Téma: Locktober 2026 - pravidla
Ahojte, rad by som sa opytal, ake mate pravidla na Locktober? A su vobec nejake jednotne pravidla? Na internete som nasiel celkom rozporuplne nazory.
Moj pohlad ako chapem Locktober:
Penis by mal byt zamknuty nonstop 24/7 cely Locktober, bez vynimiek.
Hygiena:
Ale da sa to realne co sa hygieny tyka? Su dovolene kratke odomknutia na hygienu? Alebo treba vybrat klietku v ktorej sa hygiena da zvladnut aj bez odomknutia?
Orgazmus:
Za mna by nemala byt ziadna forma orgazmu, mozno jedine pri analnych hrach s tym, ze pri nich nebude ziadna stimulacia klietky a ani penisu.
Na internete som vsak vecsinou nasiel nazor, ze locktober je len o zamykani, no-nut-november a denial-december su potom o abstinencii akejkolvek stimulacie penisu s tym, ze uz nemusi byt zamknuty a preto si to vela ludi vysvetluje tak, ze pocas locktoberu moze byt orgazmus ak penis nebude odomknuty.
Dokonca som nasiel nazory ze penis moze byt odomknuty na penetrativny sex ak si to Dominantny partner/ka zela, no neviem… nanjednej strane chapem ak to bude rozkaz, ale na druhej to narusuje to permanentne celomesacne uzamknutie ze jo…
Ako to vnimate vy?
Kto sa chystate na locktober? A zamknete sa sami, alebo mate niekoho komu date kluciky? ![]()