51

Re: Myslíte, že najdu někoho na uzamčení 24/7/365?

Právě kvůli tomuto typu chování, jako tady předvedl T.1987 jsem přestala mít chuť na podobných fórech psát. Uraženýá dotčený a ješitný chlap, kterému si někdo dovolil obratem neodpovědět. Je mi z toho smutno.

52

Opravuji: T.1978

53

NOMIA: od května 2019 jsi nenapsala jediný příspěvek. Já se tady regnul před 3 dny. Kvůli mě jsi přestala mít chuť psát a proto jsi napsala během těch 3 dnů -po více než 15 měsících- najednou 2 příspěvky.

To má logiku.

54

Tahle diskuse už je úplně mimo téma vlákna.

Pojďme sem všichni přestat psát, ono to pak samo utichne, když nebude na co reagovat.

55

NOMIA: Přece kvůli takovým ubohým chlapům nepřestaneš mít chuť přispívat na fóra ? wink 99% lidi co je tady na fóru mi přijde milých smile

T.1978: Ona přece nenapsala, že přestala mít chuť psát kvůli Tobě, ale kvůli někomu kdo se choval podobně jako Ty.
Jinak k tomu co jsi napsal mně už se nijak nevyjadřuji. Ty si o mně mysli, že jsem prolhaná hysterická krava a já si zase o Tobě myslím své a tím jsme si kvit.

56

davidt: S tím naprosto souhlasím, tohle je skutečně mimo téma, takže pokud chce někdo napsat k tématu, tak klidně napište. A jinak to jak se chová T.1978 nebo já už neřešte wink

57

T.1978,
již dlouho jsem neviděl nic trapnějšího než uraženou, dupající a kvičící subku, která nebyla přijata do služeb vyhlédnuté mladé Paní!
Vážně nechutná situace.

58

Madam Queen, odpovídá a komunikuje.
Již si vybrala a pokud si bude chtít a zamknout, vybere si.
Je škoda, že odmítnutí, nebo neodepsání vyvolává takové přehnané rekce.
Takto se žádný subík nechová a už vůbec ne ten,  který by něco rád.
S úctou zdravím Paní Queen a Nomii, hlavu vzhůru prosím, jsou tu i normální a slušní.
Hezký den Dámy

59

Queen: Pocitam, ze z trvaleho uzamceni chudacek zesili. To by se ti libilo?

60

Tsk tsk, proč by mělo, je to jen nízká potřeba co nemá žádný vliv určitě..
Vůbec po týdnu či dvou nemyslí na sex všude..
Nezačne pak škemrat o to, aby dostal svolení aspoň k milkingu, i když z toho nebude mít uspokojení...
A nebude pak tak mimo, že když dostane šanci k orgasmu v kleci, z lásky k zamčení dokonce odmítne...
Nene, to nehrozí... nebo že by? big_smile

61

kubicek: To si možná nerozumíme. Komunikace je při zamykání důležitá. My teda moc nezamykáme, ale rozhodla jsem se, že tenhle rok nebude mít manžel žádný orgasmus. Koketovali jsme s tou myšlenkou delší dobu, ale vytušila jsem, že nemá odvahu si o to říct sám... Tak jsem to rozhodla za něj smile

Má nárok na dva milking dny měsíčně. Jednou análně drážděním prostaty (na to ho zrovna pro větší efektnost zamykám smile), jednou pokaženými orgasmy. Další pokažené orgasmy mu občas dovoluji za odměnu nebo když se mi ho zželí... Udržuje ho to pěkně napjatého, protože tam žádný limit není a můžu mu je povolit naprosto kdykoliv smile

Tak to půjde až do prosince. V prosinci se prosí smile, takže chudáček nebude mít nárok vůbec na nic. Když to poctivě vydrží, čeká ho opravdu hodně speciální odměna, jejíž přesnou podobu se dozví na Štědrý den. Jen se trochu bojím, jestli nám s tím nezamává korona, ale už jsem avizovala, že mu ten půst chci zakončit důstojně a kdyby to nešlo, no tak to holt budeme muset prodloužit o další rok. Takové zprávy bych mu chtěla oznamovat častěji, ten pohled stál za to smile Ale já doufám, že to nějak klapne... Sama se na to těším.

Ale zpátky k té komunikaci. Je důležité nastavit si nějaká pravidla. Kdybych mu nechala úplně volnou ruku, bude mně celý den posílat ubrečené zprávy, nic neudělá a ve výsledku to bude i pro něj horší, protože na to bude neustále myslet.

Snažím se ho vést k tomu, aby to přes den vydržel a počkal na večer, kdy máme čas jen pro sebe a můžu mu věnovat svou pozornost a empatii. Vyplakat se může i ve zprávách přes den a snažím se mu odpovídat co nejrychleji, ale když to začne přehánět, zatrhnu mu to. Docela funguje poslat ho pracovat a vyžádat si hodinová hlášení. A samozřejmě taky pohrozit sebráním odměn smile A teď jsem zavedla nový trest, zamčený klečet doma v koutě. Nesnáší to, protože je to jen ztracený čas. A v tom pásu si ani neužije hříšné myšlenky smile

Nejvíc ale pomohly odměny. Zrovna vydržel den a choval se vzorně - pochvala a odměna. Druhý den se na mě snažil udělat dojem, přeháněl to s množstvím zpráv a chtěl, abych mu slíbila zase odměnu na večer - zakázala jsem mu počítačové hry (klečení v koutě jsem vymyslela až později). Další den se polepšil - odměna. Postupně jsem pak odměny začala snižovat. Napřed si házel kostkou o sudé číslo, pak jen o dvě čísla, o jedno... Teď se dostáváme do bodu, kdy se většinou chová vzorně a naopak ho během dne občas škádlím já smile Když odolává celý týden, většinou dostane odměnu. Slíbené to nemá, spíš je to jedna z podmínek.

Vybalancovat to je opravdu těžké. Musím umět poznat, jaký má zrovna den. Kdy poškádlit, kdy podpořit, kdy vychovávat. Hlavně je to ale na něm, jestli to chce vydržet. Má možnost to zrušit. Nebylo by to poprvé a ví, že bych mu to odpustila. Ke spokojenému sexuálnímu životu mi stačí míň než někoho držet rok bez orgasmu. Zklamal by tím hlavně sám sebe. Já mu jen umožňuji tuhle fantazii prožít. On je v našem vztahu ten submisivní, on definuje bitevní pole. Já jen tahám figurkami, které mi on dal.

Tu narážku na T.1978 jsem myslela tak, že takhle se neprojevuje člověk, který něco tak extrémního dokáže vydržet. Mohl by se naučit, ale pochybuji, když mu to ani s odstupem nedošlo. Tipovala bych to na klasického honiče a ušetřené zklamání pro QueenPaulu, kterou tímto zdravím a držím jí palce.

62

Tak musím souhlasit že pás cudnosti není v kalhotách ale v hlavě a komunikaci Paní kastelánky klíčnice a toho kdo chce nebo souhlasí se zamčením nám to trvalo třicet let než jsme našli kompromis a asi 5 let s pásem.

63

V kalhotách to je taky a s naším přístupem řešíme drobné přešlapy neustále. Zamčení do pásu jakékoliv dráždění v podstatě eliminuje, pokud se z něj neumí dostat nebo nepoužije vibrační hlavici.

Můžeš to mít v hlavě sebevíc, ale když nadržeností "lezeš po stropě", nějakému tření o peřinu nebo zbytečně příliš důkladnému sprchování se úplně zabránit prostě nedá. Taky trvalo dlouho ho to naučit. Pomáhá volba spodního prádla, občasné zamykání, aby si zvykl na ten pocit, že opravdu nemůže, a hlavně ten pocit viny. Máme dohodu, že kdyby to už prostě fakt nemohl vydržet, musí mi "mimo roli" říct, že hru chce ukončit. Já se budu snažit mu to rozmluvit a přimět ho, aby změnil názor, ale když bude trvat na svém, hru ukončím nějak důstojně. Kdyby teď po osmi měsících měl první orgasmus tak, že si ho v záchvatu nadrženosti bez dovolení během pár vteřin vyhoní v posteli, celý ten dosavadní úspěch by úplně zahodil a zesměšnil. Takže to je asi to nejpodstatnější.

A když má nějakou krizi, ale hru ukončit nechce, tak ho prostě zamykám, abych mu to usnadnila. Našli jsme dobrou klícku, která mu perfektně sedí, neškrtí, neomezuje. Zkoušeli jsme to napřed po minutách, pak po hodinách, celý den, pak na část noci, celou noc. Nikdy nebyl žádný vážný problém, nemá ho to jak zmrzačit. Akorát o těch dlouhodobých dopadech násilného bránění erekci si myslím pořád to samé co dřív a to je taky jediný důvod, proč ho nezamykám trvale. Na to budeme mít moře času až bude starší.

Teď je pro nás pás spíš pomůcka, kterou se mu snažím otisknout do hlavy. Jeden čas jsem ho třeba posílala zamčeného do práce každý druhý den. Říkal, že psychicky už se cítí stejně s pásem i bez něj smile Ten spánek bývá nejhorší, tam se mu svoboda může připomenout jedním nechtěným pohybem. Ale musím ho pochválit, poslední dobou je vzorný a ty vědomé přešlapy jsou v tolerovatelných mezích. Většinou je to jen letmý dotyk, který si odbyde přiznáním, omluvou a pětiminutovým klečením v koutě smile

64

Madam cruel. Myslíte že při dlouhodobém násilném zabranovanim erekce hrozí nějaké nebezpečí?

65

Fencek: Vsadila bych se o hodně peněz, že to urychlí problémy s erekcí (když srovnáš skupinu zamykačů s nezamykači), ale to bych z toho vyšla hodně lacino, když taková informace je k ničemu smile Užitečnější by bylo vědět, jaké jsou pravděpodobnosti, že po ročním zamčení (s odemykáním jednou týdně na hodinu) budeš mít problémy s erekcí o 1, 2, 5, 10 let, víc než 10 let dřív.

To já nevím. Žádnou takovou studii jsem nenašla. Extrém to taky nebude, když zamyká tolik lidí. Nejnebezpečnější jsou určitě začátky, když se hledá padnoucí klícka. Tam při neopatrnosti hrozí ošklivé ošklivé věci. Taky se tu všichni smějou těm storkám "první pás a zamčen na měsíc".

Bez rizika není ani obyčejný misionář smile Nebo tě může srazit auto na přechodu... To už je na každém. Pro nás leží cesta někde uprostřed.

66

Madam cruel. Tak to chápu. Problémy s erekci mi asi nevadí. Zatím tedy. Když mě to trvale uzamčení tak láká.

67

Madam cruel. Začínám laickou  studii o nasledkach trvalého uzumaceni.

68

Madam Cruel, mňa veľmi zaujalo to kľačanie v kúte. Mohli by ste prosím popísať ako to asi prebieha a ako meriate čas? Prípadne máte aj nejakú špeciálnu požiadavku ako to má vyzerať (napr. ruky za hlavou, na tvrdej podložke apod.) alebo je to "len" klasické kľačanie? Aká je z Vášho pohľadu efektivita takéhoto trestu?

69

Když jsem žil v D/s vztahu s Paní, měla taky v oblibě poziční tresty, včetně klečení v koutě. Většinou to probíhalo, tak, že jsem byl otočený čelem ke zdi v obyváku, Paní se dívala na film, jako spestření jsem musel mít její nošené ponožky v puse, nebo kalhotky přes hlavu.

70

U nás doma probíhá klečení tak, že klečím také čelem ke zdi. Někdy mám na rukách položenou rákosku, někdy knížky. Jindy dostanu nejdřív výprask a pak klečím na rákosce s rukama za hlavou. Milášek mi konkrétní způsob trestu určuje podle nálady a podle stupně mého provinění. Buď je nejdřív nářez rákoskou a pak klečení, nebo naopak. Nejhorší je pro mne půlhodina s knížkama na natažených rukách. Ruce se mi už po několika minutách vždy rozklepají tak, že mi některá z knížek spadne. Milášek přeruší odpočet a hned mne rákoskou seřeže a nechá zase klečet s knížkama na rukách dál.

71

pasaran napsal:

Mohli by ste prosím popísať ako to asi prebieha a ako meriate čas?

Odpočet na mobilu. U delších trestů dáváme přestávky na protažení a smí střídat pozice (většinou 30/5 minut). Protažení má někdy volné, někdy předepsané (kliky, dřepy).

pasaran napsal:

Prípadne máte aj nejakú špeciálnu požiadavku ako to má vyzerať (napr. ruky za hlavou, na tvrdej podložke apod.) alebo je to "len" klasické kľačanie?

Podle nálady. Na podložce mi nezáleží, nechci mu zničit kolena. Ruce mu občas spoutám za zády.

pasaran napsal:

Aká je z Vášho pohľadu efektivita takéhoto trestu?

Vysoká. Krátké tresty mají symbolický význam, delší praktický. Jednou si sám navrhnul 8x30 minut, aby si mě usmířil po jedné krizi před pár měsíci, kdy jsem kvůli jeho chování měla chuť hru ukončit. Nechápu, jak to vydržel, ale to by určitě znovu nechtěl. Kdybych ho nepřišla nakrmit, nestihl by se ani navečeřet než půjde spát.

Ten trest si nelze užít. Místo odreagování a zábavy, při které zapomene na svou nadrženost, musí klečet v koutě a pěkně se trápit těmi svými myšlenkami. Uspokojovat ho na tom může jen ta submisivita a to vůbec není na škodu smile

Vymýšlím pro nás neustále nějaký program, aby se odreagoval. Bez toho by se ten rok vydržet nedal, zbláznil by se z toho. Je na něm, jestli na něj po práci čeká film, knížka, desková hra, hlavolam, stavebnice, kamarád s pivem... Nebo bude klečet v koutě a trápit se ještě víc. Teď o víkendu jsem ho vytáhla na airsoft a prý si za celý den ani nevzpomněl, že měl potom slíbeno ještě něco na večer smile

72

Po týdnu jsem se sem koukl a nestačím se divit , co se tu seběhlo.
K tomu se nebudu už vyjadřovat, ostatní to řekli za mě.
QueenPaula a Fencek : přeju hodně vzrušujících chvil a užijte si to. A co se týká dlouhodobého zamčení - jsem 6 let zamčený , zažil jsem rok, kdy mi Paní dovolila jen 3 org. - a od tohoto května jsem trvale zamčený na celý rok bez jediného org.a žádné ztráty a poruchy erekce jsme si s Paní Xenou nevšimli, takže buď v klidu.
A Madam.Cruel - můj první pás Spider2 mi fakt padl na první pokus a používám ho někdy i teď. Je to možné :-)

73

Děkujeme Tlapíku. Uvidíme jak se vše bude vyvíjet. Dám na tvoje doporučení a zkušenosti a bát se tedy nebudu nějakého poškození či zmenšení penisu.

74

Tlapík: Nechci sabotovat zajímavé vlákno, kde vidím samé rozumné lidi, ale na vysvětlenou.

žádné ztráty a poruchy erekce jsme si s Paní Xenou nevšimli

Vědecký experiment by vypadal takto: sestavíš dvě statisticky stejné skupiny, jednu zamkneš, druhou necháš jen abstinovat, na konci uděláš nějaká měření a porovnáš výsledky. Já bych sázela:

- dopady tam budou
- u většiny mírné, u pár smolařů vážnější
- ty mírné budou po odložení pásu mizet

Vyhodnocovala jsem pár studií pro farmaceutický průmysl. Na tohle si mě nikdo nenajal. smile Nevadí, my se k tomu dlouhodobému zamykání dopracujeme tak jako tak. Příčí se mi to teď, ale v padesáti? No to ten efekt bude opačný, bude si plnit ještě jednu neprožitou fantazii, na nedostatek erekce si stěžovat uurčitě nebude. smile

můj první pás Spider2 mi fakt padl na první pokus a používám ho někdy i teď. Je to možné :-)

Narážela jsem na ty "poprvé v životě mi nasadila pás, sebrala klíče a odjela pryč". Sedět mu může, ale to ještě neví a je to hazard, viď. Naštěstí to jsou jen pohádky, teda doufám.

75

madam.cruel: Ahoj, díky za podporu. Máte to se svým subikem skutečně dobře vymyšlené a jeho oddanost je skutečně skvělá, pokud vydrží ten rok bez orgasmu, aniž by byl nepřetržitě zamčený. A je super, že máte mezi sebou takovou důvěru. Já právě u suba PejskaMartina nejsem přesvědčena, že by se mi neudělal za rohem, jen by jsem ho vypustila z klece. Samozřejmě by se přiznal, že něco takového udělal. A samozřejmě má také možnost to kdykoliv odpískat. Nemohla bych ho nutit do něčeho, co nechce. To samé platí u Fenceka, ale ten si to nepřetržité zamčení skutečně přeješ a to se mi moc líbí. Ale samozřejmě nechci nikomu po zdravotní stránce ublížit. Jde mi hlavně o ten chybějící orgasmus a stoupající nadrženost. A porovnávání oddanosti těch mých subíků. S Fencekem se zatím moc neznáme, tak uvidíme jak se to všechno vyvine. Můj první subík z přítomnosti druhého subika není moc nadšený a tak se snaží o to víc, abych Fencekovi nedala přednost a nezvolila si ho jako za subíka číslo jedna smile