26

Re: vit: Naše domácí hry

V pátek večer Paní poručila sundat klec. Hodně jsem jí lízal a občas jsem směl zasunout, ale bez stříkání. Jen pár přírazů a zase lízat. Trvalo to k zešílení dlouho a mě pořád stál a moc chtěl stříkat. Nakonec, mě prikázala, že si s ním nesmím hrát a šahat na něj, ale klec zůstala dole. V sobotu ráno chtěla dospat, tak jsem toho využil a celí se zdepiloval včetně třísel. I při sprše mi stál, ale já držel slovo a nesahal na něj. Občas, mě jen mačkala koule, až jsem si před ní musel kleknout a jednou jsem preventivně dostal přes prdel pacičkou. Jinak dlouhá rodinná procházka, práce doma, úkoly atd. Večer jen chvilka lízání ve stoje a romantický film. Už mě začínala klec chybět.
Zato ráno. Chtě nejdříve jen mazlit a lízat. Pak se rozjela a velmi dominantně chtěla lízat prdelku. Hodně jsem se snažil a cítil jsem jak jí to bere. Nakonec se udělal jen u lízání prdelky a chtěla dál pokračovat. Byli jsme v zajímavé poloze. Oba jsme leželi na zádech. Ona měla jednu nohu přehozenou přes můj krk a krásně jsem se tak dostal k jejímu zadečku i prcince a ona si mohla hrát s ptákem. Jak se udělala, tak já už jsem to nevydržel. I když už mě ho přestala honit, tak jsem se pokaženě vystříkal. Škoda, že jsem to sám neviděl. Paní byla nadšená. Moc se jí líbil můj pokažený gejzír. Bylo toho strašně moc. Plné triko od pyžama. Paní byla nadšená a ani mě to nenechala slízat. Pak hned zpátky do klece a hurá na výlet na kolech. Užil jsem si náramně.

27

Re: vit: Naše domácí hry

Parádní, pokažené orgasmy jsou nejlepší, ptz si člověk uleví, ale zároveň zůstane částečně naddrzenost...

28

Re: vit: Naše domácí hry

Paráda

29

Re: vit: Naše domácí hry

Moc děkuji za reakce. Pokažené orgasmy jsou dobrý, ale moc se mi líbí, když se i s nimi šetří. Líbí se mi víc absolutní nadrženost a uspokojená Paní s klíčkem a úsměvem a nadvládou.

30

Re: vit: Naše domácí hry

Léčebný výprask: Od neděle mám naražená žebra. Už mě je trochu líp, ale žebra pořád bolí a limitují v pohybu. Dopoledne jsme všichni doma a učíme se a odpoledne se snažíme dohnat práci. Tak se toho moc dělat nedá. Dnes měla má Paní už silné nutkání mě dát přes prdel. Tak jsem si, sice těžce, ale rád ,klekl na zem a nechal si nařezat „pacičkou“. Bylo to rychlé a intenzivní, žádné počítání ran, spíš rychlé nařezání. Bylo to úžasné a ponižující, už jsem to potřeboval taky. Má Paní úplně pookřála a ta radost v jejích očí. Úžasné. A žebra na chvíli přestala bolet. Lezl jsem po zemi, abych jí mohl políbit nohu, jak kdyby mně nic nebylo.

31

Re: vit: Naše domácí hry

Je dobře, že tě Paní nešetří ani když máš naražená žebra a pokračuje dál s tvou výchovou.

32

Re: vit: Naše domácí hry

Vlažný víkend: V pátek večer, mě brali žebra a byl jsem naprosto marný. V sobotu ráno Paní dospávala a tak jsem si jí až v 9 probudil líbáním krku a mazlením. Postupně jsem se dostal k nádherným prsům a jemně je líbal a ocucával. Paní se nechtěla úplně probudit, ale sama mi nasměrovala hlavu do jejího klína. Nádherně voněla. Nejdřív jsem jí jen očichával a jezdil po kalhotkách nosem. Natlačila mi hlavu a nos na její prcinku to už jsem se do ní pustil jazykem. Sundal jsem jí kalhotky a lízal jí prcinku, poštěváček, jazykem zajížděl do dírky. Postupně jsem přidal j jeden prst. Vzdychala a kroutila se. Pak se natočila na bok a nechala si lízat prdelku. Bylo to nádherné. Mě se pták mačkal v kleci a má Bohyně tekla. Pak jsme si dali snídani a ještě dopoledne se mě zavolalo do obýváku, kde jsme byli chvilku sami. Odtáhla leginy s kalhotkami od bříška a poručila si ruku. Mazlil jsem jí prcinku rukou, líbal jí na krku, druhou rukou mačkal její božský zadek. Po chvilce to zase ukončila. Pak si mě zavolala znova a to jsem si musel kleknout a lízat jí prcinku. Tohle na ní miluji. Když si poručí sexy péči. A lízání v kleče, když ona stojí, miluji nejvíc, je to od ní tak dominantní.
Pak mi poručila, abych si sundal klec a umyl si ho, ale nakonec nic nebylo. Okolnosti nám nepřáli a tak jsem v neděli večer šel zase pod zámek. Kdykoli jsem se ho dotrnul, tak se hned postavil a kapal. Několikrát jsme se jen tulili a objímali a i to bylo nádherné.
Děkuji za vaše komentáře.

33

Re: vit: Naše domácí hry

Nádherně napsané a co probíhalo minulý týden. Uspokojil si svou paní?

34

Re: vit: Naše domácí hry

Minulý týden mě Paní jen trápila bradavky a občas nařezala zadek. Za každou takovou péči jsem jí byl vděčný. Dostala totiž měsíčky, tak je normální, že mě žádné potěšení nedovolí. Jen občas ráno mě dovolila abych jí objímal a hladil, jemně líbal prsa, zatím co ona mě drtila bradavky a štípala mě do nich. Navíc dům plný děcek ničemu moc nepomůže. Počítal jsem, že v neděli, by už mohla mít chyť na sex. Tak jsem se moc těšil. Už v sobotu po procházce, když děti zmizeli s mobily, tak chtěla abych jí u kafíčka hladil nohy. Líbal jsem jí je a mazlil jí chodidla, hladil jí lýtka pomalu ke stehnům. Najednou chtěla, abych jí prstil. Sundal jsem jí leginy a masíroval jí prcinku, líbal jí na krku. Moc se jí to líbilo, už péči potřebovala. Pak jsem jí jemně líbal bradavky a maličko je sál, to jí úplně rozpálilo. Poručila, mi abych si sundal klec a umyl si ho a vrátil se s kondomem. Udělal jsem to rychle jak blesk. V tu ránu jsem byl zpět se stojícím penisem a kondomem v ruce. Znova jsem si na ní lehl a chtěl jsem ho do ní dát nejdříve bez kondomu, ale to mi zakázala. Musel jsem si nejdříve před ní nandat kondom. To je vždy trochu ponižující, ale zvládl jsem to a dovolila mě, abych ho do ní zasunul. Byl jsem v transu. Každý dotek s pipinkou, každí milimetr jsem cítil tak intenzivně a to i přes kondom. Bylo to nádherné. Po prvních pár pomalých zasunutích mě Paní přísně připomenula, že se vystříkat nesmím a že mám hned začít tvrdě přirážet. To se nedá. Po prvních 20 přírazech, když jsem jí plácal nalitými koulemi o prdelku, už to na mě šlo. Chtěl jsem ho vyndat a počkat, ale to mě paní nedovolila, chtěla , abych jí prcal dál, ale bez orgasmu. Snažil jsem se vydržet co nejdéle, ale za chvilku jsem se musel zastavit a s velkým soustředěním a sebezapřením jen vytéct. To se Paní líbilo. Chtěl jsem pokračovat, ale musel jsem jí ukázat kondom. Vytáhl jsem ho z ní a pod žaludem vysel plný kondom. Hodně plný. Asi objem žaludu plný semene. Ale byla na něm ještě i krev a to se Paní nelíbilo. Tak mě jen poslala, se umýt a dopili jsme kafe už v klidu bez sexu. Zůstal jsem do neděle bez klece.
Děkuji za komentáře.

35

Re: vit: Naše domácí hry

Nádhera, je vidět, že jsi již hezky od paní vycvičené když se sám při sexu ovládneš a nedovolíš si orgasmus. To bych asi nedokázal, být tak blízko a ten slastný okamžik si odepřít. Co by se stalo, kdyby jsi dosáhl orgasmu? Byl by jsi přísně potrestán?

36

Re: vit: Naše domácí hry

Pravidla znějí , že vytečení je 10 ran, orgasmus 50. A to dovolený i nedovolený. Ale za nedovolený by to bylo určitě horší. Ale jde i o to , že to Paní prostě nechce a líbí se jí, když se dostanu do stavu, že jen píchám, a už z toho nemám to potěšení.

37

Re: vit: Naše domácí hry

V Neděli ráno jsem Paní začal tulit v posteli a mačkat se k ní se stojícím penisem. Hladil jsem jí a líbal. Nechala se se pomalu budit laskáním. Kalhotky šli pomalu dolu a já se mohl po týdnu konečně přisát rty k její prcince. Bylo to úžasné. Moc mi to chybělo. Jemně jí sát poštěváček, lízat jí odspoda nahoru celou prcinku. Moc mě chybělo její hlazení mé hlavy a přitahovaní hlavy do rozkroku. Bylo to úžasné. Objímat jí prdelku a tlačit si jí proti mé puse. Byla tak mokrá. Chtěl jsem se do ní okamžitě vystříkat, ale Paní byla přísná a znova mě připomenula, že se udělat nesmím a musím si vzít kondom. Poslechl jsem jí a při objímání a líbání na pusu jsem do ní bez pomoci rukou zajel. Byla tak mokrá a klouzavá, že lubrikant nebyv potřeba. Miluji, když si penis sám najde cestu a bez pomoci vklouzne do připravené a mokré prcinky. Krásně a něžně jsme se milovali, ale Paní po chvilce zase chtěla zrychlit. Plácal jsem jí koulemi přes prdelku, to Paní miluje. Za chvilku, to na mě zase šlo. Paní mě štípala do bradavky a  připomínala mi, že se nesmím udělat. Koukal jsem ji do očí a se sebezapřením jsem do ní jen vytekl. Smála se a říkala, že krásně cítí, jak do ní teču, tedy do kondomu a že u toho mám smutné štěněčí oči. Poslala ne umýt se a hned do nového kondomu a pokračovat. To už jsem vydržel déle a krásně si jí bral na zádech. Zvedl jsem jí nohy a dal si je k sobe a prcal jí. Krásně u toho vzdychala u toho, jak smyslu zbavená, pak jsem jí je roztáhl, do praku a prcal jí v kliku. Ale zase to na mě šlo. Zase mě nenechala mít orgasmus a jen jsem vytekl. Jen jsem si vyměnil kondomy, utřel si ho a znova se do pustil. To už to chtěla zezadu. Zezadu to miluji a Paní výslovně chtěla, abych se koukal, jak mě zajíždí do její vyšpulené prcinky. Tento pohled je pro mě totální vzrušení, při pohledu na její prcinku napíchnutou mým penisem a její prdelku to na mě zase šlo, ale ustál jsem to a chvíle se koukal jinam a jen jí tvrdě prcal. Pak už jsem se dostal do stavu, že se orgasmus ani neblížil, to se Paní moc líbilo. Poznala to a pobízela mě , abych se udělal, já píchal jak o život, ale už se udělat nešlo. Když jsem měl volnější tempo a jen si jí lehce držel za boky a přirážel, tak se najednou zvedla vstala z postele, stáhla si košilku a při odcházení mi řekla, že už by to mohlo stačit. Já tam klečel na posteli s prázdnýma rukama se stojícím penisem. Bylo to ponižující. Vlastně to ranní prcání nemělo konec. Přes den už si jí jen jednou nechala polízat a jinak už zase jen  líbání v lese.
Moc děkuji za vaše komentáře.

38

Re: vit: Naše domácí hry

Tedy to je síla jak si s tebou hraje a zároveň te celého ovládá. Musíš si to opravdu užívat.

39

Re: vit: Naše domácí hry

Nádherné ráno: Díky koroně si poslední dobou rádi přispíme a i díky tomu jsem mohl dnes Paní v posteli pomaloučku budit objímáním, hlazením a líbáním zezadu na krk. Hladil jsem jí bok, nádherný zadeček, bříško a prsa a pořád dokola. Vzrušovalo mě to a dech se mi zrychloval, v kleci se mi mačkal pták. Lehla si na záda a já mohl hladit i pahorek a kalhotky, pak pod kalhotky a mazlit mokrou prcinku. Líbal jsem jí její nádherné prso.  Prstem jsem zajel do její mokré prcinky a nádherně v ní klouzal a šimral jí na Gčku. Vzdychala a vlnila se v bocích. Paní, ještě se zavřenými očky, mě nasměrovala hlavu k prdelce a zase se přetočila na bok. Líbal jsem jí prdelku, ale hlavu mě tlačila hlouběji. Chtěla, abych jí lízal řiťku a prcinku zezadu. Moc jsem se snažil a stále mě držela hlavu a mačkala si jí k prdelce. Bylo to úžasné. Lízal jsem jak o živit. Dominantně si mě směřoval a nastavovala se a já jí lízal přesně, jak chtěla. Znova se přetočila na záda a já si mohl lehnout mezi její nádherná stehna. Držel jsem jí za boky a prdelku a lízal jak o život. Ona mě stále držela hlavu a směrovala si jak chtěla. Jednou na poštěváček, nebo přímo proti dírce. Bylo to super dominantní a přitom jemné. Znova jsem ji zajel jedním prstíkem dovnitř a ona mě přirážela proti puse. Lízal jsem jí a sál poštěváček a prstil dírku, nádherně se udělala. Pak jsem jí jen jemně lízal. Chtěla, abych jí zase obejmu zezadu a začala mě šeptat její dominantní představy a já jí jemně masíroval vršek prcinky, hladil zadeček a prsa, nebo i zajel do prcinky. Byla krásně uvolněná a tři prsty nebyl žádný problém. Občas vyprávění musela přerušit a narážela se na mé prsty, pak zase ruku vynadala a dál vyprávěla a já jí hladil. Bylo to nádherné. Nakonec mě jen držela ruku na bříšku, abych jí už nezlobil a když se zklidnila, tak zavelela, že stáváme. Když vstala, tak ji viseli kalhotky na jednom kotníku a košilku měla nad prsy. Stáhla si košilku přes zadeček a já na ní vzrušeně a snad i láskyplně koukal. Byla nádherná. Nožkou na mě kopla kalhotky a řekla ty jsou pro tebe a šla do koupelny. Prostě nádherné ráno.
Děkuji za komentáře, soukromé i veřejné.

40

Re: vit: Naše domácí hry

Kalhotky: V kuchyni u kafe, mě Paní chtěla zkontrolovat klec a zjistila, že jsem si nevzal její kalhotky. Nečekal jsem , že si mám obléknout. Hned ně vytahala za koule a pořádně je mačkala  a šel jsem do koupelny pro výprask. Hned kleknout a nastavit zadek. Moc jsem nevydržel a prosil jí, že si kalhotky hned vezmu. Nasekala mi a já si je hned oblékl pod pyžamo. Cvičila mě, při líbaní jejích nožiček a děkování za výprask. Vždy jednu nožičku a nahoru, pak druhou a nahoru a znova a pořádně. Moc se jí to líbilo. Nasekala mě ještě na prsa a šli jsme dopít kafe. Už jsem dost spěchal, ale chtěla mě zkontrolovat kalhotky ještě před odchodem. Zase jsem neprošel. Nechtěla, abych měl na jejích nádherných použitých kalhotkách ještě svoje trenky. Svléknout a trenky dolu a musel jsem se před ní předvést jen v jejích kalhotkách. Nakonec mě přikázala , aby si dřepnul a přišla k mému obličeji těsně jejím klínem. Pomalu vytáhla košilku a přitiskla mi hlavu do jejího klína. Celou tu dobu jsem se jí díval do očí. Bylo to něco, něco moc úžasného, nádherného, její dominance a chtíč, bože. Tiskla mi hlavu k prcince a já jí lízal, bylo to úžasné. Teď jsem v jejích kalhotkách a kleci od které má klíč jen ona. Jsem jen její. Miluji jí.

41

Re: vit: Naše domácí hry

Máš pořád ty samé kalhotky, nebo už smíš mít svoje trenky. Šel jsi v nich včera do práce? Jakýsi je pocit, mít na sobě dámské kalhotky?

42

Re: vit: Naše domácí hry

Je to ponižující. Opravdu pocit, že mé Paní patřím. Mohl jsem je sundat až dnes ráno. Navíc byli použité, tak při všech návštěvách toalety  jsem Paní cítil. Mám tyhle pocity moc rád.

43

Re: vit: Naše domácí hry

V sobotu dopoledne jsme jeli na houby. Když jsem se vracel domů pro věci, tak se Paní ubezpečila, že jsou děti v autě. Pak jen zavrčela dveře a ukázala na zem před ní. Okamžitě jsem padl na kolena před ní a začal jí hladit zadek v leginách. Bořil jsem obličej do jejího klína. Dovolil jsem se jí, jestli ji mohu leginy stáhnout. A pak už jsem koukal na její nádhernou prcinku. Okamžitě jsem jí začal lízat a mačkat jí přitom prdel. Byla to nádhera. Byl jsem omamně a silně vzrušený. Ten marný tlak v kalhotách a nádherná mokra prcinka. Paní se krásně uvolnila a moc si to užívala. Hladila mi hlavu a mačkala si ji do klína  vzdychala a hlavu si prorazila. Já ji lízal jak o život a protahoval a mačkal ji zadek. Úplně tekla. Pak si mě posadila na schody a vyšpulila na mě prdelku. Vše jsem ji vylízal, jak smyslu zbaveny. Bylo to úžasně když se udělala. Olízal jsem jí a očistil. Paní odjížděla do lesa moc spokojena a já taky. Takové vlny vášně jsou božské.
Těším se na každý komentář.

44

Re: vit: Naše domácí hry

Nedělní nehoda: Mě se v neděli po obědě stalo něco, co už moc let neznám. Po O jsem si šel na chvilku zdřímnout a když jsem se probouzel, tak se mi zdálo, že mám sex, ale vzbudil jsem se a zjistil, že mi tepe v penisu a snažil jsem se to zastavil, ale najednou se mi z něj vylilo spousta semene. Když jsem se chytil za trenky, tak jsem dokonce cítil jak stříká. Měl jsem úplně mokré trenky. Orgasmus jsem neměl, ale neovládnutelný výtok. Něco jako poluce, ale už jsem se probouzel.  Tak to jsem ještě nezažil. A to jsem jen přes 6 týdnů bez orgasmu a 2 bez výtoku.
Nechtělo se mi t sem ani psát, ale když Xena i Trapík píšou, jak Trapík teče, tak jsem na to podobně. Nesrovnávám délku bez O, ale starosti už to dělá.

45

Re: vit: Naše domácí hry

Tak to vítej v klubu :-)
Tohle je naprosto normální, já taky od puberty poluci nezažil. Až teď v zamčeném stavu.
A při uspokojování své Paní někdy vyteču, jako při zkaženém orgasmu.
Vydrž a čekají tě napínavé okamžiky.

46

Re: vit: Naše domácí hry

Děkuji za zprávu. Snažím se vydržet, ale má Paní vetšinou nechce. Chce, abych jí pořádně opíchal a to znamená i několikrát vytéct, než se dostanu do stavu, že můžu píchat jak stroj bez obavy z orgasmu. Ale to si Paní fakt užívá. Může si se mnou pak dělat co chce.

47

Re: vit: Naše domácí hry

Sobotní lízání: V sobotu ráno jsem Paní tulil v posteli a nechala se. Jak si lehne na záda a roztáhne nohy, tak mám vyhráno. Tentokrát mě poslala vzít si anální kolík, chtěla abych si vzal velký. Ten už hodně mačká. Je sice krátký, ale má přes 4cm v průměru. Trochu mi to trvalo a Paní už byla nervózní. Pak mi přikázala lehnout si pusou za její prdelku, ležela na boku. Přikázala mi lízat zadeček. To byla nádhera. Kroutila se vzdychala a nastavovala mi prdelku. Pak i prcku a prdelku. Když byla, tak si mě vzala nahoru a já jí hladil a prstil a ona mi u toho vyprávěla prasečinky. Zadek mě mačkal a já jí přirážel klecí k prdelce. Na stehně mě pomalu vlhlo a nakonec jsem měl docela mokré trenky. Nádherné ráno.

48

Re: vit: Naše domácí hry

Tak zase po delší době píšu. U nás se nic moc neděje, jen vzrůstá má nadrženost. Paní je naštvaná z učitelek, dětí, Vánoc a vůbec všeho. Takže se nic neděje a mě už kape do trenek. Tak jsem byl moc rád za pondělní ráno, kdy jsem mohl Paní jemně hladit a mazlit její nádherná prsa a masírovat prdelku. Byl jsem z toho tak nadržený, že jsem jí jen tak naprázdno začal přirážet k prdelce. Nechala mě a dokonce mě popoháněla, ale nic víc mi nedovolila. I tak jsem bych nadšený a vděčný. Bylo to jemné, byla na mě milá, bylo to moc pěkné. Ale nadržený jsem asi ještě víc. Moc rád bych se do ní vystříkal. Navíc má zánět karpálů na pravé ruce, tak mě ani netrestá. Moc mi chybí její péče.
Předem děkuji za reakce.

49

Re: vit: Naše domácí hry

Tak tie reakcie žien poznám keď sa nahromadia problémy z práce plus deti a zdravie a stres atď tak nemajú záujem o nič a sú znechutene a my chlapy len čakáme či sa z toho nakoniec vykľuje

50

Re: vit: Naše domácí hry

Doporučuji vertikální myš na ten karpal