, že se ve všem hezky snažím a že odměnit by mě mohla, ale mám přece jen uložený trest, a tak budu muset počkat do pondělního večera. Praly se ve mě rozporuplné pocity, kdy jsem na jednu stranu strašně moc chtěl z klícky a stříkat, a na druhou stranu jsem toužil, aby se žena zachovala opravdu dominantně a nepovolila mi, dokud nebudu mít trest komplet odpracovaný. No a v pondělí večer měla nějak moc práce a tohle téma vůbec nedošlo, v úterý byla unavená z horka - poznám už na ní, kdy vůbec nemá zájem a je lepší ji neotravovat, přílišné dotírání ji spíš rozladí. Takže jsem zase sekal dobrotu, nosil jí pití a pochutiny a když chtěla žena pokoj na svoje věci, nechal jsem ji na pokoji (a nadržeností úpěl jenom v duchu).
Ve středu taky nebylo nic, i když žena už vypadala uvolněněji a v lepší náladě, a dnes ve čtvrtek se rozhodla, že si dá volnější ráno a pojede do práce později - tak ležela v noční košili a v kalhotkách na posteli a koukala do mobilu. Připravil jsem snídani a šel se k ženě přitulit na postel. Začal jsem jí líbat nohy, postupoval nahoru a sledoval, jaká bude reakce. Žena se usmívala, chvíli dělala, že si ničeho nevšímá, pak odložila mobil a nastavila se mi, abych se jí lépe dostal ke klínu. Ten jsem dlouho schválně obcházel bez dotyku, než jsem se zeptal, jestli můžu. Prý ano. Za krátkou chvíli si nechala stáhnout kalhotky, zpracoval jsem ji jazykem a jemně do ní zasunul prst. Na to žena prohlásila, že chce pindíka a že se mám odemknout. Byl jsem nadržený jak stepní koza, beze slova jsem jí podal trubičku se zámkem na otisk, žena ji odemkla a vysypala z ní klíčky od klícky, odemkl jsem se, sundal klícku i kroužek a byl okamžitě připravený. Žena na to spokojeně koukla a řekla, že až za chvíli, že chce ještě pusu a prstík. Tak jsem s úplně tvrdým frustrovaným pindíkem pokračoval, kde jsem přestal, až se žena najednou prohnula, řekla, že se právě udělala a že pindík teda bude muset počkat minimálně do večera - a pozorovala, jak budu reagovat. Byl jsem šťastný, že je spokojená a že si se mnou takhle pohrává. Řekl jsem, že využiju příležitosti, když jsem po devíti dnech odemknutý, a že si pindíka i pytlík oholím - výhody tady asi nikomu vysvětlovat nemusím. Všechno jsem umyl, vyčistil, promazal (bez podvádění, udržel jsem se, ale musel jsem se fakt snažit, protože jak jsem psal dřív, nadržený jsem poslední týdny fakt strašlivě), znovu se zamknul a zabezpečil klíčky do trubičky. Když jsem ženu po snídani vyprovázel do práce, posteskla si, že jede ještě později, než plánovala, tak jí na to drze říkám "ale stálo to za to, ne?" - a ona, že to rozhodně ano. Po návratu domů jsem si sedl ke svojí práci a divil se sám sobě, že se na ni dokážu soustředit - ale jde to. Pindík stejně rychle, jak byl naplno v pohotovosti po odemknutí, se v klícce zase uklidnil, poslušně se v ní krčí a nevzpíná se, jenom začínám cítit rostoucí tlak v koulích. A jak znám svoji ženu, nejsem si moc jistý tím dnešním večerem, spíš si myslím, že navzdory svému snažení ženu opět svést zůstanu zamknutý na několik dní, možná i týdnů...

19

Ahoj, Tak to je nádhera. Moc hezky si to oba užíváte. Jen tak dál.

20

Tak nakonec to po té předchozí "provokaci" byly dva dny v uzamčení, potom žena chtěla pindíka - ona byla dvakrát a já jednou. Hned druhý den jí začaly její dny a to s ní po celou dobu nikdy nebylo nic, dá se jí jenom podstrojovat a dělat všechno za ni - což jsem tedy týden v zamknutí dělal, aby hned, jak to zase šlo, na mě celá nadržená vlétla a udělali jsme se zase společně. Měli jsme minulý týden volno, já trochu víc jezdil na kole (brzy ráno, přes den opečovávám rodinu, nic nešidím) a celkově mě nějak přešlo nadšení z klícky, začala mi být nepohodlná, tak jsem se ženy zeptal, jestli mě nechá odemknutého. Musel jsem znovu slíbit, že na sebe vůbec nesáhnu, ale dovolila mi to. Začínal jsem přemýšlet, jestli se takhle dokážu držet dlouhodobě a fungovat cudný i bez klícky. Dokázal jsem si se sebou nehrát, ale nedokázal jsem nemít erekci - ráno je to samozřejmě jasné, ale po pár dnech abstinence jsem ji dostával i přes den. Sice jsem ji ignoroval, ale pocit je to samozřejmě jiný, než být v klícce, která se pindíkovi naplno postavit nikdy nedovolí, ten pocit podřízení a bezmoci je někde úplně jinde. Ten týden, co jsem byl bez klícky, jsme si s ženou nezvykle užívali, jednou mě nechala se udělat, ona byla samozřejmě víckrát...

...a pak mi ve čtvrtek večer řekla: "Kdy se zase zamkneš? Přijde mi, že už jsi navolno dost dlouho."
:-O Tak tohle považuji za ten opravdový zlom v našem vztahu, za důkaz, že to moje odevzdání se opravdu vážně přijala.
Byl jsem tak zaskočený, že jsem odpověděl úplně zbytečně "Zamknu se hned, jak mi to nařídíš." - a žena jenom koukala s takovým tím výrazem "však se právě stalo, na co jako čekáš?" :-)

Takže od čtvrteční noci jsem zase nepřetržitě v klícce, žena se nechala v pátek ještě uspokojit pusou a pak si k nám na týden pozvala svoji maminku :-) Synek tak má na konci prázdnin doma babičku, kterou má rád, žena je taky spokojená, já nakrmím a obsloužím všechny jako vždycky a celou tu dobu nesmí mezi mnou a ženou k ničemu dojít a nesmím ani ceknout, protože maminka o téhle stránce vztahu své dcery a zetě nesmí mít ani tušení. Maminka k nám obvykle jezdí na den až dva. Žena vidí, jak jsem teď nadržený a myslím si, že natáhnout tu návštěvu až do konce prázdnin se jí hodí nejen kvůli synkovi, ale že to s radostí udělala i kvůli mně :-) Jako kdyby věděla, jak na tom jsem a že nebýt té návštěvy, nejspíš bych ji v týdnu vážně začal prosit o milost a uvolnění - takhle nemůžu opravdu nic a dává mi to teda pořádně zabrat :-)

21

Moc pěkné.  Jde to dobrým směrem. To , ze  klec tvá Pani vyžaduje ,  je naprosto super.  A jak ti to jde s tchýni doma. Pani si to nechala udělat?

22

Víte, ne, musel jsem dát  ženě pokoj. Nejspíš se nabažila a ten týden prostě zase nechtěla nic :-) V pátek tchýně odjela a teprve v neděli večer si žena řekla o sex. Jsem celou dobu nadržený tak, že nevím, jestli mi puknou koule nebo prasknu celý. V tu neděli jsem byl tak rychle, že se žena málem nestihla udělat. Ženě to zdá se zase stačilo, pro mě je ale orgasmus takhle po týdnu horší, než kdyby mě držela zamknutého celý měsíc - jak jsem psal, jeden mi nestačí, po výstřiku jdu hned zpátky do klícky a další dva až čtyři dny mám klícku prakticky pořád plnou a nadržeností se odrážím od stropu. Fungovat v běžném provozu zvládám, ale tu nadrženost a frustraci prostě vnímám. Včera právě po těch dvou dnech jsem se převlékal do sportovního a jak se mi pindík tlačil ven z klícky, otírala se mi předkožka kousíčkem o kraťasy - stačilo pár sekund a vytekl jsem, dokonce ve mě dvakrát orgasticky škublo. Ale bylo to slabé a samozřejmě mi to nepomohlo, jsem od té chvíle nadržený ještě víc :-) Naštěsí aspoň pindík se po tomhle trochu vyfoukl a srovnal se v klícce (takže mi teď stejná nehoda znovu nehrozí) a jenom trošku uslintává. Tlak v koulích je ale aktuálně na pro mě dosud nepoznaných hodnotách a žena je pořád v klidu... zkusím ještě počkat, jestli si to sedne samo, ale začínám přemýšlet o tom, že fakt budu žadonit o uvolnění. Hodně dobře by mi udělalo vyhonění rukou, ale žena to nemá ráda a od února, co jsem přišel s klíckou, mi to takhle úplně přestala dělat a já nevím, jak jinak by jí to vyhovovalo - respektive vím, že nejvíc by jí vyhovovalo se se mnou nepatlat a vůbec mi neulevit, proto se pořád ještě zdráhám...

23

Mě v takových chvílích pomáhá výprask, ale to u vás asi není na pořadu dne. Normálně by mě to ani nenapadlo, ale když jsem dlouho nadržený, tak rád podržím Paní a nechám si nařezat a uvolním se. Nebo mě Paní občas pošle si zahopkat do sprchy na uměláka a to taky pomůže a i něco vyteče. Nebo mě dá anální kolík a pošle mě do práce. To mě nekontrolovatelně slintá a jednou i dost vytekl a to už jsem musel řešit. Ale velká úleva to není.

24

To u nás opravdu není na pořadu dne :-) Ani jedno z toho, co píšeš, Víte :-) O výprasku jsem už tady psal, že to pro moji ženu vůbec není, a anální hrátky ji nezajímají z jakékoliv strany, ať už by se cokoliv strkalo dovnitř komukoliv z nás - a do mě toho navíc nejde moc strčit ze zdravotních důvodů.
Teď navečer ještě dítě odběhlo za kamarády, chtěl jsem toho využít, ale žena mi oznámila: "Vůbec nic nechci. Budu dnes odpočívat a chci mít klid." - Žadonit o službu pro sebe, zatěžovat ženu jenom tím, že jí přiznám, jak jsem nadžený a jestli by milostivě zvážila s tím tenhle týden něco udělat, by mi v takové chvíli bylo strašně trapné, to fakt radši prasknu :-) Budu se snažit, aby měla za pár dní lepší náladu a mohl jsem se jí zeptat, teď si ale holt v tichosti vychutnám, do jaké pasti jsem si sám vlezl :-)

25

Tak nakonec se to vyřešilo samo, žena dostala své dny, což znamená, že mám naprosté utrum. Neřekli jsme si to napřímo jako pravidlo, ale během svých dní chce mít žena naprostý klid a na nic sexuálního nebo erotického vůbec nechce myslet, nezmiňuje ani klícku, nic, prostě kompletní ignorace v téhle oblasti. Ze mě mezitím pomalu vyteklo, co mělo vytéct, teď už se to zase vrací do normálu, jenom nadrženost je pořád nebývale velká a pindík se častěji snaží stavět v klícce. Nebo teda do dnešního poledne se snažil - pak jsem si řekl, že na sebe budu tvrdý (haha, to je hezká ironie) a místo škemrání o uvolnění jsem ženu poprosil o klíček na dvě minutky proto, že si chci vlézt do menšího kroužku. Zvládl jsem to pod minutu, pindík se ani nestihl vzpamatovat, byl zpátky v klícce a v užším kroužku dřív, než mohl začít nabíhat. Za tu dobu, co se zamykám, si na klícku zvyknul a přijde mi, že se umí chvilkami trochu víc scvrknout a nechat si v klícce místo, a stejně tak i pytlík, včera mi při sprchování málem prošlo varle kroužkem. Tím užším kroužkem rozhodně nic neprojde a pindík se v jeho sevření během odpoledne přestal stavět. Příští týden máme nabitý, takže mám slušnou šanci, že budu zamknutý bez jediného vyvětrání ještě nejmíň 10 dní - a pak se uvidí. Předevčírem, ještě když měla trochu náladu, mi žena přes oblečení během dne osahávala klícku a provokovala, i když bylo celou dobu jasné, že nemá nejmenší chuť mě odemknout, to je taky novinka, doteď si pindíka, když byl zamknutý, vůbec nevšímala...