126

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

To je pravda. Fantazii má obrovskou a jsem šťasten, že Jí můžu takto patřit.

127 Naposledy upravil: Zdenekop (1.4.2014 17:32:25)

Zdravím spřízněné, nadržené duše.
V pátek odpoledne jsme si vyzvedli pás cudnosti cb6000s ale odjeli jsme na víkend mimo domov. Večer jsme měli návštěvu, která se neměla moc k odchodu... No a pak to přišlo, krabičku otevřít, zjistit co vše obsahuje a jak se ta věc skládá. Použity byly největší rozměry, na zkoušku. Manželka mi nasadila kroužek i s klíckou, bylo to dosti obtížné, vzrušení bylo veliké a stejně tak její penis, který nosím já. Zámek cvakl a bylo hotovo. Pak začalo její dráždění a mazlení, klícku brala do úst a jazykem zajížděla do škvíry, aby se dostala k vmáčknutému žaludu uvnitř. Slast a vzrušení nebralo konce. Jaké bylo mé překvapení, když mi náhle sdělila, že končíme a jde se spát! Žádné uvolnění ani mých smyslů, ani penisu se nekonalo. Nedala mi šanci, otočila se zády ke mně a bylo hotovo.
Tu noc jsem se moc nevyspal, čekal jsem, zda se na mně nevrhne, ale je to velký spáč, nic z toho nebylo. Ráno se ke mně přivinula a nechala se laskat, lízat a jazykem jsem jí provedl očistu mušličky. Vyvrcholila docela brzy, to jsem u ní nikdy nezažil, pravdou je, že jsem byl vždy udělaný dříve já a pak jsem již neměl chuť pokračovat. Nyní jsme neměl jinou možnost, moje nadržení bylo obrovské, ale marné. Zůstal jsem uzamčený, protože se jí to moc líbilo a chtěla si mně udržet v tomto stavu, abych byl stále připraven a k dispozici. Bohužel jsem musel ráno do práce, aniž by mi ho odemkla, musel jsem si pás cudnosti ponechat. Těch pět hodin bez ní a možnosti si pás sundat sice uteklo rychle, ale pocity, které jsem prožíval byly nádherné a stále vzrušující. Po poledni jsem byl zpět v očekávání věcí příštích, ale další návštěva vše odsunula na noc. Jak já se těšil, že mi ho osvobodí a že si spolu užijeme milování, ale chyba, prý bych se hned udělal a ona by z toho zase nic neměla, jako obvykle a zůstal jsem uzamčen, slasti si užívala má manželka a já opět trpěl. Co následovalo? To samé jako noc minulou.
Nedělní ráno nám slunce otevřelo oči, a hle, žena mi přikázala opakovat to, čím jsem ji obšťastnil v sobotu ráno. Orgasmus měla silný, stehny mi málem rozdrtila lebku! Ani kapička z jejích útrob nepřišla na zmar, a co já? Opět nic, jen silné vzrušení a tlak na penis v uzamčené kleci.
V neděli jsme absolvovali výlet v kopcovitém terénu, no to jsem si dal, asi 10 kilometrů, teplo a námaha a varlata byla zpocená a dřela se o stehna. Bylo to silně nepříjemné, ale vydržel jsem.
V neděli večer jsme přijeli domů a hned jsem se vrhnul do vany, ááá ta slast, penis se scvrkl a při mytí vyklouzl ze své klece! Co to děláš, jak to, ne aby ses udělal. Z koupelny jsme šli hned do ložnice, uf konečně si i já ulevím, nejdříve vyzkoušíme menší velikost jak bude pasovat a držet. Pasovalo to dobře a drželo též, zámek zacvakl a byl jsem opět pod zámkem. Namasíroval jsem manželce po víkendu unavené tělo, otočila se zády a byl konec. To jsou tedy muka a krásně silné vzrušení a ta bezmoc!!!
Večer tedy nebylo nic, chtěla si číst, nechala mně trpět. Ale to dnešní ráno, vyspinkaná do růžova, otočila se ke mně a chtěla se mazlit, líbat a olizovat ňadra, hladit po celém těle a pak přišlo i na její mušličku. Tedy vážení, to jsem za těch třicet roků co jsme manželé nezažil, jazykem jsem jí dráždil a lízal snad hodinu a dvakrát ji zcela uspokojil! Gejzíry orgazmu jsem hltal jak smyslu zbavený! Manželka se svíjela blahem. Že jsem nezachytil všechnu její šťávičku, místo osvobození od klícky a užití si svého orgazmu, dostal jsem rákoskou přez zadek a varlata! Brrrr, ještě teď to cítím'
Co z toho plyne? Že jsem svou manželku léta šidil, užíval jsem si svého vzrušení a svých orgazmů a to buď s ní, nebo sám o samotě, když byla na noční. Této naší novince, pásu cudnosti přichází na chuť a zatím jí to moc baví. Již dáváme dohromady podmínky našeho dalšího soužití a to včetně trestů za neplnění úkolů. Prý se mohu těšit na dárek k narozeninám 20.4., že by mně chtěla držet pod zámkem až do té doby? No uvidíme.
Naše první zkušenost s pásem cudnosti je fantastická a já doufám, že mi ho již nikdy nesundá, jen pro potřeby hygieny a to na nejkratší možnou dobu.
Zdraví, stále nadržený subík?

128

Uběhlo dalších 24 hodin uzamčení.
Včerejší den byl těžký. Do práce jsem jel na kole, bylo to docela zlé, varlata byla velice citlivá a tím pádem i bolela. Téměř celou cestu jsem jel ve stoje v pedálech, jen z kopečka jsem si dovolil posadit tak nějak bokem, aby citlivé místo nepřišlo do styku se sedátkem. Cyklistické oblečení bylo docela těsné a tlak na varlata byl tedy neustálý.
V práci jsem se převlékl do obleku, to trochu pomohlo, sedět se dalo jen krátce, nějak se mi to vše nevešlo mezi stehna, šourek byl napjatý a pálil. Ještě že mohu být i na nohou a chodit, i když ani toto nebylo nic moc.
Příčinou potíží bylo uvěznění mého penisu od pátku v klícce, neustálé vzrušování a dráždění mé manželky při erotických hrátkách s nemožností si ulevit, i když mi to bylo přislíbeno, 10 dní bez výronu spermatu a v neposlední řadě ranní výprask, který jsem obdržel.
Šourek se tedy za těchto okolností zaplnil semenem a to, spolu s kroužkem u kořene, způsobovalo onu bolest. Nedalo se nic dělat, uvolnění nepřicházelo v úvahu, klíč nikde, tak jsem to musel vydržet v očekávání večerního setkání s manželkou a uvolněním! Ó jak jsem se mýlil, pouze očista vatovou tyčinkou, promazání varlat mastí, krátké pomazlení a konec! O nějakém odemčení a pomoci mi, jsem si mohl nechat jen zdát. Varlata prý nejsou modrá, nejsou tedy v ohrožení, máš co jsi chtěl, já tě varovala, chvíli mi je chladila ledem a to bylo vše...
Noc byla bezesná, nevěděl jsem jak si lehnout, ale přeci jen se to zlepšilo. Ve 3 hodiny jsem musel na malou, při té příležitosti jsem si opět varlata promazal a pak jsem se uvelebil u počítače. Před pátou manželka zaťukala na stěnu a přivolala mně zpět do ložnice, mám zde prý nějaké povinnosti.
Opakovalo se včerejší ráno, na pomoc jsme si později vzali i robertka,  hodinové milování opět nebralo konce, vzrušení bylo obrovské, gejzíry manželčiny rozkoše také, užívala si to vše nadmíru. A co já? Už se to stává pravidlem, zase nic. Šourek mi málem praskl, drtila ho v dlaních,  plácáním narážel na stehna a ta bolest, no užili jsme si to oba, jen každý jiným způsobem.
Když jsme byli hotovi a manželčinu mušličku jsem měl jazykem vyčištěnou, odešla na toaletu, po chvíli se vrátila, že má pro mně odměnu za odvedenou práci, v ruce držela sklenici se zlatavým mokem s pěnou. Pivo to však nebylo, přinesla mi darem svoji ranní, teplou moč, jak jsem byl nadržený, neváhal jsem ani chvilku, na důkaz lásky a oddanosti jsem vše vypil. Myslela si, že to neudělám, za normálních okolností určitě ne, ale toto rozhodně nebyla normální situace. Řekla mi jen, že jsem čuně a pětkrát mi dala bambusovou rákoskou přes zadek.
Padl jsem na postel a nebyl jsem schopen vstát. Jestli to tak půjde dál, nevím, nevím jak to vše zvládnu a vydržím....

129

Pokud je to tak, tak těžká závist...!

130

Můžeš mi věřit, vše co jsem výše popsal, se nám stalo a nic jsem nemusel přibarvovat, není k tomu důvod. Vím, zní to jako pohádka, nebo jako sen. Ale my si ten pohádkový sen žijeme a dělá nám to velice dobře. Těch pár dní, co jsme si řekli, zkusíme to a manželka mně uzamkla, bylo krásných a moc, moc si to užíváme.
Přeci jen, jsme spolu již 30 roků a život tak nějak zevšední. Toto je nový impuls k tomu, aby nastala v našem životě změna, změna, která nám oběma zatím vyhovuje.

131 Naposledy upravil: Raven (3.4.2014 22:08:46)

Já jsem na tom podobně jako Zdenekop. S manželkou jsme 25 let a dá se říct, že je mezi námi absolutní důvěra a minimální stud. Nebojíme se experimentovat (BDSM) a vyzkoušeli jsme toho už opravdu spoustu. Je to ovlivněno i věkem. Jak děti rostou je  stále složitější se věnovat sexuálním hrátkám celé odpoledne, tak si teď hrajeme s cudností. Po několika testování, kdy jsem byl zamčený pár dní, jsme to "naostro" spustili po Vánocích. Manželka mě uzamkla a podmínkou propuštění bylo zhubnout 7 kg. S malou přestávkou na hojení oděrek (i povolený orgasmus) se mi to podařilo za necelé tři měsíce.
Teď jsem po 2 týdnech pauzy uzamčen týden. Dnes ráno mě manželka po odchodu dětí do školy odemkla a dovolila mi se s ní pomilovat. Vyvrcholit jsem nesměl pod pohrůžkou brutálního výprasku rákoskou.
Když při poloze na koníčka vyvrcholila, dala mi možnost si můj orgasmus vylosovat. Pokud bych hodil s 5 kostkami 10 a méně bodů, tak mi to udělá orálně.
Pravděpodobnost je minimální, ještě mám po posledním losování jelita na zadku, ale nadrženost mi opět zastřela rozum. Hodil jsem 21...
Před chvílí jsem ji byl uložit ke spánku. Neodpustila si "drobné" dráždění a když už jsem začal kňučet, že to nevydržím, tak mi zvesela oznámila, že si můžu ráno zase hodit kostkama. Teď se mi to zdá jako bláznoství, ale ráno to asi po chvilce mazlení  dopadne stejně...
Dohodli jsme se na začátku, že mě pustí až 1.6. na den dětí. Nepřipadalo mi to tak hrozný, ale po týdnu se toho začínám trochu děsit. Vím, že manželka nepovolí. Když si už nebudu chtít hrát, mám si prý ten zámek přepilovat sám, klíč od ní prostě nedostanu...

132

U nás je to jednoduché, mám na CB6000 kódový zámek, kód samozřejmě neznám. Má to krom rozměrů zámku jen samé výhody, hlavně ho žena může sundat kdykoliv chce a nemusí mít u sebe klíč. V případě nějaké "nehody" stačí zavolat o číslo a nemusí se zámek pilovat nebo stříhat...

133

Raven napsal:

...
Teď jsem po 2 týdnech pauzy uzamčen týden. Dnes ráno mě manželka po odchodu dětí do školy odemkla a dovolila mi se s ní pomilovat. Vyvrcholit jsem nesměl pod pohrůžkou brutálního výprasku rákoskou.
Když při poloze na koníčka vyvrcholila, dala mi možnost si můj orgasmus vylosovat. Pokud bych hodil s 5 kostkami 10 a méně bodů, tak mi to udělá orálně.
Pravděpodobnost je minimální, ještě mám po posledním losování jelita na zadku, ale nadrženost mi opět zastřela rozum. Hodil jsem 21...
Před chvílí jsem ji byl uložit ke spánku. Neodpustila si "drobné" dráždění a když už jsem začal kňučet, že to nevydržím, tak mi zvesela oznámila, že si můžu ráno zase hodit kostkama. Teď se mi to zdá jako bláznoství, ale ráno to asi po chvilce mazlení  dopadne stejně...
Dohodli jsme se na začátku, že mě pustí až 1.6. na den dětí. Nepřipadalo mi to tak hrozný, ale po týdnu se toho začínám trochu děsit. Vím, že manželka nepovolí. Když si už nebudu chtít hrát, mám si prý ten zámek přepilovat sám, klíč od ní prostě nedostanu...

Pravděpodobnost je tak akorát.. 1:31 smile Když budeš házet denně, jednou měsíčně se, statisticky vzato, uděláš big_smile

134 Naposledy upravil: slaves (17.4.2014 19:00:08)

Dneska jsem uzamčen ve Spideware2 už 37 den,zatím bez větších problémů.Zbývá mě ještě 33 dní.Dostal jsem to nařízeno vydržet celkem 70 dnů.Jsem zamčenej očíslovaným zámkem,takže se nemůžu tajně odemknout.Uvidím jak dál.

135

Já jsem zamčený od února vždy od pondělí do pátku, s občasným sundáním v týdnu kvůli sexu. V CB6000 je to tak akorát kvůli hygieně, orgasmus přes týden není. Uvažovali jsme i o kovovém, ale kvůli přístupu k penisu to má paní zavrhla, i když se jí líbí víc. Ale nechce, abych měl k němu vůbec žádný přístup. Kvůli dětem není možné nosit něco bytelnějšího, ale časem na to snad dojde...

136

Ahoj,asi před hodinou jsme nasadily pas alkatraz.Manželka odešla i s klíčky na navštěvu-prý se hned vrátí.Tak čekam a jsem pěkně nadrženej cítím klec jak obepíná penis a je to super pocit.Tak uvidim co dnes bude.

137

Tak nakonec po velkem prošení a slibování odemčen.Ma někdo zkušenost s timto pásem ,da se nosit delší dobu ?

138

bych rekl, ze Alcatraz je docela tezky co? ja mam plastovy ale premyslime o kovovem...

139

Ahoj,
Tak přítelkyni už nebavilo mě pořád odemykat na umývání a řekla, ať si pořídím pás, se kterým bude hygiena daleko jednoduší. Mněl jsem CB600s teď jsem si pořídil Spiderwire2. Včera mi přišel a hned mě do něj zamkla se slovy, že mě pustí možná až za měsíc. Vzhledem k tomu že jsem ji na toto téma přivedl já tak vám řeknu, že se zní, stává pěkná domina.

140

Dnes ráno se přihodilo něco, v co jsem ani nedoufal. Skoro celý týden jsem se kurýroval z kašle a rýmy, takže na nic ohledně erotiky a sexu, nebylo ani pomyšlení. Dnešní ráno však již bylo dobře, nemuselo se vstávat, tak jsem se tak nějak přitulil k Paní a začal jsem ji laskat a mazlit. Abych nezapomněl zdůraznit, jsem stále, již pátý měsíc, uzamčený v klícce. Paní nebyla proti, ležela na zádech a užívali si svého vzrušení. Za nějakou chvíli mi připnula "připínáka", na penis připevnila kontakty "elektrohračky", velký kroužek okolo kořene penisu, dva kontakty zasunula ze stran mezi kroužek a klícku a čtvrtý kontakt vsunula do otvoru pro močení k žaludu(již několikrát jsme to takto zapojili).
Ležel jsem na zádech, Paní do penisu vpustila proud a na umělý penis nasedla. Celých 15 minut, po kterou elektrohračka běží (pak se sama vypne),střídala napětí, ale posledních cca 5 minut to do něj pouštěla na plno. Svíjel jsem se bolestí, Paní rozkoší. Automatické vypnutí mne osvobodilo. Avšak jen na chvíli.
Na záda si lehla Paní, ovladač opět zapnula a zvolila postupné elektroimpulsy. Umělý penis do ní opět pronikl, proud procházel penisem na plno a způsoboval velkou bolest, ale zároveň i velké vzrušení. Několik přírazů a najednou cítím, že se sperma již nedá zadržet a klícka neklícka, jde ven, přitom se díky bolesti ani neměl možnost ztopořit. Tak to jsem ještě nezažil, jsou to již dva týdny od posledního milování s výronem, ale abych se udělal s uzamčeným penisem, který se navíc ani neztopořil... Paní tomu ani nechtěla věřit, že si prý vymýšlím, stačilo se ale podívat a bylo jasno. Sice jsem ji nestačil "udělat", ale alespoň jsem ji pobavil.

141

Tak dnes je to 13. den co jsem uzamčen ve Spiderwire2. Rozdíl oproti cb6000s je že hygiena je opravdu jednodušší ale noční erekce jsou daleko horší. Přítelkyně si to ale pěkně užívá smile

142

Tak abyste si uvědomili, jaký je dar mít partnerku, která je s vámi naladěná na stejnou notu, přiblížím vám svoje one man show. To, že se mé manželce zamykání hnusí a ekluje už víte. No, a já vědom si toho, že nadrženost je možná to, co mě vzrušuje víc, než samotný orgasmus jsem se v pondělí ráno zamkl do svého CB 6000s. Protože jsem věděl, že mé noci jsou hooodně nepříjemné, vyzkoušel jsem systém pomocného pásu. Prostě jsem si CB přitáhl na noc k tělu. Sice mě i tak erekce budí, ale už to není vyloženě bolestivé. Včera večer jsem se odemkl kvůli hygieně a ráno zase poctivě zamkl. Pokud beru v potaz, že jsem měl poslední orgasmus v sobotu dopoledne, mám zaděláno na osobní rekord... Klíčky řeším tak, že je má manželka v peněžence. A jelikož mám tento týden ranní a ona odpolední, nemůžu se až do jejího příchodu odemknout... Ale je to na hovno, tyhle samošaškárny nenahradí třeba jen den v kleci, když si klíče vezme sama partnerka... Každopádně držím všem, kteří našli, aby jim to vydrželo co nejdéle a partnerkám hoodně zvrhlé choutky a solidní dávku sadismu...!

143

Snáď ale v inych oblastiach je vo vztahu fajn...ja mam zas stastie na dievca co sa tyka DS hier, ale zase je naladova, co je dost zle..tesim sa na uzasny vecer a pride nahnevana na vsetko a radost po tyzdni bez orgazmu je fuč.

144

Tak ja to mam doma nastestesti v poho tak i tak. Asi jako vsude to obcas zaskripe, ale jinak si myslim, ze je nas vztah tak jak ma byt a co se tyka D/s tak to mam taky, mozna by mohla byt prisnejsi, mozna by me mohla odemykat mene casto, ale stezpvat si nemuzu.
Kez by to meli tak vsichni.

145

Ja by som tiez ocenil prisnejsiu. Napr. na noc ma nezamyka a ked mi to neprikaze, preco by som sa sam mal mucit...pre nu by som to spravil aj ked sa so Spiderwire 2 spi dost zle. Ale teraz som v pase, aj ked rano som mal pokazeny orgazmus. Normalny som si nedovolil.

146

Co se týká vztahu a názorů na různě věci mimo sex, musím jen chválit - poslední dobou rapidně zhubla a moc ji to sluší..! Spíš mám podezření, že než dom je spíš sub... Takže zkusím experimentovat, minule se nechala spoutaz...

147

Jo, Buglezzi, to znám. U nás je to také nese vícemně v duchu "no když to teda chceš". Naštestí jsme postoupili dál než ty, takže si trochu hrajeme.

Co ale nechápu, to je ten odmítavý postoj k držení klíče. Moje partnerka ho teda opatruje, ale úplně na začátku také přišla s tím "tak si to teda nos, ale klíček si nech". Naštěstí jsem jí to vymluvil. Když si ale vezmu, že to držení klíče není žádná práce, tak to odmítání fakt nechápu.

148

Asi je potreba si uvedomit, ze pro nekoho uz je ulet jina poloha nez misionar a oralni sex treba nechutna perverze. Je tezke najit partnerku, ktera ma pochopeni pro hratky s PC i kdyz ta, ktera tomu prijde na chut asi brzy zjisti vyhody.

149

Zdravím všetkých, tak aj ja sa dnes pridávam ku všetkým zamknutým. Trvalo roky než som manželku rozientoval a pomohol v nej objaviť jej dominantné sklony, ktoré si ani neuvedomovala. Dnes už vie, že je mojou vládkyňou a ja, že ju budem musieť poslúchať a slúžiť jej. Často sa necháva nazývať madam a mňa nazýva otrokom, čo ma silne vzrušuje. Už nejakú dobu praktizujeme odopieranie orgazmu, ale nejako obzvlášt to nekontrolovala. Spomenul som jej, že na prísnu kontrolu existuje pás cudnosti, ale nejako sme nanašli čas spolu vybtať. Tak som ho objednal sám s malou dušičkou, čo na to povie. Zo začiatku sa jej zdal divný, ale keď som jej ho predviedol, veľmi so ho obľúbila, najmä tie ovládacie možnosti, ktoré poskytuje :-) . Včera mi ho nechala nasadiť po týždni bez výstreku a nechala sa uspokojiť. Dnes išla niekam cvičiť a ja tu sedím zamknutý, už týždeň bez orgazmu, a kľúče má ona so sebou. Je to silný pocit, neviem sa dočkať, kedy sa s tými kľúčmi vráti. Keď ju teraz vidím, oveľa intenzívnejšie ma priťahuje. Stačí, aby niečo povedala alebo sa na mňa pozrela a už tam dole cítim "cukanie". Sme spolu už viac ako dvadsať rokov a teraz sme sa úplne našli a už si vieme povedať v sexe o všetkom. Je to super.

Zatiaľ sme v tomto úplne na začiatku, ale už je rozhodnuté, že v páse cudnosti budem tráviť veľa času. Zatiaľ mám príkaz, každé ráno si ho nasadiť a postupne budem pod jej dohľadom trénovať a predlžovať čas, ale o tom už niekedy nabudúce.

150

I my ho pužíváme, tady se o tom můžete dočíst, pohled z obou stran: http://chastity-stories.webnode.cz/blog/