Téma: Colorbird - 3 novinky mezi plastovými klíckami
Milí přátelé,
chtěl bych vám představit novinku na Cudnosti, jsou to klícky Colorbird 1, 2 a 3. Je to série, která má stejné a stejně velké kroužky a k tomu 3 různé tvary klícek, každou ve dvou barevných provedeních. Jak už bylo zmíněno zde, jsou to kopie klícek Custom Chastity.
Můj první dojem z těch barevných kombinací byl šílený, říkal jsem si, kdo dospělý by tohle chtěl nosit. Ale protože aspoň jedna varianta tam je v klasicky průhledném provedení (Colorbird 2), tak na tu už jsem si názor udělat chtěl a objednal jsem si testovací vzorky rovnou od všech tří.
Na vlastní oči ty klícky hned už vypadají mnohem líp. Líbí se mi třeba to, jak pevně drží spoj klícky s kroužkem. A přece jen i ta nápaditost klícek a otvorů v nich, hlavně Colorbird 1, který trochu připomíná oblíbený Evotion. Ten jsme s přítelkyní krátce na to na mně vyzkoušeli.
Je pravda, že vnitřní průměr těch klícek je menší. Ale když se to změří na vstupu do klícky, tak ten je tvořen docela silným kroužkem, za kterým je klícka už zase širší a dostáváme se plus mínus k běžnému vnitřnímu průměru. Po nasazení klícky jsem byl hned nadšený jak z klícky, tak i z kroužku, jak je to neuvěřitelně pohodlné. Ještě víc jsem to ocenil po první noci, nic mě nebudilo, neštípalo, neskřípalo, opravdu pohoda.
Tak jsem testovací klícku měl asi 2 nebo 3 týdny, mezitím jsem objednal zásobu všech 3 typů a teď mám tyhle dvoubarevné zázraky i pro vás. Není to žádný hlavolam - 4 různě velké kroužky, 1 klícka, vestavěný zámek a jste tam.