76

Re: Myslíte, že najdu někoho na uzamčení 24/7/365?

Ten boj Vašich subikov zacal celkom rychlo Pani QueenPaula, cakal som ze to pride ale az ked sa zacnete s Fencekom stretavat. Som velmi zvedavy ako sa Vam trom dalej bude Vas vztah vyvijat, drzim palce nech ste vsetci spokojny a Vasi subici dlhodobo zamknuty bez orgazmu

77

Dobrý deň QueenPaula, ako sa Vám darí s Vašimi subíkmi? smile

78

No krásná myšlenka, to by jsi si rozuměla s mojí ženou. Ta má v podstatě stejný názor. Její ideální svět. Všichni muži včetně chlapců by byli zamčení... říká že zamčený muž je pokorný chápající milý a oddaný. Je zbytečné aby mu penis stál, ji uráží když muž může onanovat a výstřik je podle ní něco co by mělo být tabu. Semeno se nevytváří do nekonečna a bohatě postačí jen přirozený výtok.je fakt že mně občas umožní výstřik ale je to párkrát za rok a spíše se snaží aby to nebylo vůbec.

79

Pokud je to ještě aktuální, madam, ozvěte se mi, prosím.

80

osobně si myslím že zpráva otom že někdo zpětně na inzerát neodpovídá je důležitá. je to stejné i s jinýma věcmapokud někdo něco inzeruje ale nekomunikuje jeto fejk. Ale  dotyčná Madam odpověděla proč a tím bylo vše vyřešeno.

81

Ahojte QueenPaula a Fencek, ako sa Vám to trvalé uzamknutie darí? smile

82

Ahoj,bohužel to asi po měsíci skončilo. Její přítel to neunesl.

83

Tak to mi je ľúťo sad

Možno skončí nakoniec on doživotne v klietke bez orgazmu smile

84

To právě nevím no. Co mi říkala tak právě o to neměl zájem a nechtěl o tom vůbec slyšet. Proto Paula hledala splnění snu zde na inzerátu.

85

To ma mrzí. A hľadáš stále niekoho, kto by si ťa zamkol na trvalo?

Ak by sa tu ešte QueenPaula objavila, rád by som sa opýtal, ako sa im darí, či toho svojho presvedčila a drží ho aspoň nejaké veľmi dlhé doby bez smile

86

To je zajímavé. Předpokládám, že 24/7/365 je napořád. Třeba i více let. A co návštěvy lékařů a pobyty v nemocnici, hygiena a výměna klícky za jinou či nechtěné vyklouznutí? Dovedu se plnohodnotně vypustit, navzdory tomu, co se tu píše, (i s orgazmem) elektricky.

87

Hugo3. Ano bylo to tak myšleno. Trvalé znamená opravdu trvalé. Pochopitelně návštěva na urologii nebo něčem podobném kde by klec vadila by se musela pochopitelně sundat. Pokud myslíš zubaře,obvodního lékaře atd. tak já osobně nevidím důvod sundávat. Mám s tím zkušenosti a je to docela vzrušující tam takhle třeba stát ve spodním prádle. Nedávno jsem byl na rentgenu zad a klec byla samozhřejmě na svém místě. Snímky jsem teda neviděl a sestřička ani lékař nic neříkali. Určitě je potřeba zvolit takovou klec se kterou lze provádět hygienu na A1. Výměna klícky zatím nehrozí protože já si myslím že lepší a pohodlnější klec už najít nemohu. Nechtěné vyklouznutí v mém případě nehrozí. Mám piercing PA. Orgasmus je věc druhá. Dokážu se udělat vibrační hlavici i třením o prostěradlo. Jen ty pocity potom jsou tak ošklivé že si to po těch zkušenostech vždycky rozmyslím. Abych to shrnul teď nedávno s jednou kamarádkou jsme překonali úplně nejvíc můj osobní rekord. Byli to tři měsíce bez jediného odemčení a když nakonec na to odemčení přišlo vzala si ho klidně hned do pusinky protože byl prostě čistý a svěží.

88

Vindi. To nemusí. To se v životě prostě stává že něco nevyjde ale děkuji za povzbuzení. Možná hledám,možná ne. To všechno ukáže čas. Na tom se ty dva musejí schodnout a přát si to opravdu oba dva společně. Když je to jen z jedné strany tak to není ono. Je to jako láska. Ta by měla být taky oboustranná aby to za něco stálo.

89

Fencek. Před pár týdny mi prolezla jedna kulka z takového, o kterém jsem si myslel, že ho zkusím dva nebo tři měsíce. Hygienu bych musel trochu vytunit. Zjistil jsem, že trochu čistit musím po každém vykonání potřeby.

90

Hugo3. Jaký používáš typ? Jaký průměr kroužku?

91

Holytrainer 077, plastový (nebo polykarbonátový) s druhým nejmenším kroužkem. Největší mezera mezi kroužkem a tubou je 12mm.

92

Ahojte, rád by som nejaké naše skúsenosti s Lady. Ja mám 37 rokov, Lady 35, s klietkou sme začali pred 2,5 rokmi. Prvý rok a pól bol relatívne náročný. Sami sme sa hľadali, niektoré klietky sa mi vrezali až do krvi, pri niektorých mi vypadli v noci guľky, ... To som samozrejme hneď využil na vyhonenie, a bolo po zábave. Ale nakoniec sme to zvládli a posledný rok je už priam rozprávka. Našli sme správnu ideálnu klietku, posledný orgazmus som zažil v októbri alebo novembri 2020, mám však dovolené vystriekanie análne. Takže podľa našich skúseností je permanentné uzamknutie možné a dokonca žiadané. Je to win-win pre obe strany. Keďže som beta, sám som za uzamknutie celej mužskej populácie, niekedy mi tie alfy lezú na nervy)))). Myslím si, že naozaj ak chlap prežije nejaký čas pod zámkom už nebude chcieť nič iné. 

QueenPaula a Fencek - rovnako vám prajem, aby ste našli svoje šťastie. Aby ste našli svoje spriaznené duše, ktoré vám budú slúžiť 24/7 a vzdajú sa pre vás svojho orgazmu, resp. ktoré vás budú držať pod zámkom a hrať sa s vami podľa vlastného uváženia. Uzamknutie je svätý grál, ktorý máme každý pod nosom, len si to neuvedomujeme.