51 Naposledy upravil: davue007 (15.3.2016 14:10:30)

Re: Jára Cimrman - filozof, gynekolog, vynálezce a nositel pásu cudnosti

Pocity z nošení HT kopie mezi   5 - 9 dnem

Po úpravách mě HT sedí a nezpůsobuje negativní pocity.

Penis mě nejde z tuby  vytáhnout natož ho dát zpět je tam na fest tak akorát . Kupodivu vyplňuje celou tubu.Tento efekt způsobuje větší pocit nadrženosti než u kovové klece s kroužky. Pocit se cca po 7 dnech prohlubují a jsou intenzivnější i při chůzi pohybech a jízdě autem. Způsobuje pocit jako když mě paní za něj jemně neustále drží a říká pozor klíčky mám jen já.

Sundání tuby na hygienu a opětovné nasazení začíná být po 9 dnech dost flustrující. Těším se až to ze sebe sundám ,alespoň na hygienu (každý druhý den ) ,ale zároveň ten fakt, že cca za 15 minut to budu mít zase na sobě se zacvaknutým zámkem je šílený. Tak už se mě do toho moc nechce.
( Cimrmanův paradox ). 

10 dní bez orgasmu nebo výstřiku. tj dnes

Nadrženost ještě stoupla. Rezignoval jsem na práci a zůstal doma.
Odemčení je v nedohlednu. Sundání na sex až na něj dojde řada  a opětovné nasazení na ještě citlivý penis bude "hooooodně" pocitově zajímavé. Penis v tubě po 10 dnech zůstává trochu pořád ztopořený.
Pokusy o kontakt s penisem jsou ,ale zcela vyloučeny.

Moje pozornost se tedy neustále stáčí k paní, která má klíč u sebe,protože jenom ta mě může rozhodovat.
Hrozně mě to k paní přitahuje. Moje paní nemá dominantní povahu ,ale pořád je to žena , která umí být škodolibá a využít ženských intrik teď na to má i prostředek.

HT je slušný funkční nástroj ženy k ovládnutí  ega chlapa. No nepíše se mě to moc dobře.

52

Tak jsem zamčený 14 dní
a moje paní
si nemůže vzpomenout kam schovala klíče.
Má někdo telefon na hasiče!

Nevím nevím nevím!!!  Zamčen na doživotí!!!!

53 Naposledy upravil: davue007 (21.3.2016 15:53:16)

Reklamní přestávka

http://www.zamcenydenik.cz/fotogalerie/1458571889.jpg

54 Naposledy upravil: davue007 (21.3.2016 15:39:42)

Moc to sem nepatří skoro by se mě chtělo říci jdi už s tím Járou do řitě, ale příspěvky k tématu v tomto týdnu trochu prořídly.

Dovolil bych si tedy ve hluchém období trochu plevelit a seznámit vás s přínosem Járy Cimrmana do kvantové fyziky.

Lze si jenom těžko představit, že vpravdě renesanční osobnost a duchovní titán průkopník pásů cudnosti pro muže, jako byl Jára Cimrman, by neučinil zásadní objevy i na poli kvantové fyziky, ale přesto je tomu tak. I když se v této oblasti Cimrman nijak neprosadil, neznamená to, že by v ní nezanechal nesmazatelnou stopu svého vizionářského génia.

Když pustili Járu Cimrmana z vězení, kde si odpykal trest za vtip "Císařpán v pásu cudnosti". Ze čekal na  Járu  ve vrátnici jeho kamarád, Albert Einstein. S Albertem Einsteinem se seznámil na  patentovém úřadě,když podával patent segmentový pás cudnosti a vzhledem k přehršli svých vynálezů zde byl častým hostem.

Podle všeho Einstein nabídl Járovi dočasný příbytek v domě U chtivé dominy, než si po návratu z vězení něco sežene. Není tedy divu, že oba skončili v pásu cudnosti chráníc je tak před dotěrnou paní domu.

Veškeré informace, které o tomto krátkém soužití dvou titánů vědy máme, plynou z nedávno odtajněných archívu dominy,která si ve vedlejším bytě zřídila nepřetržitý odposlech a vše, co si s pověstnou pečlivostí zapisovala a evidovala. Díky tomu se nám naskýtá vpravdě nevšední pohled na zcela všední život Járy Cimrmana.

Bohužel je nutno konstatovat, že tito dva velikáni světové fyziky jenom těžko hledali společnou řeč. Na vině je zřejmě vídeňská němčina Járova, která nebyla kompatibilní s Einsteinovou švýcarskou němčinou takovou měrou, že jako komunikační jazyk používali lámanou směs češtiny, němčiny a angličtiny. Bylo to,  jako by mluvil Maďar z kozou. Tudíž je zřejmé, že o nedorozumění zde nebyla nouze. Nelze se tedy divit , že v tomto období vnikali bizardní návrhy konstrukcí CB. Z těchto návrhů se ujal jen ten s anální kukičkou. V této době vniklo mnoho nedorozumění a je tedy  nutno přiznat, že mezi těmito dvěma génii se velice záhy rozvinula velmi silná ponorková nemoc,kterou samozřejmě dominantní bytná řádně začala zneužívat. A hned jak ponorka vypukla lstivě zabavila oboum všechny klíče. 

Jejich vzájemné soužití se tak stalo utrpením pro oba. Na Einsteinův výzkum fotoelektrického jevu a zájem o podstatu světla obecně reagoval Cimrman výzkumem tmy. Co Járu velice trápilo, tedy kromě řady boulí na hlavě, podvrtnutých kotníků a otlučených kloubů na rukou, byla absence úplné tmy. Prakticky každý z pořízených snímků na velice citlivém přístroji s velice jemným zrnem fotografické emulze na skleněné desce byl znehodnocen linkami světla, patrných ovšem až při pozorování silným mikroskopem.

Tyto linky vytvářely zajímavé obrazce, podobné kosočtvercům kroužkům a spirál, ty nejzajímavější mnohonásobně zvětšené jednou Jára ponechal na stole v kuchyni. Bohužel tam ponechal i dárek od uzenáře, skvělou škvarkovou pomazánku, takže při svém návratu nalezl Alberta, jak se cpe jeho pomazánkou a přitom si se zaujetím prohlíží fotografie.

"Was ist das," zeptal se tehdy Einstein místo pozdravu.  "Škvarky," odpověděl nasupeně Cimrman, shledaje, že sklenice s pomazánkou zeje prázdnotou. Vzápětí za ním s třeskotem zapadly dveře jeho pokoje a tak nemohl zaslechnout Alberta, jak v zadumání opakuje: "Kvarky."

Cimrman záhy po tomto incidentu opustil Prahu a další osud svých fotografií se nezajímal. Nicméně Einsteina tyto snímky zaujaly natolik, že si je sebou vzal a putovaly s ním i do Princetonu. Zde při jedné exkurzi zaujaly tehdy velmi zvídavého mladíka Murraye Gell-Mana fotografie, které měl Einstein na zdech své pracovny. A byly to právě fotografie našeho velikána Járy Cimrmana, které pořídil při svém výzkumu tmy hluboko pod zemí. Na jeho otázku, co to je, se v Albertově paměti cosi hnulo a on odpověděl: "Kvarky."

Aniž by byl to náš velikán Jára Cimrman byť jenom tušil, díky svému štěstí génia zachytil právě srážku protonu s vysokoenergetickou částicí kosmického záření a jeho následný rozpad. Mnohem později, když Murray uviděl podobné snímky při svých pokusech na urychlovači, vzpomněl si na Einsteina a jeho fotografie a z úcty k němu pojmenoval to co objevil kvarky. Tím se Jára Cimrman zapsal nesmazatelně i do dějin kvantové fyziky.

Bohužél některé internetové zdroje tuto událost popisují poněkud zkresleně.

55 Naposledy upravil: davue007 (10.4.2016 13:59:51)

V tento jarní den a  v nedělním odpoledni kdy příspěvky váznou rozšíříme si obzory v oblasti Mistrově činnost v boji  za práva utlačovaných menšin. Je historicky doloženo, ze legislativní systém starého Rakouska byl značně komplikovaný a předepisoval téměř vše téměř všem. Život v těchto omezených podmínkách nebyl lehký a tato skutečnost Cimrmana pobuřovala. I přes obsáhlost a různorodost těchto zákonu dokázal po pečlivých průzkumech nalézt skulinku a využit ji ve prospěch propagace lidských i nelidských prav.
Jakožto velký znalec života byl Cimrman obeznámen s všelikými úchylkami. Až donedávna však byl očím široké veřejnosti skryt fakt, že Mistr se obšírně zabýval problematikou masochismu a pasů cudnosti. To byl důsledek dlouhých letních večerů, které  trávil většinou vášnivou hrou s dominou. Tyto úchylky ležely Cimrmanovi na srdci snad ještě více než oblíbené byrokratické procedury.Navzdory velkému obrovskému úsilí zůstal  Mistrův boj  za práva menčin  zapomenut.

Úsilí, které vyvíjel na podporu masochistů a nositelů pásů cudnosti, se však nesetkalo s patřičně kladnou odezvou ani u samotných masochistu a klíčnic. Zvlášť markantně se jejich nevděčnost projevila na meetingu, jež Cimrman svolal u příležitosti masopustních oslav v Liptákově. Masochisté a zejména klíčnice se nehodlali vzdát svého dosavadního způsobu života, a to ani při vidině naprosté svobody. Naopak velmi snadno a rychle, někdy až výbušně se vzdávali předem připravených vajec či shnilých rajčat ve prospěch Mistrovy hlavy vydávajíce přitom vesměs nepochopitelné výkřiky typu: "Nechte nás trpět!", "Nechte je zamčené" , "Neberte nám naše řetězy a pásy cudnosti!", a podobně.

56 Naposledy upravil: davue007 (25.5.2016 08:08:55)

Po poslední akci ,až naprší a vyschne já muset nechat dlouho ležet pás cudnosti někde daleko stranou skladem a myslet si , že se na něj zapomenout. Omyl a od počátku přesný!

Bylo to takhle:
Nu , ale inspiroval jsem se rubrikou hubnutí. Proto jsem z počátku zvolil Cimrmanovu metodu hubnutí a začal běhat s kufry na nádraží a zpět.  Po několika dnech jsem od této metody upustil. Setkal jsem se s nepochopením u sousedů. Nepochopili proč běhám na nádraží tam se obracím a běžím zpět.

Proto jsem zvolil metodu kalorického plánu.  Po několika denním bádání jsem vypočetl, že v jednom Kg
tuku je uloženo 7500 Kcal.

Kalorický plán ( nežer vše co vidíš ) se od této hodnoty  odráží. Cílem tedy bylo sníst denně o 2100 kcal méně. Tedy úbytek váhy 2 Kg týdně.

Nasadil jsem dietu. No bohužel se to zvrhlo v hladovku. Nasadil jsem tedy proteinový bilkovinový nápoj a dietní jídla. Cílem bylo dostat do těla všechny živiny , ale bez tuku. K tomuto mě pomohla aplikace do mobilu kalorické www.kaloricketabulky.cz

Rozdíl  mezi příjmem kcal a výdejem kcal rozdíl 2100 kcal se nedal vytvořit jen dietou , to bych chcíp hlady.  Spotřebu kcal jsem řešil pohybem bruslením na in line-bruslích po dobu jedné hodiny
4 x v týdnu a více s výdejem 758 kcal za jednu hodinu bruslení.

Výsledek se dostavil zhubl jsem za  měsíce 9 kg. Paní pojala podezření, že mám milenku a začala se shánět po PC. To by prý tak hrálo aby mě tam před brusle spadla nějaká dívčina a ,že jich tam jezdí!! No většinou jsou to všechno hezké pouzdra . Nu od pondělí jsem tedy zase zamčen a musím jezdit uzamčen v PC.

Zjistil jsem, že musím mít menší kroužek a PC HT mě po zhubnutí více sedí a v kalhotách je teď na něj více místa.

Z výše popsaného se mě podařilo dokončit definici hubnutí ve vztahu k zamykání do PC

- zhubni a bude odemčení   
- zhubl si budeš zamčen

Ověřil jsem si tedy , že Cimrman běhajíc s kufry po vesnici neběhal proto , aby zhubl a mohl být odemčen nýbrž přesně naopak , aby zhubl a byl zamčen.

57

Davue: dobrá úvaha.... :-)

58 Naposledy upravil: davue007 (25.5.2016 09:53:09)

Není to úvaha. Ty kila šli fakt dolů. Ze 134 na 125 těď je aktuální váha 122
No ostatně na srazu v Atl to bude vidět.

59

ale ohladne toho cimrmana som myslel...

60

davue007 : ahááá, takže i u vás se vlastně používá pás i ke svému původnímu účelu :-D

61

No ,kolikrát jen koukám co se dějí u nás  za věci. K tomu hubnutí mě nahecoval kámoš a jsem sám překvapen jak mě to jde. Bohužel výsledek se dostavil. (PC) jinak pří brusklení s PC  - jsem se odřel tak to mám dole, ale samozřejmě ne na dlouho.

Ano je to taková bariéra proti nevěře. I kdybych chtěl uklouznout tak ani vlastně nemohu.  smile a smile

62

Konečně jsi se vrátil, už jsem si říkala, co se děje, že tak dlouho Cimrman mlčí :-)
Škoda že na sraz nejdu, bych tě osobně pochválila, ale myslím si, že ti to vydrží nebo ještě víc se budeš snažit, tak jak slíbil Vojta, příští sraz bude zase o víkendu, takže to bychom dojeli a hodím okem, jak jsi na tom a porovnám výsledky z minulého srazu.
PC může fungovat i proti nevěře, to je fakt.

63

Tak zase uzamčen, být bez se prý se neosvědčuje. Tentokráte spidevere2.Tak zítra opět bruslení mezi dešti.

64

Bruslení zatím ještě nebylo, ale koupil jsem babolapku sprostě vypadající červené auto se stahovací střechou.
To by prý tak hrálo vozit mladé slečny v kabrioletu a užívat života.  Teď už mě ven bez dozoru  bez PC  nepouští, ale mám si to prý s holkama pěkně užít. HAHAHA

Takže se z auta stává tak trochu stálé mučení.

65

Davue007 ty jsi spisovatel ;o) Ať žije Cimrman ;o)

66

Jéééé, pardon mimo vlákno. Ale vítám zde svou milovanou krásnou Paní!

67 Naposledy upravil: davue007 (14.7.2016 18:46:41)

Jára Cimrman

Má školní brašničko s pásem cudnosti dřevěným,
s tebou jsem chodíval zeleným osením.

V tobě jsem nosíval většino jedničky
k radosti tatíčka, k radosti matičky.

Učitel Voříšek dávno již pod drnem
choulí se v hrobečku v kabátku chatrném.

Má školní brašničko s pásem cudnosti dřevěným,
jak se ti, Voříšku, jak se ti odměním?

Vše, co jsem nosíval, předám teď národu,
nové pásy cudnosti  vydám teď do foru.

68 Naposledy upravil: davue007 (5.8.2016 14:07:57)

Jak to tady tak čtu to forum. Tak doufám, že se sem moje paní nikdy nikdy nikdy neprokliká až sem.  Stačí, že jsem se musel v novém CB jít k vodě koupat a budu  muset jet v  CB  i na dovolenou. 

Jo a náhradní nouzový klíč sebou prej nedostanu.  To by prý hrálo spustit se s nějakou vodačkou.A prý už to neokecám.

69

Nejlepší pás cudnosti na světě, který bohužel byl do nedávna ztracen.

Doc. Kratinoha začal svůj výzkum konstrukce CB budovat doslova na zelené louce. Zcela přirozeně si nejdříve musel vytvořit sadu kroužků a klícek  , o které by mohl svoje výzkumy opřít.

Při svém výzkumu Kratinoha často propadal skepsi. „Bojím se jediné věci,“ uvádí ve svém deníku, „zdali to, co je předmětem mého zkoumání, vůbec vejde ve známost.“ Po několikaleté cílevědomé práci se přece jen začal blížit cíli. Cimrman, celou věc komentoval: „Začal být zničehonic veselejším a veselejším. Předtím se nikdy nesmál a najednou se dokázal hlasitě smát celé hodiny. Tvrdil, že zanedlouho bude jeho výzkum u konce.“ Cimrman v té době nemohl tušit, jak krutou pravdu tato poznámka skrývá. Již za pár dní Kratinoha telefonoval Cimrmanovi. „Sdělil mi, že konečně objevil tu správnou konstrukci CB,“ píše dále ve svých poznámkách Cimrman. „Bylo mu však dosti špatně rozumět, neboť se celou dobu silně smál. Ještě nikdy předtím se nesmál tak silně jako teď.“ Než však Cimrman stačil dorazit do badatelova bytu, postihla Kratinohu již zmíněná tragédie. Záhada smrti, při níž zdemoloval veškeré zařízení bytu, otloukl stěny a jež mu zanechala úsměv i v posmrtné křeči, se pitvou brzy vysvětlila. Doc. Kratinoha se do slova a do písmene umlátil svojí nadržeností. Neboť jeho semené váčky vykazovali značnou přeplněnost. Princip nové konstrukce  si s sebou odnesl do hrobu a stal se tak dosud jediným člověkem, který v tomto směru dosáhl poznání. Zaplatil však za to cenu nejvyšší.

Cimrman, který se po Kratinově smrti snažil rekonstruovat jeho badatelský postup, daleko nedošel.My ,ale nemusíme být smutní stačí jen sledovat toto forum a možná se i tento zázrak na cudnosti časem ukáže. Do té doby doporučuji užívat Cimrmanův lék proti trudomyslnosti.

70

Dílem náhody a škodolibosti se mě dostalo vyzkoušet myšlenku J. Cimrmana s kterou jsem se seznámil na

semináři Jára Cimrman - mistrova gynekologicko-sexuologická  praxe v rámci pořádané soutěže krásy Miss Embrio po vzoru genia. Zamknout se do CB a zároveň si vzít prášek na podporu libida a erekce, ale to je náš Cimrman mistr paradoxů.

příběh popsán zde   

http://forum.cudnost.cz/topic/1255/tajn … i-odplata/

71

Na tu vodu jsem nakonec odjel bez CB a bylo to dobře. Podle vývoje u nás to asi byly jedny z posledních odemčených dní.

72 Naposledy upravil: davue007 (22.9.2016 13:13:37)

Z citovaného Petra Holého viz článek níže,je jasné , že náš souputník byl i chemik a odtud tedy i pochází Cimrmanova metoda . Zamknout se do CB a zároveň si vzít prášek na podporu libida a erekce.

Teď je jasné , že některé medikamenty , které se dnes prodávají jsou postaveny na základě výzkumu a testů našeho genia. Nelze nevzpomenout na nešťastný konec doc. Kratinohy.

Jeho objevy Klatin, Stavěktan a neposlední řadě Ergoval zůstali nedokončeny chemické sloučeniny byly testovány na doc. Kratinohovi, který jak známo se zabýval pokusy s konstrukcemi CB.   A jeho smrt zcela zastínla tyto pokusy, které náš genius již neměl jak dokončit.

Jako chemikovi je mi líto, že stávající výzkum pozůstalosti po českém geniovi Járu Cimrmanovi neobjevil žádný jeho ucelený článek z oblasti chemie. Ani já jsem v zaprášených ročnících Chemických listů z prvních dekád20. století nenašel žádnou práci našeho Járy, ač jsem hledal pod příjmením Cimrman i Zimmermann z důvodu známé národnostní obojakosti našeho genia. Při všeobecně známé šíři jeho aktivit se zdá neuvěřitelné, že by Jára Cimrman svou genialitou neobohatil také chemické vědy.
Přitom o jeho hlubokých chemických znalostech svědčí mnohá místa jeho dochovaných literárních děl. Někteří cimrmanovští badatelé se však domnívají, že Mistr některé své objevy, zvláště z oblasti chemie, úmyslně tajil. Byl totiž přesvědčen, že některé jeho výsledky by společnost neměla dostat do rukou, dokud pro tyto objevy nedozraje. Podle různých náznaků mělo jít například o štěpnou jadernou
reakci, LSD a vteřinové lepidlo. Poté, co se tyto poznatky dostaly k lidstvu jinou cestou, se jen potvrdily Mistrovy obavy. Jestliže tedy Jára Cimrman svůj chemický odkaz našim generacím záměrně nesvěřil, musíme stopy jeho geniality v chemii hledat jinak. Aniž bych rozvíjel hypotézy
o možných potomcích Járy Cimrmana, uvádím zajímavé zjištění, že mezi významnými chemiky je dosti časté příjmení¨psané Zimmermann nebo Zimmerman. Z jejich řady vybírám jen dvě osobnosti, kterým můžeme směle přisoudit největší míru cimrmanovské geniality a jejichž životopisná data ukazují, že právě letos bychom si je měli připomenout. 22. ledna 2016 zemřel ve věku 88 let Herbert Zimmermann,
emeritní profesor Univerzity ve Freiburgu. Na této univerzitě vedl 25 let až do svého odchodu do důchodu v roce 1993 Ústav fyzikální chemie. Svou profesní dráhu začal na Technické Univerzitě v Mnichově, titul Ph.D. získal v roce 1958 na Max-Planckově Institutu v Heidelbergu, kde se začal orientovat na obor fyzikální chemie. V roce 1963 se stal profesorem teoretické organické chemie
na Univerzitě v Mnichově a od roku 1967 působil jako profesor fyzikální chemie na Univerzitě ve Freiburgu. Byl jedním ze zakladatelů teoretické chemie v Německu, věnoval se zejména kvantové chemii a oboru mezimolekulárních interakcí. Po jeho nástupu se stala Univerzita ve Freiburgu první vysokou školou, na které se konaly pravidelné přednášky z kvantové chemie. Rozvíjel spojení spek roskopických metod s kvantově-chemickými výpočty pro studium vodíkových vazeb a volných radikálů. V roce 1983
byl oceněn Bunsenovou medailí udělovanou Německou chemickou společností a v roce 1995 mu byl Svobodnou Univerzitou v Berlíně udělen čestný doktorát. Byl vynikajícím a široce uznávaným pedagogem. Jeho plodnou vědeckou dráhu charakterizují scientometrická data z Web of Science : 542 záznamů, přes 14 tisíc citací, H-index 56. Profesor Howard E. Zimmerman, významný americký chemik, by se letos 5. července dožil devadesáti let. Narodil se v New Yorku v roce 1926, zemřel 12. 2. 2012 v Madisonu ve Wisconsinu. Během 2. světové války bojoval v Evropě jako tankový střelec americké armády.Chemiistudoval na Univerzitě v Yale a titul PhD získal v roce 1953. Následující dva roky strávil na post-doktorské stáži ve skupině profesora R. B. Wodwarda na Harvardu. Od
roku 1960 byl řádným profesorem na University of Wisconsin-Madison, kde v roce 1990 získal prestižní profesorský post (Hilldale and A. C. Cope Professor of Chemistry). Profesor Zimmerman je nazýván pionýrem organické fotochemie. V roce 1972 byl hlavním organizátorem IUPAC fotochemického symposia a později až do roku 2010 organizoval pět fotochemických symposií řady „Pacifichem“. Pro Americkou chemickou společnost připravoval kurzy organické kvantové chemie. Je nositelem mnoha ocenění například ACS James Flack Norris Award(1976), Halpern Award of the New York Academy of Sciences (1980), Senior Alexander von Humboldt Award (1988), ACS Arthur C. Cope Scholar Award (1991)
a IUPAC Porter Medal for Photochemical Research (2006). V roce 1988 byl zvolen členem National Academy of Sciences. Je autorem mnoha učebnic a přehledných článků z oboru organické kvantové chemie a fotochemie. Jeho vědecké skóre podle Web of Science je úctyhodné:438 záznamů, přes 14 tisíc citací, H-index 62. Použijeme-li stejný postup hledání stop cimrmanovské geniality, nalezneme její nositele i v jiných tvůrčích oblastech. Když se budeme držet kritéria letošních výročí,můžeme uvést jako příklad vynikajícího amerického písničkáře,hudebníka, nositele mnoha ocenění, Boba Dylana,který se letos 24. května dožil 75 let. Proč lze řadit tohoto umělce mezi geniální Cimrmany? Jeho rodné jméno je totiž Robert Allen Zimmerman.

Pet Holy

73

Z pozůstalosti Eriki T - dopis adresovaný sestře

........ Mužský orgazmus je v  toliko nežádoucí a pro ženu velice nevýhodný. Muž má být toliko v nadrženosti uveden a v ní neustále udržován. Svému muži orgazmus dovoliti jen při zvláštních příležitostech několikráte za rok. Jedině tak lze dosáhnout udržet mužské přízně, milému chování k osobě ženského pohlaví. Proto radno mužův penis do klícky zavříti a pod zámkem držeti.Uspokojení muži nedovolit. Žena naopak svých orgazmů si má  v hojném množství dopřáti ... žena se má o mužovo vzrušení  starati, svým umem , vnady tak aby mužova klícka neustále jeho tlačiti a tímto  udržovati klícku ve stavu vysoké funkčnosti. .... má li žena zdání, že funkčnost klícky  je  přes to snížena  je vhodné jednou za čas penis s klícky vyndat podráždit , ale pozor orgazmus všemi dostupnými prostředky nedovoliti, poté penis do klícky znovu dáti nedbaje na mužovo naléhání a klíče dobře schovati.....