26

Re: Tichošlápek: Lehké D/s po dvou dekádách vanilkového vztahu

No dobrý vývoj!
Tak pěkně rozmazluj svou Paní, ať ví, že Tvoje zamykání je i pro její dobro.
A ano - rozmazlování je i to, že zmizíš z očí, když chce mít klid sama pro sebe. Tohle je pro men těžké, ale pracuju na sobě.
Držím palce i palečky.

27

Medvídku, ano, nechat ji na pokoji je to nejtěžší, ale učím se :-) Jinak žena si to začíná lehce užívat, a samozřejmě po svém, trochu jinak, než jsem si představoval.
Teď bych řekl, že se nám to po těch zhruba osmi měsících začíná trochu usazovat a "normalizovat": Žena vypadá, že si zvykla na to, že sex máme opravdu pouze když ho chce ona, podobně jak jsem viděl, že tady jinde psala paní Vernovka o svém známém, že je trvale zamknutý a sex s manželkou má, jenom když ona chce, jinak nemá nic. Já si do loňska honil a i žena se dřív nechala uprosit, že mě udělala rukou. Letos v lednu, jak jsem se jí odevzdal, mi ale otevřeně řekla, že se jí moje masturbace nelíbí a nelíbí se jí dělat mi to rukou, vlastně se jí nelíbí dělat mi to jakkoli jinak než klasickým sexem, takže to prostě dělat přestala a já nic než klasický sex nemám. Ode mě se to ženě líbí kromě klasiky hodně i pusou a prsty a naučila se si o to napřímo říct. Několikrát si sama jenom tak ve volné chvíli řekla o sex, to z minulosti moc nepamatuju, já se samozřejmě nabízím častěji a žena si zcela beze stresu a bez ohledu na moji frustraci řekne, jesli "ji mám přemlouvat" a pak z toho sex je, nebo že "nic nechce" a to znamená, že ji mám okamžitě nechat na pokoji - má v tomhle prostě svobodu a rozhodující slovo a vypadá, že je s tím takhle spokojená. I když se žena "nechá přemluvit", tak mě dráždí průpovídkami, že neví, jestli jí nebude stačit moje pusa a ruka a jestli mě vůbec odemkne - a pak mě často neodemkne. Když už mě odemkne, tak až potom, co se nejdřív udělá, chce to úplně klasicky, na misionáře, a chce, abych byl rychle - což vždycky jsem, a pak jdu hned znovu do klícky. Žena se přitom občas udělá podruhé, ale i když ne, tak jí prý stačí ten orgasmus, ke kterému jsem ji přivedl, než mě odemkla. Jak jsem tady opakovaně popisoval, udělat se takhle rychle jenom jednou mi nestačí, takže nadržený jsem prakticky pořád, i hned pár minut po výstřiku. O jakékoliv jiné uvolnění jsem si zatím škemrat nedovolil, hlavně proto, že vím, že by to ženu nebavilo a neužila by si to. Zároveň máme sex s mým výstřikem dost často na to, abych "nevychladl" - když jsem byl jednou zamknutý přes měsíc v kuse, tak od třetího týdne jsem si už zvyknul a byl víc v klidu, nejhorší je vždycky první týden po výstřiku, to jsem frustrovaný nejvíc - takže když mě takhle žena vystříká jednou za týden, drží mě tím trvale v tom nejhorším stavu, kdy toho stříkání nemám dost, ale zase od něj nemám pokoj na dost dlouho, abych od nej odvykl a zklidnil se :-) Užívám si pocit plných koulí a bezmoci, jsem poslušný, aktivní, nápomocný a ohleduplný.
Před pár dny jsem jí takhle dělal dobře rukou a ona přesně jak jsem teď popsal přemýšlela nahlas: "Pindík by mi taky udělal dobře, ale asi ho nakonec nebudu potřebovat..." - a nepotřebovala ho, udělala se mojí rukou a nechala mě zamknutého. Udělala se i takhle bez pindíka dost silně a hlasitě a když jsme se pak tulili k sobě, zeptala se: "Trpíš?" Šel jsem s pravdou ven: "Ano, a zrovna teď teda trpím docela hodně." A nasadil jsem co nejprosebnější pohled - kdyby mě teď odemkla, byl bych vážně vděčný jenom za erekci a krátké pohlazení. Ale ona se hned zeptala: "Jsi šťastný?" Lhát jsem nemohl, jsem takhle velice šťastný, jsem rád, že si mě drží zamknutého a šéfuje si mě. Takže žena zkonstatovala, že tedy bezva, jsme oba šťastní, a šla spokojeně spát - a já radši chvíli na to taky, jinak bych nadržeností ohlodal parkety v ložnici :-D

28

Jo a ještě něco: Minulý týden ženu naštvala nějaká drobnost, se kterou jsem neměl nic společného, ani jsem u toho nebyl - zavolala mi do práce a normálně mě seřvala. Večer jsme se pak o tom bavili doma a ona mi narovinu řekla, že ví, že jsem za to nemohl, ale že mě prostě použila jako hromosvod. Tohle dřív nedělala a už vůbec ne takhle otevřeně :-O Zeptal jsem se jí, jestli jí to pomohlo a jestli si tím ulevila, a ona na to, že jí to samozřejmě pomohlo velmi - takže ve výsledku jsme byli zase oba spokojení. Takže když bude mít moje paní špatnou náladu, tak nebudu jenom tak pro nic za nic dostávat výprasky, ale pro nic za nic dostanu vynadáno :-)

29

Ještě technický detail: Před asi dvěma měsíci jsem tady psal, že nemůžu nosit 40 mm kroužek, že je mi moc těsný a pokaždé mě podře. Tak teď jsem v něm už byl nepřetržitě 10 dní, musím sice víc a důsledně mazat, ale jsem v něm a funguje to :-) Jenom to všechno tam dole prostě potřebovalo svůj čas si zvyknout. 40 mm kroužek je tak těsný, že při pokusu o erekci se mi zaškrtí pindík i pytlík, zfialoví to a bolí to jak čert - takže to velice efektivně a drsně brání i jen částečné erekci, která jinak v 45 mm kroužku byla možná. Vyvléct se z toho samozřejmě nejde ani za nic, a teď po těch deseti dnech, když mě žena pustila na 5 minut z klícky se pořádně umýt (kroužek jsem nesundával, jenom klícku, a nebylo to nějak extra nutné, pindík je i se staženou předkožkou v pohodě, jak ji v klícce při sprchování proplachuju), tak když už ta klícka byla dole, udělal jsem si to zase těžší a zamkl jsem se po umytí do menší klícky - do Lockdownu, jako tady prodává Vojta. V něm už můj pindík nemůže vůbec, ale vůbec nic. U těla mi ho drží řetízek kolem boků, takže ani odtlačit nejde, prostě nejde fakt nic.
Žena se mě ptala, jestli takhle ještě den vydržím, tak jsem jí na to samozřejmě řekl, že vydržím tak dlouho, jak dlouho mě v tom nechá zamknutého :-)
Nadržený jsem pořád jak stepní koza a v koulích mi hučí, takže si držím pěsti :-)

30

nádhera
držím palečky

31

Když už jsem se zalogoval: Žena nějak neměla čas, jednou jsem jí udělal bez pindíka zamknutý, jeden večer jsme se nesešli s volnou chvílí a pak jí zase začaly její dny, které znamenají totální stopku, takže dneškem jsem týden v malém Lockdownu ve 40 mm kroužku a ještě minimálně další týden budu, v kuse. Pokud mě to nepodře brutálně do krve, tak bez milosti bez jediného odemknutí, hygiena probíhá v zamknuté klícce. Erekce není možná ani trošičku, po několika sekundách naběhnutí pindík i pytlík zfialoví a bolí jak blázen, takže erekce zase okamžitě opadne. Budí mě to ráno, kdy musím hned na WC, ale jinak je ten týden pindík nuceně úplně měkký a mrňavý, zmáčknutý v klícce. Vychytal jsem ho už ale i s předkožkou tak, že bez vzrušení v té klícce opravdu fungovat dokážu. Na sport je to dokonce lepší, menší klícka méně překáží. Dnes po běžeckém tréninku jsem ve sprše z klícky trochu ukápl, to je novinka. Užívám si bezmoci a frustrace, kdy pindík v klícce svrbí touhou se postavit, ale ani náznakem si to nedovolí. To podření mi myslím moc nehrozí, takže jsem zvědavý, jak budu ukapáat ten druhý týden uzamčení :-)
Zase se budu opakovat: Ještě před měsícem jsem myslel, že tuhle klícku dám do prodeje, protože jsem se do ní nemohl vejít :-)