26

Re: Tichošlápek: Lehké D/s po dvou dekádách vanilkového vztahu

No dobrý vývoj!
Tak pěkně rozmazluj svou Paní, ať ví, že Tvoje zamykání je i pro její dobro.
A ano - rozmazlování je i to, že zmizíš z očí, když chce mít klid sama pro sebe. Tohle je pro men těžké, ale pracuju na sobě.
Držím palce i palečky.

27

Medvídku, ano, nechat ji na pokoji je to nejtěžší, ale učím se :-) Jinak žena si to začíná lehce užívat, a samozřejmě po svém, trochu jinak, než jsem si představoval.
Teď bych řekl, že se nám to po těch zhruba osmi měsících začíná trochu usazovat a "normalizovat": Žena vypadá, že si zvykla na to, že sex máme opravdu pouze když ho chce ona, podobně jak jsem viděl, že tady jinde psala paní Vernovka o svém známém, že je trvale zamknutý a sex s manželkou má, jenom když ona chce, jinak nemá nic. Já si do loňska honil a i žena se dřív nechala uprosit, že mě udělala rukou. Letos v lednu, jak jsem se jí odevzdal, mi ale otevřeně řekla, že se jí moje masturbace nelíbí a nelíbí se jí dělat mi to rukou, vlastně se jí nelíbí dělat mi to jakkoli jinak než klasickým sexem, takže to prostě dělat přestala a já nic než klasický sex nemám. Ode mě se to ženě líbí kromě klasiky hodně i pusou a prsty a naučila se si o to napřímo říct. Několikrát si sama jenom tak ve volné chvíli řekla o sex, to z minulosti moc nepamatuju, já se samozřejmě nabízím častěji a žena si zcela beze stresu a bez ohledu na moji frustraci řekne, jesli "ji mám přemlouvat" a pak z toho sex je, nebo že "nic nechce" a to znamená, že ji mám okamžitě nechat na pokoji - má v tomhle prostě svobodu a rozhodující slovo a vypadá, že je s tím takhle spokojená. I když se žena "nechá přemluvit", tak mě dráždí průpovídkami, že neví, jestli jí nebude stačit moje pusa a ruka a jestli mě vůbec odemkne - a pak mě často neodemkne. Když už mě odemkne, tak až potom, co se nejdřív udělá, chce to úplně klasicky, na misionáře, a chce, abych byl rychle - což vždycky jsem, a pak jdu hned znovu do klícky. Žena se přitom občas udělá podruhé, ale i když ne, tak jí prý stačí ten orgasmus, ke kterému jsem ji přivedl, než mě odemkla. Jak jsem tady opakovaně popisoval, udělat se takhle rychle jenom jednou mi nestačí, takže nadržený jsem prakticky pořád, i hned pár minut po výstřiku. O jakékoliv jiné uvolnění jsem si zatím škemrat nedovolil, hlavně proto, že vím, že by to ženu nebavilo a neužila by si to. Zároveň máme sex s mým výstřikem dost často na to, abych "nevychladl" - když jsem byl jednou zamknutý přes měsíc v kuse, tak od třetího týdne jsem si už zvyknul a byl víc v klidu, nejhorší je vždycky první týden po výstřiku, to jsem frustrovaný nejvíc - takže když mě takhle žena vystříká jednou za týden, drží mě tím trvale v tom nejhorším stavu, kdy toho stříkání nemám dost, ale zase od něj nemám pokoj na dost dlouho, abych od nej odvykl a zklidnil se :-) Užívám si pocit plných koulí a bezmoci, jsem poslušný, aktivní, nápomocný a ohleduplný.
Před pár dny jsem jí takhle dělal dobře rukou a ona přesně jak jsem teď popsal přemýšlela nahlas: "Pindík by mi taky udělal dobře, ale asi ho nakonec nebudu potřebovat..." - a nepotřebovala ho, udělala se mojí rukou a nechala mě zamknutého. Udělala se i takhle bez pindíka dost silně a hlasitě a když jsme se pak tulili k sobě, zeptala se: "Trpíš?" Šel jsem s pravdou ven: "Ano, a zrovna teď teda trpím docela hodně." A nasadil jsem co nejprosebnější pohled - kdyby mě teď odemkla, byl bych vážně vděčný jenom za erekci a krátké pohlazení. Ale ona se hned zeptala: "Jsi šťastný?" Lhát jsem nemohl, jsem takhle velice šťastný, jsem rád, že si mě drží zamknutého a šéfuje si mě. Takže žena zkonstatovala, že tedy bezva, jsme oba šťastní, a šla spokojeně spát - a já radši chvíli na to taky, jinak bych nadržeností ohlodal parkety v ložnici :-D

28

Jo a ještě něco: Minulý týden ženu naštvala nějaká drobnost, se kterou jsem neměl nic společného, ani jsem u toho nebyl - zavolala mi do práce a normálně mě seřvala. Večer jsme se pak o tom bavili doma a ona mi narovinu řekla, že ví, že jsem za to nemohl, ale že mě prostě použila jako hromosvod. Tohle dřív nedělala a už vůbec ne takhle otevřeně :-O Zeptal jsem se jí, jestli jí to pomohlo a jestli si tím ulevila, a ona na to, že jí to samozřejmě pomohlo velmi - takže ve výsledku jsme byli zase oba spokojení. Takže když bude mít moje paní špatnou náladu, tak nebudu jenom tak pro nic za nic dostávat výprasky, ale pro nic za nic dostanu vynadáno :-)

29

Ještě technický detail: Před asi dvěma měsíci jsem tady psal, že nemůžu nosit 40 mm kroužek, že je mi moc těsný a pokaždé mě podře. Tak teď jsem v něm už byl nepřetržitě 10 dní, musím sice víc a důsledně mazat, ale jsem v něm a funguje to :-) Jenom to všechno tam dole prostě potřebovalo svůj čas si zvyknout. 40 mm kroužek je tak těsný, že při pokusu o erekci se mi zaškrtí pindík i pytlík, zfialoví to a bolí to jak čert - takže to velice efektivně a drsně brání i jen částečné erekci, která jinak v 45 mm kroužku byla možná. Vyvléct se z toho samozřejmě nejde ani za nic, a teď po těch deseti dnech, když mě žena pustila na 5 minut z klícky se pořádně umýt (kroužek jsem nesundával, jenom klícku, a nebylo to nějak extra nutné, pindík je i se staženou předkožkou v pohodě, jak ji v klícce při sprchování proplachuju), tak když už ta klícka byla dole, udělal jsem si to zase těžší a zamkl jsem se po umytí do menší klícky - do Lockdownu, jako tady prodává Vojta. V něm už můj pindík nemůže vůbec, ale vůbec nic. U těla mi ho drží řetízek kolem boků, takže ani odtlačit nejde, prostě nejde fakt nic.
Žena se mě ptala, jestli takhle ještě den vydržím, tak jsem jí na to samozřejmě řekl, že vydržím tak dlouho, jak dlouho mě v tom nechá zamknutého :-)
Nadržený jsem pořád jak stepní koza a v koulích mi hučí, takže si držím pěsti :-)

30

nádhera
držím palečky

31

Když už jsem se zalogoval: Žena nějak neměla čas, jednou jsem jí udělal bez pindíka zamknutý, jeden večer jsme se nesešli s volnou chvílí a pak jí zase začaly její dny, které znamenají totální stopku, takže dneškem jsem týden v malém Lockdownu ve 40 mm kroužku a ještě minimálně další týden budu, v kuse. Pokud mě to nepodře brutálně do krve, tak bez milosti bez jediného odemknutí, hygiena probíhá v zamknuté klícce. Erekce není možná ani trošičku, po několika sekundách naběhnutí pindík i pytlík zfialoví a bolí jak blázen, takže erekce zase okamžitě opadne. Budí mě to ráno, kdy musím hned na WC, ale jinak je ten týden pindík nuceně úplně měkký a mrňavý, zmáčknutý v klícce. Vychytal jsem ho už ale i s předkožkou tak, že bez vzrušení v té klícce opravdu fungovat dokážu. Na sport je to dokonce lepší, menší klícka méně překáží. Dnes po běžeckém tréninku jsem ve sprše z klícky trochu ukápl, to je novinka. Užívám si bezmoci a frustrace, kdy pindík v klícce svrbí touhou se postavit, ale ani náznakem si to nedovolí. To podření mi myslím moc nehrozí, takže jsem zvědavý, jak budu ukapáat ten druhý týden uzamčení :-)
Zase se budu opakovat: Ještě před měsícem jsem myslel, že tuhle klícku dám do prodeje, protože jsem se do ní nemohl vejít :-)

32

Takže manželka se po své periodě, hned jak mohla, nechala obsloužit pusou a vibrátorem a uspokojila se tak rychle, že mě nestihla odemknout. Pak měla pracovní akci až do noci, pak bylo moc práce a dnes odjíždíme na nabitý víkend pryč a tam mě určitě taky neodemkne, takže po návratu budu skoro měsíc zamknutý, z toho poslední 3 týdny v malé Lockdown klícce se 40 mm kroužkem v kuse bez jediného odemknutí. Nikde ze mě nic nekape, jenom jsem nadržený až hrůza, koule tlačí a pindík svrbí a celé je to takovým zvláštním způsobem příjemné, i když frustrující :-)

Jinak od léta dost sportuji, zhubnul jsem (žena byla vždycky na štíhlé až hubené chlapy) a pořád naplno makám v domácnosti, takže na nějaké velké trpění, že se pindík nemůže postavit, ani není moc čas :-D

33

Tak se zase hlásím: S malou klíckou a 40 mm kroužkem to šlo docela dobře, jenom mě to častěji budilo v noci. Byl jsem bez jakékoliv akce přesně měsíc, a v té malé klícce strávil bez odemčení v jednom kuse přesně 3 týdny. Ke konci už mě to ale začínalo tlačit a kroužek dřít i bez erekce, a zrovna přesně po tom měsíci byla volná chvilka ráno před cestou do práce, kdy jsem ženu začal mazlit, v podstatě bez konkrétního cíle... no, konkrétně jsem přece jen myslel, že ji udělám pusou. Ona se ale rychle rozparádila a řekla hned zkraje, že chce pindíka - skočil jsem pro "trezorek", žena mě odemkla, sama si mě nastavila a navedla, já párkrát přirazil a vystříkl jsem. Byl jsem hodně zklamaný, žena tvrdila, že si to užila i tak, ale prostě já byl moc rychle a ona vůbec. Pak hned zase pod zámek, opět 40 mm kroužek, ale klícku jsem si vzal zase tu delší, ta je přece jenom dlouhodobě snesitelnější. Dnes je to pátý den, jsem zase strašně nadržený, od té poslední rychlovky pořád ještě zklamaný a připadám si úplně bezmocný. Pro příště z toho pro mě plyne poučení, že nesmím vyprovokovat sex v časovém presu, kdy není jisté, že ženu stihnu uspokojit dřív, než se začneme věnovat mně.

Jinak pořád stejně: žádné tresty, žádné bití, ale na klícku si žena zvykla a vypadá to, že to pro ni není jenom hra, prostě automaticky počítá s tím, že jsem vždy zamknutý. O víkendu jsme byli sportovat společně a já si nepředvídavě oblékl běžecké legíny a spodky tenčí než obvykle a klícka se přes ně trochu proznačovala. Žena se na mě mračila a stěžovala si, že je klícka vidět. Tak říkám, že při běhání mi tam stejně nikdo nekouká, že to snad tolik nevadí, a žena na to: "Ale já ti tam koukám a vadí to mně!" Nevěděl jsem, co s tím dělat, říkám jí "promiň, příště se obléknu jinak, aby to nebylo tak nápadné, jak jinak to mám řešit, budeš mě na sport odemykat?" - načež se ona ušklíbla a řekla ironcky "Ha. Ha. Ha. Tos uhod!" :-) Prostě nechat mě chviličku běhat nezamknutého vůbec nepřipadá v úvahu :-) Musím si své fungování pořešit tak, abych fungoval zamknutý v klícce, jinou možnost už nemám :-)

34

Ahoj. Doporučuji si stáhnout Apku s menstruačním kalendářem a psát si tam jak je na tom tvá Paní a pak budeš vědět i kdy na to bude mít největší chuť.  Jinak doporučuji si na netu najít , jak oddálit ejakulaci  a cvičit to. Pak se hned neuděláš a Paní uspokojíš. Sice ty zase budeš myslet na něco jiného , ale hlavní je Tvá Paní. Jinak ti moc fandím.

35

Ahoj Víte, díky :-)
Na menstruaci nemám přímo appku, ale vedu si Excel s kalendářem, kdy jsem zamknutý a kdy "co bylo", a ženinu menstruaci si tam značím taky - ohledně té jsme s ženou byli navzájem dost otevření už dřív, ještě než mě zamykala, nikdy to u nás nebylo tabu. Ale i s touhle znalostí právě vím, že žena sex nijak extra moc nepotřebuje :-) Na oddálení ejakulace jsem koukal, no uvidím. Při dalším odemknutí, až přijde, se bojím, že selžu naprosto fatálně. Protože:

Dnes jsou to už zase tři týdny, co jsem zamknutý - v kuse, bez jediného odemknutí a "vyvětrání". Žena měla v týdnu chuť, ale nedopadlo to kvůli nachlazenému dítěti, teď si to nějak předáváme, do toho práce a život celkově, tak jsem zvědav, kdy to zase vyjde. Měl jsem už na ten večer pečlivě připravenou hračku, olejíček, svíčku pro romantickou atmosféru, plánoval jsem, jak nebudu spěchat a nechám ji si to celé vychutnat, jak ji hezky uspokojím, než mě do sebe pustí a zase řekne "už se udělej", nemohl jsem se dočkat - a pak žena hned odpoledne prohlásila, že je unavená, že půjde brzy spát, že chce jenom čaj s medem k posteli a ať se postarám o všechno já, aby ona měla klid. Takže jsem vše splnil na 100% a sám zůstal zamknutý a frustrovaný, jak to má být :-D

Tenhle týden celkově prožívám zase něco nového, co se mi ještě nestalo: Pindík je naprosto zoufalý, denně se snaží postavit, svrbí, koule mě tlačí jako nikdy... Dřív, i když jsem byl zamknutý přes 6 týdnů, jsem sice svoji abstinenci cítil, ale ne takhle, teď jsem opravdu frustrovaný a zoufalý. Hrozně rád bych si pindíka postavil, promnul, trochu ho pohonil, prostě se mi zastesklo po těch časech, kdy jsem to takhle dělal denně. Na začátku, když jsem ženě dal klíčky od klícky, jsem nechtěl, aby mě pustila moc brzy, aby mě nechala si to uzamčení a nadrženost užívat dost dlouho - teď to teprve začíná být "to pravé", protože teď už mám pocit, že mi to stačilo, chci okamžitě ven, chci plnou erekci a chci stříkat, hrozně moc chci honit a stříkat - a nemůžu nic a jsem opravdu zoufalý, to je to nejpřesnější slovo, které můj aktuální stav vystihuje :-)

Užívám si cudnost dál, ale teď si ji "užívám" opravdu naplno a navážno s tím, že zcela upřímně chci ven, ale žena tak jako dřív říká "dneska nic nebude" - jenom pro mě to teď zní o dost jinak než před tím posledním orgasmem, kdy jsem takhle zoufalý nebyl. Klícka se z víceméně "hračky", kterou žena dřív nebo později sundá, stačí chvilku počkat a nic se neděje, se mění na opravdové seriózní vězení, na pouto, které mi nedovolí ani erekci, když po ní toužím, ani na chviličku mi nepovolí a nedá mi pauzu, stala se opravdovým nemilosrdným nástrojem mého spoutání, ponížení a odevzdání se své ženě. Teprve teď to na mě začíná naplno doléhat.

36

Ahoj. Rozumím a moc vám držím palce. U nás se taky zdravotně nedaří.

37

Ve čtvrtek se podařilo uložit dítě včas, žena se šla vykoupat a nařídila mi, že jak malý usne, mám za ní přijít a umýt jí záda - to je signál, že chce, abych se jí pak věnoval dál i jinde než na zádech. Když si pak nahá čistila u umyvadla zuby, klekl jsem si za ní a začal jí líbat zadek. Spokojeně zamručela a udělala něco, co ještě nikdy: pořádně ho na mě vystrčila. Na anální hrátky nikdy nebyla a nic jsme ani nezkusili, teď jsem jí zabořil obličej mezi půlky a lehce jí olízl - zavrněla a začala na mě zadkem přirážet. Tak jsem lízal, jak jsem mohl, pak si dočistila zuby a prohlásila, že jdeme do ložnice, protože do koupelny jsem si určitě nepřinesl klíček, a to měla pravdu. V ložnici pak už klasicky "jako vždy", lehla si na záda, uvolnila se a nechala se ode mě obsloužit pusou. Klíček v trubičce se zámkem na otisk jsem jí podat stihl, popadnout její oblíbený vibrátor taky, zapálit svíčku už ne :-)
Zatímco se žena prací mého jazyka a úst pomalu blížila orgasmu, odjistila klíček od mé klícky a zacinkala s ním. "Už se mám odemknout?" vykoukl jsem od jejího klína. "Ještě ne, ještě se mi to líbí takhle." Pokračoval jsem, pak řekla, že "už chce něco dovnitř" a já jí tam okamžitě šoupl ten připravený vibrátor. Překvapením vydechla a bylo vidět, jak se jí to líbí. "Ty riskuješ, miláčku! Co když se udělám s ním? Pak už budu chtít spát a na tebe se nedostane. A chci ho hlouběji!" Natlačil jsem do ní vibrátor naplno a přirážel v jejím rytmu - udělala se samozřejmě během krátké chvilky. Když se vydýchala, tak říká: "Já jsem to myslela vážně, že riskuješ, teď jsem spokojená tak, že už nemám chuť si s tebou hrát, budeš muset počkat do příště." - "Tak jsem holt zariskoval, mně se ale hrozně líbilo, jak si to užíváš, a chtěl jsem, aby ses udělala první. Mám strach, že se mnou bys to nestihla, byl bych hrozně rychle." - "Mně se to líbí, že se uděláš hned." Tím mě docela překvapila. "Ale já bych dneska zvládl fakt jenom tři sekundy, kdybys mě odemknula, nestihla by ses udělat." - "Však mě uděláš jindy, jako se třeba stalo teď..." - "To mě nenapadlo, přijde mi lepší, když se nejdřív uděláš ty." - "To mi samozřejmě nevadí...  Každopádně na tebe už dnes po tomhle opravdu nedojde." - "To já zase zvládnu, taky jsem ti v týdnu jednou odmlouval a měla bys mě za trest nechat čekat." - "Hm, vidíš, já na tu dominanci tolik nejsem, vůbec mě to nenapadlo. Ale teď už se teda zařídím podle sebe, fakt se mi už nic nechce. Dáme klíček zpátky do trubičky." - "Dáš ho tam ty, prosím? Můžu se dívat?" Žena pomalu a pečlivě zasunula a zacvakla klíček od mé klícky zpátky do trubičky, ze které bez otisku jejího prstu nejde vytáhnout, ještě jsme se objali, chvilku si povídali a pak šli spát.

V pondělí proběhlo něco podobného, začali jsme znovu v koupelně poté, co dítě usnulo, jenom jsem měl připraveného většího uměláka. Žena byla opět lehce překvapená, ale chtěla, abych jí *čímkoliv* okamžitě ojel tak moc, že si na klíček od mého pindíka tentokrát ani nevzpomněla. Po akci jsem se jí přiznal, jak jsem nadržený, ale že právě proto by mé submisivní já chtělo, aby se mi žena vysmála a nechala mě zamknutého na zbytek roku, že mě ta představa šíleně vzrušuje...

!!! --- --- --- !!!

Na to mi ale žena řekla, že chce v sobě můj opravdový živý pindík a tak dlouho bez něj jenom s uměláky rozhodně zůstat nehodlá, že mám prostě smůlu a vytáhne si mě z klícky dřív, nejspíš už v úterý. Žena si mě bude odemykat, když mě bude chtít mít v sobě a nikdy jindy, takže nebude žádné honění rukou ani kouření, nic z toho nedělá ráda, ale ráda se nechá uspokojit klasicky, jak se jí to líbí, opravdovým penisem - na tu krátkou chvilku, než se neudržím, jak řekla, že se jí to taky líbí, žádné oddalování...

- Takže ve výsledku dospíváme do stavu, kdy jsem zamknutý, sex není vůbec podle mých představ, ale výhradně podle toho, jak to vyhovuje mojí ženě - vlastně jsem odemykaný příliš často, ale hrátky jsou pak zase příliš krátké a po výstřiku za pár sekund jdu zase hned do klícky. Vůbec to není, jak bych chtěl já, ale pouze jak to vyhovuje mojí ženě.

To celé s hromadou práce v domácnosti pro mě k tomu a s nesexuálním obsluhováním mé ženy v takové míře, že bych na pidníka v klícce opravdu na celou tu dobu v uzamčení, kdy ho žena nepotřebuje, mohl sám taky zapomenout. A s přísnou kontrolou veškerých mých útrat, byť sebemenších. Většina věcí, co kupuji, dává takový smysl a je užitečná, že mi toho žena nakonec dost dovolí, ale i tak je pro mě stále vzrušující muset jí poprosit o dovolení - a ženu to viditelně neomrzelo a vždy se mnou seriózně probere, jestli ten nákup je opravdu potřeba.
To je po stránce cudnosti a FLR vlastně super, ne? :-) Je to rozhodně mnohem víc, než jsem si v lednu, kdy jsme s mým podřízením své ženě začali, představoval... je to opravdu podle Ní bez ohledu na to, jak se to líbí mně, já to můžu jenom přijmout a poslušně se podřídit - což jsem v tom lednu slíbil, že udělám.
Tak, teď zase cítím, jak teču, jenom když tohle sepisuju :-)

38

Ahoj. Za mne to zní skvěle. Pokaždé, když udělám Paní umělákem, pusou nebo rukou a sám zůstanu v kleci, jsem šťastný  a ještě víc nadržený. Za mne největší frustrace je , když jí musím prcat penisem a nesmím se udělat. Ale u tebe to vypadá, že se to vyvíjí dobrým směrem. Chápu, že by jsi všeho chtěl víc a častěji, ale to tak asi nebude. Raduje se z každého krásného společného sexu. A jaké hračky jsi na Paní použil?

39

Ahoj Víte :-)
Jo, je to skvělé, děkuji! Nevím, jestli je to z toho mého detailního popisu úplně 100% poznat - chtěl jsem po ženě, aby na mě byla "zlá", aby byla sobecká a zařídila si tyhle věci tak, aby vyhovovaly jí bez ohledu na mě, mojí touhou je se jí podřídit a přizpůsobit. Na začátku se v tom lednu trochu zlobila, že jí to říkám dost pozdě :-) a že neví, jestli to vlastně dokáže - a já teď zjišťuju, že to tak po menších krůčcích vlastně dokázala :-) Ne že bych jí před tím nějak znatelněji omezoval nebo odporoval, spíš jsme si to teď tak nějak udělali "oficiální", udělali pár kroků už daným směrem a nastavili právě jenom podrobnější pravidla. Kromě té mojí předchozí masturbace, to byla naopak na mojí straně velmi radikální změna :-)

Sám jsem si představoval, že mě žena bude nechávat zamknutého několik měsíců v kuse a pak mě sváže a bude dráždit ke zničenému orgasmu, že mě třeba během půl hodiny nebo hodiny nechá vytéct, a zase mě zamkne - tak to se dít nebude, ale to nevadí.
V podstatě každou druhou akci zůstávám v klícce a uspokojuji ženu pusou nebo hračkou a sám zůstávám zamknutý, to není tak špatné skóre, a jak jsem psal - dokud to ženě takhle vyhovuje a je po jejím, tak jsem šťastný.
Když ji uspokojím zamknutý, tak moje nadrženost opadne, hned po jejím orgasmu zažívám vlnu štěstí a úlevy, i když jsem sám pořád zamknutý. Nardžený jsem víc ve dnech, kdy nic není a úplně nejvíc, když je na mě žena ostřejší a něco mi natvrdo rozkáže, vůbec to nemusí být sexuální povahy. Třeba když na mě štěkne, jestli jsem neslyšel, že mi doprala pračka, ať se o to jdu postarat, to jdu k té pračce fakt s natlakovanou klíckou :-) Když ženu zamknutý uspokojuji, tak mi to v klícce takhle nenaběhne.
Zase v tom běžném provozu se mnou nezametá nějak často, jenom když má náladu, a aby to nevidělo dítě.

K hračkám: Používáme převážně jeden menší vibrátor se špičkou lehce zahnutou k dosažení G-bodu, a ten větší, co jsem vytáhl teď naposledy, je prostě realistický umělák z měkkého materiálu, ale fakt docela velký. Na něj už žena musí mít náladu a chuť, na ten se dostane jenom vzácně. A jinak je to všechno čistě na mně, žádné složitosti ani extrémy :-)
Strap-on jsem navrhoval, ale o něm žena nechce ani slyšet, ona chce ten opravdový.

40

Super. Tak držím palce.

41

Třeba StrapOn přinese Ježíšek.

42

Víte, strap-on určitě nebude ani od Ježíška, už jsme se o tom s ženou bavili. Chce klasiku, bude po jejím :-)

Jinak jsem se zalogoval, abych napsal, že v to úterý mě nakonec neodemkla a pak dostala zase své dny, takže mám týden distanc - dnes jsem zamknutý 33 dní v kuse bez jediného odemknutí, hygienu mám zvládnutou v zamknuté klícce, žena se nemusí starat vůbec o nic. Jsem pořád naplno nadržený, cítím koule, jak jsou plné, ale nikde nic netče, všechno je v klidu, i pindík teď po tom měsíci přestává cokoliv zkoušet a i ranní erekce jsou výrazně slabší a kratší. Přes den teď o něm opravdu přestávám vědět a můžu se po práci soustředit na podstrojování ženě a práce v domácnosti.

Viděl jsem pár "chastity captions", kde žena říká zamknutému muži, že jí baví znemožnit mu nejen orgasmy, ale i erekce, případně "nemyslím, že by ses měl bát, jestli ti dovolím se udělat - měl by ses bát, jestli ti vůbec dovolím si ho postavit" a uvědomil si, že tyhle captions, které mě dřív moc nebraly, mě teď silně vzrušují (přitom u nich v klícce erekci nemám) - holt není nad vlastní zkušenost :-)

43

Chtěl jsem vyzkoušet ještě jednu klícku - zahnutou nerez trubičku bez děr a jenom s jedním kruhovým otvorem na močení na konci, aby se v uzamčení nedalo jakkoliv ani na sebeslabší dotek dostat k penisu, jako to jde u drátové klícky. Jednak mi to znemožní byť jen letmý dotyk na předkožce, který mě po dvou a více týdnech v uzamčení dokáže vzrušit, a vyřeší to občasné skřípnutí o prádlo, když kůže vykoukne skrz mřížku klícky ven - to občas zazlobí při sportu nebo v autě.
Nakupovat jsem už samozřejmě musel podle nových pravidel, tzn. poprosit o dovolení svou ženu, a ta mi nařídila, že mám klícku objednat na její jméno, že si balíček převezme sama a sama rozhodne, kdy mě do té klícky zamkne. Jak jsem byl nadšený asi nemusím popisovat :-)
Žena opravdu nikam nespěchá, nová klícka už je několik dní doma, žena si balíček s ní položila na poličku v ložnici a vůbec ho ještě nerozbalila. Jenom se mi hned první večer, co zase po svých dnech něco mohla, nastavila, že chce "zkontrolovat, jestli je tam dole všechno v pořádku" - nevěřím si, že bych se tak moc zlepšil já, takže se jí to moje zamykání nejspíš přece jenom trochu líbí, protože vyvrcholila hodně rychle. To jí zase stačilo a nechává mě dál čekat, pořád jsem zamknutý v kuse od toho konce října, dnes je to přesně 6 týdnů - takže No Nut November mám nakonec splněný jaksi mimoděk, protože žena si mě prostě v jeho průběhu neměla chuť odmeknout a použít.

Tohle je pro mě nejtěžší - přiznat si, že žena má menší libido, nejen že nechce sex tak často, ale nechce o něm ani mluvit ani na něj myslet - ani v tom nastavení, že uspokojím já ji a nedostanu nic na oplátku. Mám pořád obavu, jestli se jí dostatečně věnuji a nezanedbávám ji, ale ona naopak potřebuje, abych ji nechal na pokoji a nesnažil se každé obejmutí a polibek "eskalovat". V tomhle se náš vztah oproti 100% vanilkové minulosti změnil, zpetně teď vidím, že žena mi často udělala dobře, protože jsem chtěl já, aniž by ona měla zájem. Vlastně ta klasická patriarchální vanilkovost znamenala, že žena je mi podřízená. Myslel jsem si, že jsem vůči ní hodně ohleduplný a že spolu jednáme jako rovný s rovným (což jsem třeba u svých rodičů neviděl), ale stejně to tam nějak bylo. Teď už žena nemá problém mě v naprostém klidu, ale natvrdo a sebevědomě odmítnout a říct mi, že chce mít klid - aniž by to znamenalo, že je mezi námi nějaký problém. Nebo aspoň mně připadá, že není problém :-) Žena mi od letoška přijde sebevědomější v životě obecně, nejen v ložnici. Ani tam z ní není domina z povídek, ale to, jak si v klidu a s úsměvem říká, co chce a pak mě s úsměvem pošle se zase zamknout, to je opravdu nové. Když už si chce hrát, užívá si to mnohem víc než dřív, ale mnohem častěji také odpočívá a nechvává si svůj klid. Se všemi starostmi o dítě a život celkově samozřejmě naprosto zaslouženě a jsem rád, že se té možnosti chopila. Jak tady píšu pořád dokola, dokud je ona takhle spokojená a chce to takhle...

Teď začíná vánoční shon, shánění posledních dárků, besídky, firemní večírky, dítě nás pořád hodně potřebuje a po jeho uložení se s ženou často nesejdeme, než usne, přes svátky budeme u tchýně a musím vymyslet program, aby se dítě nenudilo a povozit ho s ženou na výlety, takže tam mezi mnou ženou po intimní stránce rozhodně nedojde k ničemu (no, možná k tichému orálku, ale odemykat mě nebude :-) ) - takže mi z toho pomalu začíná vycházet, že mě žena letos přivede maximálně ještě k jednomu orgasmu - a jestli ne, tak z toho bude rekord jak do délky doby bez výstřiku, tak i bez erekce a bez odemknutí klícky. Ale to není důležité a není to cílem, to píšu jenom proto, že mě baví čísla :-)

Pročítal jsem si tady příběhy jiných a přijde mi, že se tady strašně vykecávám :-) Takový RudaM byl bez orgasmu několik měsíců v kuse a vůbec kolem toho nedělal takové divadlo, jeho poslední zmínka, bohužel už staršího data, je o tom, že slaví dvoustý den v uzamčení - a zvládl to popsat v několika málo příspěvcích :-)

44

Ahoj. Klidně se rozepiš. Rád to čtu. A i tobě to pomůže vytříbit si myšlenky. Co se týká klece, která nedovolí žádná kontakt, tak doporučuji Captor (raději kratší). Je to masivní kov a velice dobře tvarovaný , skvěle brání erekci a trubka vede i pod kůži do břicha a dobře drží. Navíc se dají použít oba druhy zámků. Jinak tvá Paní se role ujala skvěle a u žen libido stoupá až k padesátce, zatímco mužům klesá.  U nás jsou potřeby mé Paní často nárazové a pak se utrhne z řetězu a proprcá měsíc a pak zase nic. Ale jsou v tom i nemoci, trable v práci atd. Těším se na nové zážitky.

45

Žena má menší libido = pokud nebere nějakou hormonální  antikoncepci, tak bohužel hodně dělá přistup Tebe jako jejího partnera. Především vůči vztahu k dětem - aktivní chlap je vždy sexy chlap :-)

46

Ahoj Víte,
jasně, já se neudržím a zase sem něco vyleju :-) Určitě mi to psaní pomáhá "držet kurz" a dívat se, jak postupujeme.
Na Captor jsem myslel, třeba na něj dojde, zatím jsem ale objednal klícku, na kterou bude jednodušší uchytit ten řetízek kolem pasu, ten při nošení jakékoliv klícky dělá opravdu hodně a bez něj už být nechci.
Nakonec mě žena o víkendu odemkla a udělala. Teda, nejdřív jsem dvakrát udělal já ji, byl jsem odemknutý, ale do sebe mě nepustila, prý jí to stačilo tím ostatním, co jsem na ní použil. Nařídila mi ale postavit se na všechny čtyři nad ní, ona ležela na zádech pode mnou, chytla si mě do rukou a vyhonila si mě na břicho :-O
Dost mě to překvapilo, protože takhle mě uspokojovala v minulosti a co jsem letos zamknutý, tak mě vůbec rukou nedělala, tohle bylo letos poprvé.
Ještě víc mě překvapilo, že se mi to nijak zvlášť nelíbilo a následující dva dny jsem měl dost mizernou náladu. V tom okamžiku jsem si nedovolil jí jakkoliv směrovat, co má dělat, ale budu to s ní muset probrat - nevím, jestli mi chtěla udělat radost kvůli mně, to by pak byla zbytečná snaha. Jestli řekne, že mě opravdu sama chtěla vydojit do dna, tak nemám co namítat a budu to snášet. Osobně bych ale byl radši, kdyby mě nechala zamknutého, pokud nepotřebovala můj pindík ke svému uspokojení.
Tu novou klícku mi řekla, že mi "samozřejmě" nasadí až na Vánoce jako dárek, tak jsem napjatý a těším se :-) Pak uvidíme, doufám, že bude fungovat, jak si od ní slibuju.

Weleno,
jakou aktivitu směrem k dětem myslíš? Starat se o ně nebo je i bavit? On je synek celkem náročný, ale dovolím si tvrdit, že se mu věnuju opravdu hodně po všech stránkách. Vyprovázení do školy, na kroužky, vyzvedávání, svačiny, organizace, to všechno je z drtivé většiny na mně; hrajeme si spolu taky - chtěl bych na něj samozřejmě mít víc času, ale co vidím ve svém okolí, málokterý táta se svému dítěti věnuje stejně intenzivně a vůbec nikdo v mém okolí neprovozuje svůj koníček v časech, které vůbec nezasahují do společného času s rodinou. Já sportuju, abych se udržel fit po fyzické i mentální stránce, a dělám to tak, že pokud nesportujeme společně se synkem nebo celá rodina, tak si to vyřídím v časech, kdy je dítě ve škole a žena v práci, nebo brzy ráno ještě než se oba vzbudí. Jiní tátové třeba jdou aspoň jednou za týden s kamarády na fotbal, já ne, chápeš.

Jinak žena se se mnou pokaždé ráda pomazlí a co jsem letos zhubnul, tak u toho slastně mručí a dává najevo, že je ze mě opravdu nadšená, nepřijde mi, že bych pro ni nebyl atraktivní. Jenom ona prostě nepotřebuje, aby každé pomazlení skončilo plným sexem, při kterém rozložíme nějaký nábytek a vzbudíme sousedy :-) Slyšels o asexuálních ženách? Ta moje si taky díky mně udělá dost času sama na sebe, čte si, něco si zahraje, má čas odpočívat. Jsme oba introverti a každý potřebujeme i nějaký čas sami pro sebe. Pasivní určitě nejsem.

47

Ahoj. Co se týká toho vyhonění, tak u nás jsme taky časem na mé uspokojení zapomněli a když jsem se pak udělal. Tedy když jsem Paní prcal zamčený s připínákem, tak jsem byl tak vzrušený, že jsem jí přestal poslouchat, chytil jí za ramena v misionáři a prcal jí jak o život. A u toho jsem vytekl přes klec. Úplně to orgasmus nebyl, ale bylo to skvělé. Paní se mi smála, že jsem se udělal v ní, ale ne do ní. Nadržený jsem zůstal. Nebo když jsem jí prcal, bez klece, tak jsem se nesměl udělat, ale když to na mě šlo, tak jsem ho vyndal a bez dotyku ho nechal vytéct. Pak jsem mohl pokračovat a už jsem se neudělal a zůstal nadržený. Plný orgasmus tě zbaví toho napětí a touhy.

48

Tichošlápek

Myslím přesně to co děláš a jak to děláš. Jseš prostě skvělý táta, nevím zda je to syn vlastní či nevlastní, to je absolutně jedno. Já mám nevlastní děti a zjistil jsem po roce, že táta není ten co zplodil, ale ten co se stará. A tohle co děláš, ženy vnímají.
Podle popisku bych tipoval, že běháš (ještě mě napadá fitko) a tohle se taky počítá.

Nicméně Ti musím dát za pravdu, omlouvám se, asi jsem to napsal agresivně. Já mám už ženu po 40tce a taky vnímám, že někdy se chce jen mazlit a žádný sex a z toho zase to na ni přijde a chce hopsat. Jen prostě ... než ji dostanu k vrcholu, tak to chce taky přípravu a proces.
A žena se nejlépe udělá, když jsem zamčený, protože to se věnuji opravdu jí. Na 100 %.

Vít

Nesouhlasím tak úplně s poslední větou, záleží na tom, jak moc máš vysokou hladinu přírodního tesťáku. Já třeba chodím do fitka, jedu silový trénink a NESYPU !!!
A potom ... jeden orgasmus mi opravdu nestačí, nicméně je pravdou, že ta touha částečně klesne, ale nespadne na nulu.

Kolik a zda budu mít orgasmy, rozhodne ta moje dle mé šikovnosti :-)
Prvně Dáma, potom Já :-)

Takhle to máme prakticky nastavené už od začátku našeho vztahu ...

49

Ahoj pánové, děkuji za odpovědi!

Víte, žena mě právě chtěla vyhonit do dna, jenže jsem jí to dostatenčně nevysvětlil a ona si myslela, že mě tím jedním plným orgasmem komplet vyprázdní. Byl nezvykle silný a trval dlouho, to ano, ale jak jsem tady psal dřív, jeden mi nestačí :-) Následující dva dny jsem prožíval něco, co ještě nikdy - ta nadrženost byla strašná, nepříjemná a nedala se ignorovat. Vážně to vůbec nebylo hezké. Vlastně by se to na mě příště dalo použít jako seriózní trest, to jsou paradoxy :-) Vůbec se mi to nelíbilo, ani tím subíkovským způsobem, radši bych dostal pořádný výprask než tohle. Musím si to s ní vyjasnit, tohle jsme neprobrali, protože žena se těmihle mými detaily nechce zatěžovat - tohle jí ale fakt říct musím. Aby případně věděla, za co mě tedy přístě takhle vyhonit :-D

Weleno, díky, taky jsem to mohl za sebe napsat trochu klidněji :-) Je to tak, běhám a jezdím na kole, silové cvičení mám jenom jako doplněk a kompenzaci. Víc jsem doma cvičil při tom hubnutí, aby to trochu vypadalo, žena je z výsledku nadšená. Synka se snažím vést taky ke sportu, ale on je dost paličák po mámě :-) Je vlastní, jsme s ženou přes dvacet let a před ní jsem moc ženských neměl (slovy: dvě), a hlavně to s nimi moc neuměl. I když atraktivní jsem pro ně asi byl ;-)
Jinak to máte s tvojí paní moc hezky nastavené, o tohle se právě taky snažím: Nejdřív je spokojená ona, hlavně po stránce zabezpečení domácnosti a takových těch všedních věcí, když je tohle v pořádku, tak má občas náladu na sex a poté, co je uspokojena ona, se sem tam můžu nějak při tom udělat i já, v podstatě jí to doteď nezajímalo, protože jsem vždycky stříkal hned, jak jsem párkrát přirazil a jí vyhovuje, že to nemusí řešit a o nic se starat. Občas se nechá obsloužit a neodemkne mě vůbec - a tak mi to vlastně vyhovuje nejvíc. Jinak když už má žena chuť a dovolí mi ji uspokojit, tak si to fakt užije, navenek víc než když byla mladší, a vyvrcholí docela rychle. V podstatě je pro mě víc práce dovést ji k vrcholu pomaleji, aby to trvalo déle, ale ona mi pak stejně řekne, že UŽ CHCE, a já vím, co dělat, aby ten orgasmus měla během chvilky. No a jak se vydýchá, tak dá nohy k sobě, řekne s úsměvem "zavřeno!" a dva týdny zase nechce nic a nesmím ji otravovat. Můžu jenom kmitat v domácnosti a se svými sexuálními fantaziemi ji vůbec neobtěžovat, aby po těch dvou týdnech nebo možná o pár dní dřív měla zase chuť :-) Mezitím se právě obejmeme a políbíme, to všechno normálně funguje, ale nesmím zkoušet nic víc. Ona si mě ohmatává, kde se jí líbí, ale vždycky mimo klícku, na tu sahat nechce.

50

Tichošlápek

Máte to taky hezky nastavené. Jste spolu dlouho, tak vztah má jinou dynamiku. A přesně jak píšeš, taky cítím, že po orgasmu jsem víc nadržený. Dneska jsme dopoledne měli hezké randíčko, tak jsme si taky užili.

Pro nás pás cudnosti je jakýmsi zážitkem a zpestřením sexu, který se už změnil v určitou pravidelnost.
V našem vztahu je pásem cudnosti “malý byt s dětmi”, protože tady ten klid nemáme, pokud nejsou u prarodičů a to soukromí na sex je minimální.
Paradoxně je jednodušší ji udělat pod peřinou nenapadne než mě.

Já osobně chodím do fitka cvičit a to opravdu s nadržeností dělá divy, za sebe 3-4 dny a jsem jak králík. Těžký silový tréninky fakt dělají hodně, kdežto kardio mám pocit, že tu touhu bere.

Jinak bavili jste se s ženou o snech ?? Žena chce zkusit trojku nebo jinou ženu a já budu u toho zamčený, jen ani jeden na to zatím nejsme ještě připraveni.
Ale ta představa … uaaa