51

Re: Tichošlápek: Lehké D/s po dvou dekádách vanilkového vztahu

Weleno,
jasně, jsme na tom přece jenom jinak :-) U nás je dítě kazišuk, co si budeme namlouvat, ale v minulosti právě, když nám s ženou nevyšla chvíle na sex, tak jsem se na chvilku zašil nebo počkal, až budou oba v noci spát, a vyhonil jsem se sám. Roky jsem se tomu snažil bránit, ale tím, jak jsme měli vztah nastavený dřív, jsem neměl motivaci a neudržel se. V tomhle je pro mě klícka opravdu velká pomoc, teď jak jsem v ní byl 45 dní v kuse, tak bez klícky bych na sebe nesahat rozhodně nevydržel a erekcím bych zabránit nedokázal. Takhle jsem opravdu neměl za celou dobu ani jednu a ty pocity jsou pak samozřejmě úplně jiné. Žena v podstatě vypadá, že si na to, že jsem v klícce, ještě úplně nezvykla, ale dobře vidí, jak klícka funguje a proto si hlídá, abych v ní byl opravdu pořád zamknutý. Nevím, jak s testosteronem, jsem od dětství vytrvalostní typ, ale nadržený bývám právě i po jízdě na kole nebo běhu, sport mě prostě rozpumpuje a je to :-) I když si dám tvrdší trénink a vyčerpám se při něm, tak jsem v klidu jenom než se dokážu znovu postavit na nohy, pak je to sexuální puzení o to silnější :-) Díky klícce se ale rychle zklidním. Teď mi po třech dnech během dneška konečně odezněla ta frustrace z toho vyhonění a už mám zase "plno". Večer když synek usnul, jsem ženu zase zkoušel, ale jak jsem psal - nemá teď vůbec zájem, šla spokojeně spát. Mně se navalila práce, tak to ještě v noci dodělávám, v pauze se vypisuju a pak to balím taky. Jinak přesně jak píšeš, když jsme byli na návštěvě u tchýně, tak jsem zamknutý v noci zvládl potichoučku uspokojit ženu, sama si mě beze slova zatáhla pod peřinu a jenom mi posunkem ukázala, že nesmím ani pípnout - mě v té situaci odemykat bylo naprosto mimo možnosti - ta situace mě hrozně bavila a vzrušovala.

O snech se s ženou musím bavit opatrně, je to hlavně ona, kdo není připravený - už jsme si vyjasnili, že mě nebude bít, i když já po výprasku od ní toužím, jí se to prostě příčí. Zatím co jsem se jí ptal, co by chtěla, abych jí splnil, tak je ta starost o domácnost, jinak ona na nějaké experimentování a divočiny viditelně není :-) Zase se opakuju, nastavili jsme to tak, jak se to líbí jí, není to nic, u čeho by přihlížející červenali, ale třeba v létě u nás na chalupě byli na víkend známí a když viděli, jak kolem všeho lítám a starám se (aniž by to vypadalo jako bdsm dynamika, prostě jsem se staral o svoji rodinu i o hosty plus vychytával nějaké drobnosti kolem chalupy), tak ten známý měl chvilkama nevěřícný skelný pohled a jeho ženě normálně padala brada :-) Moje žena si prostě užívala to, že může v klidu sedět na sluníčku a nemusí se mnou (nebo dokonce sama místo mě) vařit.
Jinak mým snem aktuálně je, kdyby se žena spřátelila s nějakou zkušenou dominou, která by jí vysvětlila a názorně ukázala, jak se dá se subíkem mluvit a zacházet, a pořádně mě při tom mezi námi třemi ponížila (a klidně i spráskala), prostě aby žena viděla, jak si mě může srovnat do latě - ale to si právě myslím, že by na moji ženu bylo moc. Měl jsem letos na začátku s tím zamykáním pocit, že žena neví, co vlastně chce a jak daleko může zajít, ale vypadá to, že to ví docela přesně a nikam právě zacházet nechce :-) Spíš ji možná trochu vylekalo, když viděla, jak daleko bych se ochotně nechal zatáhnout já :-) Ale i bez toho poslušný, starostlivý a cudný manžel jí samozřejmě vyhovuje, a za to jsem rád.

52

Je potřeba si ze vztahu brát co potřebuješ a dávat co potřebuje Paní a to vám evidentně jde. Tak jen tak dál.

53

Tichošlápku, Váš poslední příspěvek, začínající Weleno, ...
mi připomněl knihu František z roku 2022, kde stejnojmenný hrdina řeší podobné dilema a pak také následky svého snění. Třeba by Vám mohla být inspirací. Recenze a ukázka je na Google Boks:
https://www.google.cz/books/edition/Fra … frontcover

54

Tichoslapku, prosim, jake pouzdro na otisk prstu pouzivate? At hledam jak hledam, nemuzu najit nic dostatecne maleho, vsechno jdou to velke neprakticke krabice. Muzes prosim prozradit kde jsi ho koupil?

55

Ahoj. Co u vás nového?

56

Ahoj Víte, ahoj všichni, přeji hezký celý rok 2025 s minimem orgasmů a maximem cudnosti :-)

U mě to začíná dost ztěžka, přes svátky jsem byl ještě zamknutý, byl jenom ten jeden orgasmus v prosinci, mezi svátky se žena nechala udělat umělákem, to jsem byl na tu chvilku z klícky - odemkla si mě, že mě bude potřebovat po tom umělákovi, ale pak se udělala dřív, než na mě došlo, tak na mě zvědavě koukala, jestli se zvládnu zamknout bez toho, že bych si s ní užil :-) Počkal jsem a povídal si s ní, než opadla erekce, a pak si znovu nasadil klícku, ženě se nejspíš líbilo mé sebeovládání, ale bylo málo světla na to, abych viděl s jistotou, jak se tváří :-)

Pak si mě žena odemkla první týden v lednu, že chce zase klasiku - tak ji dostala, k mojí radosti jsem vydržel, dokud nezačal orgasmus najíždět ženě, a pak když mi řekla, ať se udělám společně s ní, tak jsem to pustil a řvali jsme přitom oba :-) Byl jsem po té době opravdu hodně citlivý a cukalo to se mnou jako nikdy.
No a pak jsme se domluvili, že zůstanu odemknutý, protože pindík byl po těch posledních šesti a pak čtyřech týdnech v kuse v klícce (mezitím byl venku jenom dvakrát asi na 10 minut) docela zvalchovaný - i když jsem nic necítil a nic mi nevadilo, byl pod kroužkem i vstupním otvorem klícky dost otlačený a podřený, kůže na jeho spodní straně, jak byl pořád ohnutý dolů, byla zesláblá a zčervenalá, tak jsme ho nechali na pár dní "vydýchat". Teď je to čtvrtý den a v pořádku ještě úplně není, i když se lepší (musím ho mazat), na první dva dny bez klícky mi i otekla předkožka... nic dramatického, ale musel prostě na vzduch :-) Chci nechat na ženě, kdy půjdu zpátky pod zámek, beru to i jako test, jak moc jí to zamykání chytlo - pořád je zde možnost, že bude chtít, abych pro ni zůstal cudný bez zamykání.
V minulosti si několikrát při mazlení stěžovala, že jí moje klícka tlačí a že jí vadí, že nejsem okamžitě připravený, kdyby se jí něčeho zachtělo... Zase ale na sport mě odemykat nechtěla, tak sám nevím. Kdyby byla nerozhodná, rád jí poradím :-) ale byl bych zklamaný, kdymy mi řekla, že je jí to jedno a ať si to zařídím, jak se líbí mně... tak uvidíme, držte mi pěsti :-)

Když už píšu o zklamání: Ta nová plná klícka bez děr, co jsem se na ni těšil - po Novém roce jsem jí ženě připomněl, že jí má pořád u sebe a že samozřejmě nechci tlačit, ale že mě zajímá, kdy mi ji chce nasadit, že se těším, až ji vyzkoušíme, maloval jsem si, že se do ní navléknu a zámek zacvakne ona - tak mi žena řekla, že si myslela, že už mi ji dala po Štědrém dni, že ji tedy asi někam schovala a zapomněla kam. Takže klícka prostě není. Chvilku mi trvalo zpracovat své ego, ale ovládl jsem se a nebyl protivný a nic ženě nevyčítal, zamykám se pro ni a pokud to pro ni má takhle malý význam, tak je asi zbytečné kvůli té klícce převracet byt, ale přiznávám, že se mě to dotklo. Asi ale místo hledání té klícky bude z ženina pohledu opravdu lepší svoji energii napřít směrem ovládnutí se a zůstat cudný a poslušný bez klícky. Ty čtyři dny teď jsou v tomhle směru opravdu náročné a musím se vážně držet, abych si s pindíkem nehrál - i když vím, proč a pro koho se tomu bráním, tak ty pudy jsou prostě pořád dost silné :-)

U té stávající drátěné klícky se objevil problém: Jak jsem v ní zamknutý dlouho, tak po těch několika týdnech jsem tak nadržený a citlivý, že se v ní dokážu udělat. Nepodvedl jsem ženu ani sebe, ale prostě jsem zjistil, že těmi mezerami mezi dráty a dírami ve špičce to jde, stačila by mi chvilka a dokázal bych to jenom drážděním předkožky. I proto jsem chtěl tu klícku bez děr.
Jak se pindík zahojí, navrhnu ženě znovu své uzamčení a pokud ona bude chtít, abych se zamkl, mám v plánu nacpat se do 12-paprskové minicage s přehrnutou předkožkou - to už jsem v minulosti zkoušel a je to ve srovnání s tou větší klíckou o dost víc nepříjemné, ale v té minicage se takhle udělat nedokážu.

Jirkazhor: Děkuji, příležitostně na to kouknu, nicméně nemám pocit, že bych řešil nějaké dilema, naopak :-) Snažím se tady popsat, že jsem v situaci, kdy se všechno důležité děje tak, jak chce moje žena, bez ohledu na to, jestli se to tak líbí mně, já jenom poslouchám a snažím se jí co nejlíp vyhovět.

Alhambra: Ahoj, přímo pouzdro jsem právě taky nenašel, pořídil jsem na otisk prstu visací zámek, a pouzdro je samodomo z hliníkové trubky, vyfotil jsem ti to:
https://photos.app.goo.gl/ctC8VfdS11YVuKXn7

57

Ahoj.
Moje Paní měla přes Vánoce zánět močových cest, tak nic nebylo. Navíc mě na hory odemkla a zamkla mě až tohle pondělí. Za pár dní jí skončí menses, tak uvidím co bude.
Jinak klicky se musí střídat, aby se předešlo otlačeninám a otokům. Já byl pár dní v HT  a překvapilo mě, jak je to pohodlná klec, žádné otlaky, ale vůbec nevětrá.
Já na klíčky domů pořídil tohle z temu
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs= … e_sn=10045

58

Nějakou dobu se u nás nic nedělo - myslím po stránce zamykání :-)

Od prosince až do MDŽ jsem byl bez klícky. Pindík se vzpamatoval hezky, ale ve vánočním a pak ponovoročním stresu jsme s ženou řešili jiné věci než ty intimní, žena mě do klícky nenutila a mně se do ní nějak nechtělo... spadl jsem do pasti perfekcionismu a když jsem viděl, že i v klícce, ze které se nedá vyvléct, se můžu udělat skrz dráty, tak jsem ji nechtěl nosit vůbec. Zkoušel jsem klícku bez děr, ale v té se zase nedalo vydržet a močení a hygiena byl mnohem větší problém, než to vypadalo na začátku. I tak jsem takhle navolno vydržel 46 dní bez orgasmu, než mi žena řekla, že se při sexu s ní mám udělat, nicméně nedalo se vyhnout každodenním erekcím a při sprchování jsem se vždycky promnul o trochu víc, než bylo pro umytí nutné, prostě jsem se neovládl.
Žena vypadala, že ji to vůbec nezajímá a že je jí to jedno...
Až teď v pátek 7. března měla zase po několika týdnech náladu, pohodlně se položila na postel a já se zase snažil nejlíp, jak jsem mohl - když už tu náladu na sex žena má, tak si ho fakt užije, tentokrát si zařvala víc než obvykle :-) Bavili jsme se o tom, že jsem bez klícky a proč a že jsem vlastně zklamaný, a vyplynulo z toho, že ta "krize" byla jenom v mojí hlavě - žena je opravdu spokojená, jak to teď je, že nestříkám bez jejího svolení a že vydržím a neloudím po ní, protože jí ta frekvence opravdu takhle vyhovuje. Jenom mi to neříká napřímo. Má klid a čas na své koníčky, začíná zlehka pro zdraví sportovat, v čemž ji samozřejmě taky podporuji...
... a oznámila mi, že já už ten večer nebudu, za trest, protože na sebe sahám. A ať se zase zamknu.

Došlo mi, že i v klícce, která nebrání 100% orgasmu, mám ale pořád zabráněno 100% erekcí a nebudu si s pindíkem hrát při každém mytí, protože ta klícka mi pořád připomíná moje místo a to hraní dost komplikuje. Udělat v té klícce cíleně jsem se nikdy nesnažil, jenom mě demotivovalo samotné vědomí, že je to možné. Musel jsem si to srovnat v hlavě a znovu si připomenout, že ta klícka mi pomáhá se držet a že nic nebude 100%, když nebudu chtít.

Takže hned druhý den ráno jsem vytáhl klícku Lockdown, tu menší - před rokem jsem tady psal, že se do ní pořádně nevejdu. Tak jsem se do ní nacpal. Je opravdu hodně natěsno, ale po tom loňsku do ní teď pindík sedí trochu jinak, kůže je zvyklá, naučil jsem se to nosit, takže teď to vypadá, že to zase půjde. V létě ji když tak vystřídám, aby se mi nestalo to, co loni.
Na MDŽ jsme si udělali hezký den s celou rodinou a při vhodné příležitosti jsem ženě ukázal, že jsem se zamkl, jak chtěla, a odevzdal jí zabezpečený klíček, který zase může uvolnit z pouzdra jen ona. Nebylo jí to jedno, byla opravdu potěšena, políbila mě, provokativně se ke mně přitiskla a ptala se, jak dlouho jsem vlastně nestříkal, protože teď mě za trest za ten předchozí volný režim a to, jak jsem se neudržel, nechá zase nějakou dobu zamknutého :-) Jsem zase štěstím bez sebe :-) Je zbytečné odhadovat, jak dlouho mě v té klícce nechá, žena se žádným počítáním nezatěžuje a nepamatuje si, kdy jsem se s ní udělal - prostě až bude mít náladu na sex, tak se nechá obsloužit, a když při tom sexu dostane chuť nechat mě vystříkat, tak mě odemkne a nařídí mi to. Nebo se taky nechá uspokojit a mě neodemkne, prostě jak to na ni zrovna přijde. V tomhle směru si to užívá opravdu dominantně tak, jak se líbí jí. Jenom od ní potřebuju, aby mi častěji připomínala, že jí tenhle stav věcí vyhovuje, a trochu mě v tom nošení klícky povzbudila, když už mě nechce natvrdo nutit :-)

Já si jen pro svůj záznam uvádím, že na to MDŽ jsem se zamkl skoro 3 týdny po posledním orgasmu, který byl letos můj třetí (žena jich samozřejmě za tu zimu měla víc :-) to fungovalo pořád stejně i bez klícky). Tři orgasmy za letošek ve skoro půlce března a s příslibem, že další orgasmus moc blízko není - pro někoho tady je to hodně, pro mě je to i ve srovnání s loňskem, kdy jsem už klícku nosil, hodně málo :-) A dobře mi tak :-)

59

Ahoj. Moc pěkně se to čte. Moc dobře vám to funguje. Já jsem teď taky bez klece. Byl jsem v nemocnici a pak nebyl důvod se zamykat. Ale stál bych o zájem mé Paní, aby mě zase zamkla. Samotnému se mi do klece nechce.

60

Ahoj Víte, funguje to nejlíp, jak může :-) Doufám, že už je po té nemocnici všechno zase lepší!

Hned druhý den poté, co jsem napsal předchozí příspěvek, se žena nechala svést.
Byl jsem v klícce 6 dní v kuse a nadržený zase jako kozel, sice jsem si na klícku zvykl a dělal mi dobře pocit, že mě má žena zase pod plnou kontrolou a sám nic nemůžu, ale tentokrát jsem fakt strašně moc chtěl ven a nechat si ulevit - takže když měla žena večer dobrou náladu, postupně jsme se z obyčejného obejmutí a mazlení posunuli k posteli, kde už funěla a třásla se, že to hned chce. Odemkla mě a řekla mi, že způsob, jak si s tím poradím, tentokrát nechává na mně. Myslela to tak, že jestli ji udělám pusou a umělákem (což teď dělávám relativně často), tak už pak nemusí mít náladu dodělat mě samotného. Já se ale bál, že takhle nadržený nevydržím, když půjdu na věc pindíkem, tak jsem řekl, že to risknu, a vzal vibrátor - s ním se tedy žena udělá pokaždé pořádně :-) Jak byla hotová, tak přesně splnila mé obavy, koukla na můj natlakovaný trčící pindík a řekla, že je sice hezký, ale že jí stačilo a že "dovnitř" už mě nepustí - a co tedy jako budeme dělat... většinou jí v téhle situaci pokorně odpovídám, že jestli je opravdu spokojená a pindík není potřeba, tak ho pro ni zase zamkneme na příště. Tentokrát jsem byl ale nadržený tak strašně, že jsem poprosil, jestli by mě "vymáčkla rukou", že jí tím nebudu obtěžovat dlouho, že mi bude stačit 10 sekund. Trochu mě překvapilo, že souhlasila, asi se jí mně zželelo a chtěla mě potěšit. Musel jsem si kleknout na všechny čtyři nad ručník, ona vzala pindíka do ruky, dvakrát za něj zatáhla "grátis" a začala honit a počítat, nemilosrdně po sekundách, nesnažila se to prodlužovat. U čtyřky jsem věděl, že to stihnu a na sedm jsem naplno stříkal. Žena mě poctivě domasírovala do desítky, to už bylo skoro i moc, utřela si ruku a dala mi dobrou noc. Já měl všechno uklidit tak potichu, aby přitom mohla usnout, nerušit jí a jít pak taky spát. Přes noc mi dovolila být bez klícky - řekla "po tomhle myslím budeš spát dobře a zlobit nebudeš, ale ráno se zase zamkneš!" a já jen vděčně poděkoval. Ráno jsem se znovu natlačil do "malého" Lockdownu, pindík už byl odpočinutý a do klícky se mu viditelně nechtělo, tak si ještě pro sebe říkám "zpátky do vězení v pravý čas!" :-) a když si pak žena v koupelně čistila zuby a dítě mimo výhled snídalo, jsem před jejíma očima zacvakl klíček do trubičky a nabídl jí, jestli si chce zkontrolovat nasazenou klícku - spokojila se s tím, že mi sáhla do rozkroku přes kalhoty, jestli tam klícka opravdu je, a spokojeně se na mě usmála.

To "vymáčknutí" rukou, jak tomu říkáme, mi žena dopřála poprvé po roce a čtvrt, od loňského ledna - před tím jsem si takhle sám vystřikoval dvakrát - třikrát týdně, dnes se za to stydím. Život je změna! :-)

Druhý den večer si žena narovinu řekla, že chce před usnutím znovu udělat vibrátorem, tentokrát mě neodemknula, do rozkroku mi vůbec nesáhla, jenom mě na koulích lehce podhladila nártem. Pak se prostě nechala uspokojit a usnula :-)
Když jsem se šel potom umýt, tak jsem zjistil, že mi kroužek klícky opět vyrobil otlačeninu na kořeni pindíka, to už bohužel znám a věděl jsem, že tohle se zase bude hojit dlouho a klícka přes to nosit nepůjde - tak jsem zase bez ní a snažím se udržet. Zřejmě jsem si za tu zimu bez klícky zase odvykl nebo nevím, co se změnilo, ale budu si muset navykat pomaleji a znovu vyzkoušet jiné kroužky - doufám, že to zafunguje, protože cudnost silou vůle bez klícky mě upřímně tolik neláká.

61

Koukám, že jsem nenapsal tři měsíce - ale to na zdejsí poměry není ještě tak špatné, ne? :-)
S ženou nám to nějak... usnulo. Ona je nadále spokojená, že ji neotravuju a máme sex, jen když ona chce. Kvůli otlačeninám a dítěti, které teď vyžaduje víc pozornosti, jsem ale bez klícky a jak už jsem psal, není to ono. Snažím se na sebe nesahat, neudělal jsem se a vydržel takhle na volno 45 dní bez orgasmu, teď už se zase držím skoro měsíc, ale mám samozřejmě erekce a ve sprše se pokaždé neudržím a pindíka při mytí aspoň trochu promnu. Ženě jsem se k tomu přiznal, jenže ona to nechce řešit, a ani moc nemá jak. Je ráda, že si aspoň nestříkám sám bez ní několikrát týdně, jak jsem to dělal dřív, a prostě se s tím takhle spokojila. Z jejího pohledu je to určitě i tak výrazné zlepšení. Zkoušel jsem se zamknout, když byla příležitost, jenom na den, tak aspoń to, ale většinu času bez toho kovového vězení to prostě nemá šmrnc.

Pořád ženě posluhuji, ale začíná mě mrzet, že ona ten volný čas, který díky tomu má, tráví hraním na mobilu a nesnaží se jakkoliv pracovat na sobě - prostě se fláká. Říkám si, že má na odpočinek nárok, ale začínám mít pocit, že si vymlouvám vlastní nespokojenost. Od podzimu prý chce začít chodit do ženského sportovního klubu, tak doufám, že jí to klapne. Nechci ji "topovat zespodu", aby dělala něco pro mě, chci, aby dělala něco pro sebe, dbala o sebe a v něčem se zlepšovala.

Já si při tom všem našel čas a hlavně energii na zintenzivnění tréninků, sportuji teď pravidelně skoro každý den a vytáhl jsem rodinu i na závody - po fyzické stránce je ze mě žena nadšená, ale jako motivace, aby taky něco dělala, to na ní nefunguje. Žiju teď nejvíc synkem, který mě začal víc potřebovat, a sportem. Žena se sexu nijak moc věnovat nechce, takže to do sebe takhle zapadlo a sexu se věnujeme opravdu málo. Ženě to tak viditelně vyhovuje a já se vybiju při sportu - což ženě nevadí, na rozdíl od toho, jak jsem dřív masturboval :-)

62

Ono ten pás cudnosti a i obecně různé tresty v rámci BDSM jsou dost silná motivace, když se to správně využívá a jasně se nastaví pravidla.
Jako třeba hraní her na mobilu doomscrolling a podobné problémy se tím dají dobře řešit, jen nastává problém, když se tyto problémy vyskytnou u dominantní polovičky.
I tak ale myslím, že by jste si o tom se ženou měli promluvit a pokusit se nastavit pravidla na čas strávený na mobilu a případné tresty za porušení. Tohle je hlavně v jejím zájmu a tady bych si "topovat zespodu" dovolil.

63

Ono to dítě celkově prostě změní vztah a podle mě teď žije pro něho než pro Tvé zamykání.
A tohle je její způsob úniku z té reality.

64

Jenže tohle je začátek konce! Tady nejde žít dítětem na všechno ostatní kašlat a únik hledat v rychlém dopaminu z mobilu.
To, co se zprvu jeví jako dobré pro dítě, se v konečném důsledku ukáže špatné pro všechny, ať už v podobě dusné atmosféry doma, hádek a v konečném důsledku rozpadu rodiny.
Prostě v tomto ta žena (a obdobně i muž) musí zvládnout oboje! Jinak nebude mít nic. A to, kolik úsilí do toho investuje a co získá, je nesrovnatelně v její prospěch.
Jako moci takto "snadno disciplinovat" manžela je k nezaplacení a ona si to vlastní nedisciplinovaností nechá utéct.

65

Tichošlápek: Jsi to ty podle té přezdívky na emiminu nebo né? Podle mě ano vid? Používáte s manželkou stejnou přezdívku?

https://postimg.cc/gallery/d32Pvjn