Weleno, ano, je tam stres, pořád jsme teď něco řešili. A ano, za tohle odmítnutí si můžu to sám. Ten den jsme neměli bezva náladu ani jeden a já dal ženě návodnou otázku - celou dobu se snažím ji nemanipulovat a pak jí v podstatě takhle zaženu do kouta, byla to ode mě chyba.
Vydržet bez klícky bylo po takové době mnohem těžší, než jsem čekal, spalo se mi sice dobře, ale druhý den ráno jsem byl roztěkaný, nervózní a pindík, když byl teď navolno, se pořád připomínal... až jsem to nevydržel a před obědem se zase zamkl :-) Klícka osvědčená drátěná, ve které mám vyzkoušeno, že můžu být ty měsíce v kuse, na řetízku kolem pasu, aby nešla odtáhnout od těla a tím vyvléct pindík, klíček zacvaknout do trubičky na otisk ženina prstu, prostě naplno do zajetí jako vždycky předtím, nic jsem nenechal náhodě.
Odpoledne jsem už strávil v klidu, soustředěný na práci a své denní úkoly.
Ženě jsem se večer omluvil a přiznal jí, že jsem se zase sám zamkl - na to mi řekla, že jí to bylo divné, že jsem chtěl být bez klícky, vždyť si celou dobu myslela, že jsem v klícce rád :-) Což je pravda, ale úplně vynechala tu druhou část, že mě má odemykat, jenom když chce ona, ne kdy chci já :-) Půjdu na to jinak.
Věci se pak mezi námi zklidnily a večer v pátek 13. žena řekla, že už může, na Valentýna čekat nebude a že chce sex hned. Vyndala mi klíček, měl jsem se odemknout a obsloužit jí jako vždy - jak jsem před ní sundal klícku, měl jsem okamžitě erekci takovou, že už nešel stáhnout kroužek - tak jsem ho nechal, kde byl, jenom ho pootočil, aby ženu nežduchal návarek zámku, zafungoval zároveň jako kroužek škrtící... žena si odložila nohu na moje záda a chtěla to jazykem a svým oblíbeným vibrátorem a když se moc hezky udělala, tak došlo na klasickou situaci "tak já už jsem spokojená a nic víc nechci, pindíkem už do mě nepůjdeš, co teď s tebou?" - řekl jsem jí, že si se mnou má dělat, co chce, že se té erekce když tak zbavím a zase se zamknu. A žena na to, že po tak dlouhé době mi udělá radost a vezme mě do ruky - nechala mě nastavit se na všech čtyřech, aby měla ona pohodlnou pozici, začala mě dráždit na lemu žaludu jenom bříškem palce a říkala, že mi chvilku takhle dopřeje, ale že neví, jestli mě nechá udělat :-O Minutku mě takhle vzrušovala a pak mi oznámila, že se rozhodla nechat mě "vykapat", to znamená zkažený orgasmus. Přišlo to na mě během chviličky, zahlásil jsem, že už budu, a žena mě okamžitě pustila. I když to byl ruined orgasmus, byl jsem po těch 2,5 měsících tak nadržený, že jsem i bez dráždění stříkal jak hasičská hadice. Pořád to ale fungovalo jako ruined, rozhodně mi to nestačilo. Hned potom, jak jsem ochabl, jsem si zase nasadil klícku a žena při zacvakávání klíčku řekla, že uvidíme na Valentýna, jestli mě nechá udělat naplno...
To byla další past, protože druhý den na Valentýna nechtěla vůbec nic (po stránce sexu, jinak jsem lítal jak hadr na holi :-) ) a nechala mě prostě zamknutého. Jak jsem nadržený od té doby, si asi umíte představit :-)