Téma: Je Holytrainer V4 lepší než V3?
Ahoj, mam V3 avsak ta mi celkom rychlo otlaci vajcia a musi ist dole, nepomaha to ani namazat, chcem sa preto spytat ci je na tom V4 vyrazne lepsie a oplati sa to risknut alebo mam skusit nieco ine. Ďakujem.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Je Holytrainer V4 lepší než V3?
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj, mam V3 avsak ta mi celkom rychlo otlaci vajcia a musi ist dole, nepomaha to ani namazat, chcem sa preto spytat ci je na tom V4 vyrazne lepsie a oplati sa to risknut alebo mam skusit nieco ine. Ďakujem.
Podle mně je V4 v tomto ohledu lepší, ale s jistotou to zjistíš až sám, každý to můžeme mít trochu jinak. Vycházím ze své vlastní zkušenosti i z recenzí, které zatím napsali ostatní zde.
Kroužky V4 jsou rozhodně lepší než kroužky V3. Jsou placatější a širší, což je skvělé vylepšení.
benter: Můžu porovnávat pouze HT-V2 (švýcarský originál) a teď nový HT-V4 tady z Cudnosti. Pokud ti V3 tlačí na koule, tak raději V4 ani nezkoušej, protože to bude ještě horší - díky širším kroužkům jsou koule ještě víc stisknuté a tuba tlačí do nich. Nepomůže ani větší kroužek. Bohužel :-( Moje osobní zkušenost.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Je Holytrainer V4 lepší než V3?
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB