26

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

Ono by těch témat bylo víc. Já už jsem dokonce i něco sepsal, akorát je toho šest stránek, to je sem do diskuse moc dlouhé, tak nevím, kam s tím.

27

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

Dobrý den, šest stránek to je úctyhodné dílko, máte můj obdiv. Kdybyste se o své zkušenosti chtěl podělit, uložte je někam ke stažení nebo ke přečtení a dejte sem jen odkaz. Nebo mi je pošlete na info@cudnost.cz a já už něco vymyslím. Vše samozřejmě anonymně a diskrétně. Určitě by takové čtení zajímalo všechny příznivce zamykání a někomu by to mohlo třeba pomoci najít cestu mezi nás.

28

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

Milí diskutující, pan davidt mi své sepsané zkušenosti poslal a dovolil mi je zveřejnit, tady jsou:

CB6000 - dlouhodobé nošení

Komentáře vítány.

29

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

hezké čtení. Mám ještě jednu takovou zkušenost, kterou jsi tam nezmínil a ani nevím jestli se to týká každého. Před tím než jsem nasadil CB 6000 jsem měl malý koule a průměrnýho ptáka, teď mám koule strašně vytahaný. Má někdo stejný "problém"?

30

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

MOJE ZKUŠENOSTI S CB3000 60 HODIN PO NASAZENÍ:

pocity: erekce hrozně bolí, mám nasazený ten polokroužek s největšími ostny a v noci se 3-4x probouzím bolestí
jinak na penis se prakticky nedá sáhnout, takže všechny běžné podrbání a pod. prostě nejdou

po 48 hodinách mi moje dominantní a sadistická keyholderin dovolila po jejím uspokojení sudnání kvůli hygieně a mému sebeuspokojení. Nyní ale odjela a tak další možnost bude po 6,5 dnech. myslím, že to bude opravdu krutý čas.

31

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

To Denom: mě se to nestalo. Někde na anglických fórech jsem četl, že je to jen zdání nebo závislost na teplotě a spoustě dalších věcech. Prý není možné, aby se to stalo.

To Tom: bude to krutý čas, měl bys více času věnovat nalezení správné velikosti, a ne hned hupsnout do jednoho týdne. Pokud ale už máš teď největší kroužek a největší spacer, tak je divné, že máš takovéhle problémy. Promazáváš poctivě kůži olejíčkem?

32

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

čemu říkáš spacer - té distanční podložce ??

když jsem psal "polokroužek", myslel jsem tu část, která je tady na webu označovaná jako "BONUS ZDARMA: 3 ks přídavných dílků s různě dlouhými zoubky"

když se něco zabodává do penisu, resp. penis nabodává na něco, tak s tím žádné promazávání nepomůže

jj, hupsnul jsem do jednoho týdne. Pro případ nouze mám zapečetěný druhý klíček, ale taky ostrou dohodu o jeho rozpečetění wink

33

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

díky za skvělý zveřejněný text

prosím o info proč doporučuješ "promazávat kůži mezi šourkem a řitním otvorem", podle mého názoru tam k žádnému namáhání nedochází...?

34

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

Dochází tam ke tření při sezení. Kůžička je citlivá, brzo se odrbe a pálí.

35

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

Tak patřím taky k vám. CB6000

36

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

glum napsal:

Tak patřím taky k vám. CB6000

Vítejte do "klubu". Je to vaše první klícka? Jak to snášíte?

37

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

Ahoj Všem, tak jsem se konečně zaregistroval:-)). Asi měsíc vlastním CB6000S - černou verzi a zatím maximální spokojenost. Sice nenosím každý den, zatím je to pořád období zkoušení a vychytávání, ale prostě bomba. Splňuje přesně to, co jsem očekával.

Nutno dodat, že s nákupem mi pomohl zakladate a správce tohoto webu a i touto cestou bych chtěl velmi velmi poděkovat!!! Vše běželo jako na drátkách, reakce i dodaní super, prostě není co dodat. Pokud zřídí internetový obchod BDSM pomůcek, nemám důvod měnit prodejce, takže ještě jednou díííkyyy.

Přítelkyně již o pásu ví, ale ještě se mi jí nepodařilo přesvědčit, aby si vzala klíčky k sobě. Ale myslím, že to nebude dlouho trvat. Tak jak jsem pročítal nejrůznější diskuze, až zjistí výhody toho, že mě bude mít pod kontrolou, určitě se jí to zalíbí:-)).

Jinak za tím jsem byl nejdéle zamčený 3 dny a musím říct, že to bylo neuvěřitelné!  Citlivost po sundání je super a k tomu, abych se udělal nebylo moc potřeba:-)). Zatím si neumím představit být zamčený třeba týden, ale uvidíme, myslím, že lhůty zamčení se budou časem prodlužovat:-)).

38

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

Tom: Dnes jsem si v práci vyrobil ten polokroužek z ostny (pro CB 6000) jen tak ze zajímavosti, jaké to je. Měl jsem to dvě hodiny. Ze začátku nic, ale pak venku to na mě "přišlo" a byl jsem rád, že jsem došel domů. Myslel jsem na tebe a litoval tě, že si to nemůžeš sundat.

39

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

MOJE ZKUŠENOSTI S CB3000 PO TÝDNU NOŠENÍ

(resp. byly to 2 dny, pak sundání na hygienu a ejakulaci a pak týden)

- viditelnost v kalhotách nepovažuji za problematickou, ani v jeansech jak někdo na fóru zmiňuje, ani v oblekových kalhotech
- snad jen při sednutí si na tvrdou židli, to někdy trochu ťukne, ale to nemůže okolí vnímat
- zámeček: po týdnu zadrhává, tedy okamžité promazání a asi přejdu na plastové pečetě.
- bouchání zámečku: někdo tady na fóru psal, že mu zámeček bouchá do klícky. Musím říci, že můj originální zámeček je opatřen vrstvou středně tvrdého plastu (guma, nebo měkký plast by byl lepší) a pak v díře distančního čepu není úplně volný, takže mě se neklepe wink
- hlavní očekávaný efekt: tedy nemožnost ejakulace je splněn na 100%, asi pátý, nebo šestý den si ze zoufalství zkouším hrát s varlaty, ale ani to nezabírá
- vedlejší efekt: neočekával jsem takové komplikace s hygienou, přes všechny rady od kolegů tady na fóru, to prostě vnímám jako neočekávanou velkou komplikaci
- další zajímavý vedlejší efekt je bolest při erekci způsobená bodáky na "bonusovém" polokroužku, resp. nejde jen o bolest, ale o zranění "do krve"
- po sundání zjišťuju, že mám penis nějaký zvětšený ;-) ale je to jen tím jak je oteklý
- chůze: bez problémů
- spaní:  bez problémů
- sport: zatím jsem nevyzkoušel

rozhodně s touto hračkou/erotickou pomůckou/mučícím nástrojem převažují +

40

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

MOJE ZKUŠENOSTI S CB3000 PO TÝDNU NOŠENÍ
D O D A T E K

V reakci na DavidaD - problém s odřeninami mezi varlaty a análem nemám.

Mám ale jiný problém - o kterém se tu zatím nepsalo - při erekci se mi tlačí větracímy otvory (ne tím předním) penis ven takovým zupůsobem, že se dře o hranu těch otvorů...a to taky pěkně bolí

41

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

pro SUB-D     POLOKROUŽEK

z jakého materiálu jsi ho vyráběl ?
a můžeš stručně napsat jak ? Jaké jsi k tomu měl vybavení ? - domácí dílna, nebo nějakou kovoobráběcí CAM mašinu ?

42

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

Tom: Vyrobil jsem to z plastu ručně. Obkreslil jsem si díry, vyvrtal a pak ručně nakreslil zoubky a vypiloval trojúhelníkovým jehlovým pilníkem. Ostny jsem trochu srazil, aby to nebylo tak ostré. Bohužel to nemůžu vyfotit nasazené na CB (jsem momentálně zamčený), tak posílám fotku alespoň takhle:

http://imageshack.us/photo/my-images/811/img5967p.jpg/

43

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

Ahoj, dneska mě čeká čtvrtá noc s mým CB6000S. Ani o něm nevím, nosí se úúúplně v pohodě (teda pokud nemám džíny:-).  Včera jsem zkoušel na přítelkyni, jestli mi půjčí klíček, že bych si to chtěl udělat, ale kdepak, jenom se usmála řekla ne ne ne.... Zítra se neuvidíme, navíc mám tenis, takže zkusím si v něm i sport, ale vzhledem k tomu, jak se nosí, myslím, že to bude bez problému.

Dneska jsem absolvoval služební cestu cca 500 km a v úúúplné pohodě. Řízení a sezení v autě bez problému. Volnější kalhoty totálně zamezily všem otlačeninám. Jsem velmi příjemně překvapený.

No myslím, že mě čeká určitě ještě minimálně zítřek a pozítří pod zámkem a docela to začíná gradovat. Mám chuť....rád bych si to udělal, ale prostě to nejde:-))).

44

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

add Tom.
Pokud by tě zajímala výroba CNC a CAD úpravy, tak posílám pár info.
Mám k této technologii velmi blízko, tak jsem ji neváhal použít a stálo to za to.
Mám Spiderwire2 klícku (ocelové krožky, snadná hygiena kdykoliv, hmotnost vás neomezí, ale víte že to máte), zde zakoupenou (bezva přístup).
Moc mi neseděl kroužek kolem penisu a líbilo se mi provedení uchycení CB6000 a plokroužek.
Celé jsem se to pokusil v CAD složit a navrhnout parametricky tak, abych mohl při návrhu dělat snadno rozměrové úpravy, to je dělený kroužek jeho průměr, horní dvojitý díl a usazení klícky s vazbou na šířku mezery mezi děleným kroužkem a klíckou pro pevné a spolehlivé, ale současně pohodlné usezení a nošení.
Navíc jsem kombinoval materiály s ohledem na budoucí snadné uchycení DreamLover2000 (nevodivé propojení celé konstrukce). Použil jsem nerez leštěnou chirurgickou ocel na děleném kroužku a nevodivý POM (odolný plast) na horní díl kroužku a polokroužku.
Polokroužkem nazývám součástku bránící vysunutí penisu z klícky, ale při dokonele padnoucí konstrukci a použití klícky Spiderwire2 vůbec není třeba.
Po pár týdnech ladění v CAD jsem díly vyrobil na CNC, složil a připojil klícku spiderwire2. S výsledkem jsem spokojený.
Naprosto pohodlné nošení, hygiena kdykoliv a bez potíží, navíc dobrý pocit z povedené práce smile
Pokusím se to někdy vyrenderovat a poslat obrázek.

45

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

Ahoj lidi, tak se mi podařilo po velmi dlouhém úsilí nalézt Majitelku, od včerejška jsem zamčený. Tak už si ho sám nesundám, klíčky jsou uloženy u mé Paní. Jsem zvědav jak dlouho mě bude držet pod zámkem :-)

46

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

Ahoj lidi, také jsem jeden vyfasoval (CB6000) bohužel první boj byl vůbec se do něj vejít a když už jsem se do toho po velkém boji nacpal tak asi po dvou hodinách jsem to musel sundat protože mě z toho neskutečně bolely koule (měl jsem největší kroužek) a měl jsem ho celého otlačené. Takže asi zůstane nepoužívaný. Nevíte případně o nějakém větším? smile

47

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

Nepotřebuješ větší, tyhle pocity jsou ze začátku normální. Dej tomu čas, zkoušej pomalu a ono se to podá.

48

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

Píšu až po nějaké době zkoušení. Nechtěl jsem prvotní neúspěch moc ventilovat, protože jsem si říkal, že se nějaké ty problémy časem vychytají apod. CB6000 zklamání :-(
První z problémů jsou neustálé odřeniny od kroužku pod varlaty. První tři dny se to ještě dá vydržet, ale pak to začíná být děs. Od stálého mazání je prádlo stále mastné a po několika dnech už jsem plánoval cestu po městě tak, že jsem musel každou hodinu najít někde wc, kde bych namazal kroužek. Hojí se to celkem dlouho. Věřím, že tenhle problém asi nemají všichni. Myslím, že kdo má varlata více uvolněná, visící, nebo já nevím jak to nazvat, že nemá kroužek tak zaříznutý např. při sezení v práci. Neřekl bych ovšem, že jsem něčím zvláštní. Prostě odřeniny a pak je s nošením konec. Škoda.
Další a dost zásadní problém je v tom, že se i v CB6000 dokážu udělat. Vím, že člověk ví na co pás má a čemu má bránit. Ale jistě to znáte. Vzniknou situace, kdy by si to člověk opravdu rád udělal. No a tak se zkouší a zjistí se, že se udělat dá a celkem rychle. Stačí dovnitř do klícky dostat něco klouzavého. Gel, nebo vazelínu a pak už stačí jenom vztít za klícku a provádět klasické pohyby. Není to sice komfort, ale po chvíli je hotovo. Tím bohužel celé nošení postrádá význam.

49

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

Ahoj.
Prní problém je způsebený příliš velkým třením plastu o kůži. Je to cena za nepohyblivé usazení kroužku, který bezpečně sedí a nepovolí. Pokud nezvolíš volnější kroužek, nezbavíš se toho.
Plast má prostě na kůži mnohem větší součinitel tření než například nerezová ocel. Plast se teplem více přilepí, nerezová ocel součinitel tření nezmění.
Asi bys měl vyměnit plast za ocel.
Druhý problém u mě nenastal.ani po půl roce.

50

Re: dneska jsem ho také "vyfasoval"

Tak už jsem zamčen.Včera večer mi partner zatím  zamkl do  CB 6000S, s tím,že postupně  bude něco těžšího na trvalé uzamčení.Vše hraje pro"Lutowski".Ale už mám za sebou 1.noc zamčený.Partner odešel do práce,klíče má u sebe a já jsem zamčen.Docela dobrý pocit,akorát  je cb moc lehký.