kubicek: To si možná nerozumíme. Komunikace je při zamykání důležitá. My teda moc nezamykáme, ale rozhodla jsem se, že tenhle rok nebude mít manžel žádný orgasmus. Koketovali jsme s tou myšlenkou delší dobu, ale vytušila jsem, že nemá odvahu si o to říct sám... Tak jsem to rozhodla za něj
Má nárok na dva milking dny měsíčně. Jednou análně drážděním prostaty (na to ho zrovna pro větší efektnost zamykám ), jednou pokaženými orgasmy. Další pokažené orgasmy mu občas dovoluji za odměnu nebo když se mi ho zželí... Udržuje ho to pěkně napjatého, protože tam žádný limit není a můžu mu je povolit naprosto kdykoliv
Tak to půjde až do prosince. V prosinci se prosí , takže chudáček nebude mít nárok vůbec na nic. Když to poctivě vydrží, čeká ho opravdu hodně speciální odměna, jejíž přesnou podobu se dozví na Štědrý den. Jen se trochu bojím, jestli nám s tím nezamává korona, ale už jsem avizovala, že mu ten půst chci zakončit důstojně a kdyby to nešlo, no tak to holt budeme muset prodloužit o další rok. Takové zprávy bych mu chtěla oznamovat častěji, ten pohled stál za to Ale já doufám, že to nějak klapne... Sama se na to těším.
Ale zpátky k té komunikaci. Je důležité nastavit si nějaká pravidla. Kdybych mu nechala úplně volnou ruku, bude mně celý den posílat ubrečené zprávy, nic neudělá a ve výsledku to bude i pro něj horší, protože na to bude neustále myslet.
Snažím se ho vést k tomu, aby to přes den vydržel a počkal na večer, kdy máme čas jen pro sebe a můžu mu věnovat svou pozornost a empatii. Vyplakat se může i ve zprávách přes den a snažím se mu odpovídat co nejrychleji, ale když to začne přehánět, zatrhnu mu to. Docela funguje poslat ho pracovat a vyžádat si hodinová hlášení. A samozřejmě taky pohrozit sebráním odměn A teď jsem zavedla nový trest, zamčený klečet doma v koutě. Nesnáší to, protože je to jen ztracený čas. A v tom pásu si ani neužije hříšné myšlenky
Nejvíc ale pomohly odměny. Zrovna vydržel den a choval se vzorně - pochvala a odměna. Druhý den se na mě snažil udělat dojem, přeháněl to s množstvím zpráv a chtěl, abych mu slíbila zase odměnu na večer - zakázala jsem mu počítačové hry (klečení v koutě jsem vymyslela až později). Další den se polepšil - odměna. Postupně jsem pak odměny začala snižovat. Napřed si házel kostkou o sudé číslo, pak jen o dvě čísla, o jedno... Teď se dostáváme do bodu, kdy se většinou chová vzorně a naopak ho během dne občas škádlím já Když odolává celý týden, většinou dostane odměnu. Slíbené to nemá, spíš je to jedna z podmínek.
Vybalancovat to je opravdu těžké. Musím umět poznat, jaký má zrovna den. Kdy poškádlit, kdy podpořit, kdy vychovávat. Hlavně je to ale na něm, jestli to chce vydržet. Má možnost to zrušit. Nebylo by to poprvé a ví, že bych mu to odpustila. Ke spokojenému sexuálnímu životu mi stačí míň než někoho držet rok bez orgasmu. Zklamal by tím hlavně sám sebe. Já mu jen umožňuji tuhle fantazii prožít. On je v našem vztahu ten submisivní, on definuje bitevní pole. Já jen tahám figurkami, které mi on dal.
Tu narážku na T.1978 jsem myslela tak, že takhle se neprojevuje člověk, který něco tak extrémního dokáže vydržet. Mohl by se naučit, ale pochybuji, když mu to ani s odstupem nedošlo. Tipovala bych to na klasického honiče a ušetřené zklamání pro QueenPaulu, kterou tímto zdravím a držím jí palce.