Spánek v pásu cudnosti vedle božské Paní kvalitu spánku rozhodně nesníží. Spíš naopak. Z vlastní zkušenosti - dá se spát krásných 8+ hodin. Jen má člověk dost živé a občas i dost mokré sny.
Co se pásu cudnosti týče je to jen o zvyku a umět najít správnou polohu. Bez problému se vyspím i na boku, nebo na břiše s T-typem. Žádné rozlámaná rána nezažívám.
Tlapík: Mohu se zeptat, kdo z vás přisel se zajímavým nápadem? Umím si reálně představit, co s tebou takový spánek, resp. usínání dělá :-)
Když trochu odbočím – o většině svých úchylek vím od brzké puberty (dokonce můj úplně první zážitek je z mých 6ti let, kdy jsem v plavkách spadl nešťastnou náhodou do kopřiv a zjistil, že je to neuvěřitelně příjemné :-) ) Myslel jsem, že už těžko o sobě zjistím něco nového, že znám perfektně sám sebe. Jenže mám stále co objevovat. Co jsme se posunuli do D/s zjistil jsem, že mám šílenou úchylku na nožky svojí Bohyně. Mazlení, nebo líbání nožek mě dovádí k šílenství. Po týdnu+ v pásu cudnosti mi takové mazlení bohatě stačí k vytečení. Aneb člověk má o sobě pořád co zjišťovat :-)