PROSÍME O RADU!!! Dnes sme došli do poriadného zlomu. Opäť sme sa večer bavili, ako nám to s klietkou ide, vymieňali sme si pocity a Lady mi povedala, že jej sex nechýba a nechce, aby som jej lízal vagínu. Rozmýšľala poslednú dobu nad tým, čo vlastne chce, aké má potreby a čo jej tých 5 mesiacov mojej abstinencie prinieslo. Pochválila ma, že držím slovo a nemasturbujem (veď ani nemám ako), že robím všetky domáce práce, že som k nej milý a pozorný. To všetko sa Lady nesmierne páči a je rada, že sme sa pre klietku rozhodli, miluje držať ma pod kontrolou, rada ma komanduje a riadi. Povedala, že ma veľmi miluje, ale jej telo proste takto funguje a sex nepotrebuje. Lizanie vaginy jej nič nerobí a nepociťuje počas toho nejaké extra vzrušenie. Povedala mi, že sa chce dohodnúť, že ma bude pripúšťať len ak bude mať chuť na sex. Pokračovala, že klietku mi už nikdy neodomkne okrem výnimiek, ktoré mame dohodnuté v našej zmluve o nosievaní pásu cudnosti. Keďže aj hygienicky je klietka v pohode a očista sa dá robiť aj s ňou (čo sme si už za tú dobu otestovali), tak bod o mesačnej hygiene v zmluve vyškrtneme a sprchovať sa budem odteraz už len s klietkou. Na služobne cesty lietadlom mi Lady zaobstarala plastový CB6000s s plastovými plombami, takže aj bod o lietaní sme pozmenili tak, že doma mi Lady nasadí plastovú klietku a po príchode mi ju znova vymení za kovovú. Ja sa nášho penisu už nikdy nesmiem dotknúť. No a keďže ja som Lady pred 2 mesiacmi povedal, že zatiaľ dokážem žiť bez orgazmu, a vcelku ma to vzrušuje byť v neustálom napätí, tak vyškrtneme aj bod, že raz za dva týždne môžem požiadať o vyprázdnenie semennikov. Takže vyškrtneme všetky body o odomknutí okrem jediného, a to keď pôjdem k lekárovi. Nemôžem vôbec nič. Odteraz budem mať už len análne uspokojenie so zamknutým penisom bez sexu či masturbácie a len keď to Lady uzná za vhodné, aby mi aspoň takto spríjemnila celoživotné uzamknutie. Lady mi to urobí našim pripinacim penisom, veľmi ju vzrušuje a páči sa jej keď ma môže preťahovať zo zadu s dildom kým ja som oblečený za francúzsku slúžku ( a to pritom obliečok ani nechcela). Navrhla mi, že takto môžem striekať dokonca aj niekoľko krát do mesiaca za podmienky, že všetky úlohy ako domáce práce a iné budem plniť bez problémov a načas (čo však zaváňa veľmi nejasnou formuláciou, keďže “bez problémov a načas” si Lady môže vysvetliť ako len chce). Všetko semeno samozrejme následne zlížem a všetko dokonale vyčistím (umyjem dildo a postroj, vymením postelné prádlo). Anál si mám priebežne holiť a udržovať čistý, aby ma mohla Lady kedykoľvek pretiahnuť, keď na to práve dostane chuť. Mám teda ďalšiu úlohu, denne sa starať o čistotu našej novej vaginy. No a na doplnenie môjho domáceho úboru si Lady rozmyslela aj podpätky, o čom som už písal a kúpila mi teraz nové 12,5cm vysoké kožené nadkotníkové štekle na denné nosenie po byte. Ak to bude fungovať, tak ich mám mať obuté aj v noci, aby mi pripomínali (ešte navyše ku klietke) kde je moje miesto a aby som si na ne zvykol. Ak niečo nebude podľa predstav mojej Lady chce ma pravidelne trestať koženým opaskom, takto ma bude postupne vychovávať k poslušnemu manželovi. Chcela by dosiahnuť, aby som bol slušne vychovaný, aby som bol milý, pozorný, poslušný, aby som veci robil automaticky, bez odvravania. Vidim, že sa jej to už darí. Keď máme napríklad návštevu tak už automaticky obsluhujem, dolievam, umývam riad, po odchode povysavam a utriem prach. Ani nerozmýšľam o tom, aby to robila Lady alebo, že si návšteva bude myslieť, že som pod papučou (ešte pred pol rokom som to takto bral). Lady bude ako doteraz chodiť na kávu a na diskotéky s kamarátkami podľa potreby, ja mám dovolené vychádzky len s Lady (výnimku musí povoliť Lady). Nechal som si čas na premyslenie do konca mesiaca, pretože predstava je to vzrušujúca, Lady milujem a chcem, aby bola šťastná, ale nedať už nikdy dole klietku? Fuh, a k tomuto záveru sme sa dopracovali už za necelých 6 mesiacov nosenia klietky (pred tým som ani netušil, že nejaký mužský pás cudnosti vôbec existuje). Život sa tým neskutočne mení. Už nikdy žiadny orgazmus, už nikdy žiadny oral, žiadny sex (len za účelom reprodukcie), žiadne vyhonenie, len análny sex a sissygasm. Za necelých 6 mesiacov sa penis stal v našom vzťahu zbytočný. What the fuck????? Už nemám penis ale len vaginu, aby má mohla Lady preťahovať. V podstate si zo mňa urobila takú poslušnú domácu štetku (posledné týždne ma aj tak volá, že “ty moja mala štetka”). Predstava je to veľmi vzrušujúca, rád Lady obskakujem, poslúcham jej rozkazy, milujem aj análny orgazmus, staranie sa o domácnosť mi robí dobre, milujem, keď si Lady užíva s kamarátkami kým ja poslušne čakám doma ... no neviem si to úplne predstaviť. Doteraz to bolo fajn, bola to hra. No teraz už je to vážne a navždy, Lady sa brutálne vžila do svojej role, aj keď svojim vlastným spôsobom. Napadlo ma aj to, že Lady od začiatku, čo som začal hovoriť o klietke mala tento plán, pretože s veľa vecami hneď súhlasila, čo ma vtedy veľmi prekvapilo a vlastne ma týmto do dnešného stavu sama doviedla. Naozaj uprimne chcem, aby bola Lady šťastná a urobím pre ňu čokoľvek. Viem, že mnohí na tomto fóre prežívajú niečo podobne, no ja som si nie veľmi istý, či to zvládnem. Priatelia budem veľmi rád, ak sa nám k tomu vyjadrite. Veľmi by sme potrebovali počuť váš skúsený názor (hlavne ja). Je to reálne, je to zdravé, je to normálne?? Da sa to vôbec vydržať? Ďakujem za akékoľvek rady a typy