51

Re: Sluha11: Lady Jane a sluha a náš nový životný štýl

Sluha11: jak vidím máte poměrně rychlý vývoj kupředu. Inu, nezbývá, než držet palce, ať vám to vydrží a zamčený svět i nový vztah vás oba naplňuje. Na sex po dlouhém uzamčení jsem se ptal záměrně, neb z vlastní zkušenosti vím, že to na dlouhé výkony opravdu není a tím pádem ani moc ne ke spokojenosti klíčnice. Pro ní je to pak o důvod víc neodemykat smile
Jinak dress code máme taktéž, ale botičky na podpatku nikoliv, nebo feminizace ani nic s tím související nás neoslovuje. Nicméně vydžet v nich celý den musí být náročné, domácí práce dvojnásob smile

52

Anděl: u nás feminizacia a sissy tiež nikdy nebola téma. Mne sa to vždy páčilo, ale Lady je veľmi praktická a vždy mi hovorila, že chce doma poriadneho chlapa. No klietkou sa to mení a keď mi objednala obliečok francúzskej služky a teraz tie podpätky, vidim výraznú zmenu. Páči sa jej, keď behám po byte a pracujem ako slúžka (zatiaľ som v nich dosť nemotorný tak sa zo mňa smeje) a už to je pomaly jej iniciatíva. Povedala mi aj, že mi chce vyskúšať namaľovať mihalnice, lebo ich mám aj tak dosť dlhé a čierne. Mne sa to páči a veľmi ma to vzrušuje, rovnako ako keď ma Lady preťahuje zo zadu ako štetku. V podstate klietkou sa to začalo a ešte viac umocnilo. Keďže penis je zamknutý, tak jediná možnosť vzrušenia  je oral alebo anal. A to sú úplne iné pocity ako klasicky sex.  Tak naozaj uvidíme kam to všetko dospeje. Dosť som z toho vzrušený :-)

53

Sluha11: však každý vztah se vyvíjí a je to jedině dobře. Za rok budete zřejmě opět někde zcela jinde (dále) smile Úklid a obecně domácí práce realizujeme samozřejmě taktéž, Paní mne u toho ráda pozoruje a kontroluje smile Nicméně k feminizaci to u nás nevedlo, a ani nepovede, neb nás zrovna toto ani jednoho nevzrušuje.
Jinak ke zmiňovému vzrušení - po pár zamčených dnech (či týdnech) k extrémnímu vzrušení stačí jen velmi málo. Stačí políbení ručky, mazlení se s nožkami Paní atp. Orální sex pak skvěle funguje k vytečení a ještě dalšímu zvýšení nadrženého stavu smile Není nad to vidět Paní jak spokojeně oddychuje po prožitém orgasmu a sám zůstat pod zámkem smile

54

Plný súhlas :-)

55

Včera sme mali s Lady debatku. Sme zamknutí už takmer 4 mesiace, kedy si ho Lady odomkla len 5x. Hneď na konci prvého týždňa (a potom počas plodných dní), kedy mi povolila skazený orgazmus do vagíny, asi po troch týždňoch tiež ukončený so skazeným orgazmom a minulý týždeň rovnako. No a tá niekoľko týždňová pauza kvôli zaderom od klietky. Povedala mi, že ju to baví a pokračujeme ďalej. Tie prvé mesiace sú najmä o silnej vôli, pretože dôvodov na odomknutie a ukončenie je mnoho. “Čo ak nás kamaráti odhalia a odcudzia; rodičia prídu na návštevu a predsa mama vie akého ho mám veľkého, určite sa mi z večera do rana nezväčšil; nemá to nejaký negatívny vplyv na jeho funkčnosť; čo ak Lady na mňa zabudla; má to celé vôbec nejaký zmysel;...” Preto sme sa dohodli, že sa budeme častejšie spolu rozprávať, aby sme si vymieňali svoje pocity a ubezpečili sa, že náš nový životný štýl chceme a chceme ho obaja a navždy. Lady ako som už písal nie je veľmi sexu chtivá, no klietkou sa to trochu mení, keď ma vidí doma ako nahý alebo ako Francúzka slúžka len s klietkou a v podpätkoch upratujem, žehlím, umývam záchod či sprchu vzrušuje ju to a stále viac a viac na to počas dňa myslí (a hlavne má teraz na seba omnoho viac času). Je mi jasné, že keďže nemá klietku ona ale ja, tak bežne počas dňa nemysli na to tak často. Snažím sa preto byť trpezlivý aj keď je to čím ďalej ťažšie. Je to úžasné cvičenie poslušnosti, pokory a trpezlivosti. Nie nemusíš striekať, Nie nemusíš mať orgazmus, Nie, Nie, Nie. Ja som čím ďalej poslušnejší, neodvrávam a vidim na sebe, že som doma omnoho aktívnejší. Pred rokom by ma ani vo sne nenapadlo, že sa budem odbavovať na umývaní kúpeľne, pri vysavaní, či masírovaní nožiek, asi nie som normálny :DDDD. A samozrejme čakám na deň, kedy sa Lady rozhodne ma pripustiť. Avšak silno rozmýšľam, či vlastne chcem orgazmus. Je to ako s alkoholikom, ak abstinuje už si nesmie dať ani pohárik, lebo opäť skončí opitý v krčme. Vnímam aj toto ako určitý spôsob abstinencie. Pokušenie je obrovské, no už nikdy nechcem skončiť pred PC s vtákom v ruke. Je to voči Lady nepekné a neuctivé. Ona má byť stredobodom mojej pozornosti, ona je môj život, moja láska, ona rozhodne, kedy chce sex, alebo či ho vôbec niekedy chce. Milujem, keď prideme domov z práce, Lady si môže ľahnuť na gauč a oddýchnuť si. Povie mi, čo treba urobiť a ja ju obskakujem celý večer. Pred spaním jej umyjem a pomasýrujem nožičky (za to ďakujem Andělovi :-)), pomodlime sa a ideme spať. Lady je spokojná, šťastná aj ja som šťastný. Nadržaný ale šťastný :-). Včera išla ale Lady ešte von s kamarátkami a ja som dožehlil. Lady mala naozaj pravdu, že žehlenie je nekonečný príbeh :-)

56

No, máte to nastavené velmi pěkně, tak to má být. Alespoň podle mě ;-). My to máme podobně a jsem moc rád, že to tak je.

57

Plodné dni. Včera ako obvykle bola Lady s kamarátkami na víne. Pisala mi, že mám poprať, umyť kúpeľnú a povysavať. Všetko som urobil a okolo desiatej si išiel ľahnúť. Zobudil som sa na príjemné pocity okolo semenníkov. Lady už bola doma a keďže ma plodné dni, mal som jej poslúžiť na oplodnenie. Odomkla klietku, dala ju dole a začala si ho honiť. Bol som úplne vo vytržení, keďže posledný krát sa ho Lady dotkla pred mesiacom. Stál ako betónový stĺp. Vždy pred dosiahnutím orgazmu prestala a nechala ma vydýchnuť. Po asi piatich takýchto dlhých trápeniach sa Lady ohla a prikázala mi strčiť ho dnu. Po krásnych zážitkoch som sa vystriekal do Lady a ešte asi 5 minút som sa nevedel spamätať a lapal som po dychu. Spokojná Lady mi nakazala priniesť vodu na pitie, aby zažehnala smäd a všetko poupratovať a umyť. Keďže penis po takomto výkone celý opuchol, dnes som bez klietky len s krúžkom. No je taký citlivý a bolí, že sa ho ani neviem a ani nechcem dotknúť.

58

Máme novú klietku. Vtáčiu voliéru :-) sme vymenili za dlhší Prisonbird 2. Najprv som mal menší 40mm krúžok, no ranné erekcie v ňom sa nedali vydržať. Po 4 dňoch a prebdených nociach, kedy som myslel, že si zvyknem mi ho Lady dala dole. Pod krúžkom boli až krvavé podliatiny. Vzali sme preto 45mm krúžok a ten sedí ako uliatý. Žiadne tlaky, žiadny diskomfort, úplná paráda. Hygienicky takisto super, veľmi ľahko sa ústrojenstvo umýva. Na dlhodobé nosenie aj v tesných džínach bez problémov. Lady je spokojná, takže ja takisto. Čo sa týka motivačných videí, ktoré si púšťam každý večer pred spaním krátky Update: musím potvrdiť, že určitý efekt pociťujem. Automaticky počúvam Lady, beriem PC ako svoju súčasť a hlavne neodvrávam, keďže vnímam posluchanie príkazov ako svoju povinnosť. Teraz je to vyše mesiac, čo mi to Lady prikázala, tak uvidíme čo bude po pól roku :-)

59

PROSÍME O RADU!!! Dnes sme došli do poriadného zlomu. Opäť sme sa večer bavili, ako nám to s klietkou ide, vymieňali sme si pocity a Lady mi povedala, že jej sex nechýba a nechce, aby som jej lízal vagínu. Rozmýšľala poslednú dobu nad tým, čo vlastne chce, aké má potreby a čo jej tých 5 mesiacov mojej abstinencie prinieslo. Pochválila ma, že držím slovo a nemasturbujem (veď ani nemám ako), že robím všetky domáce práce, že som k nej milý a pozorný. To všetko sa Lady nesmierne páči a je rada, že sme sa pre klietku rozhodli, miluje držať ma pod kontrolou, rada ma komanduje a riadi. Povedala, že ma veľmi miluje, ale jej telo proste takto funguje a sex nepotrebuje. Lizanie vaginy jej nič nerobí a nepociťuje počas toho nejaké extra vzrušenie. Povedala mi, že sa chce dohodnúť, že ma bude pripúšťať len ak bude mať chuť na sex. Pokračovala, že klietku mi už nikdy neodomkne okrem výnimiek, ktoré mame dohodnuté v našej zmluve o nosievaní pásu cudnosti. Keďže aj hygienicky je klietka v pohode a očista sa dá robiť aj s ňou (čo sme si už za tú dobu otestovali), tak bod o mesačnej hygiene v zmluve vyškrtneme a sprchovať sa budem odteraz už len s klietkou. Na služobne cesty lietadlom mi Lady zaobstarala plastový CB6000s s plastovými plombami, takže aj bod o lietaní sme pozmenili tak, že doma mi Lady nasadí plastovú klietku a po príchode mi ju znova vymení za kovovú. Ja sa nášho penisu už nikdy nesmiem dotknúť. No a keďže ja som Lady pred 2 mesiacmi povedal, že zatiaľ dokážem žiť bez orgazmu, a vcelku ma to vzrušuje byť v neustálom napätí, tak vyškrtneme aj bod, že raz za dva týždne môžem požiadať o vyprázdnenie semennikov. Takže vyškrtneme všetky body o odomknutí okrem jediného, a to keď pôjdem k lekárovi. Nemôžem vôbec nič. Odteraz budem mať už len análne uspokojenie so zamknutým penisom bez sexu či masturbácie a len keď to Lady uzná za vhodné, aby mi aspoň takto spríjemnila celoživotné uzamknutie. Lady mi to urobí našim pripinacim penisom, veľmi ju vzrušuje a páči sa jej keď ma môže preťahovať zo zadu s dildom kým ja som oblečený za francúzsku slúžku ( a to pritom obliečok ani nechcela). Navrhla mi, že takto môžem striekať dokonca aj niekoľko krát do mesiaca za podmienky, že všetky úlohy ako domáce práce a iné budem plniť bez problémov a načas (čo však zaváňa veľmi nejasnou formuláciou, keďže “bez problémov a načas” si Lady môže vysvetliť ako len chce).  Všetko semeno samozrejme následne zlížem a všetko dokonale vyčistím (umyjem dildo a postroj, vymením postelné prádlo). Anál si mám priebežne holiť a udržovať čistý, aby ma mohla Lady kedykoľvek pretiahnuť, keď na to práve dostane chuť. Mám teda ďalšiu úlohu, denne sa starať o čistotu našej novej vaginy. No a na doplnenie môjho domáceho úboru si Lady rozmyslela aj podpätky, o čom som už písal a kúpila mi teraz nové 12,5cm vysoké kožené nadkotníkové štekle na denné nosenie po byte. Ak to bude fungovať, tak ich mám mať obuté aj v noci, aby mi pripomínali (ešte navyše ku klietke) kde je moje miesto a aby som si na ne zvykol. Ak niečo nebude podľa predstav mojej Lady chce ma pravidelne trestať koženým opaskom, takto ma bude postupne vychovávať k poslušnemu manželovi. Chcela by dosiahnuť, aby som bol slušne vychovaný, aby som bol milý, pozorný, poslušný, aby som veci robil automaticky, bez odvravania. Vidim, že sa jej to už darí. Keď máme napríklad návštevu tak už automaticky obsluhujem, dolievam, umývam riad, po odchode povysavam a utriem prach. Ani nerozmýšľam o tom, aby to robila Lady alebo, že si návšteva bude myslieť, že som pod papučou (ešte pred pol rokom som to takto bral). Lady bude ako doteraz chodiť na kávu a na diskotéky s kamarátkami podľa potreby, ja mám dovolené vychádzky len s Lady (výnimku musí povoliť Lady). Nechal som si čas na premyslenie do konca mesiaca, pretože predstava je to vzrušujúca, Lady milujem a chcem, aby bola šťastná, ale nedať už nikdy dole klietku? Fuh, a k tomuto záveru sme sa dopracovali už za necelých 6 mesiacov nosenia klietky (pred tým som ani netušil, že nejaký mužský pás cudnosti vôbec existuje). Život sa tým neskutočne mení. Už nikdy žiadny orgazmus, už nikdy žiadny oral, žiadny sex (len za účelom reprodukcie), žiadne vyhonenie, len análny sex a sissygasm. Za necelých 6 mesiacov sa penis stal v našom vzťahu zbytočný. What the fuck????? Už nemám penis ale len vaginu, aby má mohla Lady preťahovať. V podstate si zo mňa urobila takú poslušnú domácu štetku (posledné týždne ma aj tak volá, že “ty moja mala štetka”). Predstava je to veľmi vzrušujúca, rád Lady obskakujem, poslúcham jej rozkazy,  milujem aj análny orgazmus, staranie sa o domácnosť mi robí dobre, milujem, keď si Lady užíva s kamarátkami kým ja poslušne čakám doma ... no neviem si to úplne predstaviť. Doteraz to bolo fajn, bola to hra. No teraz už je to vážne a navždy, Lady sa brutálne vžila do svojej role, aj keď svojim vlastným spôsobom. Napadlo ma aj to, že Lady od začiatku, čo som začal hovoriť o klietke mala tento plán, pretože s veľa vecami hneď súhlasila, čo ma vtedy veľmi prekvapilo a vlastne ma týmto do dnešného stavu sama doviedla. Naozaj uprimne chcem, aby bola Lady šťastná a urobím pre ňu čokoľvek. Viem, že mnohí na tomto fóre prežívajú niečo podobne, no ja som si nie veľmi istý, či to zvládnem. Priatelia budem veľmi rád, ak sa nám k tomu vyjadrite. Veľmi by sme potrebovali počuť váš skúsený názor (hlavne ja). Je to reálne, je to zdravé, je to normálne?? Da sa to vôbec vydržať? Ďakujem za akékoľvek rady a typy yikes

60

Musíš se v tom sám cítit, že to chceš. Každý jsme nějaký a pokud si dokážeš představit takovýto život proč né. Já třeba k životu také nepotřebuju orgasmus a nedostal jsem se zatím do situace, že bych škemral o to abych mohl alespoñ vytéct, ale nedokážu si představit společný život bez sexuální služby Kněžně. Abych jí nemohl udělat dobře. Na druhou stranu pokud opravdu nemá potřebu tak bys to měl asi příjmnou jako fakt a smířit se s tím. Také bych rád kdyby Paní byla více dominantní, ale když jí fo nejde tak musím být spokojený s tím co mám.
Takže můj závěr zní: pokud ti to vysloveně není proti srsti jdi do toho.

61

Diky Nepas, zisťujem aj ja, že orgazmus nepotrebujem, aj keď mi veľmi chýba. V podstate má táto myšlienka Lady vzrušuje a láka, neviem si však predstaviť, že to má byť navždy. Doteraz to bola hra, teraz sa to stáva realitou bez možnosti návratu.

62

Abych se priznal, tak me to normalni nepripada. Mam z toho takovy pocit, ze hlavni problem je v tom, ze Lady nema chut na sex vubec a tohle je prostredek, jak se vyhnout neprijekmnym pocitum pri odmitani tvych zadosti nebo prip. "odtrpeni" si sexu. Me zena drzi bez vystriku jak dlouho se ji chce, ale ona si nechava udelat dobre tak 1-3 do tydne, jak ma chut, vetsinou rucne drahzdenim klitorisu nebo oralne. Nekdy ma naladu na sex, tak me po jejim vyvrcholeni necha do ni jeste pumpovat jak dlouho ji to bavi a vyjimecne me necha se udelat v ni, kdyz ma chut na pocit toho, jak do ni strikam horke semeno. To, ze me drzi bez vystriku je prostredek k tomu, abych byl pozorny a vic se fyzicky k ni mel. To je to, co ji zvysuje chut na sex. Takze ona me drzi nadrzeneho, abych se ji vic venoval a ona tim mela vetsi chut na sex a cilem je, aby lepe fungovalo manzelstvi, protoze sex v manzelstvi je dulezity. Sex ma ruzne projevy, nejde jen o pohlavni styk, jde o to, aby bylo mezi manzely sexualni napeti. Co zpusobuje to napeti mezi vami dvema? Co je pro tvoji Lady sexualne vzrusujici? Myslim jako opravdu a ne jen co ti rekne ... . Ja si myslim, ze bys mel zacit od toho, co ji vzrusuje a pak ji privest k orgasmu. Nemusis ji jen lizat, kdyz ji to nic nerika. Musite spolecne najit co je pro ni vzrusujici a prohlubovat to. Moje zena se dokaze udelat jen tim, ze ji libam na krku a lizu ucho a u toho drazdim prsa. Ze zacatku mela problem se udelat pri prime stimulaci klitorisu ale postupne se naucila vnimat sve telo, me naucila co se ji libi a ted se dokaze udelat i bez drazdeni klitorisu. Je potreba ji studovat :-). Pak tu mame ty podpatky ... spat v tom mi prijde uz dost ... ze zdravotniho pohledu a to omezovani tvych socialnich vazeb mi taky nepripada v poradku.

Zaver: ja bych do toho nesel. Neco by se mi libilo, ale jako celek mi to neprijde zdrave. Mozna bych soucasny stav o nektere body byl ochotny rozsirit na nejakou zkusebni dobu treba pul roku a pak by se videlo, ale hlavne bych se snazil najit sexualni centrum u tve Lady. Je to tvuj zivot, tak se nenech zatlacit nekam, kde nechces byt, protoze zijes jen jednou. Mel bys budovat a obetovat se pro rodinu, abys zanechal neco pro sve deti. Otrok bez kamaradu odkazany jen na svou pani neni chlap a nic nedokaze pro rodinu, ale jen otrok ke kteremu postupne jeho pani ztrati respekt a znici to vzajemny vztah a manzelstvi.

63

Manzel, ďakujem. Budem dumať :-).

64

Co se týká vycházek je tam psáno, že ostatní musí povolit Lady. Není tam, že nemůže nikam chodit. Já se Kněžně musím také hlasit. Spaní v obuvy je extrém, to snad ani nejde. To by ses sluha11 asi moc nevyspal. Jak jsem to ale pochopil toto pravidlo je na programu dne až později.

65

Ahoj, troufnu si přidat svou zkušenost, avšak uznávám, že dost negativní...
Se svou teď již ex paní jsme také zamykali a užívali si femdom. To Co ale z počátku bylo skvělé a vzrušující zpestření se po 2 a půl letech změnilo v peklo. Obskakoval jsem ji, staral se o dovolené, o jídlo, o hodinové masáže, když si řekla o sex tak ji vždy uspokojil. Jenže kromě Ds jsme také partneři ne? A tady To po čase začalo skripat. Jakmile jsem něco chtěl já... procházku, vybrat film, cokoliv... nešlo to. Prostě milión keců výmluvy a řeči. A Tak jsem se díval, jak se moje sexy bohyně a paní meni na opravdu line prase. Po práci je přece utahana a tak si musí lehnout, po obědě zrovna tak, u filmu, odpoledne furt... Nic nemohla dělat, jen líně ležela a já mohl dělat vše. Najednou jsem přestal cítit jakoukoliv radost a cítíl se jen ponizeny a zneužitý. O ničem to nebylo. Hraní nebylo, skadleni nebylo. Jenom měla allinclusive hotel a otroka který se staral o vše aby si mohla běhat po kavickach a nestarat se. Jo, mnoho lidí o tom sní a já to zažil, ale něco bylo špatně. Zkrátka jsem pro ni neznamenal reálně nic... a to je špatně!
Trochu se v tobě vidím víš? Tak jen ti chci ukázat svou zkušenost ať nedopadnes stejně nešťastně. Já to musel skončit... Jestli tě takový životní styl opravdu naplňuje tak ti to přeju a jdi do toho, ale jestli ne tak se nenech tlačit někam, kde se ti to nelíbí. Přeju hodně zdaru a ať si zvolis správně.

66

Upřímně řečeno, taky nevim - jak píše MANZEL - u nás je cítit také ta odezva a láska, jiskření a láska, erotický náboj. Tady si nejsem jistý, ale nežiji s vámi. A každý to máme jiné, musíš vědět ty. Jestli jsi spokojen, jdi do toho.

67

Ďakujem veľmi pekne za názory a tipy. S Lady sme to po ceste autom prebrali ešte raz viac do hĺbky. Topánky som skúšal jednú noc a naozaj to nie je reálne. Potil som sa a celý čas prehadzoval, takže tu Lady ustúpila :-). Ostatné veci ostanú zachované na pól ročnú skúšku (alebo skôr do konca roku). Mňa osobne to vzrušuje a baví, takže osobne by som s tým nemal mať problém. Dokonca aj to stretávanie sa s priateľmi na čo upozornil manzel - ja mám takú prácu, že veľa cestujem po Európe, komunikujem, riešim, takže keď prídem domov som aj rád, že nemusím nikde ísť a môžem sa venovať len Lady. Bavili sme sa aj o sexuálite Lady, povedala mi, že ona sa vie spraviť len s mojim penisom v nej. Všetky ostatne veci ju nevzrušujú (lizanie, umelé penisy vo vagíne,...) a že keby som ucítil naozajstný penis v mojom zadku, tak už nikdy by som nechcel dildo. Asi je to teda naozaj tak :-). Ale že proste na to nemá chuť denne alebo týždenne. Lady povedala, že aj sexuálne počíta s tým, že nová zmluva ju privedie k väčšej chuti na sex, pretože hneď mi vytkla, že sa o ňu malo starám. Že keby ma mala za čo odmeniť tak to s radosťou urobí. Tak uvidíme, ja sa budem viac snažiť a viac sa venovať mojej kráľovne.

Z toho je teda záver, že idem do toho. Vzdám sa orgazmov, honenia a všetkého okolo toho doživotne a pozornosť upriamim ešte viac na Lady. Veď to je práve ten dôvod prečo to robíme :-). Budem pravdepodobne menej prispievať do fóra, keďže sa nechcem opakovať a písať dookola o tom, ako som v štekloch umyl celý byt, ako som Lady pomasyroval nôžky,... a možno sa nám to tak rozbehne, že budeme sexovať každý deň :-). Kto vie...

68

Pred dvoma týždňami sme boli s Lady spolu na výlete na 5 dní. Keď sme vyšli z domu a boli už na diaľnici Lady vyhlásila “uups”. Opýtal som sa čo sa deje: “nechala som kľúče od tvojej klietky doma. No nič, aj tak to nie je dôležité”. Že nie je dôležité???? Už niekoľko dni sa teším na výlet s predstavou, že budem konečne odomknutý a s Lady sa v hoteli pekne pomilujeme. A teraz sa všetko zrútilo ako domček z karát. “A nevrátime sa ešte?”, navrhol som. “Určite nie, kvôli takej blbosti sa nebudeme vracať”. A tak som už neprosil, vedel som, že to nebude mať aj tak zmysel. Prišli sme večer do hotela, ubytovali sa a išli sa do mesta najesť. Dali sme si po 2 piva a niekoľko tapasov. Bol to veľmi príjemný večer po takej dlhej ceste. Zaplatili sme, prešli sme sa ešte po meste a nakoniec prišli do hotela. Lady sa osprchovala, ja som zatiaľ pozeral telku. Samozrejme nahý s klietkou v posteli, keďže hneď ako sme prišli na izbu som mal povinnosť sa vyzliecť. Lady sa osušila a ľahla si ku mne. Ja som sa pritulil a keďže som nadržany ako stepná koza, začal som Lady jemne hladiť a bozkať po ušku. To veľmi miluje. Pomaly som rukou prešiel až k mušličke a začal ju pomaličky hladiť. Najrpv jemne dookola, potom rýchlejšie cez pysky. Lady sa začala dostavať do varu a začala mi hovoriť čo mám robiť a ako to chce. Presunul som sa k jej rajskej záhrade a druhou rukou strčil jeden prst dnu. Lady nádherne zvlhla a povedala “škoda, že nemáme kľúčik, tak by som ťa teraz chcela”. No, ja som ľutoval asi omnoho viac, ale aj tak to stalo za to. Strčil som do mušličky druhý prst a začal masírovať. “Aspoň keby sme mali dildo”, povedal som. Aj keď idem sám proti sebe, no čo neurobíme pre svoje kráľovné. “Nekecaj a rob”, bola odpoveď mojej Lady. Tak som stíchol a makal až kým sa mi neodkrvila celá ruka. Keďže sme boli dosť unavení z náročnej 14 hodinovej cesty, Lady sa nespravila, ale ani mi to nezazlievala. Nechala ma oblizať si moje prsty plné vaginalneho moku a zaspala ako bábätko. Ja som posledný krát vytiekol 18.7. takže toto bol pre mňa silný zážitok, po ktorom sa mi len ťažko zaspávalo :-)

69

To muselo být hodně těżké. Myslíš, že je opravdu zapomněla nebo je chtěla nechat doma?

70

Povedala mi, že nie naschvál, tak neviem. Chcem veriť, že to bolo náročky :-). A takisto ako tu niektorí písali, že zamknutím rastie sexuálny apetít, tak som sa aj snažil, aby si to Lady patrične užila.

71

Sluha11: pěkný to zážitek. Zda-li nechala klíček doma schválně ví asi jen ona sama smile Já se raději vždy ptám své milované Paní před dovolenou jestli má klíček s sebou aby se toto nestalo (tedy alespoň neúmyslně).
Jinako byly tvé pocity jiné, když jsi věděl, že tě ani tvá Lady nemůže odemknout i kdyby chtěla?

72

Anděl: tak určite to bol zvláštny pocit, hlavne práve v tom momente keď povedala že sa nevrátime. Som si v duchu povedal “ty brďo a čo teraz?”. Bolo veľmi pekné, celú cestu som obskakoval Lady, túlil sa k nej, hoci som vedel že nič nebude. No, že som sa mohol pohrať s Lady mušličkou bolo ešte krajšie ako orgazmus. Teším sa, keď si to zopakujeme. Dnes som sa vrátil zo služobky a prvý krát som mal plastový cb6000s počas batožinovej kontroly na letisku. Prvý krát to bol divný pocit, lebo som sa bál, že to začne pipať. Ja viem, klietka je plastová ale aj tak. Nakoniec všetko prebehlo v pohode, plomba po 4 dňoch neporušená, dnes ešte budem spať s ňou a asi zajtra ma Lady zase prezamkne do kovu.

73

Smekám klobouk, tak to bych nedal, u nás jsme pojali uzamykání do klícky spíš jako hru, i když jsem uzamčen dlouhodobě, což mně vzrušuje, tak je to na vzájemné dohodě a respektování osobnosti, jasně plním také úkoly co mi moje bohyně vymyslí, ale zase na druhou stranu takový to co mám kolikrát denně, týdně, měsíčně, ročně udělat, jak píšeš v jednom z příspěvků, to ne to bych nedal, a snad ani by to mojí bohyni nenapadlo, každý máme svoji práci a povinnosti, je pravdou že za úkol který nesplním jsem potrestán, ale zase je to jen o tom jaká pravidla si dvojice nastaví. Ano a jak píšeš je to životní styl. Přeji ti aby vám to dlouho a dlouho fungovalo jak jste si to nastavili

74

Rascy, tak samozrejme, že v živote to nejde vždy tak ako chceme alebo ako si neplánujeme. Aj my mame prácu svojich priateľov a Lady mi doma posledne týždne tiež pomáha, keďže toho mám dosť veľa. Zmluva nám ale pomáha sa vrátiť späť do pôvodných a chcených koľaji. Odomknutý som momentálne minimálne raz mesačne cez plodné dni a zvyšok je nádherný čas strávený s Lady. Je to úžasne a ďakujem Bohu, že nám klietku ukázal, život sa stal mnohokrát krásnejší. Teraz ideme na dovolenku, tak zase pôjdem do plastovej klietky kvôli letiskovým kontrolám :-)

75

To je právě v tom, že nám naše Paní pomáhají když vidí, že toho máme hodně. Máme spolu krásný vztah a OBOUM nám záleží na spokojenosti.