76

Re: Tichošlápek: Lehké D/s po dvou dekádách vanilkového vztahu

Jinak na regeneraci po sportu mi žena dovolila pořídit k Vánocům masážní pistoli - takže v nestřežené chvíli při masírování svalů mě napadlo přitlačit si ji na klícku - nejen že se takhle neudělám, ale ani se nevzruším: je to docela normálně nepříjemné, ty vibrace jsou moc silné. Takže další pokus byl ženin vibrátor s mnohem jemnějšími vibracemi - tak ten je zase moc slabý :-) Tak jsem rád, že nebudu v pokušení :-) Prostě to nejde.
Asi bych se dokázal udělat "lechtáním" prstem na kouksu předkožky, na který těsně dosáhnu mezerou mezi dráty v klícce, ale ani o to se pokoušet nechci (jakože vůbec nechci podvádět, jenom mě zajímaly "technické možnosti"), orgasmus by to byl zcela zřejmě zkažený, hodně slabý, neúplný a hlavně docela bolestivý. Prostě mám radost, že v té klícce jsem zamknutý fakt bez šance.
Jsem zvědavý na ten ženský pás cudnosti, v něm se nebudu moct tam dole ničeho ani dotknout, ani tím jedním prstem.

77

Jak snášíš svou nadrženost ?

78

Weleno, snáším to, jak to jde :-) V podstatě si to užívám, chtěl jsem být zamknutý, tak jsem. Myslím si, že kdybych přišel za ženou, že už fakt nemůžu a potřebuju vystříkat, tak mě odemkne. Ale já chci, aby si zvykla na to, že mě má zamknutého, jako na běžný stav a nařídí mi odemknout se jenom když mě chce v sobě, a mám strach tenhle stav nabourat.
Mám pořád dost práce, věnuji se dítěti, starám se o domácnost, sportuji, s ženou jsme začali předělávat kuchyň, tak ani nemám nějak moc času přemýšlet nad zamknutým ptákem :-) Vlastně to řeším, jenom když nakouknu sem :-) Nebo teda sem tam večer před spaním přemýšlím o lepší klícce nebo pásu. Jinak se spíš snažím trefovat do noty ženě, což nebývá o sexu, tak nad svojí nadržeností teď tolik času fakt nestrávím.

Občas, když si uvědomím, jak jsem tam dole bezmocný a že nic nemůžu, dokud moje žena nebude chtít, mám takovou těžko popsatelnou radost. Radost, že se šetřím pro ní a trpělivě na ni čekám, tak jak se jí to líbí. Cítím natlakované koule, ale nijak mě to netrápí ani neomezuje, je to takový příjemně útrpný submisivní pocit a nemám ho pořád. V noci se pořád budím kvůli erekci, to vždycky musím na WC, aby opadla, ale funguje to už docela rychle a jinak mám klid :-)

79

Jsem na tvou recenzi ženského pásu docela zvědav. Ale přesně jak psal @mark-mizera, můžeš to před ženou dodatečně navléknout tak, že jsi chtěl, aby si to taky zkusila, i když tě s tím asi hned vyhodí. Ale třeba až bude někdy sama doma, tak si to zkusí, protože ji to bude lákat.
Jak jsi psal, že v noci kvůli erekci pořád chodíš na záchod počkat, než opadne, tak tohle jsem měl přesně stejně do doby, než jsem vyladil ten správný kroužek ke kleci. Může za to velikost kroužku a velikost a tvar mezery mezi kroužkem a klecí. Oba tyto parametry, pokud je vychytáš, tak při správném poměru ti zajistí nerušený spánek. U plastových klecí je to vždy, jak koupíš, takové to je, ale u kovových, viz moje Mamba, tak tam jsem si s tvarem kroužku a mezerou mezi kroužkem a klecí pohrál dodatečně opatrně ve svěráku. Výsledek je, že klec bez odemčení nestáhnu ani za nic, a celou noc spím jak mimino a nevadí ani ranní erekce. A mohu říct, že stačí i o 2mm menší kroužek a už se nevyspím a o 2mm větší, a už by klec nedržela. Je to opravdu "alchymie", nikdy jsem si nemyslel, že ty 2 mm hrají takovou roli. Bohužel se to ale nedá zobecnit, každý to tam má jinak velké, takže si to každý musí upravit podle sebe, aby mu to vyhovovalo. Někdy to sedne rovnou, jak to koupíš, ale někdy se to bez úpravy neobejde (samozřejmě jen u kovové klece).

80

My jedeme Tichošlápku na stejný vlně, jen neděláme rekonstrukci. Taky prostě si chci užít pocit být dlouho zamčený, žena se ale sama odhodlá a dopřeje mi. Každopádně dříve jsem stříkal obden, teď jestli 2-3x do měsíce.

Je to ale jiný a mnohem lepší pocit. Mimochodem, lépe se mi ve fitku maká.

81

Alfe, díky moc za radu s tou úpravou kroužku, to by mě nenapadlo. U většiny kovových klícek jde vybírat mezi kroužkem 45 mm a 40 mm a je to přesně jak píšeš, těch 45 je pro mě moc a těch 40 sice parádně drží a přes den je všechno super, ale pro ty noční erekce je tedy nejspíš moc těsný.
Na to opadnutí na WC ale nemusím čekat, stačí se vyčůrat - opadne to hned, jak povolím svěrač, víc času není potřeba.
Objevil jsem teď nový typ klícky a vypadá přesně jako to, co si po dosavadních zkušenostech myslím, že potřebuju - tak jestli ten pás cudnosti nebude naprostá bomba, tak budu ženu prosit, aby mi dovolila ještě tuhle, ta už by opravdu mohla být ta poslední :-)

Ženský pás si jsem jistý, že moje žena nezkusí. Znám ji dost dlouho na to, abych věděl, že jí to nezajímá a zkoušet to nebude. Ona tyhle věci prostě vůbec neřeší. Navíc by se do toho pásu nevešla :-) Proto taky nemůžu hrát na to, že jsem to chtěl na vyzkoušení pro ni :-) Musel bych vzít jinou velikost.

Ale mám pro ni jinou hračku, o které ještě neví - na Vánoce jsem pro ni pořídil ženský masturbátor (který počítám, že budu stejně obsluhovat já, ale prostě pro zpestření, protože obsloužit ode mě se ona nechá). Jenom jsem jí ho nechtěl dávat pod stromek před dítětem a pak jsme měli dost našlapaný program, tak klid na překvapení a předání bude až někdy teď - počítám, že to bude muset být v situaci, kdy bude prostor ho rovnou otestovat :-)

Weleno, taky se mi líp sportuje :-) I ta práce doma jde trochu jinak. Délku zamčení s tím, jak teď tu klícku snáším, bych si přál hodně hodně moc dlouhou, ale jak píšeš, nejde všechno podle mého :-)

82

Jeden zábavný postřeh ze života: Co jsem zhubl a pravidelně sportuji, začaly si mě víc všímat cizí ženy. Nepamatuji se, že by se na mě dřív tolikrát usmála neznámá žena na ulici. Já se usměji nazpátek a kývnu, a uvnitř mám zase jeden takový málo známý blažený pocit, že se na mě může usmívat kdo chce, ale já patřím jenom té jedné, a to "patřím" má nejen mentální, ale i ten fyzický rozměr, se kterým nemůžu nic dělat...

83

Tichošlápek

Protože máš vysokou hladinu testosteronu a ty ženy to prostě “vycítí” a za druhé, ženy se rády podívají i na hezkého samce .
A co Ty, koukáš i po jiných ženách ? Vzrušuji Tě ?

84

Weleno, ano, koukám po jiných ženách :-) Ne přímo s myšlenkami na sex, ale prostě se rád potěším esteticky hezkým pohledem. Jestli mě u toho něco vzrušuje, tak spíš to vědomí, že jsem zamknutý, "vlastněný" a že už o jiných přemýšlet nemůžu a nesmím :-) Teď jenom čím déle jsem zamknutý, tím víc se u cizích žen dívám, jestli působí sebevědomě a dominantně a přemýšlím, jestli by dokázaly zamknout svého muže a být na něj přísné, nebo jestli to tak třeba v soukromí opravdu mají... to mě vzrušuje ne přímo sexuálně, ale prostě mě taková žena zaujme...

85

Ten ženský pás cudnosti je naprostý propadák - moje chyba. Jak jsem psal, že se do něj určitě vejdu, tak ani smykem :-D Naprosto jsem to neodhadl. On tedy byl popsaný jako "invisible", je to fakt jenom štítek na rozkrok na ocelových lankách, myslel jsem, že se pod ten štítek poskládám, ale vůbec to nejde, přetékám zpod něj na všechny strany, potřeboval bych ho výrazně delší i širší a nejspíš i víc vypouklý... prostě je to moc malé, nic z toho nebude.
Nicméně ten pás jde zčásti rozebrat, takže jsem se rozhodl s trochou kutilství úplně oddělit tu část na rozkrok a nechat si jen ten "opasek", na který si budu moct chytit stávající klícku, opět tak, aby bez odemknutí klícky nešel sundat. Oproti tomu řetízku, co mám teď, to bude pevnější, hůře uniknutelné a přitom pohodlnější. Tu část v rozkroku jsem se rozhodl dál neřešit hlavně kvůli sportu - takhle v tom čekám budu moct fungovat dál bez omezení, ale mělo by to opravdu nekompromisně držet kroužek klícky na stydké kosti tak, aby když je nasazená, z ní pindík nešel ani povytáhnout (opět už jsem zde psal, povytahovat ho nechci, ale hřeje mě to vědomí, že to prostě fyzicky ani nejde).

86

Na vyšetření mě žena odemkla večer předchozího dne, umyl jsem se a šel rovnou spát. Druhý den ráno jsem se na doma zamkl do jiné klícky, klíček jsem si nechal po ruce, jenom jsem pindíkovi nechtěl dopřát erekci, která se navolno pomalu začala zvedat, tu "hlavní" klícku si pořádně vyčistil a vydesinfikoval, potom se odemkl, otočil se u doktora a po návratu domů se zase okamžitě zamknul do vyčištěné hlavní klícky a zabezpečil klíček na otisk ženina prstu. Dřív, než se pindík stačil rozkoukat a protáhnout.
Žena pak po příchodu z práce jenom mrkla na rozkrok mých kalhot, zeptala se, jestli je klíček na svém místě, a po kladné odpovědi se zatvářila spokojeně, jako že tak to má být. Od té doby zase není nic.

Tady kromě té pauzy na hygienu a doktora jsem dnes v klícce 38 dní v kuse, erekce kromě jedné v noci a jedné ranní při probuzení komplet vymizely a pindík se v klícce i trochu scvrknul, takže se mi na konci klícky přestala skřípat předkožka o oblečení, ať se v něm kroutím jak chci. Je ale hodně citlivý a vím, jak to zase bude rychlé, až si mě žena odemkne.

Řetízek drží klícku pevně na svém místě, je to pohodlné, ale po stránce cudnosti nekompromisní a já se tak cítím šťastný. S ženou pomalu hledám, kde potřebuje, abych jí "topoval" a popoháněl, a kde můžu dát průchod své submisivitě.

87

Tichošlápek

Koukám, že to máme úplně stejné. Dokonce to došlo tak, že nějaká mlaďounká fitness holka mě nevzruší, byť na ni mohu civět … ale moje starší  žena, která na sobě maká, tak mě vzrušuje víc.

Jak máte sex při tak dlouhé mezeře ?

88

Weleno, no moje žena na sobě pořád moc nemaká. Nemusí být štíhlá nebo vysportovaná, ale kdyby se věnovala aspoň něčemu... no od jara bude mít zahradu, tak snad trochu ožije. Teď aspoň předěláváme kuchyň a třídíme věci v bytě, ale to není koníček jako takový.

Sex máme takový, jak to tady píšu pořád :-) Jednou za týden nebo dva pusou a vibrátorem, častěji žena nechce a ten orální sex jí viditelně uspokojuje. Minulý týden jsme chodili pozdě spát, já hned vytuhl a ona mi pak jeden den řekla, že v noci, když jsem usnul a jí se nepodařilo hned zabrat, tak si vzala ten připravený vibrátor zpod polštáře a udělala se sama. A že mám ten vibrátor zase vyčistit a připravit na příště. Líbilo by se mi, kdyby mě takhle provokovala, že mě nechá zamknutého a schválně si pomůže sama, když ji nezvládnu svést, ale tvářila se u toho provinile, jakoby to byl hřích... tak nevím. Ukázal jsem jí potom ten večer ten nový masturbátor, vyzkoušeli jsme ho a jí se to vůbec nelíbilo, že prý zůstaneme u mých pusinek a toho vibrátoru, to se jí fakt líbí nejvíc.

89

Dorazila mi ta nová klícka, co mi žena dovolila objednat, tak jsem se akorát před víkendem přezamkl do ní. Je plná, ne drátěná, hezky ohnutá o 90° dolů jako ta moje "hlavní" (takový delší Lockdown), větracích otvorů má málo a velmi úzkých, takže k pindíkovi se v ní nedá dostat ani na kousek. Oproti té drátěné je to nečekaně velká změna, teprve teď, když je v té nové klícce pindík komplet odizolován, jsem si uvědomil, jak moc se v té drátěné klícce třel o prádlo a jak jsem si na něj mohl sahat (i když bez vzrušování). Teď je ten pocit ze zamknutí zase nečekaně hodně jiný a takový "ultimátnější" - a jsem v té nové klícce víc nadržený, myslím, že právě díky tomuhle.
Nová klícka je širší (o 4 mm větší průměr) a kratší, tak jsem měl dost obavy, jestli mi bude sedět, ale zatím to v ní jde dobře. Nevím, jestli je to jenom klíckou nebo i celkovou dobou v uzamčení, kdy si pindík už zvykl, ale úplně mě přestaly budit noční erekce a i ta ranní se mi zvládá mnohem snáz. Výrazně lépe teď spím, ta změna je veliká. Uvidím, jaké to bude po delší době, ale teď za těch pár dní uzamčení v téhle nové klícce jsem příjemně překvapen. Musím ji tedy opět mít na řetízku - jednak už bych to ani jinak nechtěl, ale hlavně, bez řetízku bych se z ní mohl vytáhnout snáz než z té drátěné. S řetízkem je to ale ultimátní vězení.

No a v té klícce budu zamknutý nejméně do Valentýna, než mě žena pustí, a nejspíš ještě déle. Byli jsme celá rodina na etapy nemocní s chřipkou, tak nebylo nic. Sice jsem ani já neměl chuť, ale jak se mi udělalo zase dobře, nadrženost se vrátila s o to větší silou, jako kdyby taky odpočívala. Když už to vypadalo, že mě žena bude chtít a odemkne si mě po třech dnech v té nové klícce, dostala zase svoje dny. Večer se se mnou začala líbat a když jsem se jí s natlakovanou klíckou zeptal, jak chce pokračovat, odpověděla, že nijak, že nemůže :-)  Navíc si pak domluvila nějaké návštěvy u nás, tak je dost možné, že nakonec ten valentýnský víkend prošvihneme :-)
Přiznávám se, že s délkou tohoto uzamčení jsem naprosto spokojen (s několikaminutovými pauzami na hygienu a teď na přezamknutí do té nové klícky jsem zamknutý nonstop od 13. prosince - a naposledy jsem stříkal 30. listopadu) a s radostí se nechám odemknout hned, jak mi žena řekne. Nechám se překvapit, kdy to bude, ale o prodloužení ji teď už vážně prosit nebudu :-)

90

Tak jsem si to zase všechno zakřikl.
V nové klícce jsem třetí den opuchnul a pobyt v ní začal být bolestivý, tak jsem musel ráno, než jsme vyrazili do práce, opět poprosit ženu o uvolnění klíčku, abych se mohl přezamknout do "hlavní" drátěné klícky - v ní jsem se okamžitě začal cítit jako v bavlnce :-)
Pak jsem před ženou zase zacvakl klíček do trubičky se zámkem na její otisk, aby viděla, že jsem hned zase poctivě zamknutý bez možnosti úniku - žena se tvářila netrpělivě, že ji ruším u čtení zpráv, tak jí trochu zklamaně říkám: "Tobě je to jedno, že mě máš pod zámkem?" - Na což odpověděla "Jo."
Tak po tomhle jsem upřímně ztratil chuť na cokoliv.
Ráno už jsem nic nezdržoval, ale přes den mi to leželo v žaludku a teď večer jsem víceméně zkusmo přišel za ženou s klíčkem v trubičce, že chci odemknout. Vypadala překvapeně, ptala se, jestli mě klícka tlačí, tak jsem na férovku řekl, že klícka je v pohodě, ale že po tom ránu to pro mě ztratilo smysl. Byl jsem připaven vycouvat a padnout jí k nohám, kdyby aspoň trochu zaprotestovala nebo řekla něco v tom smyslu, ať v té klícce ještě chvilku zůstanu, kdyby se vzmohla na sebemenší odpor... no nevzmohla. Řekla, že bude brzy "něco chtít", tak že by byla ráda, když pro ni vydržím připravený, a odemkla mi klíček. Bez protestu mě pustila s tím, že mi dává možnost se vyhonit, jak budu chtít, prostě to v sobě nemá. Já jí nepodvedu, sahat na sebe nebudu a těch pár dní na ní počkám, ale od klícky si teď dám zase pauzu. Není to nijak dramatické, ale po těch dvou měsících z ní přece jen trochu otlačený jsem, nechám si to zase všechno sednout... ale jak jsem psal dřív, prakticky jsem si teď otestoval, že můžu z klícky kdykoliv, v mojí ženě se ani sebeslabší náznak dominy neprobudil.
Tak aspoň má žena odlehčeno o domácí práce, ty si nechávám a pomáhám fakt nadstandardně, miluju jí a chci jí usnadnit život - žádnou bdsm dynamiku se mi do toho ale dostat nepodařilo, tak to holt nechám tak.

91

Není tam nějaký stres, třeba děti, práce a tak ?

92

To je škoda, už to vypadalo tak nadějně.

93

Weleno, ano, je tam stres, pořád jsme teď něco řešili. A ano, za tohle odmítnutí si můžu to sám. Ten den jsme neměli bezva náladu ani jeden a já dal ženě návodnou otázku - celou dobu se snažím ji nemanipulovat a pak jí v podstatě takhle zaženu do kouta, byla to ode mě chyba.

Vydržet bez klícky bylo po takové době mnohem těžší, než jsem čekal, spalo se mi sice dobře, ale druhý den ráno jsem byl roztěkaný, nervózní a pindík, když byl teď navolno, se pořád připomínal... až jsem to nevydržel a před obědem se zase zamkl :-) Klícka osvědčená drátěná, ve které mám vyzkoušeno, že můžu být ty měsíce v kuse, na řetízku kolem pasu, aby nešla odtáhnout od těla a tím vyvléct pindík, klíček zacvaknout do trubičky na otisk ženina prstu, prostě naplno do zajetí jako vždycky předtím, nic jsem nenechal náhodě.
Odpoledne jsem už strávil v klidu, soustředěný na práci a své denní úkoly.
Ženě jsem se večer omluvil a přiznal jí, že jsem se zase sám zamkl - na to mi řekla, že jí to bylo divné, že jsem chtěl být bez klícky, vždyť si celou dobu myslela, že jsem v klícce rád :-) Což je pravda, ale úplně vynechala tu druhou část, že mě má odemykat, jenom když chce ona, ne kdy chci já :-) Půjdu na to jinak.

Věci se pak mezi námi zklidnily a večer v pátek 13. žena řekla, že už může, na Valentýna čekat nebude a že chce sex hned. Vyndala mi klíček, měl jsem se odemknout a obsloužit jí jako vždy - jak jsem před ní sundal klícku, měl jsem okamžitě erekci takovou, že už nešel stáhnout kroužek - tak jsem ho nechal, kde byl, jenom ho pootočil, aby ženu nežduchal návarek zámku, zafungoval zároveň jako kroužek škrtící... žena si odložila nohu na moje záda a chtěla to jazykem a svým oblíbeným vibrátorem a když se moc hezky udělala, tak došlo na klasickou situaci "tak já už jsem spokojená a nic víc nechci, pindíkem už do mě nepůjdeš, co teď s tebou?" - řekl jsem jí, že si se mnou má dělat, co chce, že se té erekce když tak zbavím a zase se zamknu. A žena na to, že po tak dlouhé době mi udělá radost a vezme mě do ruky - nechala mě nastavit se na všech čtyřech, aby měla ona pohodlnou pozici, začala mě dráždit na lemu žaludu jenom bříškem palce a říkala, že mi chvilku takhle dopřeje, ale že neví, jestli mě nechá udělat :-O Minutku mě takhle vzrušovala a pak mi oznámila, že se rozhodla nechat mě "vykapat", to znamená zkažený orgasmus. Přišlo to na mě během chviličky, zahlásil jsem, že už budu, a žena mě okamžitě pustila. I když to byl ruined orgasmus, byl jsem po těch 2,5 měsících tak nadržený, že jsem i bez dráždění stříkal jak hasičská hadice. Pořád to ale fungovalo jako ruined, rozhodně mi to nestačilo. Hned potom, jak jsem ochabl, jsem si zase nasadil klícku a žena při zacvakávání klíčku řekla, že uvidíme na Valentýna, jestli mě nechá udělat naplno...

To byla další past, protože druhý den na Valentýna nechtěla vůbec nic (po stránce sexu, jinak jsem lítal jak hadr na holi :-) ) a nechala mě prostě zamknutého. Jak jsem nadržený od té doby, si asi umíte představit :-)

94

Hezky tě potrestala za tvé předchozí chování…