Ahojte, rád by som nejaké naše skúsenosti s Lady. Ja mám 37 rokov, Lady 35, s klietkou sme začali pred 2,5 rokmi. Prvý rok a pól bol relatívne náročný. Sami sme sa hľadali, niektoré klietky sa mi vrezali až do krvi, pri niektorých mi vypadli v noci guľky, ... To som samozrejme hneď využil na vyhonenie, a bolo po zábave. Ale nakoniec sme to zvládli a posledný rok je už priam rozprávka. Našli sme správnu ideálnu klietku, posledný orgazmus som zažil v októbri alebo novembri 2020, mám však dovolené vystriekanie análne. Takže podľa našich skúseností je permanentné uzamknutie možné a dokonca žiadané. Je to win-win pre obe strany. Keďže som beta, sám som za uzamknutie celej mužskej populácie, niekedy mi tie alfy lezú na nervy)))). Myslím si, že naozaj ak chlap prežije nejaký čas pod zámkom už nebude chcieť nič iné.
QueenPaula a Fencek - rovnako vám prajem, aby ste našli svoje šťastie. Aby ste našli svoje spriaznené duše, ktoré vám budú slúžiť 24/7 a vzdajú sa pre vás svojho orgazmu, resp. ktoré vás budú držať pod zámkom a hrať sa s vami podľa vlastného uváženia. Uzamknutie je svätý grál, ktorý máme každý pod nosom, len si to neuvedomujeme.