Téma: Myslíte, že najdu někoho na uzamčení 24/7/365?
Ahoj, zdravím všechny příznivce pánské cudnosti.
Je mi 24 let a o tom, že existuje nějaké zamykání mužského penisu do klícky jsem se prakticky dozvěděla až letos od své kolegyně v práci. A od té doby mě to hodně chytlo. Našla jsem si otroka, kterého jsem si zamkla do pásu cudnosti. Tady na cudnosti má nick Pejsek Martin a už zde také přispíval se svým příběhem.
Od té chvíle, co jsem poznala jaké je to příjemné mít svého otroka zamčeného v pásu cudnosti , tak ve mne hlodá jedna myšlenka. A to ta, že bych si chtěla sehnat ještě jednoho otroka na zamykání. Můj pejsek Martin totiž nechce přistoupit na nějaké dlouhodobější zamykání. A mně hrozně láká prostě představa, která je asi zvrhlá a nejsem si jistá, jestli vůbec někdo takový existuje, ale hrozně bych si přála najít otroka, který by přistoupil na to, aby byl zamčený skutečně 24/7/365 bez jakékoliv možnosti normálního orgasmu. Prostě někoho kdo by už byl pro mě zamčený navždy a uvolnění by probíhalo pouze formou vytečení semene nebo zkaženým orgasmem.
Vím, že je to poněkud zvrácená představa.
Ale pokud by se tu někdo takový našel, tak budu moc ráda, když se mi ozve do soukromé zprávy a mohli by jsme si své touhy třeba splnit navzájem.
Můj současný otrok o tomto příspěvku samozřejmě bude vědět a nemá s tím velký problém, protože sám mi řekl, že zamykání u něj ano, ale prostě s vidinou na orgasmus. A to já bych u toho nového otroka nechtěla.
Pokud se tady nikdo takovy nenajde, tak se samozřejmě nic neděje. Nikoho do ničeho nenutím. Jen pokud by to někoho skutečně lákalo tak jako mě...
Pavla