Re: Tichošlápek: Lehké D/s po dvou dekádách vanilkového vztahu
Weleno,
jasně, jsme na tom přece jenom jinak :-) U nás je dítě kazišuk, co si budeme namlouvat, ale v minulosti právě, když nám s ženou nevyšla chvíle na sex, tak jsem se na chvilku zašil nebo počkal, až budou oba v noci spát, a vyhonil jsem se sám. Roky jsem se tomu snažil bránit, ale tím, jak jsme měli vztah nastavený dřív, jsem neměl motivaci a neudržel se. V tomhle je pro mě klícka opravdu velká pomoc, teď jak jsem v ní byl 45 dní v kuse, tak bez klícky bych na sebe nesahat rozhodně nevydržel a erekcím bych zabránit nedokázal. Takhle jsem opravdu neměl za celou dobu ani jednu a ty pocity jsou pak samozřejmě úplně jiné. Žena v podstatě vypadá, že si na to, že jsem v klícce, ještě úplně nezvykla, ale dobře vidí, jak klícka funguje a proto si hlídá, abych v ní byl opravdu pořád zamknutý. Nevím, jak s testosteronem, jsem od dětství vytrvalostní typ, ale nadržený bývám právě i po jízdě na kole nebo běhu, sport mě prostě rozpumpuje a je to :-) I když si dám tvrdší trénink a vyčerpám se při něm, tak jsem v klidu jenom než se dokážu znovu postavit na nohy, pak je to sexuální puzení o to silnější :-) Díky klícce se ale rychle zklidním. Teď mi po třech dnech během dneška konečně odezněla ta frustrace z toho vyhonění a už mám zase "plno". Večer když synek usnul, jsem ženu zase zkoušel, ale jak jsem psal - nemá teď vůbec zájem, šla spokojeně spát. Mně se navalila práce, tak to ještě v noci dodělávám, v pauze se vypisuju a pak to balím taky. Jinak přesně jak píšeš, když jsme byli na návštěvě u tchýně, tak jsem zamknutý v noci zvládl potichoučku uspokojit ženu, sama si mě beze slova zatáhla pod peřinu a jenom mi posunkem ukázala, že nesmím ani pípnout - mě v té situaci odemykat bylo naprosto mimo možnosti - ta situace mě hrozně bavila a vzrušovala.
O snech se s ženou musím bavit opatrně, je to hlavně ona, kdo není připravený - už jsme si vyjasnili, že mě nebude bít, i když já po výprasku od ní toužím, jí se to prostě příčí. Zatím co jsem se jí ptal, co by chtěla, abych jí splnil, tak je ta starost o domácnost, jinak ona na nějaké experimentování a divočiny viditelně není :-) Zase se opakuju, nastavili jsme to tak, jak se to líbí jí, není to nic, u čeho by přihlížející červenali, ale třeba v létě u nás na chalupě byli na víkend známí a když viděli, jak kolem všeho lítám a starám se (aniž by to vypadalo jako bdsm dynamika, prostě jsem se staral o svoji rodinu i o hosty plus vychytával nějaké drobnosti kolem chalupy), tak ten známý měl chvilkama nevěřícný skelný pohled a jeho ženě normálně padala brada :-) Moje žena si prostě užívala to, že může v klidu sedět na sluníčku a nemusí se mnou (nebo dokonce sama místo mě) vařit.
Jinak mým snem aktuálně je, kdyby se žena spřátelila s nějakou zkušenou dominou, která by jí vysvětlila a názorně ukázala, jak se dá se subíkem mluvit a zacházet, a pořádně mě při tom mezi námi třemi ponížila (a klidně i spráskala), prostě aby žena viděla, jak si mě může srovnat do latě - ale to si právě myslím, že by na moji ženu bylo moc. Měl jsem letos na začátku s tím zamykáním pocit, že žena neví, co vlastně chce a jak daleko může zajít, ale vypadá to, že to ví docela přesně a nikam právě zacházet nechce :-) Spíš ji možná trochu vylekalo, když viděla, jak daleko bych se ochotně nechal zatáhnout já :-) Ale i bez toho poslušný, starostlivý a cudný manžel jí samozřejmě vyhovuje, a za to jsem rád.