Téma: Cudnost v 90. letech minulého stolení
To, co zde budu popisovat se stalo již velmi dávno, konkrétně v letech 1996 až 1999. V té době nebyla ještě žádná velká inspirace na internetu, o pásu cudnosti jsem v té době ani neslyšel. Jedná se o skutečný příběh nikoliv o něco smyšleného. Pokud vás nezaujme nebo se vám bude zdát, že to sem úplně nepatří, klidně to smažu. Rozhovory, které do příběhu vložím, nejsou smyšlené, ale samozřejmě si je nepamatuji slovo od slova, nicméně budou vystihovat, co se odehrálo.
Ukončil jsem v té době na střední školu uměleckého směru a nebyl jsem zrovna nejkrásnější. Postava sice ucházela, ale obličej se nechtěl zbavit pubertálních problémů. Na vysokou uměleckou školu jsem se nedostal a tak jsem nastoupil do své první práce. Nečekaně se mi díky té práci povedlo získat třípokojový byt s rozumným nájmem a já se mohl odstěhovat od rodičů. V té době jsem byl zamilovaný do bývalé spolužačky ze střední školy, která se jmenovala Andrea a pokračovala ve studiu na střední škole. Problém byl v tom, že ona byla krásná a o mě měla zájem jen když jsem jí s něčím mohl pomoci anebo když jsem jí někam pozval a to potom zaplatil. Když jsem na ní něco zkusil, tak mě v lepším případě odstrčila a v horším dala facku. Ale i tak jsem byl vždy rád za její přítomnost. Jednoho dne mě překvapila, když večer zazvonila u mě v bytě. Zrovna jsem se snažil odstranit staré tapety v jednom z pokojů abych tam mohl následně vymalovat a podle toho jsem byl oblečen a samozřejmě nebylo zrovna uklizeno. Divil jsem se, proč přišla, jelikož to se nikdy nestávalo, vždy jsem vyhledával spíše já ji. Dozvěděl jsem se, že má problém s vysokoškolskou kolejí, že porušila nějaká pravidla a musí se odstěhovat. Ve své zamilovanosti jsem jí samozřejmě hned nabízel, že může bydlet u mě a k mému příjemnému překvapení s tím v podstatě hned souhlasila. Moje srdce zaplesalo a hned jsem si začal představovat, jak se se do mě zamiluje, když se o ni budu starat.
Nastěhovala se během týdne, já za půjčené peníze jí zařídil pokoj a těšil se, jak všechno bude super. Hned od začátku jsem se o ni snažil starat, učil jsem se vařit podle kuchařek, radil se s mámou jak mám prát a žehlit a pořád jsem se snažil aby měla veškeré pohodlí, které jsem si mohl v té době dovolit. Ráno jsem jí chystal snídani, čistil jí boty a podobně. Abych něco nepokazil, tak jsem se tvářil, že všechno dělám jako kamarád a ona nic za to neočekávám. Nesnažil jsem se jí ani dotknout nebo podobně. Asi po dvou měsících jsem přišel domů a slyšel nezaměnitelné zvuky sexu z jejího pokoje. Samozřejmě jsem hned začal žárlit ale šel jsem do svého pokoje a čekal. Přemýšlel jsem, jak se mám zachovat a rozhodl se, že budu dělat jakoby nic. Slyšel jsem, že skončili a já šel do kuchyně se napít když jsme se potkali všichni tři v chodbě. Nastalo trapné ticho, které Andrea přerušila konstatováním, že to je její přítel a že je na odchodu domů. S Petrem, tak se jmenoval, jsme se tedy akorát pozdravili. Když jsme zůstali v bytě sami, tak mě Andrea za mnou přišla a začala rozhovor:
A: Doufám, že Ti nevadí, že mám přítele.
Já: Ne nevadí
A: To jsem ráda, mě totiž vyhovuje, jaký máme vztah mezi sebou. Líbí se mi, jak se o mě staráš ale doufám, že chápeš, že s tebou chodit nemohu. Nejsi hezký a já jsem přeci krásná, sám to říkáš.
Já: ano, máš pravdu Andreo a jsem moc rád, že tě mohu vídat a že se mnou bydlíš.
A: tak to jsem ráda, že si rozumíme. Ale ty mě miluješ že ?
Já: ano miluji tě, ale jak říkáš, nejsem dostatečně hezký.
A: já to dobře vím, že mě miluješ a taky je mi jasné, že když si ho honíš, tak si mě představuješ, je to tak?
V tu chvíli jsem na ni trochu šokovaně koukal, jelikož jsem nečekal od ní takovou větu. Sklonil jsem hlavu a nevěděl co říct.
A: no tak se mi podívej do očí a řekni jak to je, nemysli si, že to přes stěnu neslyším.
Já: ano, máš pravdu
A: takže aby bylo jasno, ruší mě to a už to nedělej. Ale abych věděla jak moc mě miluješ a toužíš po mě, tak si to můžeš udělat tady přede mnou.
……..
Pokud Vás zajímá, jak to všechno bylo dál a jak ty tři roky, co u mě Andrea bydlela proběhly, napište mi komentáře.