1

Téma: Myslíte, že najdu někoho na uzamčení 24/7/365?

Ahoj, zdravím všechny příznivce pánské cudnosti.
Je mi 24 let a o tom, že existuje nějaké zamykání mužského penisu do klícky jsem se prakticky dozvěděla až letos od své kolegyně v práci. A od té doby mě to hodně chytlo. Našla jsem si otroka, kterého jsem si zamkla do pásu cudnosti. Tady na cudnosti má nick Pejsek Martin a už zde také přispíval se svým příběhem.
Od té chvíle, co jsem poznala jaké je to příjemné mít svého otroka zamčeného v pásu cudnosti , tak ve mne hlodá jedna myšlenka. A to ta, že bych si chtěla sehnat ještě jednoho otroka na zamykání. Můj pejsek Martin totiž nechce přistoupit na nějaké dlouhodobější zamykání. A mně hrozně láká prostě představa, která je asi zvrhlá a nejsem si jistá, jestli vůbec někdo takový existuje, ale hrozně bych si přála najít otroka, který by přistoupil na to, aby byl zamčený skutečně 24/7/365 bez jakékoliv možnosti normálního orgasmu. Prostě někoho kdo by už byl pro mě zamčený navždy a uvolnění by probíhalo pouze formou vytečení semene nebo zkaženým orgasmem.
Vím, že je to poněkud zvrácená představa.
Ale pokud by se tu někdo takový našel, tak budu moc ráda, když se mi ozve do soukromé zprávy a mohli by jsme si své touhy třeba splnit navzájem.
Můj současný otrok o tomto příspěvku samozřejmě bude vědět a nemá s tím velký problém, protože sám mi řekl, že zamykání u něj ano, ale prostě s vidinou na orgasmus. A to já bych u toho nového otroka nechtěla.
Pokud se tady nikdo takovy nenajde, tak se samozřejmě nic neděje. Nikoho do ničeho nenutím. Jen pokud by to někoho skutečně lákalo tak jako mě...

Pavla

2

Re: Myslíte, že najdu někoho na uzamčení 24/7/365?

Pánové, tak toto je skutečná výzva !!

3

To tedy ano. Uvidíme jak to dopadne.

4

Je fascinující vidět, když určitá informace padne na úrodnou půdu, jakou to má následně odezvu. Madam se dozví od kolegyně  v práci o zamykání a ihned v tom vidí svojí cestu. Kdyby všechny Ženy znaly výhody vyplývající ze vztahů se zamčenými partnery, byla by nás časem nejspíš pozamykána většina.

5

NovaCzech: Ahoj, to by bylo úplně nejvíc ideální, kdyby byli zamčení všichni muži, tedy až na ty dominantní. Najednou by se všichni chovali uctivě a ne jako neandrtálci.
Ano, u mě to bylo skutečně padnutí na úrodnou půdu. Zaujalo mě to a vzrušilo. Ale prostě si myslím, jestli to až není extrém, to co se mi líbí. Protože kolegyně není zrovna příznivkyní zamknutí takhle napořád.

6

Ahoj Queen,
extrém by to byl, pokud bys nemohla ve svém požadavku najít odpovídající protějšek, ale jsem přesvědčený, že zájemců o trvalé uzamčení nebude rozhodně málo. Ostatně, co je vůbec extrém? Trvalé uzamčení s pravidelným milkingem považuji za lepší situaci, než každodenně masturbující muž, což zejména u mladších ročníků není nic neobvyklého, pak se to má nějak chovat :-)

7

Nejde o chování, ale o naplnění. Kdo si to dělá celý rok sám, tak jsem určitě víc frustrovaný, než ten, kdo se udělá 3x za rok, ale obden má silné sexuální podněty.

Jinak aby to bylo fér, tak by QueenPaula měla napsat, co nabízí a jak si to celé představuje. Společné bydlení, občasné navštěvy a tak. Ať jen ten vztah jakýkoliv, měl by být přínosný pro oba. A pokud by to bylo tak, že by se ti dva půl roku neviděli, tak to asi moc přínosné nebude.

8

Musím souhlasit s davidtem pás není vůbec o penisu nebo sexu ale o hezkém vztahu mezi partnery a hlavně to musí oba bavit a hledat další a další hry kde pás cudnosti je hezká pomůcka.

9

Podle me teda naopak QueenPaula napsala dost na to, aby se jí ozval ten, koho tohle oslovuje. Vše ostatní je potom už o vzájemné komunikace. A nemůžu si neodpustit poznámku, že mi tedy přijde poněkud negentlemanské ji pod tímto jejím příspěvkem začít poučovat, jak by měla napsat víc nebo to, že má jít o vztah a ne o pás apod.

10

Je krásné tady číst jak zamčení chtějí z klece ven ale kolik jiných by chtělo klíčky odevzdat na vždy myslím že cudnost je droga kterou nejde odbourat.

11

davidt: Jak už jsem psala, tak já už otroka pro život mám. S ním si hraji a zamčení nebude tak dlouhodobé. Spolu jsme partneři.
Navíc k tomuhle subikovi hledám otroka, který nebude skutečně ničím víc, než mou hračkou. Trvale uzavřenou v pásu cudnosti, bez možnosti orgasmu. Jelikož chodím do práce a mám už svého partnera. Tak mohu nabídnout pouze virtuální povídání a občasné scházení. Buď to tak někdo chtít bude a nebo ne. Nechci do toho nikoho nutit. Chci prostě někoho, kdo to skutečně tak cítí, že je "méněcenným" a nezaslouží si už orgasmy...
jony: Děkuji za zastání. Jsi správným adeptem na mou přízeň, jak už jsme si řekli.

12

Já v tom taky nevidím problém, virtuální povídání a občasné schůzky není špatná nabídka.. Ale najít reálného zájemce bude těžké si myslím.

13

Já si myslím že opravdu submisivního zájemce nebude tak těžké najít. Ale bude nutná fyzická kontrola uzamknutého subíka alespoň jednou za 14 dní.

14

mladý_subik proč myslíš že bude potřeba kontrola jednou za ctrnact dni?

15

Já myslím, že to bylo myšleno jako "kontrola". Prostě setkání a nějaká akce. Čistě virtuálně by to fungovat nemohlo. Osobně si myslím, že 1x za 14 dnů je nejdelší možný interval.

16

*se uchichtne* Pro mě taky jo, ale online znám dost "bláznů". Proč ne. A asi speciální sorta jsou transky v procesu přeměny pohlaví co tak registruju.. Holt hormony...

17

davidt: přesně tak jsem to myslel.

18

s politováním musím konstatovat, že QueenPaula NEKOMUNIKUJE

19

nekomunikuje, ale zprávy si čte smile Takové to zobrazeno jako na Facebooku, ale bez odpovědi big_smile

20

jj, přesně tak. zprávu si přečte, přijde mi potvrzení a odpověď žádná

minimálně něco jako "nemám zájem. čus" by byla slušnost

21

Jasně, příspěvek je starý dva dny, jasně v něm píše, že má taky jiné závazky, ale vy už jednoznačně víte, že nekomunikuje..

22

ano Abeline, když si přečte můj e-mail a neodpoví na něj, tak je to NEKOMUNIKACE.

úplně polopatě: kdyby se kvůli zaneprázdnění věnovala jiným závazkům, tak si ten e-mail, ani nepřečte

takže tvoje snaha o ironii se nepovedla a vyzněla jen jako prozrazení hlouposti

23

Myslím si,že QueenPaula  obdržela tolik zpráv,že musí mazat a zároveň číst a má v tom úplný buřtguláš.

24

T.1978 : To, že Ti hned neodepíšu, to neznamená, že s Tebou nekomunikuji. Ano, zprávy jsem si přečetla, zpráv mi přišlo poměrně hodně. Přečetla jsem si co se v nich píše, byla jsem zvědavá. Proto jsou všechny zprávy zobrazeny jako přečtené. Zprávy, které mě skutečně hodně zaujaly a přišly mi něčím zajímavé, tak na ty jsem hned odepsala. Bohužel nemám čas jen na to, abych celý den odepisovala subíkům, kteří lační po zamčení ode mě. Později bych všem odepsala.
Navíc už jsem se na zamčení domluvila s Fenckem, takže další už se mi hlásit nemusíte. Díky
Já mám svého otroka,kterého beru jako svého partnera a také chodím do práce. Tak laskavě si přestaňte tady veřejně stěžovat, jak vám neodepisuji. Kdybych neodepsala týden, tak neřeknu ani slovo. Ale takhle...
Díky Abelin a Fencek za zastání.

25

2 QueenPaula: jseš hodně nekorektní, vlastně bych měl rovnou napsat, že LŽEŠ. vytváříš iluzi, co já plaším, když HNED neodepíše......takže princezno, ono nejde o hned, ono jde o 35 hodin od PŘEČTENÍ  emailu. A to už Nekomunikace je.

A tvoje věta "...nemám čas jen na to, abych celý den odepisovala subíkům, kteří lační po zamčení ode mě. Později bych všem odepsala." mi připomíná nevrlého hostinského, který si otevřel hospodu, ale chodili mu tam lidi.

A nejde o veřejné stěžování (opravdu hysterie a přehánění), ale o upozornění, jak to s tebou chodí. To mi zákazníci/spotřebitelé děláme, abychom ušetřili čas, peníze a zklamání s nepoctivými a nekvalitními dodavateli služeb.

A závěrem rada pro tebe, aby jsi se vyhnula takovéto veřejné kritice až tě zase napadne něco nabízet, tak si do svého inzerátu dej třeba "jsem zaměstnaná, nemám čas nikomu odpovídat, tak odpovím jen tomu koho si vyberu"

čus