Téma: Vixena
Ahoj úchylové,
tohle je relativně dokončený úryvek k našemu téma. Je to celkem velký projekt, ale nevím jak si stojím. Co vy na to?
Když vystupovali z výtahu na prahu si všiml podivného nápisu v runách.
"Domi, nemohl jsem si nevšimnout, ale co je to za artefakty, co máš vystavené na té polici?" Všechny byly z ušlechtilého kovu vystavené na speciálních polštářcích, aby návštěvám dali jasně najevo, že jsou pro majitelku vzácné. Z lednice přinášela láhev červeného vína se dvěma sklenicemi. "Ach, tyto myslíš..." S mírným úsměvem mu podávala sklenici. Každý kousek byl jinak zdobený a na každém byly vyfrézované vikingské výjevy z přírody.
"Víš, jsou to moje šperky."
"Šperky?" Pomalu natahoval ruku, aby se dotknul toho na pod kterým byla cedulka s číslem 487.
"TS,TS,TS" řekla jakoby svůdně se zamítavým tónem. "Ženy nemají rády, když se jim šahá na jejich drahocenné šperky."
"To by mě docela zajímalo jak je nosíš."
Rozepnula si kabát, pod kterým měla naprosto dokonale padnoucí spodní prádlo z latexu a saténu. "Jestli se to chceš dovědět, stačí říct."
Polkl doušek vína v ústech a usmál se na ní. Provokovala ho. Otočila se a pomalým, houpavým krokem odcházela do obýváku. Adam se ještě jednou podíval na tu polici. Co to sakra je? Hučela mu otázka v uších a v rozkroku. Následoval ji do prostorného obývacího pokoje, který byl luxusně vybaven sedací soupravou v kombinaci temného leštěného buku a rudé kůže. Na pozadí hrála vikingská ambiente hudba, se zvuky vln tříštících se o skálu. "Adame? Randíme spolu už 14 dní, ale víš já nejsem úplně obyčejná holka." Řekla mu, když k ní došel a snažil se jí políbit na rameno. Otočila se a koukala mu přímo z očí do očí. Lekl se té působivé sebejistoty. "Mám tě ráda, a možná k tobě cítím něco víc, ale chození se mnou je velice těžké." Políbila ho na rty, zatímco mu pevně chytla zápěstí. "Můžeš se mě dotýkat jen jazykem, rozumíš?"
"Ano, má Lady." Odpověděl s úsměvem a přistoupil na její hru. Nešlo o hru.
Dominika mu pustila ruce a nechala ho, aby začal objevovat její tělo. Myšlenka, že možná opět potkala spřízněnou duši ji vzrušovala. Její tetování miloval. Byť jí zatím neviděl nahou, užírala ho představa, co vše mohou znamenat ty takřka neviditelné červené linky lemované stříbrnou barvou začínající u levého ucha a končící u pravého kotníčku. Umně vyobrazené lišky běžící pustinou. Jemně jí lízal lalůček ucha, pak přes krk do dekoltu. Užívala si tu vlhkou teplou pozornost na jejím těle. Klekl si a věnoval se bříšku. Náhle se zastavil a v úžasu koukal na ten překrásně se tvarující dvojhrbolek mezi jejími stehny. Ale co ho úplně odbouralo byla průzračná tekutina prosakující skrze kalhotky, která už už chtěla odkápnout. Automaticky vyplázl jazyk. Horká tekutina mu zalila chuťové pohárky. Ona vrněla jako polární kočka. Chtěl víc. "Máte šampaňské, má paní?" Nenechala se rušit a začala pomalinku čůrat skrze kalhotky právě tak, aby stačil pít.
"Trochu ukáplo vedle, ale na tom zapracujeme." Vyslovila nahlas myšlenku. Byl jako v transu. Lízal vonící prosáklá tanga a chtěl je stáhnout, když v tom ho zarazila. "Zlý chlapec."
"Lehni si tady na ten stolek, chci tě ovládnout."
Bez váhání se položil na malý konferenční stolek na jedné robustní noze před gaučem. Byl přesně od ramenou až po zadek. Věděla, že Adama už absolutně ovládá svojí kundičkou. Z pod stolku vyklopila podpěrku, která pomocí pásu přes čelo zafixovala hlavu v jedné poloze. Pouta na spodku desky se postarala o ruce a nohy a dva široké pásy přes tělo dokončily dílo znehybnění. Během pár vteřin byl Adam spoutaný tak, že se nemohl absolutně pohnout.
"Nyní mi ukážeš jak se dokážeš řídit mými pokyny." Hleděla mu vzhůru nohama do očí. "Jestli spolu máme chodit, musíš to jazykem umět jako bůh Valhaly." Sundala si kalhotky a rozkročila se nad jeho ústy. Její kunda byla naprosto dokonalá. Dva bochánky s mokrými závojíčky. Piercing odhaloval lesknoucí se třešničku slasti. Jazykem se jí pokoušel nedočkavě dotknout. Náhlá bolest mu projela koulema až do mozku. Ty jsi ale nedočkavý. Usmála se na něj. Jezdeckým bičíkem přejížděla přes džíny s nápadnou boulí. Nahnula se nad něj a povolila knoflík kalhot. Zip se téměř sám rozepl tlakem ztopořeného péra. Nedočkavý chlapec. Mám ráda malé ptáky. Lépe se na ně zvyká. Chtěl něco namítnout, ale pusu mu již zalepily šťávy vášně.
Fialový žalud byl nalitý k prasknutí a na špičce se leskl vytékající pre-ejakulát.
Pomalu. Okolo. Aaaano. Ještě okolo. Naváděla ho podle vlastní vůle a při tom ho bičíkem hladila po délce penisu.
Nespěchej, chci si to užít. Jemně se houpala v bocích a hladila se při tom po krku a prsech.
Vrněla jako kočka.
Hmmm jde ti to moc dobře. Adam se řídil pokyny a jemně lízal růžové peřinky kolem labií. Mírně se pohnula kupředu a náhle se zastavil. Plesknutí bičíku mu připomnělo, že vchod do zadečku je součástí akce.
Chci tvůj jazyk vevnitř. Pokoušel se pronikat špičkou do zadečku. Hmmm to se mi líbí. V hlavě měl uragán protichůdných myšlenek. Bože, ta je tak perverzní. Špička jazyka se prodírala přes hladkou pokožku růžové hvězdy. Nikdy ještě nezažil takový nápor vzrušení. Péro měl nalité krví a tušil, že jediné stlačení předkožky by vedlo k explozi. Věděla to i ona neustále jej dráždila koncem bičíku. Lehce se zatáhla a on měl možnost začít zkoumat tu nádhernou fazolku obnaženou kovovým piercingem do tvaru U. Jemně sál a olizoval okolí naběhlého poštěváčku. Dominiky šťávy dávaly znát, že se jí to moc líbí a vytékaly na Adamův obličej. Začal lízat odost intenzivněji v rytmu jejího pohupování. Jsi výborný, pokračuj. Snažil se co mu síly stačily. Náhle se prohnula jako luk. Stehna a lýtka se jí tostřásla. Jazyk cítil jak se kolem něj začíná vše svírat. Horký ženský výstřik přímo na obličej. Křičela v návalech orgasmických křečí cosi nesrozumitelného.
Když poslední záchvěvy odezněly, ještě chvíli zprudka oddychovala, než přišla zpátky k sobě.
Jsi v pohodě? Zeptala se Adama, potom co si uvědomila, že mu přisedla obličej.
"Děkuji, bylo to nádherné." Odvětil dlouhým osvobozujícím výdechem. "Hodný, zůstaň a odpočívej." Ještě trochu roztřesenou chůzí, si šla do lednice doplnit víno. Sledoval ji koutkem oka. Její nádherná stehna se leskla v pološeru plápolajícího krbu. Když přišla zpět k jeho hlavě naskytnul se mu výhled. Dno sklenky mu ze zpoda připomínal měsíc nad hladkou plání se dvěma vrcholky hor. Vonící kundička se opět ocitla nad jeho ústy, ale jazykem se jen nepatrně dokázal dotknout labií. Pomocí brčka si nechávala víno stékat po bříšku, přes pahorek a závoje přímo Adamovi do úst. Dotykem jazyka se snažil pochytat všechny kapky jejího vína.
"Víš, já vím, že chceš taky udělat, ale pro mě je to strašně těžké. Mám jednu zásadu, kterou nikdy neporušuji." Pronesla když byla sklenice prázdná.
"Co pro Tebe můžu udělat?"
"Trpět." Místností se rozhostilo krátké ticho. "Půjdeš do toho?"
"Nevím o co jde, ale podniknu cokoli, co si budeš přát." Prosím, tak už to neprodlužuj, říkal si vduchu.
"Nebudu ti mít za zlé, když mne budeš chtít opustit."
"Chci to. Řekl již téměř zoufale."
Z podstolečku vytáhla velký nafukovací roubík a dala jej Adamovi do úst. Zajistila pásek na temeni a dofoukla. Pouta mud dotáhla na maximum, až to mírně zabolelo. Výhled mu náhle zakryla černá deka z gauče. Snažil se něco zamumlat.
"ŠŠŠŠ, uvolni se a nech tu energii plynout. Tvůj penis je teď můj" Jen ty slova ho rozpalovala.
Prstem začala velice jemně roztírat čirou tekutinu z vrcholu žaludu po uzdičce.
"Tak krásnej tvrdej penis. Hmmm to mám ráda."
Nahoru a dolu. Krouživímy pohyby jednoho prstu Adama přibližovala k mučivé hranici ejakulace.
"Ještě se nesmíš udělat, nene." Přestala a koukala na záškuby péra.
"Představ si, že jsi ve mě a uděláš se. Víš, že nesmíš." Adam zoufale zasténal.
Ledovou kostkou přejížděla oblast pod žaludem kolem dokola. Vzrušení ani nestačilo opadnout a opět jej lehce palcem a prostředníčkem hladila nahoru a dolu.
"Musíš se naučit vnímat ten proud energie."
Prstem lehce kroužila pod hranou žaludu.
"Já s Tebou chci šukat, víš? A ne, že se hned uděláš po tom co na Tebe šáhnu."
Prsty velice jemně udělaly hou-pyhou. Žalud byl nalitý k prasknutí.
Kostka ledu opět začala odvádět svou sklidňovací práci.
"Kdysi jsem zažila něco strašného a od té doby pro mne váš orgasmus končí až když šampion už nemá vůbec žádnou sílu."
Houpy hou. V hlavě náhle ucítila tlukot svého srdce. Pocit úzkosti.
"O tento orgasmus mne budeš prosit." Jakoby ta slova byla spíš určena penisu, než majiteli.
Houpy hou.
"Chceš to?"
Přidušeně vykřičené, zahuhlané prosím se prodralo dekou.
Bez jakéhokoli kontaktu se péro začalo škubat.
Pvní bílá kapička. Dominika se vrhla na penis a začala sát pusou jako smyslu zbavená.
"Bože to je nádhera" křičel Adam do roubíku.
Stříkal v obrovských návalech rozkoše. Ještě nikdy nezažil uvolnění z tak obrovského přepětí. Svaly pánevního dna měl v ohni. Celý spodek mu cukal v křečích.
Dominika polkla a pokračovala v dráždění dál. Již ne pusou, ale dlaní s velkou dávkou lubrikantu třela žalud.
Dráždění nepolevovalo. Naopak. Každý dotek na obnažený penis se rovnal ráně bičem. Adam začal neartikulovaně prosit o konec. Zmítal se v poutech. Žadonil, řval, nadával, panikařil, ale nic nepomáhalo. Dominika týrala jeho penis, jak nejlépe dovedla. Milovala , jak se z tvrdého, pýchou a chtíčem dmoucího falusu, v jejích rukách stává měkoučký váleček pokory. Spokojená s výsledkem, ještě několik chvil láskyplně hladila koule oddechujícího Adama, vystoupila ze svého alterega Vixeny.
Viděla jak rychle oddychuje. Slzy mu tekly po tvářích. Způsobila mu psychickou bolest, kterou dosud nepoznal. Uvědomoval si, že jej znásilnila a on po tom toužil. To že ho to bude tolik bolet, to netušil.
"Moc se ti omlouvám, Adame."
Jeho dech se zpomaloval. Vracel se zpět do reality.
"Tebe mám opravdu ráda, a třeba chci v srdci něco víc, ale víc ti zatím nedokážu nabídnout. Jsi opravdový gentleman a každá holka by tě milovala, ale já potřebuji pomoc skrze vykoupení. Jsi tak krásný. Vysílený, nemohoucí."
Na prst nabrala kousek svého sekretu a olízla.
Vyndala mu roubík z úst. "Ještě nemluv, odpočiň si."