1

Téma: Locktober 2026 - pravidla

Ahojte, rad by som sa opytal, ake mate pravidla na Locktober? A su vobec nejake jednotne pravidla? Na internete som nasiel celkom rozporuplne nazory.

Moj pohlad ako chapem Locktober:
Penis by mal byt zamknuty nonstop 24/7 cely Locktober, bez vynimiek.

Hygiena:
Ale da sa to realne co sa hygieny tyka? Su dovolene kratke odomknutia na hygienu? Alebo treba vybrat klietku v ktorej sa hygiena da zvladnut aj bez odomknutia?

Orgazmus:
Za mna by nemala byt ziadna forma orgazmu, mozno jedine pri analnych hrach s tym, ze pri nich nebude ziadna stimulacia klietky a ani penisu.
Na internete som vsak vecsinou nasiel nazor, ze locktober je len o zamykani, no-nut-november a denial-december su potom o abstinencii akejkolvek stimulacie penisu s tym, ze uz nemusi byt zamknuty a preto si to vela ludi vysvetluje tak, ze pocas locktoberu moze byt orgazmus ak penis nebude odomknuty.

Dokonca som nasiel nazory ze penis moze byt odomknuty na penetrativny sex ak si to Dominantny partner/ka zela, no neviem… nanjednej strane chapem ak to bude rozkaz, ale na druhej to narusuje to permanentne celomesacne uzamknutie ze jo…

Ako to vnimate vy?

Kto sa chystate na locktober? A zamknete sa sami, alebo mate niekoho komu date kluciky? smile

2

Re: Locktober 2026 - pravidla

Ahoj,
spíše si polož otázku co od něj očekáváš Ty. Žádná jednotná pravidla co vím nejsou a každý si jede tak jak mu to vyhovuje. Ať v páru nebo sám.

3

Přesně. Nastav si pravidla jake chceš. Já to mám tak, že cílem je být zamčený krom chvilek požadovaných manželkou, těch moc není, nebo nutné větši hygieny (holení). Běžná hygiena lze i s klecí. Klíče jsou jen doma, takže i služebky na více dní jsem v kleci. Pak jsem neplánovaně zvládnul i saunu, nebo bezpečnostní rám v jedné firmě. Ten se ukázalo, že plastovou klec s kovovým zamkem neřeší. Čím více zamčený tím lépe a žádný orgasmus  z vlastní vůle ve zkratce.

Přesně, udělej si to tak, jak ti to vyhovuje, a nehleď na cizí pravidla. My jsme minulý rok k zamčení ještě přidali to, že jsem během Locktoberu platil za různé sexuální aktivity. Takže byla stanovená cena za orgasmus, výprask, možnost pomazlit se s prdelkou apod. Můj orgasmus by pak znamenal snížení aktuální částky na polovinu a to by se má paní asi hodně zlobila.

Na konci jsem to mojí paní vyplatil a ona za to pak jela na wellness s kamarádkou. Líbilo se nám to oběma, takže to letos zopakujeme. :-) Teď jsem zamčený od začátku září, takže kdo ví, jestli to rovnou nepřejde do Locktoberu. :-)

Nejraději bych se jí letos zeptal, jestli si pro jistotu nechce na ten wellness vzít i kondomy, ale tak daleko ještě nejsme. ;-)

5

Většinou to lidi vykládají tak, že Locktober znamená měsíc v kleci bez orgasmu a NNN znamená měsíc bez orgasmu, ale ne nutně v kleci. Já se toho neúčastním, protože mě to nebaví a nevidím k tomu důvod (že to dělají ostatní není důvod). Ale nic proti, bývá tou dobou na netu k vidění zajímavý obsah, což je fajn smile

6

bud to máš o svobodné vůli, pravidla tvá
nebo od partnerky,, manželky ,, pravidla dohodnutá
v rámci bdsm života od madam jenž je tvá partnerka či maželka,  pravidla mimo tvojí kontrolu
jasně ještě mohou být placené lekce kde tě zamkne cizí ženská, otázka je zda tam bude příště, je to jak v night clubech, holky se střídají kde není kšeft jdou jinam na tobě jim nezaleží, na prachách ano

7

Moje Žena mi nastavila Loctober už na letní prázdniny, což bylo velmi těžké v kombinaci s fitkem a lehce oděnými slečnami. Na konci prázdnin jsem byl uvolněn orgasmem.
Pokračování září 2026, dneska chtěla sex a ten ode mě dostala. Já šel neukojen zpět do klece.

Co tím chci říct ? Nastavte si pravidla dle sebe

8

Pokud si sám a nemáš nikoho nad sebou tak
Je pravidlo penis v kleci. Samozřejmě hygiena je důležita součast.
Orgasmus v kleci.

pokud maš někoho nad sebou platí to co si domluvíte

9

Bude někdo dodržovat? Zajímalo by mě kolik párů to dodržuje. U nás se zamyká trvale ale locktouber byl loni první měsíc který jsem vydržel nestříkat. Zamčení jako takové je samozřejmost.

10

Pro mě je to hlavně výzva k ukončení masturbace.

11

Já to měl celé září a žena něco naznačovala, že budeme pokračovat v tradici

12

Vidim ze na to mate vcelku rovnaky pohlad ako som vycital z internetu - ziadne univerzalne pravidla nie su a kazdy si to nadstavi podla seba, alebo to neriesi vobec. Dakujem moc smile